I å velge en skjerm er ingen big deal, enda viktigere å forstå hvilke egenskaper er viktig, og som er sekundært. Så alt vil falle på plass, og du kan sømløst velge den ideelle modellen for ganske rimelig pris, og ikke betaler for mye for funksjoner du ikke trenger.
Hvordan velge en skjerm?

 God skjerm sparer synet ditt vil nyte dets funksjoner selv etter mange års bruk fordi skjermen - noe som ikke slites ut, og hvis det blir foreldet, er det bare i et moralsk forstand, fordi vi kan fortsatt bli funnet i noen kontorer og offentlige kontorer gamle store skjermer med konveks skjerm, og de fungerer fordi Men la oss komme til poenget, hvordan kan du velge din dataskjerm.

 Viktige funksjoner på skjermen i hans valg

 Størrelsen på skjermen. En av de viktigste punktene i valg av skjermen bør være førstevalget for diagonalen på skjermen, som er beregnet i inches. Den mest populære er diagonal: 24 192 022 og skjermstørrelse avhenger veldig mye: oppløsning, størrelse, pris, etc. Naturligvis, til større skjerm, jo ​​mer behagelig for dem å arbeide, leke og lære. Snakker av arbeid eller studier, på en stor skjerm (optimal størrelse vil overvåke 20 til 22 inches) kan huse en stor fragment av et dokument eller til og med noen av disse, noe som er veldig praktisk. For de som er mer datamaskin fungerer reisemål for underholdning, en stor skjerm vil også ha etterspørselen, fordi det vil se enda mer realistisk og interessant. For spill og filmer til bedre skjerm på 24 inches eller mer. Men dette ignorerer det faktum at ikke alle skjermkort vil ordentlig vise grafikk på en diagonal.
 Format skjerm. For å forstå widescreen skjerm hvorvidt det er nødvendig å vite størrelsesforholdet (bredde og høyde). Hvis widescreen skjerm, forholdet mellom sin 16: 9 eller 16:10 (mer relevant i dag). Disse skjermene vil være ideelt for kjøpere som ønsker å men å jobbe på datamaskinen, fortsatt spille det, se filmer, som for øvrig kommer hovedsakelig i bredt format. Skjermer med et sideforhold på 4: 3 (å ligne firkant) - velger å ikke anbefale!
 Skjermoppløsning. Reflektere over det faktum at oppløsningen på skjermen til å velge, må du forstå at tillatelse vil bli mer, jo klarere bildet vil være utstilt og mer informasjon som vises på den. Vanligvis gjør kjøperne ikke ta hensyn til dette alternativet, fordi produsenten har i utgangspunktet setter ønsket oppløsning for skjermen, betyr det avhengig av matrise LCD-skjerm, og diagonalen på skjermen. Vi anbefaler at du velger en skjerm med en oppløsning på 1360x768 eller 1920x1080 (for store diagonaler). Hvis du trenger en stor skjerm så mye som mulig, så se etter skjermer med en oppløsning på 2560x1600.
Hvordan velge en skjerm?

 LED-bakgrunnsbelysning. Vanligvis monytorar tidligere brukt lysrør med kald katode (abbr:. CCFL), men nå hovedsakelig skjermer med LED-bakgrunnsbelysning (abbr:. LED). Skjermer med LED-bakbelysning farger formidle mer fargerik. Videre slike skjermer er tynnere og bruker mindre strøm. Den eneste ulempen er litt oppblåst pris LED-skjermer.
 Type LCD-matrisen. Denne matrisen avhenger av kvaliteten av bildet. Det er tre hovedtyper av matriser.
 * TFT IPS. Skjermer av denne matrisen er det perfekte valget for de kundene som ønsker å oppleve det vakreste bildet på skjermen. Denne matrisen kan sende vakre farger og gir en bred visningsvinkel. Alvorlige mangler kan bare kalles den høye prisen. Også i denne matrisen er følgende varianter: TFT S-IPS, TFT H-IPS, TFT UH-IPS, TFT E-IPS og TFT P-IPS.
 * TFT MVA / TFT PVA / TFT S-PVA. Matrix, som samt IPS kan gi perfekte fargebilder, men i tillegg forbedre de kontrast deres. Ulempen er den samme - en meget høy pris.
 * TFT TN. Dette er den mest populære matrise. Til dags dato, 70% av databutikker skjermer med matrise TN. De har bare en fordel - lav pris, resten - noen ulemper: detaljer kan ofte mislykkes, liten visningsvinkel (dvs. når sett fra siden, de er vanskelig å se bilde), fryktelig fargegjengivelse (sammenlignet med IPS matrise).

 Stereokolonki. Ofte kjøpere trukket til dette punktet oppmerksomhet, gir det stor betydning, men det er en stor feil. Fra høyttalere som er bygd inn i skjermen, ingen spesiell betydning, og kan ikke være. Lydkvaliteten er forferdelig i dem, så bruk dem som hoved lydkilde til datamaskinen, vi sterkt fraråde selv de billigste PC-høyttalere vil gi en mye bedre tid enn de er.
Hvordan velge en skjerm?

 HDMI, DVI eller VGA. Like viktig er måten å koble skjermen. Den første tingen å merke seg er at tilkoblingen er i grafikkortet, og hvor fort du har tenkt å erstatte det. Det faktum at mer nøyaktig velge monitor grensesnitt HDMI, siden et par år, vil det være nesten den viktigste metoden for å koble sammen alt utstyr. Men hvis du ikke er sikker tilkoblingstype, eller ønsker å overvåke med universell tilgang, anbefaler vi å ta hensyn til modeller med innganger HDMI, DVI og VGA.
 Støtte for 3D. Prøv å velge den mest moderne monitor? Da foretrekker en skjerm som støtter 3D. Denne teknologien vil skape et tredimensjonalt bilde på skjermen. 3D-grafikk vil få fra å se filmen mye mer levende følelser og fullt oppleve mulighetene for moderne teknologi som er i stand til å ta deg til den virtuelle verden. Det er fortsatt skjermen trenger spesielle briller som vanligvis buntet eller du kan kjøpe separat i samme butikk.
 Naturlig å vise 3D-grafikk du trenger en spesiell film (i riktig format) eller en spesiell dataspill.

 Modeller av skjermer for ulike formål

 Svært ofte folk ønsker å få mer spesifikk informasjon som for eksempel listen med skjermmodeller som bør ta hensyn. Vi bestemte oss for å møte dette ønsket av våre lesere. Så se.
 Monitor for gaming - Philips 273E3LHSB (S)
Hvordan velge en skjerm?

 Viktige funksjoner:
 * Stor skjerm diagonal av 27 inches;
 * Type matrise TFT TN;
 * Widescreen LCD-skjerm med en oppløsning på 1920x1080;
 * Tilgjengelig LED-baklys;
 * Type Connection: VGA, DVI, HDMI.

 Skjerm med Full HD - LG Flatron M2250D
Hvordan velge en skjerm?

 Viktige funksjoner:
 * Monitor har en diagonal på 215 inches;
 * Matrix TFT TN;
 * Stor skjerm oppløsning på 1920x1080;
 * Skjerm med LED-bakgrunnsbelyst;
 * To innganger: VGA, HDMI;
 * Lysstyrke Decent monitor.

 Skjerm med LED-bakbelysning - DELL U2312HM
Hvordan velge en skjerm?

 Viktige funksjoner:
 * Diagonal 23 inches;
 * LCD matrise TFT IPS;
 * Tillatelse 1920x1080;
 * LED bakgrunnsbelysning (abrr:. LED);
 Tre innganger: VGA, DVI, Displayport;
 * Høy kontrast.

 Skjerm som støtter 3D - Samsung SyncMaster S27A950D
Hvordan velge en skjerm?

 Viktige funksjoner:
 * Bare en stor skjerm diagonal av 27 inches;
 * Moderne design;
 * Matrix Type: TFT TN;
 * Støtte 3D;
 * Skjermoppløsning: 1920x1080;
 * LED-lys
 Tre alternativer for å koble skjermen: DVI, HDMI, Displayport.

 Monitor for grafikk - LG Flatron IPS226V
Hvordan velge en skjerm?

 Viktige funksjoner:
 * Diagonal 215 inches;
 * En av de beste typer matrise: TFT E-IPS;
 * Stor, oppløsning 1920x1080;
 * LED-bakgrunnsbelysning (LED);
 * Universal inngangsalternativer: VGA, DVI og HDMI;
 * Høy kontrast.

 Billig skjerm - LG Flatron W1943C
Hvordan velge en skjerm?

 Viktige funksjoner:
 * En liten, men tilstrekkelig diagonale - 185 inches;
 * Budget-matrise LCD Type: TFT TN;
 * Stor skjerm med en oppløsning på 1366x768 (!);
 * Entre: VGA.

 Og til slutt, mange mennesker tenker på hva selskapet å velge skjermen - ikke vær. Velge en skjerm bør være på sine funksjoner og design, men ikke på selskapet.
 Lykke til valg!  
 De fleste kjøper et grafikkort basert på reklameprodusenter, men på grunn av dette de bruke ekstra penger på unødvendige funksjoner. Når du velger, må først definere målene dine, må du forstå hva du skal bruke datamaskinen. Nedenfor beskriver vi de viktigste egenskapene til skjermkortet, slik at du kan spare penger og kjøpe en virkelig kvalitativ modell.
 I dag artikkelen vil bestå av:

 Hvordan velge et grafikkort for din datamaskin av parametere

 Hvordan velge et grafikkort for spill

 Hvordan velge et grafikkort for bærbare

Hvordan velge et grafikkort

 Hvordan velge et grafikkort for din datamaskin av parametere

 Profesjonell eller amatør skjermkort

 For tiden er det profesjonelle og amatører modell, først brukt for programmer med høye systemkrav, og den andre for videospill og de vanlige kontorapplikasjoner. De fleste profesjonelle modeller som benyttes for kvalitet 3D-modellering og design av ingeniørutdanninger, for eksempel - CAD. Takket være skjermkortet kan være å arbeide på flere skjermer, som de er utstyrt med produktiv GPU. Disse grafikk er grundig testet og sertifisert programvareutvikler. Selvfølgelig, dette er ikke billig skjermkort.
Hvordan velge et grafikkort
 Amateur skjermkort for nye dataspill har ytelse sammenlignes med profesjonelle modeller. Å arbeide i to-dimensjonale modus, kontorapplikasjoner - en standard grafikkort er nok. Kjøpe dette kortet for 3D-modellering er ikke nødvendig. Enhver moderne grafikkort garanterer deg utmerket kvalitet i spill, men kostnaden av de nyeste modellene er svært høy.
 For prisen for grafikkort kan deles inn i tre kategorier: luksus, billig og dyrere modeller. Billigste grafikk viser god ytelse og garanterer ikke god kvalitet nye spill. Ulempen er ikke i de dyre modellene, men igjen - skjermoppløsning er begrenset, og antall FPS vil justere seg selv. Det beste alternativet - elite skjermkort, men det er ganske dyrt, at det er den eneste ulempen.
Hvordan velge et grafikkort

 Produsent grafisk

 Nå er det bare to produkter som er ti år som konkurrerer med hverandre - NVIDIA og ATI. De produserer de beste video-prosessorer som gir høy kvalitet i videospill. Men produksjonsselskapet spesialiserer profesjonelle modeller Matrox.

 CPU-frekvens

 Det finnes modeller med en frekvens på 126-1215 MHz GPU, er det denne parameteren avhenger av resultatene av video. Men ikke glem at på grunn av den høye CPU-frekvens øker varme grafikkort. Kostnaden av kortet er i stor grad bestemt av kjølesystemet som reduserer varmen og har en liten plass i systemenheten. Ulempen med dette systemet er utsatt for støy. Du må også huske at frekvensen av GPU ikke alltid bestemme grafikkytelse. Enhetene blir stadig oppgradert og forbedret, som nye modeller av grafikkort har en lavere frekvens, men vise en bedre ytelse.
Hvordan velge et grafikkort

 Antall Memory

 Videominne tillater skjermen ramme og andre elementer som er involvert i etableringen av tredimensjonale bilder. Derfor, god ytelse i moderne spill krever en stor mengde minne. Konvensjonell skjermkort utstyrt med 128-256 MB minne, kjære - 256-512 megabyte og beste - 512 megabyte, men kan noen ganger bli funnet og mer minne.

 SLI og Crossfire

 NVIDIA Corporation lanserte app - SLI, for å oppsummere resultatene av to skjermkort bygget inn et hovedkort. Det samme er i ATI, men kalles annerledes - Crossfire. Mange bruker to grafikkort for å spare penger og ikke kjøpe de dyreste profesjonell modell. To grafikkort kan få høy kvalitet i alle moderne spill.
 For å bruke denne funksjonen, må du ha en kontakt på hovedkortet kartet kalles PCI-E. I kontakten har to spor for installering skjermkort, manualer betyr vanligvis at det er støtte for Crossfire og SLI. Ikke glem at for å installere to grafikkort fra NVIDIA trenger begge var identiske. Noe ulike ting i ATI, for å støtte to grafikkort du ønsker en av dem tilhørte den ATI Crossfire Edition.
Hvordan velge et grafikkort

 TV-ut

 Mange skjermkort har en spesiell TV-ut. Vi trenger det for å koble TV-en til skjermkortet. Tilkobling skjer en kabel til kontakten på skjermkortet kalt S-Video. Også du kan bruke koble til via kompositt signal - RCA-kontakt.

 Koble til HDMI

 Gjennom dette grensesnittet kan du gjennomføre lyd- og bildesignaler i digitalt format. Fordelen med HDMI er at vernet mot ulovlig fildistribusjon (HDCP). Utviklet grensesnitt i stor grad for tv-sendinger i høy kvalitet. Derfor kan du koble skjermkort plasma-TV og digital-TV som støtter de nyeste standardene for kvalitet TV-sendinger. Du kan også koble til en skjermkontakten HDMI. For eksempel kan du koble til en DVI-skjerm.
Hvordan velge et grafikkort

 Bit minnebuss

 Denne parameter angir antallet bits i de data som overføres i løpet av en syklus. Enkelt sagt - dette er mengden av data som behandles i en gitt tidsperiode. Ytelse er bestemt av bit videobuss og minnekortet frekvens. Billig grafikkort støtter buss 128-256 beats, men noen ganger også lavere - 64 bits. Best grafikkort utstyrt med en 256-bit bussen, men dette er ikke grensen.

 Hvordan velge et grafikkort for spill
 De fleste spillerne er stadig krangler om hvilken produsent er bedre: NVIDIA eller ATI. Dens egenskaper skjermkort NVIDIA GeForce og ATI Radeon er svært like, både i internminnet og på litt. Men hvis du sammenligner to grafikkort med støtte for SLI eller Crossfire, vil du legge merke til at i noen spill er det en forskjell i bildekvalitet og antall bilder per sekund.
 Siden mer populært grafikkort fra NVIDIA, er prisen mye høyere enn modellen med samme ytelse fra ATI. Finter Grafikken er ganske vanlig, og kontrollere og identifisere en falsk er svært vanskelig. Det eneste du bør ta hensyn - kort fra ATI kom på markedet, og de er mye billigere, noe som tyder på at produsenten viser grafikk av høy kvalitet i mange år.
Hvordan velge et grafikkort
 Modeller fra NVIDIA med kostnaden på $ 1000 litt bedre enn samme modell fra ATI, og ikke glem at du kan laste ned driver raskere. Skjermkort fra NVIDIA aktivert for CUDA, noe som forbedrer prosessorytelse, men for vanlige brukere, er denne funksjonen nesten ikke nødvendig. En annen funksjon - PhysX, brukes oftere fordi bedre kvalitet visuelle effekter i dataspill. Dessverre, støtte for PhysX tilgjengelig for mange spill, så betale ekstra for bedre kvalitet gir ingen mening.
 Vi må ikke bare se på forskjellen i de tilleggsfunksjoner, men også på egenskapene til en bestemt modell. Forhånd for å si at integrert (embedded) grafikkort kan ikke betraktes som en enhet for profesjonell 3D modellering programvare. Men kostnadene ved intern kartet nedenfor, så det er ideelt for videospill. Video prosessor behandler informasjonen og konverterer den til et tredimensjonalt bilde på skjermen, slik at kvaliteten på arbeidet avhenger av resultatene av nye dataspill. Å arbeide i Canopus ProCoder eller Adobe Premiere PRO bør bruke en kraftig og profesjonell modell for å kunne opprette bilde- og videofiler.
Hvordan velge et grafikkort
 Vanskelighetsgrafikkbrikken er omtrent det samme som de fire kjerneprosessorer. Har hvert grafisk element inne er viktig, og det er deres prestasjoner i systemet tyder på at nytt spill. All gaming skjermkort med innebygd minne, og ytelsen avhenger av kapasiteten. Når du starter spillet datamaskin behandler et bilde digitalt på skjermen, og at bildekvaliteten var høy - du trenger å ta med alle spor på skjermen. Frekvensen av utgående elementer avhenger av hvor mye minne, for eksempel, kan du holde en film som tar en viss plass. Også i skjermkortet og effekten av hver handlingen foregår, og kapasiteten (mengden minne) er avhengig av kvaliteten på videoen.
 Videospill bruker en svært kraftig dynamisk minne som har bred båndbredde tilgang GDDR5 GDDR4 og GDDR3. Å spille nyheten av spillverdenen med høye krav, trenger du et grafikkort volum 1024-2048 megabyte. Men å bruke hele beløpet av minnet som kreves for å ha en litt høy, ellers minnet bussen vil ikke være i stand til å behandle informasjonen i sin helhet. Minimum båndbredde for gaming - 256 bit, kan du ikke kjøpe en modell med en kapasitet på 128 bit, som skjermkortminne ikke er fullt utnyttet. For å teste deres modell av skjermkortet, bruke et verktøy kalt GPU-Z, det vil identifisere alle de egenskaper og skjermkortet i et par minutter.
Hvordan velge et grafikkort
 Å kjøpe skjermkortet kan spare deg, fordi hvert år er det en skarp oppgradering alle enheter og datamaskiner svekke raskt. Kjøp NVIDIA GeForce GTX 560 det koster 6000 rubler. Den oppgitte skjermkort er nok for ett til to år, etter som det vil bli irrelevante egenskaper.

 Hvordan velge et grafikkort for bærbare
 Når folk ikke tenker på valget av grafikkort for bærbare, da de er utstyrt med en dedikert grafikk subsystem ytelse. Men videreutviklet buss PCI-Express, og har grafikk har kraftig forbedret. Kjøpe en anstendig modell er svært vanskelig, salgskonsulenter kan bruke uvitenhet om kundene og snakke bare om de beste skjermkortet sider, skjuler ujevnheter. Selvfølgelig, hvis din bærbare uttalt at settet «Turbo Cash 128 MB skjermkort - er klar og uten forklaring selger.
Hvordan velge et grafikkort
 Divided grafikk på integrert og diskret, men som nevnt ovenfor. Diskrete modeller er utstyrt med sin egen grafikkprosessor ansvarlig for behandling av grafikk data og videominne, som inneholder maler og buffer dybde. Men bygget modeller (SMA) er ikke utstyrt med egen prosessor og ekstra videominne, slik at funksjonen bruker videobehandling hovedkort. Mangelen på denne funksjonen er at prosessoren blir for høy. Måtte bruke minne for videobehandling, selvfølgelig, hvor mye minne på skjermsystemet var begrenset. Den største fordelen med bærbare datamaskiner med en lignende video system at deres verdi er svært undervurdert, men bildekvaliteten i videospill er dårlig. Svært ofte, er spillet ikke bare en "brems", men ikke installert i det hele tatt.
 Det nye PCI-Express-bussen raskt løst dette problemet, som minnebåndbredde. På grunn av dette, har dataoverføringen akselerert siden dekket har to retninger. Over tid, produsenter begynte å bruke denne fordelen til å redusere kostnadene for bærbare datamaskiner, for eksempel, har selskapet innført NVIDIA funksjonen «Turbo Cash», som ikke bare bruker den skjermkortminne, men minnet.
Hvordan velge et grafikkort
 Smarte venner!  
Яндекс.Метрика