26 oktober 2012 på verden, en ny versjon av Windows, som ble kalt: «Windows 8». Når dette operativsystemet er mer eller mindre bevist, fikser det mindre feil utstedt driver og tilpassede programmer - mange lesere av nettstedet vårt absolutt har lyst til å etablere ny skapning Microsoft. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du kan installere Windows 8 på PC eller laptop.
 Innholdet i artikkelen:

 Forbereder seg på å installere Windows 8 i bilder

 Installere Windows 8

 Sette opp systemet etter installasjonen

Slik installerer du Windows 8
 nødvendige programmer for PC - starte virksomhet. Etter å ha fullført alle de ovennevnte forberedende handlinger - sett inn installerings-CDen for Windows 8 DVD-ROM, lagre innstillingene og starte datamaskinen på Bios.
 Hvordan du installerer Windows 8
 Avhengig av maskinvaren, må du kanskje trykke på Enter-tasten for å bekrefte nedlastingen av diskmedier. Etter at nedlastingen fra platen, er denne prosessen vist på bildet nedenfor.
Slik installerer du Windows 8
 Etter nedlasting av oppsettmenyen dette skjermbildet vises.
Slik installerer du Windows 8
 Først av alt, vil installasjonsprogrammet be deg om å velge:

 Språksystem;

 Tidsformat og valuta enheter;

 Inndatametode (keyboard layout).

 Alle celler anbefale å forlate standard (russisk) og klikk "Next".
Slik installerer du Windows 8
 Så vil installasjonen vil be deg om å bekrefte begynnelsen av installasjonsprosessen. Klikk på "Install".
Slik installerer du Windows 8
 Og her vil vi ha den første endringen fra Microsoft, som windows aktiveringsnøkkel operativsystem. Bemerkelsesverdig, i Windows 7, denne prosessen tilbudt etter installasjon av operativsystemet i løpet av sin installasjon før første lanseringen. Videre, i Windows 7, kan denne prosessen hoppe og fortsette installasjonen og konfigurasjonen av operativsystemet, allerede kan ikke gjøre det, og nøkkelen må angis, ellers vil installasjonen ikke fortsette. Enter for å installere Windows 8 og klikk "Next".
Slik installerer du Windows 8
 I neste vindu, tilbyr vi leser og godtar betingelsene i lisensen. Oznayomlyuyemosya nøye lisensvilkårene, og hvis du er enig med dem - sette et kryss i boksen, ved siden av "aksepterer jeg lisensvilkårene" og klikk "Next".
Slik installerer du Windows 8
 Nå må du velge den type installasjon, oppgradering eller installasjon. Her, kanskje, er å gi noen forklaring. Oppdateringen gir to alternativer: oppdatering allerede er installert Windows 8 installert og oppdatere eldre versjoner av Windows (Windows XP, Windows Vista og Windows 7 til Windows 8 - men vi oppdaterer metoden vil ikke vurdere, som detaljert fokus på en ren installasjon av Windows 8.
 Rengjør Installer Windows 8 gir ikke noen oppdateringer, og installert på den nylig formatert eller rengjøre harddisken. Følgelig, hvis vi mener Installer Windows 8 fra bunnen av, velger du "Custom: bare Windows-installasjon», og gå til vinduet harddisk ledelse.
Slik installerer du Windows 8
 I dette vinduet Installasjonsprogrammet vil be deg om å velge harddisken der du vil installere operativsystemet. Dessuten kan du ikke bare velge den delen som skal installeres, men omfordele diskplass på harddisken. Klikk på ordene "Disc Setup" og produsere en innstilling. Kanskje vil dette vi fokusere nærmere.
 Legg merke til at med en dedikert plass for å installere installatør automatisk bestille en 350 MB for oppstartsområdet - Husk dette ved tildeling av plass.
 Så, hvis harddisken har en partisjon av dataene, disse delene i alle fall ikke røre. Slik installerer du Windows 8 fra forrige kapittel anbefaler vi å kjøre slette og opprette en ny partisjon ledig område. Hvis du vil fjerne et avsnitt - klikk på alternativet "Slett" for å skape - klikk på ønsket område av ledig plass og klikk "Create" og installere det på Windows 8.
 Hvis du har en ny harddisk, vil dens plass trenger å være fullt distribuert. For eksempel, hvis du har en harddisk kapasitet på 500 GB, deretter kjøre C (én del, som skal kjøre Windows 8) anbefaler tildeling minst 30 GB og et gjennomsnitt på ca 50 GB. For avanserte brukere å velge den beste systempartisjonen 100GB kapasitet - så du kan trygt installere mange nødvendige programmer for å laste ned innhold fra torrents etc..Seksjon. Neste - tenk over tilgjengeligheten av flere deler i tillegg til hoved, som vil lagre grunnleggende data. For eksempel kan du opprette egne seksjoner for å laste ned filer fra Internett eller å lagre informasjon relatert til arbeid, etc..Seksjon. Oppholdt sted uttak for å kjøre D. For å opprette en seksjon klikk på "ledig plass på stasjon X" angir størrelsen i megabyte (hvis du ønsker å opprette en 30 GB partisjon kapasitet er 30.000 i boksen hvis § 100 GB, da - 100 000) og klikk på "Apply". Når du har tildelt diskplass, kan du gå til innstillinger. 
 Slik velger du en seksjon for installasjon - skyve musen og klikk "Next". Deretter begynne umiddelbar installasjon av Windows 8 på datamaskinen eller laptop.
Slik installerer du Windows 8
 Direkte Installer Windows 8 inkluderer følgende trinn:

 Kopiering av Windows-filer

 Klargjør filer for installasjon

 Installere komponenter

 Installere oppdateringer

 Ferdigstillelse (installasjon)

 Under installasjonen starte datamaskinen på nytt flere ganger, som om han "potuh", så ikke bekymre deg og ta tak på hjertet - denne prosessen gir installasjonen. Selvfølgelig, når du starter du ikke trykker (ved oppstart ikke behov for å vise seg å starte opp fra platen), alt vil bli gjort alene installatør.
Slik installerer du Windows 8
 Etter omstart installasjonen vil fortsette.
Slik installerer du Windows 8
 Deretter, når Windows 8 operativsystemfiler er installert på datamaskinen, vil installasjons gå til innstilling av parametere:

 Tilpassing

 Trådløs tilkobling

 Opsjoner

 Inngang

Slik installerer du Windows 8
 Umiddelbart personlige tilpasninger vises.
Slik installerer du Windows 8
 Her må du velge en favoritt farge, som vil være basert visuell design: Start-menyen, vinduer og mer. Deretter må du skrive inn navnet på datamaskinen (helst gi et navn opprinnelig). Klikk deretter på "Next" og gå til innstillingene.
Slik installerer du Windows 8
 Hvis du er ny - anbefaler vi å velge «Bruk tilpassede innstillinger hvis strømmen bruker - klikk" Tilpass "for å bruke innstillingen systemparametere på egen hånd. Så gå til innstillinger innlogging.
Slik installerer du Windows 8
 Vi anbefaler at du velger en påloggingskonto uten Microsoft.
Slik installerer du Windows 8
 For å logge inn, velg en lokal konto.
Slik installerer du Windows 8
 Det siste du må gjøre når du installerer - skriv inn et brukernavn (påkrevd) og hvis du ønsker å beskytte datamaskinen mot uvedkommende - Angi passordet bekreftelse og be om passord satt valgfritt). Klikk deretter på "Finish".
Slik installerer du Windows 8
 Etter å ha sett kort animert video om innovasjon Windows 8 mens du skriver, og konfigurasjonsinformasjonen er lagret, lastet installert.
Slik installerer du Windows 8
 Velkommen! Med Windows 8 - installert på datamaskinen!
 velge en antivirus og installere den. Da anbefaler vi at du installerer alle driverne for:

 Video adapter (for å være i stand til å justere bildet på skjermen)

 Lydkort (for å utvide produksjonen lydinnstillinger);

 Hovedkort (USB 3.0 Lan - hvis de ikke er etablert med systemet, som ikke bør være);

 Andre sjåføren.

Slik installerer du Windows 8
 Etter å ha installert driverne kan fortsette installasjonsprogrammer, installere Microsoft Office, nettleser, kodeker, etc. Merk at i Windows 8, kan du installere programmer og Metro, er dette en spesiell butikk.
 Denne Windows 8 installasjonen er fullført. Hvis du likte våre instruksjoner for installasjon av Windows 8 og deretter legge det til et notat og dele den med venner - å legge til sine sosiale kontoer.
 Slik installerer du Windows 8 video instruksjon
 Vi ønsker også å tilby deg instruksjonene for å installere Windows 8 video versjon der du kan direkte spore løpet av et levende system installasjon.
Яндекс.Метрика