Når kastet informasjon på disketter, men det var lenge siden, og nå er det upraktisk fordi det var blinker. Men det offisielle navnet på pinnen - USB-stasjon, også referert til som USB Flash Drive, USB flash-stasjon og ordet er reduksjonen som er kjent for alle. Neste, vi beskrive hvor mye minne moderne stasjoner, de viktigste egenskaper, utseende og andre egenskaper.
Hvordan velge en flash-stasjon
 Velg en blits på ikke mindre enn 16 gigabyte!
 Før du kjøper må du lese hvor mye flash, men det kommer helt an på målene dine. For noen er det nødvendig for skydыvanyya enkelt tekstfil på trening, og noen kommer til å skrive om store filtre format BD Rip etc.. Det faktum at kostnadene ved lagring har falt sterkt i de senere år, driver fortsatt med et volum på 4 gigabytes verdt samt lagringskapasitet på 16 gigabyte er. Det er svært attraktive fordi pinnen av 16 gigabyte kan lastes ned minst 7 filmen som DVD Rip og se dem på TV i dag med port USB, kan du selv velge din egen samling av filmer, god bærer av informasjon vil aldri bli slettet. For en høyere avgift kan du kjøpe en lagringskapasitet på 32 gigabyte, er det mye mer praktisk enn to transportør for 16 gigabyte. Du kan laste opp store mengder informasjon, som for eksempel moderne dataspill, veie for mye, du kan fylle på bare to eller tre kamper i et gitt sett. 
 Minimum hastighet bør være flsheky - 12 MB / s
 En meget viktig egenskap - speed stick, som det avhenger hastigheten på nedlasting av filer. Mens folk flest spare på lagring og kjøpe den billigste modellen. Selvfølgelig, er mengden av 64 gigabyte svært attraktive, men hvis filene vil ta et par timer? Du sitter i tre timer, og vente på filmen flyttes. Sjekk hastigheten på lesing, som for noen er det den viktigste parameteren.
 For eksempel, for å si at stasjonen har en hastighet på 5 MB / s, vil bli fullført innen 12 timer, hvis mengden av flash 32 gigabyte. Hvis dets volum 64 gigabyte - trenger daglig, for folk flest er det helt pinlig, fordi nødt til å sitte uten en datamaskin, som det vil "tregere" når du laster ned filer. Kom i dagens modeller er utstyrt med en hastighet på 12 MB / s, er det veldig praktisk og praktisk, trenger ikke å sitte og vente i timevis. Bedre å spare på lagringskapasitet, men å vinne i fart, er det mye mer praktisk.
Hvordan velge en flash-stasjon
 Kroppen skal være sterk i klassisk ytelse!
 Kjøpe en modell med en enkel kroppen fordi de vare mye lenger. Faktum er at hvis pinnen vil være mange bevegelige deler og dekorasjoner - de raskt forsvinne, og flash-stasjonen vil bryte. Modeller som har uttrekkbar mekanisme som beskytter stick (så sier produsenten) svært raskt bryte ned, om et par måneder. Også, ikke overdriv med størrelsen, bør du plukke opp pinnen tynn og behagelig, det er ikke det at det er upraktisk å bære i lommen, kan du ikke sette inn en stasjon på en annen stasjon, som USB-porter er i nærheten. Kjøp en standard kjøretur fra holdbart materiale og normal størrelse, uttrekkbar mekanisme er ikke nødvendig, bare ha en normal dekning.
 Ikke forfølge meningsløse tillegg!
 Videre bør det bemerkes at stasjonene spesielt satt unødvendige funksjoner som legger verdi, for eksempel å se etter fingeravtrykk og så videre. Du vil fortsatt kunne bruke denne funksjonen, fordi det ikke vil være nyttig for deg i livet. Alle typer lys trenger heller ikke, du kan godt belyse kontakten på telefonen. Eventuelle tillegg, blant annet "unike" og "original" design - øke kostnadene med om lag 30%. Det er mange flere alternativer bare fungerer med drivere og tredjepartsprogrammer. Vidshtovhuytesya praktiske enheten, de viktigste parametere, som bare trenger å se: styrken av kroppen, opptakshastighet, produsenten, mengden lagringsplass - det viktigste.
 Velg stick bedrifter: Kingston Transcend
 Alle vet at kvaliteten på produktet er avhengig av produsent, selvfølgelig, det er tilfeller når butikkene selger fake, men dette er sjelden. Tror ikke at vi fremme her på Kingston tjene det, må denne produsenten ingen reklame, siden hver gang har sett sin karriere. Hvordan Transcend, Kingston og i et stort utvalg av lagringsplass for enhver smak, kan du velge ønsket hastighet, volum, utseende og så videre. Kostnaden for flash-stasjoner er ganske lav, selv om produsentene er velkjent og produserer kun kvalitetsprodukter. Du kan kjøpe en USB flash-stasjon med alle nødvendige funksjoner for bare 300-500 rubler hvis du trenger svært høy hastighet og volum - 2000-3000 rubler. Finne informasjon kan feste i noen elektronikkbutikk.
Hvordan velge en flash-stasjon
 Husk at du kan kjøpe en USB flash-stasjon, ikke bare i den nasjonale butikken eller elektronikk butikken, men på nettet. Det er mange butikker som tilbyr flash for enhver smak, kan du plukke opp en veldig enkel modell og kvalitet til en lav pris. Svært ofte utført av, og ganske betydelig - 60%. Før du kjøper må du lese produsentens garanti, og hvis du ikke kan garantere for kvaliteten - det er en forfalskning, så å kjøpe helt upraktisk.
 Ikke kjøp en stokk med venner, som det kan være for virus, og hvis du sjekker den på en datamaskin - alt vil bli bra, men hjemme du ikke engang har tid til å slå på sjekken, er datamaskinen infisert.
 Vi ønsker deg god shopping, kjære lesere!  
 Nesten hver gang PC-brukere der ute er det samme spørsmålet: "Hva å sette på datamaskinen: Windows eller Linux?! "I dag skal vi prøve å svare på dette vanskelige spørsmålet. Selv usannsynlig å få til å gjøre en objektiv konklusjon, men vi prøver likevel.
Som er bedre Windows eller Linux
 Til å begynne med, nei, det er ingen andre systemet ikke er perfekt, uansett sa forsvarere av et operativsystem, kan hver system finnes lyte eller feil funksjon som ikke vil passe deg. Dermed har vi den første og eneste sanne råd: For å forstå bedre  Windows eller  Linux - du må jobbe med det, og på et annet system selv. Og ikke bare starte leseren, se video eller lytte til musikk spor. For ærlig analyse, må du jobbe på ukjent operativsystem (dette er som regel, Linux) - 2-3 uker, ikke mindre! Mine egne tester viser svakhetene i det nye systemet, dets funksjoner, og viktigst du oppdage hvordan det er fleksibel til dine behov.
 Her er et eksempel: Desperate datamaskin gamer uzhyvetsya aldri på territoriet til operativsystemet Linux. Men mens uerfarne programmerere (hackere, som de sier) OS Windows synes lukket, kjedelig og begrenset system av masse mangler.
 Selvfølgelig, er de fleste av oss er det ikke en gamer og ikke programmerere og middelmådig bruker. Men ønsker vi derfor å fortelle deg en enkel ting, hvis du ikke ønsker å forholde seg til dataprogrammer, se etter analoger forstå grunnleggende deler av koden - Linux operativsystem du virker komplisert og forvirrende system. Det du ikke kan føle helt gratis. Alle tiltak vil føre til sinne i stedet for glede. Hva er det å si, og til og med installering av konvensjonelle skriverdrivere synes ekstremt vanskelig, og kanskje umulig oppgave.
 Men hvis du er en mann som ikke er redd for vanskeligheter, og selv elsker dem, vi vanligvis anbefaler er å bruke operativsystemet UNIX. Dette miljøet for de som ønsker å lære datamaskinen ikke bare overfladisk, og sette den opp slik at det perfekt utført alle oppgaver.
Som er bedre Windows eller Linux
 Windows for domozyayky eller ansatt forretningsmann, vanligvis mer egnet, men skal commended OS Linux! Gjennomsnittlig bruker som bruker datamaskinen bare for å se filmer, høre på musikk og surfe på Internett - Linux-distribusjoner som Ubuntu kan godt komme opp.
 Siden de fleste av våre lesere bruker systemet Windows, og de synes om valget mellom Linux og Windows, ønsker vi å bringe de fordeler og ulemper med UNIX-systemer i separate linjer. Dermed gir deg et valg.
 Hva er den beste Linux Windows:

 De fleste Linux-distribusjoner er helt gratis!

 Programmer (software) også alt gratis. Hva er viktig for selskaper som er nødvendige for å bruke bare lovlig programvare.

 I en av de mest populære Linux-distribusjoner - Ubuntu - alle grunnleggende programvarepakke (Office-programmer, nettlesere, mediespillere, etc.) er installert med operativsystemet, og dermed eliminere stresset.

 Alle de samme Ubuntu - alle programmer / applikasjoner / spill er samlet i en enkelt katalog, som du kan laste ned og installere ved å klikke med bare ett klikk. Noe som App i Apple Store eller Android Market i det mobile operativsystemet Android.

 Hva er verre Linux Windows:

 Windows fortsatt kjent for 98% av PC-brukere. For dem, noen distribusjon av Linux, vil være et mysterium.

 På Linux-operativsystemet er nesten umulig å spille dataspill, eller å være innhold "gamle mønstre" eller prøver å kjøre dette eller spill for Windows ved hjelp av emulator. Det vil si at systemet er klart ikke for spillere.

 I Linux analoger alle programmer. Det faktum at noen produsenter av bestemte programmer, ikke interessert i den opprinnelige versjonen i henhold til UNIX. Årsakene er mange, alt fra penge komponent, og endte med et relativt lite publikum.

Som er bedre Windows eller Linux
 Som du vet, er våre råd for å sikre at medium statisk bruker bør velge WindowsSnarere enn Linux. Det er mindre stresset og mer produktivitet.
 Vi har bevisst ikke nevnt i artikkel hastighet. Det faktum at familien er feil å sammenligne Linux-distribusjoner med familien til Windows.
 Lykke til!
 Otpysыvaytes kommentarer hvilket operativsystem du har valgt. Og hvorfor? Jeg tror alle vil være interessert i å høre andre meninger.  
Яндекс.Метрика