Har en datamaskin tastatur kan akselerere gjennomføringen av vårt arbeid eller vesentlig forsinke den. Derfor, hvis det er behov for å kjøpe et nytt tastatur, må du behandle valg av en passende "kandidater" meget forsiktig og fornuftig.
 Planen av artikkelen:
 De viktigste typer tastaturer
 Hvilke alternativer fortjener betraktning når du velger et tastatur?
 Verdifulle tips når du velger en gaming tastatur
 Merker og modeller anbefalt av pro-spillere

Hvordan velge et tastatur?
 Datamaskinen vil passe kablet grensesnitt for å koble tastaturet. Nå ser det ut til PS / 2-porter og USB. Inntil nylig har den første kontakten flere fordeler som forvaltning aktivert BIOS før inkludering av operativsystemet. Imidlertid er denne kontakten forankret i fortiden. Dessuten er det bare på den stasjonære datamaskinen. Det er trist å begrense omfanget av programmet.
 Nå BIOS støtter USB-port, slik at du kan bruke tastaturet på denne grensesnittfunksjonene i sin helhet. Også dette tastaturet vi kan koble til flere enheter med USB-kontakt (bærbare datamaskiner, mediesentre, tabletter, spillkonsoller).
 Den trådløse alternativet tastatur er ikke så komfortabelt som i tilfellet med musen. Den egner seg hovedsakelig eiere HTPC (Home Theater PC-basert). Han vil passe spillere som liker å plassere tastaturet på fanget.
 Trinn 2. trykke. Når du velger tastaturet for å stoppe denne innstillingen, noe som betyr sin dybde når du trykker. Standard tastatur med lang trykke trinn. Tastatur Laptop - kort. Alternativet er kalt, "en amatør." Krever imidlertid nøkkelen kort skritt mindre innsats og tid til å trykke på.
 3. Kontrast skrifter. Dette alternativet er spesielt viktig for ikke veldig erfarne brukere som ikke husker hvor det er nøkkelen. Derfor, samme størrelse, farge, latin og russisk tastatur kan føre til at noen vanskeligheter i å skrive.
 4. Støy. Dette kan virke ubetydelig, men etter lengre tids bruk du enig i at høye nivåer av støy når du trykker på kan føre til irritasjon og tretthet.
 5. Kompakt tastatur. Hvis plassen tillater det, kan du bruke full størrelse enhet. Men hvis du bruker et bord som skyves ut fra en smal base under tastaturet, kan det hende du ikke har nok plass til en mus. Løsningen vil være å kjøpe en kompakt tastatur ikke inneholder numeriske tastaturet.
 6. Struktur av nøkler. Mekanisk og napivmehanichnymy tastaturet er svært pålitelig, praktisk når du skriver. Klikke deg høre en tydelig klikkelyd som sier høre at tasten er trykket. Men denne type tastatur er ganske dyrt. En lojal prising alternativ er membran tastatur.
Hvordan velge et tastatur?
 7. Tilgjengelighet av multimedia funksjonalitet. Hvis du setter pris på komfort, tilstedeværelse av tastaturtastene høres navigere nettleseren, on-off datamaskinen, og deretter en rekke kontakter og porter vil skape en hyggelig arbeidsforhold.
 8. Form Factor. Hvis du tilbringer i cyberspace liten periode, ville det beste alternativet være standard form av tastaturet. Men hvis en datamaskin er tilkoblet din profesjonelle aktivitet og du bruker på det meste av dagen, bør du tenke på å kjøpe en ergonomisk tastatur som løse opp spenninger på hender og fingre og hindre utvikling av tunnel syndrom.
 Hvis du er glad i å drikke foran datamaskinen kaffe eller te, blir du en stor hjelp for å rydde fleksibel tastatur som kan selv suge.
 9. Nærværet av belysning. Hvis du elsker å somle lange timer ved datamaskinen, men ønsker ikke å forstyrre søvnen til hans hjem inkludert belysning, er bakgrunnsbelyst tastatur snarvei ideell for deg.
 10. Hoved aktivitet. For normal drift passe en standard tastatur uten dikkedarer. Jobber på et kontor krever flere alternativer (som samtalestyring, talepost, faks), som gir kontor tastatur. Hvis hovedbeskjeftigelse er det spillet du ønsker - gaming tastatur.
Hvordan velge et tastatur?
 vinduer, slå av datamaskinen, etc.).

 LCD. Denne skjermen brukes til å kringkaste vnutrishnoihrovyy statistikk (antall seire, glass, etc.) og systemytelse (FPS, ping, etc.).

 Bakgrunnsbelysningen. Siden de fleste gamere - fugler Night kan du enkelt finne de nødvendige nøklene i mørket uten å forstyrre andre ved tilstedeværelse av lys.

 Mekaniske typen nøkler. Denne type tastatur skaper en følelse av trygghet og trykk taktil komfort. I tillegg er ressursutnyttelse slikt tastatur er stor nok.

 Mediekontroll. Det er ingen hemmelighet at mange spillere foretrekker å lytte til din favorittmusikk kombinert med gameplay. Mediekontrolltastene kan du styre musikken bakgrunnen uten å forlate spillet.

 Begrense samtidige klikk. I en typisk tastatur begrense anerkjennelse av 3-tasten. For å vurdere dette sprø gaming er ikke nok. Gaming tastatur med taster trykkes samtidig begrense 6 til 26 (ja, ikke bli overrasket).

 Responstid. Denne parameteren er ansvarlig for frekvens meningsmåling port per tidsenhet. Anbefales for Gamers lavere terskel - 1000 Hz.

Hvordan velge et tastatur?
 Merker og modeller anbefalt av pro-spillere
 Vanguard her, som i tilfelle av mus, selskapet - produsent av enheter gaming RAZER. Linje tastaturene på denne produsenten er på vei: Razer Lycosa Mirror, Razer Tarantula, Razer BlackWidow, Razer BlackWidow, Razer Anansi, som er speilbelagt blanke knapper hyperrespons (reduserer tastetrykk), en "antyfantom" (kjemper overlay signaler mens du trykker ).
Hvordan velge et tastatur?
 Også fått tillit av mange spillere og Logitech. Sine flaggskip spiller keyboard: Logitech G15 Logitech Gaming Keyboard G105 Logitech Gaming Keyboard G110 Logitech G510 Gaming Keyboard, Logitech G19.
 En annen ikonisk merkevare - Steelseries. Rekkevidden av sine gaming tastaturer presenteres: Steelseries Shift, Steelseries Merc Stealth, Steelseries Apex.
 Vær oppmerksom på de produktene ROCCAT, Microsoft, Saitek.
Hvordan velge et tastatur?
 Velge den riktige tastatur vil skape forutsetninger for produktiv virksomhet, løse opp spenninger hendene på kritiske punkter, hindre utvikling av tunnel syndrom. Følg holdning, riktig håndstilling og virkemåte for PC.
 På slutten av denne artikkelen foreslår at du se video på en nyttig valg:
 Vi bare bli vant til sin mus som da de ble konfrontert med problemet med å skaffe ny, mistet i variasjon og utvalg av funksjonalitet. Så, vi trenger en mus. For å finne den samme, vår, perfekt mus, definere en rekke viktige parametere.
 Planen av artikkelen:
 Hvilke innstillinger bør jeg se etter?
 Tips for å kjøpe en mus for bærbare
 Best av bedrifter og spillmus

Hvordan velge en mus bøker?
 stasjonær datamaskin eller mobil enhet (laptop eller tablet). Hvis våre planer - fungerer bare på en PC, kan du vurdere muligheten for kabel PS / 2-tilkobling. Vær imidlertid oppmerksom på at denne typen grensesnitt er forankret i fortiden, og en gang bekreftet den nye datamaskinen "mus" risikerer du ikke koble til. Derfor, for å unngå smerten av tap og frustrasjon, slå til USB-grensesnittet tilkobling.
 Dette grensesnittet er godt støttet av det overveldende flertall av typer multimedia enheter, er det en god sjanse for at koble musen til flertallet.
 2. Ledninger - "for" og "mot". Svaret på dette spørsmålet vil hjelpe oss med å fastslå den andre parameteren grensesnitt - kablet eller trådløst. Vurdere fordeler og ulemper med begge.
 Fordelene med en trådløs mus er: stabilitet av signalet, ikke behov for ekstra vedlikehold og kostnader. Den eneste ulempen er irriterende ledningen tiltrukket oss til datamaskinen, og berører alt.
 Pluss trådløs mus er dens portabilitet og full frihet fra noen ledninger. De negative punktene er: kostnaden av batterier og akkumulatorer trenger lading, er faren for forstyrrelser signal kortsiktig svikt i mus lydighet. Hvis du gjør hyppige intense håndbevegelser med musen når du arbeider på datamaskinen (f.eks play), henholdsvis, vil batteriet gå tom fortere.
 Konklusjon: Hvis du aktivt bruker musen og tolererer ikke sin "innfall", du beste være ledende muse grensesnitt.

 Hvis du er en fan rolig internett surfing mens du sitter i en stol med en laptop eller datamaskin som er koblet til TV-en (snu den til et mediesenter), så ta en titt på den mobile trådløse mus. Det vil gi gleden av bevegelsesfrihet, og lar deg kontrollere media center, se video og bilder mens du sitter på sofaen.
Hvordan velge en mus bøker?
 Hvis du velger en trådløs mus alternativer skal avgjøre hvilken type trådløst grensesnitt.
 RF grensesnitt krever installasjon av en USB-port mottakersignal. Det er ganske lett, og blir brukt i de fleste enheter.
 Hvis antall USB-porter sterkt begrenset, er ideelle mus grensesnitt Bluetooth-tilkobling og Wi-Fi. Dette alternativet er best for bærbare datamaskiner og netbooks som har innebygd Bluetooth og Wi-Fi-mottakere (sendere).
 3. En enkel optikk eller "cool" laser. Når du velger dette alternativet, er det viktig å bestemme hvor og hvordan du vil bruke musen. Hvis du trenger en billig mus til datamaskinen med fritid matte på hånden og bedagelige samtaler i sosiale nettverk - musen - LED. Dens Prinsippet er enkelt - bygget LED avgir lys som reflekteres fra teppet og lese sensor. Denne mus oppfører seg ganske godt på forskjellige overflater (bortsett fra speilet og blank).
 Men hvis du setter pris på klarhet og "yuvelirnistyu" bane markøren på skjermen, og du foretrekker å kjøre musen over kneet puten på plass, laser mus passer deg mer. Lasermus mindre strøm, slik at trådløse alternativet for å spare batteriet. De har også større oppløsning enn deres LED venn.
Hvordan velge en mus bøker?
 4. Hva dpi, hva den spiser. Dette alternativet viser følsomhet for musebevegelser. Mus med høy dpi vil svare på den mikroskopiske bevegelse av hånden. Minstekravet behagelig å bevege markøren 800 dpi. LED-mus kan gi opptil 1800 dpi. Dette er i utgangspunktet nok til datamaskinen. Dette alternativet er flott for nybegynnere og konservative brukere som ikke tåler den kaotiske kaster markøren rundt på skjermen.
 Hvem gjør trenger høy dpi? Først av alt, spillere av yrke og representativ design og kunstnerisk fellesskap. Den første høy oppløsning gjør at musen til å sikte og effektivt håndtere karakterene i spillet. Den andre lar deg utføre filigran streker og linjer, konvertere mus i reell utvidelse av hånden av kunstneren.
 5. responstiden for musen. Denne parameteren beskriver den maksimale frekvens av undersøkelsen mus datamaskin. Det er viktig først og fremst for spillere, så dypt i dybden av innholdet vil ikke.
 6. Hvor mange knapper du trenger for lykke. Knapper på moderne mus varierer 2-20. Det er lett å gå seg vill i denne varianten. Å avgjøre det nødvendige antallet igjen tilbake til spørsmålet - hva vi gjør på datamaskinen. Hvis vurderingen nettside, skrive i Word og spiller Zuma, to knapper vi har nok bak Back smb. Tallet. Hvis flau foran venner, betyr rasler andre knapper, kan du skall ut fire-knappers mus. Men hvis vi - ivrige spillere av sjangeren "shooter" vil ha til Shell ut 5-6-knappen kamp kjæreste. Evnen til å "fly" for å endre oppløsningen av musen, ett klikk for å snu 180 grader verdt det. MMORPG fans bør kjøpe 20-knapp luksus. Muligheten for "kaste noen magiske touch-designet museknapp og rekord makroer (automatisk repetisjon av sekvenser av handlinger) til tider lette du få virtuelle universer.
Hvordan velge en mus bøker?
 7. Utførelse, materiale og størrelse. Vi har å velge mellom tre typer case: klassisk, ergonomisk, asymmetrisk.
 Klassiske annen mus symmetri (både langs og på tvers), og har ofte en rund form. Ganske enkelt å bruke, må du ikke holde håndbevegelser. Men langvarig bruk der fingrene spenning, som er forårsaket av manglende hensyn til de individuelle egenskapene til strukturen i hånden.
 Ergonomisk mus gjentar sømløst formen på en palme. Håndflaten hviler på henne "som hånd i hanske". Ofte en slik mus er utviklet separat for "høyrehendt" og "venstrehendt". Imidlertid har denne musen en tendens til å "flykte" fra henne håndflaten med avslapning. Derfor er ekstra innsats er nødvendig for vedlikehold sin.
 Asymmetrisk mus preget av resultatene av tommelen. Hånden på musen er trygg og ikke skaper ubehag når du flytter. Men disse mus og et lite antall målgruppe er de "høyrehendte."
 Materialet mus bør være ganske røff, så musa ikke er forsinket. I musemodeller av topp materialet bidrar til å redusere svette håndflater, noe som skaper ekstra komfort.

 Tips for å kjøpe en mus for bærbare
 Laptop - ganske et autonomt system som i utgangspunktet har de nødvendige komponenter for forsvarlig drift. Rollen av musen det tar "touchpad" - touchpad. Men de fleste brukere foretrekker å bruke bærbar PC mus.
Hvordan velge en mus bøker?
 Vi har sitert de viktigste parametrene utgjorde viktig når du kjøper en mus. Nå i disse parametrene vi definere mus, den mest passende for en laptop.

 Grensesnitt: beste trådløse Bluetooth. Laptop - et symbol på mobilitet og frihet, men de fleste modellene er utstyrt med Bluetooth.

 Type sensor: fordi du mest sannsynlig vil flytte musen til den bærbare datamaskinen (eller en tilfeldig overflate), er det bedre å lasermus med god oppløsning. Dette vil tillate deg å jobbe komfortabelt å bevege musebevegelser sparsom hånd.

 Det optimale antallet knapper - 4-5. Gjør Internett-surfing og enkel jobb enklere.

 Størrelse: gitt den lille "arbeider" plasser for mus og deres uforutsigbarhet (du vet ikke hvor den neste gang sitte ned med en "laptop" arbeid), er det best å kjøpe den lille musen er behagelig i hånden.

 Best av bedrifter og spillmus
 Bla spillmus, deres egenskaper og fordeler - et tema for en annen stor artikkel. Tenk kort de viktigste produsenter og flaggskip utvalg i segmentet av spillmus.
Hvordan velge en mus bøker?
 Produsent av eksklusive gaming mus nummer 1 - selskapet Razer. Deres motto «Fra spillere for spillere» -. «Fra spillere for spillere"
 Flaggskip av dette merket er: Razer Mamba Elite, Razer Ouroboros, Razer Imperator (for fans av sjangeren "shooter»), Razer Naga 2014 Razer Naga Hex (for eksperter MMORPG).
Hvordan velge en mus bøker?
 Ikke lag og spill produsenter av enheter Roccat, Steelseries, Logitech, Saitek, Microsoft. Deres flaggskip er Roccat Pyra, Roccat Kone Plus, Steelseries Diablo, Steelseries World of Warcraft Legendary, Steelseries Xai, Logitech G500 Logitech G602 Saitek Mad Catz Cyborg RAT 9 Microsoft SideWinder X8.
 Hvis du er en erfaren gamer, har du lenge valgt merkevare favoritt gaming mus. Vel, hvis din "måte av Jedi" er bare begynnelsen, du kan utvilsomt velge noen av de ovennevnte modellene toppen merkevarer.
 Men det aller viktigste når du kjøper en mus - dyrt eller billig - bare prøve på den i hånden. Og du vil forstå umiddelbart.
 Til slutt foreslår at du se videoen nyttig:
Яндекс.Метрика