Platene er nært koblet til våre liv, men å velge mellom et stort utvalg av enheter i dag - veldig vanskelig, så i dag bestemte vi oss for å presentere deg en av de mest etterlengtede tabletter i år - Nexus 7 andre generasjon. I denne artikkelen vil du lære alt de egenskaper og komparative funksjoner devaysa, og dermed være i stand til å konkludere - om du skal kjøpe det eller ikke.
Nexus 7 Review (2013)

 Full gjennomgang ASUS Google Nexus 7 andre generasjon

 Opsjoner  Nexus 7. I små i størrelse blå boksen skjuler direkte til tablett, ulike dokumenter og USB-kabel, strømlader. Hodetelefoner eller noen av selskapets dekning i bunten, som er forståelig, gitt at forgjengeren i salgspakken disse tingene var ikke der.

 Operativsystem tablett. Som alle produkter fra Google, har Nexus 72 013 den nyeste firmware-versjon: Android 4.3 som ikke gjennomgått store endringer fra tidligere versjoner. Hastigheten på brukeren ikke har noen kommentarer, det er ikke bare rask og reaktiv.

 Iron  Nexus 7 (2013). Ny fått en virkelig flaggskip jern. Stedet er ikke veldig vellykket Tegra 3 prosessor - tok 4-kjernefysiske Qualcomm S4 Pro APQ8064 har en frekvens på 1,5 GHz per kjerne. Faktisk er nøyaktig samme prosessor en Sony Xperia Z. For kvalitet grafikk ansvarlige beslutninger i møte med kraftig Adreno 320. RAM også økt, og nå har så mange som 2 GB til 1 GB i forhold til forgjengeren. Med hensyn til det interne minnet, kan det være enten 16 eller 32 GB, dessverre, uten mulighet for å utvide plass minnekort Micro SD. Så, som du har sett, er ganske høy Iron potensielle nye produkter, og gjøre treg tabletten vil være svært vanskelig. Forresten, det virker som vi har ingen tablett på Android, så det virker raskt og problemfritt.
Nexus 7 Review (2013)
 Skjermen enheter. Diagonal skjerm er 7 inches, men oppløsningen er merkbart vokste og 1920h1200 piksler, noe som gir en rekord for tettheten tablett dpi: 323 PPI. På grunn av denne funksjonen, er Nexus 72 013 ikke bare den første 7-tommers tablet med en oppløsning på Full-HD, men også med en klar skjerm av tabletten av alle, inkludert selv den eldre bror i ansiktet av Google Nexus 10. Men ikke bare høy oppløsning god skjerm. Den nye Nexus 7 tilbyr en stor kontrast fra sin IPS-skjerm som var mye bedre i kvalitet i forhold til første generasjon av denne enheten. Nå kan vi si at visningen av den nye Google Nexus 7 er den beste blant alle tablettene som det var på tidspunktet for utgivelsen av Apple iPad 3.

 Camera Review  Nexus. Som du vet, den første Google Nexus 7 hadde bare foran kamera, mens den bakre - eksisterende. Den andre generasjonen gadget ble kvitt dette brist og har kjøpt en 5-megapiksel kamera med autofokus, men uten den innebygde blitsen. Som for tabletten kvaliteten på kameraet er ganske bra, men litt subjektive vil gi en referanse i denne forbindelse kamera tablet Apple iPad Mini.

 Utseendet av tabletten. Utformingen av den nye Nexus 7 kom ut utvetydig bra. Ja, det er noen spesielt bemerkelsesverdige detaljer, men samtidig tabletten ser ganske stilig. Hele kroppen er laget av myk matt plast som glir helt i hendene på brukeren. Som for dimensjoner, den nye Nexus 7 i forhold til sin forgjenger betydelig redusert som tykkelse og bredde, vekt og så videre kan nå sømløst omfatte nesten alle pocket jeans eller jakke. Også, selvfølgelig, vil glede litt på begge sider av grensen mellom foringsrøret og skjermen. Man kan se at Google har lånt en idé fra Apple iPad Mini. Sannheten fra over og under disse digresjoner er ganske stor, i motsetning til "minika."
Nexus 7 Review (2013)
 Trådløse grensesnitt tilgjengelige på tegnebrettet. Googles tablett skryte: Bluetooth versjon 4.0 modul WI-FI protokoller a / b / g / n, NFC-brikke trådløs lading evne og LTE-modulen (som dessverre ikke vil fungere i).

 Innebygd batteri-enheter. Som du vet fjorårets Nexus 7 har en meget god batterilevetid. Men nyheten og overgikk sin forgjenger i denne kategorien. Uttalt at tabletten vil kjøre på ganske aktive modus 10 timer. Grunner til ikke å tro dette, bare ikke.

 Pris  Nexus 7. Offisielt kjøpe ny Nexus 7 i våre butikker fortsatt kan imidlertid ikke søkt enhet i nettbutikker, kan du finne det billigste alternativet med bare 16 GB modul WI-FI rundt 12 millioner rubler, som selv nå er ikke dårlig. Og hvis du ønsker å spare penger, er det bedre å bestille fra USA, hvor modellen er bare $ 240.
Nexus 7 Review (2013)
 Akustikk i tabletten. Vanligvis ved dette punktet i tabletter betaler ikke mye oppmerksomhet spesielt som smarttelefoner, men den andre generasjon Nexus 7 verdt det å snakke om dette punktet. Først har tabletten nå to stereohøyttalere som har et høyt volum, og andre, lydkvaliteten på disse høyttalerne veldig veldig bra og selv spores bass. Selvfølgelig, nivået av HTC One nyhet til lasterommet, men av alle Google Nexus tablett 72 013 er en av de ledende lyd fra eksterne høyttalere.

Nexus 7 Review (2013)
 For å legge til denne artikkelen vil jeg gjerne se gjennom video og Nexus 7:

 Selvfølgelig andregenerasjons Google Nexus 7 Asus kom fra kanskje den mest vellykkede tablett på Android i det siste. Mangler i modellen for denne kostnaden er ikke og kan ikke og så mange konkurrenter, inkludert Apple iPad Mini, er ille nok.  
 men det er umulig å forestille seg det moderne liv uten det Internett. World Wide Web hvert år lokker i sitt garn titusenvis av nye brukere. Noen ser på web underholdning, andre - kommunisere med sine kjære i ånde mennesker, andre bruker Internett til selv. En populær nylig og er å tjene online.  Kan jeg tjene penger på nettet eller et bedrag for de som er ute etter lettjente penger? Når det gjelder hva du kan tjene penger ved å jobbe i virtuell virkelighet? I dag skal vi snakke om sannsynligheten for å tjene på nettet, og en av de vanligste måtene å finne en jobb på Internett - Freelance.
Tjene online. Arbeider frilans

 Arbeid på Internett - myte eller virkelighet?
 Svaret på det første spørsmålet er enkelt. Ja, internett kan tjene penger, men det inntjening ikke for de som leter etter lettjente penger. Arbeid på nettet, som enhver annen jobb som krever tidkrevende, trening, investering egenkapital, tilstedeværelse av spesifikke kunnskaper og ferdigheter, en viss prosent av formue og flaks.
 Hvis en person ikke har den nødvendige kunnskap eller talenter er ikke egnet for online inntekter, er han neppe til å realisere seg selv på dette feltet. Men hvis det er ønskelig, og utholdenhet som du trenger for å lykkes på nettet, kan du lære. Fordi det er ingen institusjon hvor undervisningen ville tjene på internett i sin helhet - og ennå, antall mennesker lykkes gjøre web øker hvert år.
 Frilansere trenger alle slag, alle slags viktige frilansere
 Mange begynner å prøve seg på internett inntjening fra arbeid frilans. For tiden er det flere ressurser til samarbeid mellom kunder og frilansere: Weblancer.net, Free-lance.ru, Acula.org, Top-lance.ru, Dowork.ru og mange andre. Også den varianten av direkte samarbeid mellom kunde og frilans omgåelsen ulike børser.
Tjene online. Arbeider frilans

 Konkurransen blant frilansere er veldig stort og måter å komme rundt det, er det flere. Noen mennesker legger svært lave priser for sine tjenester - men det er risikoen for at en krone må jobbe lenge. Andre imponerende kundeportefølje bestående riktig. Andre er i stand til å formulere sitt forslag slik at ikke å bruke tjenestene til slike arbeidstakere er umulig.
 Avhengig av typen av aktivitet, Frilansere er delt inn i flere grupper. Vurdere de store.
 Tekstforfattere og reraytery. Tekstforfatter - i snever forstand av ordet, en person engasjert i å skrive reklame kopi og slagord. Internett er betydningen av dette begrepet er bredere - copywriting på nettet som heter å skrive alle tegn som salgsfremmende og opplysende, analytisk, informasjon, underholdning.
 Omskriving - lik copywriting begrep som betyr bokstavelig talt "omskrivninger" behandle eksisterende tekst ved å erstatte ord og uttrykk de stenger i betydning (synonymer kontekstuelle synonymer). Vanligvis tjenester for rerayting er ca 15 ganger billigere copywriting.
 Forfattere av abstracts og vitenskapelige artikler. I likhet med forrige spesialitet, er kjennetegn som skriving av en vitenskapelig art er ikke for Web og for direkte bruk i praksis, elever, studenter og selv kandidater av vitenskap. Høres kjent: nesen forsvar av avhandlingen og arbeidet i seg selv er ikke. At anken vil være studenter til forfattere av vitenskapelige artikler. Forespørsler om å skrive slike arbeider mye i samme Weblancer og Free-lance, samt tilpasset designet for forfattere essays, semesteroppgaver og teser tjenester.
 Webprogrammerere. Lage et nettsted, sette opp de nødvendige plugins for det, korrekt HTML-kode - som alle kan gjøre en web-programmerer. Dette kan være så website "nøkkelferdig" og løsninger oppstått under etablering eller drift av nettsted problemer.
Tjene online. Arbeider frilans

 SEO-optimizer. Optimalisering og markedsføring i søkemotorer - en direkte forpliktelse av denne typen frilansere. SEO-Optimizer vil gjennomføre en omfattende analyse av konkurrerende nettsteder vil avgjøre på hvilken ber om det er fornuftig å markedsføre området, vil dens semantiske kjerne bidra til å øke ytelsen området (TIC og PR).
 Web-designere. Utseendet på nettstedet - hans visittkort, som kan holde ham gikk til brukeren eller, alternativt, gjøre ham aldri å komme hit. Sjekk ut site design eller gjøre det helt separate varer (hatter, logo, bannere) vil web-designer.
 Administratorer, moderatorer innhold ledere. Vedlikeholde nettstedet med jevne mellomrom for å fylle sine skriftlige artikler tekstforfattere, velger du bildet, for å sende besøkende svare på brev, for å fortsette å annonsere på nettstedet - det avtaler med administrasjonen av nettstedet. Dette kan være en person eller gruppe av mennesker, avhengig av arbeidsmengden. For et område med oppmøte på 200 personer per dag ledergruppe er ikke nødvendig, men seriøs informasjon portal med oppmøte på over 10.000 mennesker, regelmessige oppdateringer, tilstedeværelse forum og blogg brukere uten å rekruttere personale med ansvar for forvaltning av området er nødvendig.
 Før eller senere hver selvrespekt frilanser ønsker å bryte den "gratis brød" slutte å jobbe for noen og start gjøre sine nettsteder. På livets vanskeligheter webmaster, hvordan å tjene penger på nettstedet, og hva du trenger å vite nykommer TNG - i neste artikkel av nettstedet vårt.  
Яндекс.Метрика