Før du drar til butikken for å kjøpe en ny mobil enhet, finne ut hva det er nødvendig. Utvalget er stort, og det er ikke vanskelig å gå seg vill. Men hvis det er klart satt oss mål og kjenner de grunnleggende kriteriene for hvordan du skal velge riktig mobiltelefon kjøpet vil være rask og enkel. Minst vil du velge mellom tre eller fire modeller, og ikke gå seg vill se på hyllene i mange gadgets.
 Skjerm Cell Phone

Hvordan velge en mobiltelefon?
 Møte din fremtidige telefon - en skjerm. Nå er de fleste av modellene er utstyrt med en farge TFT-LCD. Det er en fryd for øyet og har gode innsynsvinkel. Teknologi SCN tiden sjeldne, samt monokrom skjerm (svart og hvit). Siste typer skjermer bruker mye energi og en monokrom skjerm har en stor fordel for mange - informasjon fra det perfekt lesbar i solen.
 Men tilbake til hvordan å velge en mobiltelefon med en standard TFT. Telefonen vil ha en visning av denne typen, kan du møte med slike ubehagelige fakta som korn. Hva betyr det avhenger? Hovedsakelig er det "uforholdsmessig" diagonal skjerm kombinasjon og tillatelse. For eksempel, for en 22-tommer diagonalt telefoner er fin oppløsning på 320x240 (QVGA), mens en 28-3 inches allerede kreve 240h480 (HVGA). Som et annet eksempel, hvis telefonen har en diagonal på 35 inches og en oppløsning 240h480 skjerm vil se "kornete". For noen er det ikke kritisk. Men noen som verdsetter kvalitet bilder og holder øynene dine, sørg for å velge den diagonale 35-4 tommers modell med en oppløsning 480h800 piksler.
 Nye typer skjermer anses gjort av SuperAMOLED teknologi og Super LCD. Slike skjermer formidle levende farger, klare, lyse bilde. Men har høyere kostnader og strømforbruk.
 Når du velger en telefon bestemme hvilke skjermstørrelse du trenger. For den gjennomsnittlige "dialer" bør være i orden 2 inches. Men hvis du ønsker å surfe på nettet og se videoer, bedre opphold på telefonen med en diagonal på mer enn tre inches.
 Hvis du ønsker å være i rekkene av moderne og stilig, velge en god mobiltelefon med de nyeste trendene, se etter telefoner med berøringsskjerm. De dekker nå ca 40% av utvalget i butikkene.
 Berøringsskjermer aksje på kapasitiv og resistiv. I det første tilfellet, svarer skjermen til finger pads og en spesiell pekepenn for kapasitive skjermer. I det andre tilfellet, kan du trykke på skjermen med fingrene i hansker og negler, og en tradisjonell pekepenn.
 Touch screen telefoner er dyrere enn sine "mekaniske" kolleger. I tillegg til denne typen display er nødvendig å "prystosuyetesya" de som tidligere hadde ingen erfaring med sensor.
 Når du kjøper, sjekk hvor responsiv sensor hvis det er følsom nok. Frustrerende når transaksjoner skjer eller bremser ned kraftig. Ideelt sett bør berøringsskjermen reflektere dine handlinger jevnt, men uten den ekstra "refleksjon."
 Type bolig utforming
Hvordan velge en mobiltelefon?
 Etter type design mobiltelefon tilfeller er delt inn i klassiske stykke "clamshell" glidere, rotatorer (snu). Mindre vanlige telefoner med hengslet lokk eller i form av en klokke.
 Velge hvilken type bolig til stilen på livet ditt. Hvordan velge en mobiltelefon basert på dette kriteriet? For eksempel, er en travel mann som fører en aktiv, energisk livsstil mer passende glidebryteren eller candy bar enn en "clamshell". Tenke på om du vil være lett å åpne (eller tilbake) maskinen hver gang under vanskelige forhold eller bedre å foretrekke klassikerne. "Clamshell" komfortabel mens du snakker, er en jevn fordeling av høyttalere.
 Nå, mange telefoner med QWERTY-tastatur. I utgangspunktet er dette en god oppfinnelse. Men ofte er det praktisk å bruke bare for kvinner med lange negler, fordi et lite område Telefon mekaniske knapper har en liten størrelse.
 Materiale og sammenleggbar mobiltelefon
 Lurer på hvordan å velge en mobiltelefon, ser for innsamling og materialer. Modeller av plast relativt billig. Men glass skjerm mer kjempe i høst og trenger umiddelbar erstatning, noe som er svært kostbart.
 Telefondekslene kan være blank eller matt. Gloss ser veldig tydelig og moderne, men de minste flekker, riper og fingeravtrykk på det vil være svært merkbar, og telefonen kan lett skli. Så hvis du ønsker å kjøpe en slik enhet, bare kjøpe en sak eller en spesiell "gni".
 Hvis du ønsker å velge en god mobiltelefon, sjekk for knirking når du trykker tilbakeslag i huset og nøye gjennom skjermen for tilstedeværelsen av "ødelagte" piksler. Fortsetter samtale om "teknikk", ikke vær lat til å lytte til den som snakker. Det skal fungere så effektivt på full guffe (ingen susing og skrangle tilbake) og lav (bakgrunnsstøy).

 Multimedia Funksjoner

Hvordan velge en mobiltelefon?
 De som ønsker å ha en telefon komplett multimedia underholdningssenter kan gi råd modeller med innebygd kamera som kan ta bilder og videoer, og enheter med MP-3 spiller. Forresten, i så fall bør du ta hensyn til lydkvalitet. I noen telefoner er det under gjennomsnittet og heller "flat". Så hvis du er lidenskapelig musikk fan og ønsker å vite hvordan du skal velge en mobiltelefon med god lydkvalitet, velge en modell med stereohøyttalere og en subwoofer. Media i dette tilfellet bør ha en equalizer med manuelle innstillinger.
 Legg merke til at Kameratelefon kan lage skikkelig skudd for det meste bare i godt lys gjennom billig matrise. Antall piksler i dette tilfelle ikke spiller en spesiell rolle. Selv to megapiksler er mye seier i tre, avhengig av telefonen. Telefonen kan utstyres med en xenon eller LED-blits.
 I mediespilleren og kameraet, kan telefonen har bygget en TV med en uttrekkbar antenne. Nå er disse modellene er ikke uvanlig, og en ting av undring.

 Telefonminnet

 Neste parameter er internminnet og mulighet for utvidelse på grunn av utskiftbare minnekort. For en vanlig telefon som du har tenkt å bruke bare for samtaler og sende sms, det gjør ikke saken mye.
 Men hvordan å velge en mobiltelefon hvis gadget for deg - en samling av fotoalbum, animasjoner, videoer, filmer og musikkspor? Du trenger en stor nok plass til å lagre datafiler. Som en flyttbar minne som brukes microSD-kort. De kommer i ulike størrelser. Sjekk med leverandøren som støtter eksternt minne grense eller en annen modell system. De har forskjellige grenser for størrelsen.
 Hvis dine behov gå utover standard mobiltelefon, bør du kjøpe en smarttelefon som kombinerer egenskapene til en miniatyr datamaskin og enheter for å kommunisere. Her dominert av typen operativsystem, CPU kraft og RAM.
 I konklusjonen, må vi nevne muligheten synkronisere mobiltelefonen med PC-en. Når du kjøper telefonen ofte ikke tenker på denne viktige funksjonen. Men videre drift det krever oppmerksomhet. Nå er de fleste telefoner har Bluetooth, men tilstedeværelsen av USB-kabelen som følger mye lettere å jobbe med dataoverføring. Ofte anerkjennelse gadget datamaskin må du installere den nødvendige driveren. CD med drivere må også være til stede i boksen.
 Nå som du vet hvordan du skal velge mobiltelefonen. Lykke til shopping!  
 I dag er Internett er så rotfestet i våre liv som har blitt en integrert del av det. Med Internett, kan vi finne ut nyheter fra hele verden, og raskere, frisk og bredere enn det gjør på TV. Også, takket være internett vi kjenner på værmeldingen, finne alle svarene, få nye venner, sosialisere, trekker ulike typer innhold og gjøre innkjøp. Det er å handle på nettet, og vi liker å bo i denne artikkelen ved å fortelle deg at de fleste brukerne er å kjøpe på nettet, og deretter gi praktiske råd om hvordan du velger og kjøpe produkter online.
 Nedenfor ser vi på følgende spørsmål:

 Hva å kjøpe online

 Fordeler og ulemper med shopping online

 Hvordan å kjøpe online

Hva kjøper ofte online
 programvare. Ironisk nok, som flere og flere mennesker begynner å foretrekke den lisensierte programvaren og elektroniske lisenser kjøp via internett - det mest praktiske alternativet.
Hva kjøper ofte online
 Femteplass

 Produkter for barn som ligger på femte plass, ikke bare på grunn av det store omfanget og lav pris, men også på grunn av sin allsidighet, siden de er delt etter alder gruppe barn, som i stor grad forenkler valget.

 Fjerdeplass

 Kosmetikk og parfyme okkupere fjerde plass rangeringen, som tilsynelatende kan ingen frakoblet butikken ikke skryte av et så bredt spekter av produkter fra dette segmentet.

 Tredje plass

 Tre ledere tilbyr salg av mobiltelefoner, smarttelefoner og nettbrett nylig. Disse gadgets er mye omfavnet vårt daglige liv, og nettbutikker tilbyr de mest attraktive priser.

 Andreplassen

 Den andre stillingen er okkupert av datakomponenter, bærbare datamaskiner. Den største fordelen med å handle på nettet er den lave prisen og et bredt spekter av produkt valg. Dessuten, veldig ofte, kjøpe komponenter offline butikk, de kjøpte sine leverandører, og må vente - hvorfor vente og betale mer når du kan gjøre det selv via Internett.

 Første sted

 Som de fleste kjøpe på nettet? De mest populære produktene på internett, dele ett sete for to, er elektronikk og små apparater. Dette er logisk, siden prisen på slikt utstyr i ganger mindre enn i offline butikker, og dessuten, er risikoen minimal, siden produktene kommer i forseglet og aldri åpnet esken. Valget er meget enkel og krever ingen ytterligere kontroller.
 Etter å ha undersøkt den såkalte kategori, la oss vurdere de spesifikke produkter som ofte er kjøpt over Internett.

 De mest kjøpte varer på nettet
 Hva ofte kjøpt på Internett? De mest populære varene på nettet, er varer verdt et gjennomsnitt på 20.000 rubler. Et annet aspekt som bringer sammen de mest solgte produkter - et universelt valg. Disse produktene er digitale kameraer, videokameraer, smarttelefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner, datatilbehør, bil opptaker, etc. Når du har valgt alternativene du trenger, sammenligne priser og lese anmeldelser - du kan trygt kjøpe produkter av denne typen, fordi de ikke trenger å prøve og deretter tenke på om det er egnet eller ikke.
 Ofte online kjøpe kosmetikk og parfyme. Kosmetikk og parfyme Valget er enkelt, siden sine kjøpere jenter mer orientert mot firmaet. Selvfølgelig, når du kjøper parfyme er en ulempe - du kan ikke lukte sin duft. Avgjøre spørsmålet i en slik situasjon probe parfyme.
 Voksen og barnas klær er ofte kjøpt over Internett. Hvis valget av barnas klær, som vi har sagt, er det mye lettere når det er delt inn etter alder barn, med valg av voksne klær alt er litt mer komplisert, siden det er nødvendig å prøve, og denne nettbutikken kan bare ikke gjøre det.
 Med programvare aktivt anskaffe lisenser for antivirusprogramvare Microsoft Windows, Microsoft Office og annen programvare.
 Kjøpe Prepaid uunnværlig tjeneste. Letthet av denne tjenesten er at vi alltid minnet om behovet for å fylle opp i en tid da alt frakoblet elementer fylling lukket, om natten, i helger og ferier.
Hva kjøper ofte online

 Fordeler og ulemper med shopping online
 Fordelen med å handle på nettet i første omgang, er det et bredt utvalg og lave priser i forhold til offline butikker. Du trenger ikke å delta på alle kjøpesentre for å sammenligne priser, alt du kan gjøre på Internett.
 Blant ulempene ved å handle på nettet kan kalles en mangel på muligheter til visuell inspeksjon og kontroll av varer ved kjøp, og i tilfelle av klær - en manglende evne til å prøve. Hvis frakoblet butikken når du får kjøpet, og deretter kjøpe over internett, kjøp levert fra noen dager til flere uker. I tillegg kjøper offline, vet du hvem som gjør krav om kvaliteten på varer kjøpt på internett dette er litt mer komplisert. Det er nettbutikker som ikke er veldig seriøs og ansvarlig holdning til kundeordre. Noen ganger glemmer de at de gjorde det for å forsinke tidspunktet for å sende eller ikke sende produktet som ble bestilt, disse nettbutikker ikke har mye, men hendelser inntreffer.

 Hvordan du kjøper over Internett
 Kjøper over Internett er ganske enkel. Finn riktig produkt på nettverket som mulig gjennom en søkemotor, eller gjennom en spesiell tjeneste Yandex-Market. I søkemotor vil du få en liste over nettbutikker hvor service Yandex-Market vil gi ikke bare en beskrivelse av varene, samt kundevurderinger og prisen for dette produktet i ulike nettbutikker.
 Betaling for varene er best å bære kontanter og bare etter levering. Hvis du betaler kontant pris for varene vil vanligvis være lavere enn hvis du betaler ikke-kontant betaling eller e-valutaer (alt nødvendig å spesifisere leverandør).

 Hvordan å kjøpe i butikkene
 Før shopping nettbutikk, lese vurderinger om det, i samme Yandex-store de skal være. Lese anmeldelser, se på deres naturlighet, som de kan være "feykovymy." Velg en nettbutikk trenger følgende kriterier:

 Kundeanmeldelser;

 Kvaliteten på online-støtte;

 Holdning til kunder;

 Alvoret forhold til ordrer (opplastingshastighet, sender den det valgte produkt, kvalitet varer, etc.).

Hva kjøper ofte online

 Hvordan du skal velge produkter online
 Hvordan velge hvitevarer på nettet
 Velg den mest praktiske teknikk for å betjene Yandex-Market. Å gå til en partisjon, velger du de grunnleggende parametre som du ønsker å inkluderes ditt valg teknikk. Etter at denne tjenesten vil gi muligheter for modeller som passer dine kriterier. Etter gjennomgang av detaljerte kjennetegn ved modellen produkt, kan du vise anmeldelser og lese anmeldelser og priser på de forskjellige nettbutikker.
 Hvordan å kjøpe klær på Internett
 Svært mange er interessert i: kjøpe ting på Internett. Det eneste problemet med å kjøpe ting på nettet, er at du ikke kan prøve det og se - om det passer deg eller ikke. Derfor, kjøpe klær i butikker, veldig bra, hvis reglene i sitt arbeid vil tillate å bestille flere størrelser av klær og noen par sko, så du kan prøve dem og se hvilke av disse produktene for deg, og hva - nei.
 Vi ønsker deg god shopping!  
Яндекс.Метрика