øyet godt populariteten til sosiale nettverk Vkontakte, et stort antall brukere opprette forskjellige grupper. Gruppene vanligvis bringe sammen medlemmer med felles interesser og temaer. Hvis du og dine kollegaer har noe å dele med andre, takket være etableringen av OpenID, kan du løse dette problemet. For å lære hvordan å lage en facebook gruppe, hvordan sette opp og hvordan å fjerne - vi vil fortelle deg i denne artikkelen.
 Denne artikkelen er basert på følgende:

 Hva er OpenID gruppe

 Instruksjoner om hvordan du oppretter en facebook gruppe

 Sette opp en gruppe OpenID

 For å slette en gruppe i Vkontakte

For å opprette en gruppe Vkontakte

 Hva er OpenID gruppe
 Hvis du har noe interessant og ønsker å dele den med andre medlemmer av det sosiale nettverket Vkontakte eller ønsker å kombinere den alle medarbeidere i alle områder, så er det også opprettet en egen gruppe. I dag Vkontakte gruppe delt inn i tre typer:

 Gruppen ble opprettet for å kommunisere, dele informasjon og medieinnhold;

 Offentlig side - skapt innhold for personlig nyheter eller informasjon;

 Vest - er skapt for informasjon om organiserte arrangementer, fester, konserter, etc.

 Kanskje lurer du mer detaljert studie av alle typer grupper å velge den mest passende for dine behov. La oss starte fra begynnelsen.
 Hvilken gruppe kan opprettes i OpenID
 Gruppe
 Enkelt Group vil passe deg for å opprette grupper basert på interesser, der bare et begrenset antall mennesker, eller alle medlemmer av gruppen vil være i stand til å fylle den med sine materialer. For eksempel, en gruppe dedikert til bilstereo eller bil tuning, noe musikk gruppe, artist, etc. Til gruppen ikke fylt bare deg, men også abonnenter, må du angi de aktuelle alternativene i innstillingene.
 Offentlig Side
 Offentlig siden er opprettet for å informere brukere av OpenID. For eksempel, du har din egen nettbutikk, og for å få potensielle kunder og informere om et nytt produkt sine kunder - du oppretter en offentlig side, brukerne er logget på den og få den siste informasjonen. Det samme gjelder for din bedrift, som for eksempel, har spesialisert seg på å tilby tjenester.
 For webansvarlige offentlig side vil bidra til å tiltrekke mer trafikk til nettstedet, hvis du publiserer en beskrivelse av nettstedet nyheter og linker til dem i denne siden, brukere som har lest i OpenID, kan du gå til nettstedet for å lese hele artikkelen.
 Vest
 West - denne type gruppe er opprettet for å informere og tiltrekke folk til ham. For eksempel, er du leder av klubben og forbereder en stor fest, for eksempel, til ære for bursdagsklubben. For å holde liv i interessen informasjon (potensielle kunder), kan du legge inn et bilde rapport om hvordan vi forbereder for hendelsen, legge inn bilder installere dekorasjoner, og legger reklamer, etc. På veggen av arrangementet vil bli skrevet datoen for arrangementet, sin tid og sted og annen informasjon. Hvis, for eksempel, er du organisere et møte i klubben auto tuning, kan vegg tiltak snakke om spillested, dato og annen organisatorisk informasjon. Du kan lære interessante materialer: bilder av deltakerne og deres biler, bilder av tidligere hendelser, etc.
 Hvilket band er bedre å lage en VKontakte - bestemme på grunnlag av den foregående beskrivelse. La oss kort vurdere å opprette og konfigurere hver av disse gruppene.

 Instruksjoner om hvordan du oppretter en facebook gruppe
 Så, før du oppretter en gruppe OpenID å si at hvis noen grunn du vil fjerne denne gruppen, så gjør slik at du ikke får. Som sådan sletting VKontakte grupper ikke er gitt, kan det bare "ren", men ikke fjernet. I prinsippet fjerningen vi vil fortelle deg senere, men nå la oss se på hvordan du kan lage alle tre gruppene.
 For å opprette en gruppe OpenID bør du besøke siden din i det sosiale nettverket, og toppmenyen klikker du på "Mine grupper".
For å opprette en gruppe Vkontakte
 Du vil se en liste over grupper hvor du er og hvem signert.
For å opprette en gruppe Vkontakte
 Så, på toppen, under navigeringslinjer, klikk på "Opprett et fellesskap."
For å opprette en gruppe Vkontakte
 Da vil du komme med et utvalg av den type fellesskap
 Opprett en gruppe
 Å lage en enkel gruppe - reserve punkt på plass, som vil være utgangspunktet valgt enkel gruppe. I øvre felt inn gruppenavnet, for eksempel: "moroa av Internett" eller "Club of iPhone», i et ord - navnet på din kommune. Deretter klikker du "Opprett et fellesskap."
For å opprette en gruppe Vkontakte
 Når du har opprettet gruppen vil du trenger å gjøre å sette hennes profil. Hvis du plutselig ombestemmer deg, kan du endre navnet på gruppen. Hvis ikke - la navnet det samme.
 Adresse side
 Inn adressen til siden automatisk skrive inn serienummeret. Men for at gruppen ikke er tapt blant tusenvis av andre grupper anbefaler at tenke på noe mer originalt navn skrevet med latinske bokstaver. Hvis adressen er opptatt, og dette systemet vil informere deg, må du endre eller komme opp med en helt ny adresse.
 Fellesskap
 I beskrivelsen av samfunnet trenger å skrive noen ord om faget og dets samfunnsformål. Det anbefales også å legge inn noen søkeord i gruppen kunne bli funnet i søkemotorene ved å skrive en spørring som vil matche søkeordene.
 Fagmiljø
 Her trenger du fra den foreslåtte listen over emner å velge den som vil tilhøre gruppen.
 Nettsted
 Hvis de materialer som du vil publisere relatert til nettstedet ditt, eller du bare ønsker å gjøre informasjon om deg selv, i dette feltet angir ressurs.
 Ordning
 Her må du gå inn i byen der du er eller for en region designet din gruppe.
 Konfigurering Access og personvern
 Nedenfor vil du ønsker å sette opp tilgang til din gruppe ved å klikke på venstre museknapp på tilgangstype, overfor hver parameter.
 Når alle parametere er satt, klikk på "Lagre" og alt - en gruppe satt opp.
 Opprett en offentlig side
 Hvis du ønsker å opprette en offentlig side på Vkontakte, så det kan gjøres på følgende måte
For å opprette en gruppe Vkontakte
 I denne boksen skriver du inn navnet på en offentlig side, for eksempel: "Klesbutikk - Passage", "Side nyheter - InfoNews», etc.
 I valg av type fellesskap velge elementet "Public Side". Klikk deretter på "Opprett et fellesskap."
For å opprette en gruppe Vkontakte
 Nå må du velge dokumenttype:

 Plassering eller lite selskap (for besøkende hvor som helst og eiere av ulike etablissementer);

 Bedrift eller organisasjon nettsiden (for selskapets eiere og eiere);

 En berømt person eller gruppe (for musikere, skuespillere, politikere, offentlige figurer, etc.);

 Produktet eller produkter (for forfattere og støttespillere, samt produsenter av varer).

 Velge type side huke av boksen der du bekrefter at er de offisielle reglene og akseptere. Klikk deretter på "Opprett side".
For å opprette en gruppe Vkontakte
 Siden du blir bedt om å oppgi noen opplysninger:
 Adresse side
 I boksen skriver du inn ønsket adresse din OpenID side.
 Kategori
 Fra listen velger ett tema, som inkluderer siden din.
 Fellesskap
 I boksen, skriv noen forslag om dette offentlig siden av ressursen eller sin virksomhet.
 Nettsted
 Du må skrive inn adressen til sin offisielle hjemmeside.
 Stiftelsesdato
 Legg inn dato for etablering av ressurs selskaper, organisasjoner, institusjoner mv
 Kontakt oss
 Forlate boksen - du tillater abonnenter og brukere av ressurs kommentarer til innholdet.
 Eksport på Twitter
 Ved å klikke på "Tilpass" vil du se et vindu der du blir bedt om å godkjenne en Twitter-konto. Denne funksjonen kan du automatisk sende en Twitter-konto referanse til det publiserte materialet.
 Etablering av flere deler av siden
 Før du oppretter en side, har du sannsynligvis besluttet at det vil publisere på den. Følgelig huke hvilke deler du vil være nødvendig for dette formålet:

 Link;

 Album;

 Videoer;

 Innspillinger;

 Diskusjon;

 Hendelser;

 Steder;

 Kontakter.

 Velge seksjoner, klikk på "Lagre" -knappen, og siden er klar.
 Opprette hendelser
 For å opprette en gruppe for å måle vinduet for å opprette et nytt fellesskap behov for å skrive navnet på hendelsen og velg det tredje alternativet, "Vesten".
For å opprette en gruppe Vkontakte
 Klikk deretter på "Create fellesskap" og gå til sidemenyinnstillinger hendelser.
For å opprette en gruppe Vkontakte
 Som med de tidligere arter skape fellesskap i begynnelsen kan du justere hendelsesnavnet og adressen til en side i det sosiale nettverket. Deretter angir en beskrivelse av hendelsen, informasjon som vil engasjere brukerne, kan vi nevne sponsorene, etc. Hvis det er en offisiell side av hendelsen, de viktigste arrangørene av brønnen, eller andre ressurser som er knyttet til det, så skriv inn webadressen i det aktuelle feltet. Og, selvfølgelig, det viktigste - Angi starttid for hendelsen (og om nødvendig, tidspunktet for ferdigstillelse). Husk å inkludere og spillested, og konfigurere tilgang til denne siden.
 Her velge hvilke kategorier av data som du legger ut på arrangementet siden og få tilgang til dem:

 Bilder;

 Videoer;

 Innspillinger;

 Dokumenter;

 Diskusjon og brukerkommentarer for materialer);

 Materialer;

 Produkter møtet.

 Så sjekk oppføringene og klikk "Lagre".
 Endre informasjon og innstillinger grupper
 Husk at hver gang du gjør endringer i innstillingene grupper. Du kan endre tittelen til å begrense eller utvide tilgangen for brukere å legge til flere partisjoner, etc.

 Sette opp en gruppe OpenID
 Selvfølgelig ønsker hver administrator for å skape en god gruppe facebook. Selvfølgelig, den vakre innrammet gruppe, jo flere brukere delta og abonnere på den. I skjønnhet spiller en viktig rolle og innhold av høy kvalitet og interessant materiale, men som materiale, er det ganske overlatt til deg. Vi i sin tur hjelpe deg med å ordne en gruppe av visuelt vakker.
 Det første du må gjøre - avatar gruppen er hovedbildet, som ligger øverst til høyre. Du kan stille inn bildehøyde på 600 piksler bredde 200 Avatar av gruppen kan være den gruppen logo, nettside, selskap eller bare et vakkert bilde - et ord som du liker vilje til å like brukere og vil inneholde bandet ditt, visuelt identifisere den.
 Neste vi anbefaler making - en grafisk meny. En grafisk menyen kan du gjøre navigering mellom grupper og sette inn linker til ulike nettsteder innebygd i hovedbildemenyen som vil se harmonisk enn vanlige tekstlenker.
 Hvordan du oppretter en menygruppe OpenID
 Lag en menygruppe OpenID ganske enkelt, hvordan beskrive denne videoen.

 Hvor fint å fylle Vkontakte gruppe
 Når du fyller hans band Unngå å bruke spesialtegn, og hvis du bruker dem, må følgende tegnene være nøyaktig minimumsantallet, som deres tilstedeværelse gjør ikke en seriøs gruppe, og "barn". Titler grupper bør være interessant og informativt.
 Vær oppmerksom på bildene som du legger til side av sin gruppe, må de være av god kvalitet.
 Ta hensyn til kommentarene fra brukere, kan de gi råd om interessant innhold, sin stil og innhold.

 For å slette en gruppe OpenID
 Nå la oss se på alternativer for hvordan du fjerner opprettet gruppen OpenID. Som tidligere nevnt, som en gruppe OpenID kan bli fjernet, men den kan være helt klart at, i virkeligheten, er dens fjerning. Merk at du bare kan slette sin facebook gruppe, selv om du er den eneste administrator.
 Å rense gruppe du må fjerne alle innlegg som har blitt lagt ut på den, inkludert: foto, video, lyd, etc. I tillegg må du fjerne alle medlemmene i gruppen, og deretter endre typen til private. Deretter fjerne deg selv fra gruppen - og dermed vil det sosiale nettverket forbli helt tom gruppe, som fjerner den.
 Slik sletter du en utenlandsk Vkontakte gruppe kan bare være tilfelle dersom administrasjonen gruppen ga deg en administrator, og de forlot gruppen, så du slette all informasjon fra veggen gruppen, slette brukere, og deretter bevege seg bort fra seg selv og gruppen. Hvis du ikke er administrator gruppe, trenger andre medlemmer av administrasjonen ikke gå - slette gruppen gjorde ikke.  
Яндекс.Метрика