Ikke så lenge siden en datamaskin, enn si en bærbar PC var en luksus. I dag har nesten hver familie en datamaskin eller bærbar PC, og mange familier disse enhetene er nesten hvert medlem av familien. Hver enhet må ha Internett-tilgang, samt en datamaskin uten internett - en "boks". Med utviklingen av teknologi, for å dele Internett-trafikk til flere enheter, nødvendigvis ikke summen til hver enhet en egen kabel, kan alt gjøres gjennom luften med teknologi Wi-Fi.
 Innholdet i artikkelen:

 Fordeler med Wi-Fi

 Sette opp Wi-Fi-ruter

 Hvordan sette opp Wi-Fi på datamaskinen og laptop
Hvordan sette opp Wi-Fi-ruter selv
 hvordan du velger en Wi-Fi-ruter vi allerede har fortalt deg, og hvorfor før du kjøper det igjen anbefale å lese denne artikkelen. Wi-Fi-ruter - flott hvis du har en enhet støtte jobbe med Wi-Fi-nettverk. Dermed installere Wi-Fi-ruter i den mest sentrale punktet, vil du være i stand til å gi Wi-Fi-dekning i hele leiligheten, noe som er veldig praktisk, fordi du må trekke ekstra ledning. Hvis datamaskinen ikke har Wi-Fi-adapter, kan dette problemet løses på to måter: installere Wi-Fi-ruter i rommet der datamaskinen eller kjøpe en Wi-Fi-adapter. Wi-Fi-adapter - en enhet liten størrelse som en pinne eller som et kort settes inn i PCI-sporet.
 I arter som nesten hver familie har behov for en Wi-Fi-ruter, viser vi deg hvordan du kan konfigurere selv uten å kalle veiviseren.
 Høyhastighets Internett-tilkobling over nettverket, så vel som på Wi-Fi. Merk at hastigheten Wi-Fi kan være begrenset båndbredde ruter. Derfor kan det være forskjellig fra den som er på LAN.
 Noen ganger for å koble en bærbar PC til Wi-Fi bør separat inkluderer Wi-Fi-modul. Vanligvis på bærbare er ansvarlig for denne tilsvarende knapp, kan det være både separat og kombinert med nøkkel F7.
 For mer informasjon om hvordan du konfigurerer Wi-Fi-tilkobling, kan du lære fra videoen lagt ut nedenfor.


 En av de viktigste fordelene av Tablet PC iPad er det store antallet forskjellige spill og programmer. Men velger du en av de enorme antall beste spillet er vanskelig, fordi behovet for å bruke mye tid og tålmodighet. For å spare deg fra unødvendige problemer, bestemte vi oss for å lage de beste topp gratis spill for iPad.
 Mystory Manor - beste spill for tablett søkeelementer!
 Dette spillet er oppslukt meg i et par dager. Den kan spille uendelige. Funksjonen av spillet er gjennomtenkt gameplay som gjør at ikke bare oppgaven med å finne objekter i rommet, men utenfor - samle samlingen, dele elementer med venner, etc.
5 beste gratis spill for iPad
 Den mystiske Hus (Mystory Manor) må du avsløre mange hemmeligheter å komme til sannheten.
 Hay Day - det beste spillet for iPad
 Ja, vi er rett! Dette spillet virkelig bli kalt den beste spillet, til tross for det faktum at det er en vanlig gård. Det er rettferdig. Før kampen, det gjorde jeg ikke liker denne sjangeren spill. Ikke nok tålmodighet hadde noen interesse og spenning. Og her er det motsatte. Du trenger å plante, dyrke, selge, kjøpe, bygge, forberede, produsere og mer. Hay Day skiller flott grafikk og gjennomtenkt script som gjør at selv på 50 til å være interessert i hans gård.
5 beste gratis spill for iPad
 Benji Bananas - enkel og upretensiøs spill
 Spillet ved første øyekast ser ut til å være svært enkel og kan ikke engang interessant, men det er juks din visjon. Spillet er utrolig interessant, til tross for at du må bare klikke den samme knappen.
5 beste gratis spill for iPad
 Essensen av spillet: samle så mange bananer og fly bort på et vintre, vil det ha å beregne tiden - når du skal hente vinstokker, og når det la gå.
 StupidZmbie2 - spill for iPad, som kan ta en!
 Mange spill er svært vanskelig i praksis, er det vanskelig å passere, og det tar mye tid. Slike programmer er raskt lei og ønsker å raskt ferdig allerede. StupidZmbie2 - dette er en annen versjon av spillet.
5 beste gratis spill for iPad
 Hun er svært enkel - velg riktig vinkel ball rebound og skjøt alle zombier ved å bruke så lite baller. Det er alt.
 Real Racing 3 - Best Free Race for iPad Russian
 Vanligvis alle vakre rase med god fysikk - betalt, og er ikke 1-2 dollar, og 6,10 dollar! Men du kan alltid finne et alternativ hvis et godt søk. Personlig, vårt søk var vellykket, og vi har funnet et fantastisk spill.
5 beste gratis spill for iPad
 Real Racing 3 - et løp der du må passere flere løp på banen, kjøpe nye biler, reparere den gamle, og å fremme dem bedre.
 Tips om hvordan du finner interessante og gratis spill:

 Med søknaden App Store (Tab Top Charts), som standard er i en tablett iPad.

 Med "Program Day" og lignende. Essensen av disse programmene er at de vidsluzhuyut programmer og spill som er gratis i 1-2 dager (på anledningen, jubileum, etc.) og rapporterer til deg.

 Se omtaler av innhold nettsteder / fora. Ideelt sett, etter min mening, ville være en kanal på YouTube, som er en oversikt over interessante spill og applikasjoner for nettbrettet.

 Hvis du ønsker å legge til i listen dets muligheter, skrive en tittel og en kort beskrivelse av dine favorittspill i kommentarene til denne artikkelen. Og lesere, og administrasjonen du si - tusen takk !!  
 Hver bruker blir ofte konfrontert med problemer av tilgang til Internett, såkalt brems. Ofte årsaken til dette er faktorer som dukket opp på vår side og du kan fikse selv. Hvorfor hemmer Internett og hvordan å fikse det - vi vil diskutere neste.
Hvorfor hemmer Internett
 Årsaken bremser til Internett
 Først må du installere den mulige årsaken til den såkalte bremse Internett. Først av alt gå til resepsjonen måling høyhastighets internett og sjekke det. På hvordan å måle hastigheten på Internett vi nevnt i våre tidligere artikler. Vi anbefaler at du dra nytte av flere tjenester for å få en mer eller mindre nøyaktig informasjon om sin hastighet. Også, for å sjekke de faktiske tilgang - begynne å laste ned store filer fra torrent. Hvis hastigheten møter nevnt, er det et problem med datamaskinen, men hvis hastigheten ikke er som deklarert, så er det nødvendig å teste tilkoblingen.
 Vil bidra til å forsøksvis identifisere problemet - ping. Hvis du vet adressen til DNS-server, propynhuyte det, hvis ikke, så DNS-serverne pynhuyte Google. For å gjøre ping åpne en ledetekst og skriv:

 ping-n 10088.8.8

 Så du gir kommandoen pakke utveksling med den angitte eksterne enheten. Hvis vi får en 100%, dvs. 100 pakker, er forbindelsen er fine, hun senket hastighet Internett ved leverandøren, eller enhetene. Hvis pakkene overføres ikke i full mengde og pakker er tapt, grunnen bremse problemet på linjen.
 Hvorfor hemmer Internett på din bærbare eller stasjonære PC
 Den vanligste årsaken til problemer med Internett-tilgang på en bærbar PC er et problem å få tilgang til Wi-Fi, en løsning vi beskriver nedenfor.
 Hvorfor hemmer videoer på nettet i normal hastighet
 Kan føre til problemer med å spille av videoen på internett er det faktum at datamaskinen ikke er kraftig nok, og det mangler ressurser til normal avspilling video. Dette skjer oftest når du ønsker å se HD-video format HD (720p eller 1080p). Hvis datamaskinen har en svak parametere, i dette tilfellet er det nødvendig å oppgradere.
Hvorfor hemmer Internett
 Hvorfor hemmer internett om natten
 Bremse internett kan ofte om natten, når Internett kommer et stort antall brukere og dermed mate linje og internett kan ikke tåle en slik belastning, mens den generelle hyppigheten av brukerne begynner å falle. Løs problemet kan bare være kollektiv søknad brukeren til leverandøren eller økt sin eksterne høyhastighets Internett-kanal (hvis årsaken til dette), eller sette frem et "problemområde" ekstra linje.
Hvorfor hemmer Internett
 Hvorfor hemmer Internett via en ruter
 Like vanlig problem er bremse internet router. Å fastslå om ruteren årsaken til lav hastighet og fryser, er det nødvendig å måle hastigheten på internett når du er koblet gjennom den, og deretter kobler nettverkskabelen direkte til datamaskinen eller laptop. Hvis ingen ruter hastigheten er normal, derav årsaken til det.
 Sørg for at alle enhetene som er koblet til ruteren, er det mulig at noen fra familien din laster ned noe fra internett.
 Hvorfor hemmer Internett via Wi-Fi
 En annen årsak problemer med Internett - nettverket av Wi-Fi. At nettverket kan være Wi-Fi-enhet med nøyaktig samme navn som deg, eller kanal Wi-Fi, du jobber, opptatt. I dette tilfellet er det anbefalt å endre navn på Wi-Fi-nettverk og sette opp en annen kanal. Hvordan sette opp Wi-Fi-nettverk vi har allerede fortalt deg.
 Husk å sjekke passord for Wi-Fi, fordi hvis ikke, kan det føre til brems internett er at alle som er koblet til nettverket og bruke Internett-kanal.  
Яндекс.Метрика