Slik velger du Wi-Fi-ruter

 Nå mange enheter opererer på trådløs teknologi internett nettverk. Disse telefonene, tabletter, bærbare datamaskiner, men noen ganger er det behov for å opprette et slikt nettverk hjemme. Du trenger en router. Router - En ruter. Det tar en ledende Internett-signal, og trådløs nettverksteknologi distribuerer det til alle enheter innenfor rekkevidde av sine antenner.

 Rutere har en rekke egenskaper som må se etter når du kjøper:


 •  I ruterens minne bør være minst 128 MB.

 •  Prosessoren må være kraftigere 500 MHz.

 •  FLASH-minne stige 32.

 •  Man bør merke senderen makt - en av de viktigste faktorene.

 •  Støttede protokoller PPTP, L2TP, ADSL eller protokoll som kjører din ISP.

 •  Produsenten skal opprettholde ruter du ønsker å kjøpe, som slipper nye versjoner av programvare.

 •  Koblinger som er tilgjengelige i ruteren. De bør passe dine behov.

 •  Toppfart Wi-Fi. Hva den blir høyere, jo bedre.

 •  Pris. Den oppfyller normalt stuffing router. Dyrere rutere sikkert bedre billig.

 •  Merkevaren av selskapet. Små bedrifter kan produsere lav kvalitet på produktene, mens store ofte gjør alt riktig kvalitet.

 •  Garanti. Rutere ofte bryte ned og ha en garanti svært nyttig. Det bør også lese anmeldelser fra kunder på internett, fordi selv kjente selskaper kan slippe en misforståelse.

 •  Hvordan velge en Wi-Fi-ruter video


  Hvordan tilbakestille datamaskinen musikk på iPhone

  Overføre data fra en PC til en vanlig mobiltelefon - er velkjent: bare bruke USB-kabelen. Men de som nettopp har startet dating "smart" telefon iPhone, kan ha en spesiell form for problemer. Interaksjon mellom iPhone og datamaskiner ikke direkte gjennom USB-ledningen. Du må installere på datamaskinen iTunes.
  Hvordan tilbakestille datamaskinen musikk på iPhone

   Apples program kan installeres raskt, aller viktigst - gratis, hva er unektelig verdighet. I søkefeltet skriver du "reiser Apple». Stedet for disse tjenestene for å finne iTunes, skriv inn din e-post adresse, og deretter laste ned programmet til datamaskinen. Etter å ha utført en rekke elementære operasjoner (godta lisensavtalen, valg av et standard språk, etc.) installert.
  Hvordan tilbakestille datamaskinen musikk på iPhone

   Når du kobler iPhone til datamaskin-grensesnitt USB, i venstre kolonne i biblioteket vil bli vist enhet system Apple.Otkrыvaetsya øverste vinduet "File", også på venstre side. Av de foreslåtte funksjoner valgte funksjonen "Ny spilleliste". Ny spilleliste, kan du gå videre til navn. Omtalt i PC lydfiler flyttes til en åpen plass spilleliste. Dermed kan du lage flere spillelister.
   Hvis du trenger å legge på iPhone allerede eksisterende lyd mappe, i samme "Fil" -menyen klikker du på "Legg til mappe i bibliotek".
   Husk at iPhone-enheten tar noen lydformater, blant dem - MP3 AIFF og andre.
   Når du lager en ny spilleliste eller lagt mappe er over, tilbake til den venstre kolonnen. I "musikk" for å finne kommandoen "sync musikk", velger du funksjonen "Apply". Bare venter på den endelige ferdigstillelsen av sync (kopier musikk fra en mediespiller i telefonen), koble iPhone fra datamaskinen. Utvalgte lydklipp er nå på telefonen.
   I tillegg til å flytte lyd fra PC til iPhone, gir direkte tilgang til Internett og laste ned filer iTunes mediespiller. Først må du registrere deg i selve programmet. Når du oppretter et passord, må du huske at den første bokstaven må være stor.
   For å legge til musikk fra Internett, er det en bemerkelsesverdig iTunes Store. Takket § Free On iTunes masse lydfiler kan lastes ned gratis.  Hvordan overføre kontakter fra iPhone til iPhone?
   Kjøp av en ny iPhone for fans av diverse gadgets - alltid glad. Men når du prøver å overføre kontakter fra telefonen sist mange opplever noen problemer - fordi du ikke vil overskrive nummeret manuelt. Det er derfor nødvendig å vite hvordan du skal overføre kontakter fra iphone til iphone. Det er nok til å ha flere praktisk og enkel programvare.

   Overføre kontakter ved hjelp av Microsoft Outlook
   Denne metoden er sannsynligvis den enkleste. Minst, for å forstå dette programmet vil det hele tatt. Det er nok til å utføre flere handlinger:
  1.  Koble datamaskinen til iPhone.

    Deretter må du kjøre et spesialprogram iTunes.

    På sporet velg «Synkroniser med Outlook"

    Du kan koble til en annen iPhone, som på samme måte å synkronisere med Outlook.
    Egentlig er det alle trinnene du må gjøre for å overføre kontakter. Videre kobler å programmere en iPhone, kan du overføre den til kontakter.
    Overføre kontakter ved hjelp Mover
    Gjør overføre kontakter og kan få hjelp, og freeware Mover i App Store. Fordelen med programmet muligheten til å overføre noen kontakter som ikke er tilgjengelige for overføring som bilder av gadgets. Nok til å laste ned Mover, kjøre den, og du kan koble to iPhone, men alltid på samme nettverk Wi-Fi. Du kan deretter klikke på plusstegnet nederst i programmet, velger å overføre kontakter eller bilder.
    Hvis du kjører et program på en annen Mover iPhone, som faktisk ønsker å overføre informasjon, så vil det være en pil som peker til en annen telefon. Da er det nødvendig å sende filer til å overføre filer ikoner i retning av pekeren. Denne overføringen kontakter eller bilder over.
    Overføre kontaktene via iTunes
    Kontakter og annen lagret på telefonen informasjon beleilig overføre ved hjelp av iTunes. Jobbe med henne enkelt - bare synkronisere en iPhone med datamaskinen, og deretter gjenta den samme operasjonen med den andre telefonen iPhone. Og iTunes-programmet lar deg synkronisere kontakter, musikk, bilder, videoer, notater og andre programmer ervervet App Store.
    Overføre kontakter fra Nokia til iPhone
    Ofte du trenger å vite hvordan å overføre kontakter fra Nokia til iPhone. Igjen, ingen big deal, nok dra nytte av spesielle programmer.
    Å begynne å installere på din datamaskin spesielt program for Nokia - er et program som heter Nokia PC Suite. Vanligvis er programvaren tilgjengelig på CD og selges sammen med telefonen fra Nokia. Eller last ned Nokia PC Suite kan vi. Videre overføre kontakter fra to mulige versjoner av grensesnittet - Nokia PC Suite eller nyere Nokia OVI Suite. Når programvaren er installert, kan du gå direkte til overføringen.
    Så:
   1.  Du må koble telefonen din og ta en sikkerhetskopi av informasjon til datamaskinen din med Nokia, er i ferd med å kopiere alle kontaktene fra telefonen til datamaskinen. Start Nokia PC Suite, hvor du bør velge "Backup". Den nye versjonen av Nokia OVI Suite bør gjøre det bra. Først etter programmet og åpne kontakter bør velge «Synkroniser kontakter".

     Så du vil overføre kontakter til Outlook Express, etter synkronisering og åpner adresseboken.

     Det gjenstår bare å overføre kontakter c iTunes til iPhone, hvorfor skal dra informasjon fra Outlook Express. Du må aktivere gjennom iTunes, iPhone, registrere på iTunes-konto, gå til "Browse", velg "Devices" din iPhone, og deretter i 'Informasjon' satt tick "Synkroniser kontakter fra Windows Address Book". Egentlig, når henrettet synkronisering, Modulen vil alle kontaktene.
     Det bør bemerkes noen viktige punkter å vurdere når du utfører overføre kontakter. Dermed kan den tidssynkronisering slå av telefonen og bruke den. Også er det nødvendig å tenke på at hvis den andre var fast kontakt 5 rom, perenesutsya sannsynlig, bare de to øverste. Mens e-postadresse overført ganske riktig.  
  Hvorfor datamaskin holder ser en flash-stasjon?Flash-stasjoner - den mest populære måten å lagre og overføre informasjon. Med blits du kan i løpet av minutter kopiert til en datamaskin noen filer, og moderne minnepinner kan lagre ganske mye informasjon.
  Ved hjelp av flash-stasjonen er lett, men til tross for dette, noen ganger brukerne møte problemet når datamaskinen nekter å anerkjenne den flash-stasjon og lese data. Hvorfor datamaskinen min ser ikke flash-stasjon? Årsakene kan være forskjellige fra driverne, slutter uvirksom USB-porter i huset systemenheten.
  Hvorfor datamaskin ser pinnen: de vanligste problemene:
  Klarte ikke å koble til minnepinner og anerkjennelse;
  Feil formatering stokk;
  Legg merke til at enheten ikke fungerer som den skal;
  Feilmeldings data;
  Stuck datamaskin.
  For å løse disse og mange andre problemer forbundet med å vise flash-stasjoner på datamaskiner og bærbare datamaskiner kan bruke flere metoder.
  Diskbehandling
  Mange brukere lurer på hvorfor datamaskinen ikke se flash-enheten er koblet til USB-porten. Hvis den nye enheten ikke vises i "Min datamaskin", må du kjøre Disk Management-verktøyet (Disk Management). Åpne "Start" -menyen, gå til "Control Panel" og deretter gå til "Administrative Tools". Gå til mappe "Computer Management" og velg "Disk Management".
  Tips: Kjør "Disk Management", kan du bruke kommandoen. Åpne "Start" -menyen, klikk "Kjør" og skriv diskmgmt.msc.
  Prøv å få en USB-minnepinne med USB-port og sett den inn igjen, se hvordan listen over stasjoner i et åpent vindu. Om flash-stasjonen vises i CD merket "Seksjon defekt", klikk på den, høyreklikk og velg "Set aktiv partisjon". Om flash-stasjonen ikke er tildelt en stasjonsbokstav, skriver du det. Da den nye stasjonen skal vises i "Min datamaskin".
  Hvis "Disk Management" vil du se status som "Ukjent" eller "defekt", betyr det at flash-enheten er skadet.
  Mangel på strøm
  Ofte stikke lenger vises hvis de ikke har strømforsyning. Ofte slik problemet overfor brukere som kobler minnepinner via skjøteledninger og USB-huber. Jo flere tredjeparts enheter som er koblet til huben, går det mindre strøm til disken. Prøv å koble en USB-minnepinne direkte via PC-saken.
  Jo mer makt enheten krever, jo større det minnekortet, jo høyere er sannsynligheten for feil ved tilkobling via huber USB. Særlig er det ofte problemet er nøkkelen når spørsmålet er grunnen til datamaskinen ser telefonen. Mobile enheter krever mye mer strøm enn flash-stasjoner fordi de er også anbefalt å koble direkte.
  Problemer konfigurasjonen av operativsystemet
  Om flash-stasjonen ikke vises bare på en datamaskin med installert OS Windows XP, kan problemet være mangel på nødvendige oppdateringer. I den nyeste utgaven av operativsystemet oppgradere innført, som ble fjernet noen bugs som oppstår når du arbeider med USB-enheter.
  Hvis du har installert Windows XP SP2, oppgradere til SP3, og deretter kjøre flere oppdateringer mester OS. De fleste av de kjente feil i de siste oppdateringene fra Microsoft har blitt fikset.
  drivecleunup.exe. Etter operasjonen omstart og sett inn USB-flashstasjonen igjen. Systemet vil oppdatere driveren.
  Hva annet kan du gjøre?
  Skanne datamaskinen for virus;
  Sørge for at de er USB-porter der du stasjonen var koblet. Ofte bryte ned porter på forsiden av systemenheten;
  Koble USB-flash-stasjon direkte, utenom ekstendere, splittere og huber;
  Slå av alle andre lagringsenheter og prøve å koble til en USB flash-stasjon igjen.
  Hvis årsaken til feilen er direkte skadet flash-stasjon, kan du bare bruke data-programvare og kjøpe en ny pinne.  
  Яндекс.Метрика