Hvordan å ta et skjermbilde av skjermen Android

Gjør et skjermbilde av skjermen er veldig enkelt hvis du har rettigheter rot. I dette tilfellet kan du bruke Skjermbilde. Det kan fange screenshots på telefonen. Du kan også bruke DroCap2 for rot. Med den kan du ta skjermutløseren.
Hvordan å ta et skjermbilde av skjermen Android

 Metoder skjermbilde skapelse
 Hvis du har en mobiltelefon er Android Honeycomb 3.2 eller en senere versjon, så kan du lage et bilde med et langt trykk på posten "siste programmer". Versjon Android 4.0 lage bildevisning gjennom samtidige tastetrykk zbavlyannya og mute.
 På den mobile enheten Samsung Galaxy for å skape et bilde av skjermen, samtidig som du trykker for å velge "Home", "Meny" og "Tilbake". Bildet er lagret på minnekortet til en mappe Screen. Absolutt samme måte som du kan bruke hvis du honeycomb enhet HTC Sensation og LG P990 eller P970.
 Å skape et bilde av skjermen på en mobiltelefon HTC Desire S må klikke på alternativet "inkludering" og klikk "Home". Bildet blir automatisk lagret i bildene.
 Skape et bilde på den mobile enheten din Sony Ericsson Xperia Arc kommer gjennom å holde nede strøm for omtrent to sekunder. Deretter, i "meny" -knappen, vil du se "Capture skjermen".
 Hvis du oppretter en bildevisning viste seg at det er en annen måte. Det bør kjøres i Google Play og finne program som du kan lage fotoskjermen. Men nesten alle programmer krever root-rettigheter.
Hvordan å ta et skjermbilde av skjermen Android

 Hvordan å skape et bilde av skjermen ved hjelp av en personlig datamaskin?
 Hva er nødvendig?
 - Wi-fi eller USB-kabel
 - Mobiltelefon kjører Andriod,
 - PC,
 - Android Software Development, eller MyPhoneExplorer,
 - USB (ADB) driver for din mobiltelefon.
 Den største fordelen med dette alternativet - ikke krever root-rettigheter. Først må du laste ned og installere prog MyPhoneExplorer. Deretter å kjøre på mobiltelefonen modus USB debugging. For å gjøre dette gå til "Innstillinger", deretter "Programmer" og deretter "utvikling" og deretter finne den "debug USB».
 Det neste trinnet - for å koble til en datamaskin via USB-kabel.
 Vi må nå gå til prog MyPhoneExplorer. Klikk på "File-connect" er funnet i "Phone kjører Android» og trykk OK.
 Hele prosessen ble gjennomført uten feil, deretter menyen "Diverse", finne "Last ned bilde skjermen."
 Å skape et øyeblikksbilde bør bemerkes på cellen skjermen som du vil lagre, og klikk deretter på PC "Update". Når oppdateringen er fullført, klikker du på "Lagre som" og angi banen bevaring.
Hvordan å avinstallere DirectX i Windows 7

Enkel lekmann er det absolutt ingen grunn til å fjerne fra datamaskinen den er installert på DirectX. Slik rensing er vanligvis nødvendig bare ivrige spillere - avansert leketøy fans. For å fjerne årsaken til direkte kan tjene som et behov for en oppdatert versjon av produktet.
 Utviklere Microsoft Windows ikke tillater muligheten for fjerning av DirectX datamaskinen til å utføre denne operasjonen, må vi ty til tredjepartsressurser.
 Denne artikkelen vil detalj spørsmålet om hvordan fjerne DirectX kjører Windows7.
Hvordan å avinstallere DirectX i Windows 7

 Hva å gjøre
 1. Som nevnt ovenfor, å fjerne, må vi ty til tredjeparts utvikling. I denne forbindelse, søke på Internett og laste ned siste versjon DirectX Uninstaller. Dette programmet, som er tydelig fra navnet antyder, kan du fjerne DirectX (uavhengig av type). Programka helt støtter alle versjoner av Windows (Windows 98 og nyere).
 2. Etter nedlasting av programmet skal installeres. Ved slutten av prosessen knappen flue SetupSom vil tillate ham å stille alle de viktigste komponentene.
 3. Vent til installasjonen. Det varer normalt ikke mer enn 1-2 minutter.
 4. Når programmet er installert, klikker du på "Start" -menyen, så du ringe hovedsystemmenyen.
 5. I pop-up-menyen i kategorien innlogging "Alle programmer"Deretter velger du raden DirecX Uninstaller og skriv det Snarvei til inf-fil. Den angitte handlingen vil åpne mappen med programmene.
Hvordan å avinstallere DirectX i Windows 7

 6. Vi trenger dxdiag.exe fil. Lete etter det og kjøre. Det bør vise gjeldende versjon DirectX. Oppmerksom på at fra det, vil vi utføre oppgaven.
 7. Nå starter datamaskinen, og deretter åpne den Safe Mode.
 8. Deretter gå til "Start" -knappen og velg linjen "Alle programmer."
 9. Igjen, åpne mappen med applets og finne DxUnVer13.inf fil. Ring filmenyen ved å klikke på høyre museknapp.
 10. Der kan du velge "Install" velge å fjerne DirectX. Når installasjonen er fullført, starter igjen.
 Gratulerer, du har nå fjernet DirectX fra datamaskinen!
 Merk at punktene ovenfor kan brukes som instruksjoner for fjerning DirectX fra operativsystemet Windows XP.Hvordan du kan redusere snarveier Windows 7?
 Som standard etter installasjon av operativsystemet og sett kreves for applikasjoner på Windows 7 desktop snarveier vises stor. De forekommer ikke i det hele tatt i forhold og ta opp en betydelig andel av skrivebordet, særlig på en bærbar datamaskin med en liten diagonal. Av denne grunn er mange brukere lurer på hvordan du kan redusere snarveier på skrivebordet i Windows 7 for å gjøre dem mer harmonisk.
Det er ikke vanskelig, siden Windows 7 gir brukere med et bredt spekter av forskjellige innstillinger utseendet på skrivebordet ditt. Bare en ikonstørrelse kan endres på flere måter.
 En enkel måte å endre størrelsen på snarveier
Mesteparten av handlingen foregår via datamaskinen hurtigmenyen. Inkludert den kan brukes til å redusere snarveier Windows 7. For å gjøre dette, følger du disse trinnene.
 1.  Gjør et høyreklikk på et tomt område på skrivebordet.
  I kontekstmenyen, beveger musen over den øverste linjen "type".
  En liste over handlinger med etiketter toppen tre linjer som vil ha ansvar for størrelsen på ikonene. Disse linjene "Store ikoner", "Ordinary emblemer" og "Små ikoner".
  Hvordan du kan redusere snarveier Windows 7?

  Velg ønsket alternativ.
   En rask måte å endre størrelsen på snarveier
  Forrige anses metoden tillater deg å velge størrelse etiketter med bare tre faste verdier. Denne metoden vil tillate deg å velge en av 28 størrelse alternativer ikonet. I tillegg er det mye raskere i praksis.
  1.  Hold nede Ctrl-tasten på tastaturet. Venstre, høyre - ingen forskjell.
   Hold musehjulet blatasten nedover (eldre) for å redusere størrelsen på etikettene. Rullehjul ett skritt klikker for å endre ikonene på hver størrelse.
   Hvis du er overdrevne og reduserte etiketter veldig mye, men rullehjulet opp (fra deg), og zoome ikoner til ønsket størrelse.
   Plukke riktig størrelse, slipper Ctrl.
   Etter endring av størrelse etiketter kan de endre deres plassering og stille opp "på nettet". I dette tilfellet, vil du trenger å re-arrangere dem på skrivebordet etter eget ønske.  
Hvordan koble wifi på android tablett

Du ønsker å koble til Internett tablett kjører Android, og du ikke har usb-modem eller Route? Output er alltid der. Hvis din disposisjon er en bærbar eller stasjonær PC, som er innebygd wi-fi adapter, og den er koblet til kablet Internett via RJ-45-port. Så ingen problemer. Vi kan bare finne ut hvordan du gjør alt riktig.
Hvordan koble wifi på android tablett

 Trinn én
 Først må du opprette en laptop med punkt tilgang wi-fi. For å gjøre det enklere, kan du bruke som har blitt laget og designet for dette - mhotspot.
 Installere programmet på en bærbar PC fra siden WoInfo.ru. Deretter legger til prog fra det offisielle nettstedet. Når lastet ned, må programmet kjøre.
 Programmet er ganske enkel. Point «START» utformet slik at trådløs tilkobling. Et klikk «STOPP» - for å slå av. På menyen Oppsett Hotspot må sette opp et brukernavn og passord for å koble til. Ved slutten av programmet fordelaktige egenskaper.
 Trinn to
 Avsnittet "Start" finne "kontrollpanel" nå klikke "Nettverk og Internett", deretter "Network Operations Center". Nå venstre kolonne må finne på "Endre innstillinger for nettverkskort" og klikk på den.
 Legg merke til "Wireless Network Connection". Det kan være flere. I mhotspot klikk på knappen «START».
 Nå i prog mhotspot klikk "Start". Så at koble begynnelsen av identifikasjon? Skriv ned navnet. Deretter fullføre tilkoblingen ved å klikke på «Stopp» i prog mhotspot.
Hvordan koble wifi på android tablett

 Trinn tre
 Finn og begynne å dele for kablet internett. En datamaskin som er koblet til Internett ved hjelp av VPN, deretter åpne sine eiendommer. Hvis du er tilkoblet via LAN, deretter se på egenskapene for Lokal tilkobling.
 Klikk på alternativet "Access". Nå setter DAW motsatt "Tillat andre" og finner ut at en trådløs tilkobling, som registreres. Klikk "OK".
 Fjerde trinn
 Igjen, åpne programmet og ser element «OPPSETT HOTSPOT» Skriv inn navnet på wi-fi i tråd hotspot brukernavn og passord. Nå kan du bare klikke på «START».
 Trinn fem
 Åpne tablet "Innstillinger", og klikk deretter "Trådløse nettverk" og wi-fi. Looking skapt deg koble til og skrive passord. Vent til tabletten automatisk justeres og har tilgang til Internett. Nå kan du prøve å gå inn i virtuelle verden via en nettleser.Яндекс.Метрика