Hvordan finne wifi passord

Hvis du er en bruker av Windows 7 og kan trygt koble til det trådløse nettverket fordi dataprogrammer der du vil bla passordSå det bør gå til menyen "Start", velg "Control Panel", deretter "Senter Nettverks- og delingssenter". Du vil åpne hovedvinduet vis informasjon om nettverkstilkoblinger og innstillinger. Deretter til venstre, trykk på "administrere trådløse nettverk".
 Deretter velger du nettverket, klikker du på den, deretter venstre museknapp (for sitt utvalg), og trykk deretter på høyre museknapp og velg listen dannet "Egenskaper".
 Du åpner vinduet Egenskaper av nettverket og velg fanen "Sikkerhet". I denne vkladochke sikkerhetsnøkkel er skjulte markører disk for å presentere nøkkelen avbildet passord (visuell), trykker innsjekking (nederst) - "Vis tegnene".
 Dette er en så enkel måte, vil du vite at nettverksnavnet og passordet vil bli vist litt høyere.
Hvordan finne wifi passord

 Hvorfor er det et problem med passordet wi-fi?
 Det finnes situasjoner, ofte forårsaker til hans datamaskin veiviser bestemmelser, rutere, kobler den til internett programvare (gratis) wi fi. Som det skjer regelmessig, ikke master ikke fortelle brukerne mens du ikke spør hva passordet var satt for det trådløse nettverket.
 Ofte brukerne nettverk (LAN) møtt med problemet situasjon mobil teknologi som støtter Wi-Fi-nettverk eller koble til en annen datamaskin støtte. Selvfølgelig, etter ytterligere nye teknologi kjøp deg igjen kaller I samme herre som han hjalp du kobler til en ny enhet.
 At slike situasjoner som følge av uvitenhet wi fi passord, så det anbefales sterkt når du kobler mester trådløst nettverk lære av ham all nødvendig informasjon for deg, spesielt nettverkspassord wi-fi!
Hvordan finne wifi passord

 Hvorfor trenger vi en Wi-fi?
 Det er det viktigste formålet - en sammenslutning av datamaskiner i det lokale nettverket. Dette nettverket har evnen til å binde seg til hverandre, ikke bare dataprogram. Hvis du bærbar PC er en stor samling av musikkspor, kan du lytte til dem via høyttalere plassert i den andre enden av huset.
 Hvis du er en ivrig samler av filmer, kan de vise på en projektor utstyrt wi fi. Og den viktigste fordelen - det tilgjengeligheten av programmet selv et barn vil være i stand til å takle den wi-fi-nettverk. Hver bruker før eller senere kan ha problemer med å kjøre datamaskinen. Ikke alltid startes feil på datamaskinen forårsaket svært ofte årsaken til dette er hva vi er, og det er veldig rask og kan fjernes enkelt. I denne artikkelen vil vi diskutere de vanligste årsakene til at ikke starter datamaskinen, slik at du raskt kan løse problemet, og du trenger ikke å ringe en spesialist.
 Innholdet i artikkelen:

 Datamaskinen slår seg ikke på i det hele tatt

 Datamaskinen slås på, men starter ikke

 Inkludert er en datamaskin, men ikke noe bilde
Hva gjør du hvis du ikke tar med datamaskinen holder
 hvordan du installerer Windows 8 vi beskrevet i detalj i vår egen artikkel.

 Inkludert er en datamaskin, men ikke noe bilde
 Hvis datamaskinen er inkludert, men det er en svart skjerm, så kanskje problemet er i feil sammenhenger. For å gjøre dette, sjekk kabeltilkoblingen er utstilt som en del av systemenheten, og fra skjermen. Deretter sjekke innstillingene på skjermen, ble det utsatt til høyre tilkoblingstype: VGA, DVI eller HDMI. Sjekk også strømkabelen som følger med denne skjermen slik at den er riktig tilkoblet.
 Den neste grunnen som kanskje ikke bildet på skjermen - Avslag skjermdriveren. Prøv å starte datamaskinen i sikkermodus, og deretter installere skjermdriveren. Hvis det ikke fungerer - prøv å koble skjermen til det integrerte skjermkortet ved å trekke diskret. Hvis bildet vises, problemet med skjermkortet (prøve å rense kontaktene og godt settes inn i sporet), hvis bildet ikke er det, er det mulig at problemet er skjermen.
Hva gjør du hvis du ikke tar med datamaskinen holder
 Datamaskinen slås på og blir slått av umiddelbart
 Denne situasjonen oppstår av to grunner: nektet spring kjøling eller sitter fast knapp. Så sjekk effektiviteten av kjøleren, hvis det er greit, og slå av på startknappen på hovedkortet, og deretter starte datamaskinen låseklemmene kjøre (vær forsiktig så du ikke å gjøre dette hvis du ikke har noen erfaring!) Når datamaskinen starter opp, og ikke frakoblet - reparasjon knappen.
 Hvis alle de ovennevnte anbefalinger ingen hjalp, bør du ta kontakt med servicesenteret, fordi uten noen erfaring og kunnskap, alvorlig skade du korrigere.  
 For datamaskin tilbringer vi mye tid, og ikke bare arbeid, men også spise, drikke drikkevarer og et utvalg av snacks (chips, kjeks, frø, etc.). Ifølge skur og kan søler noe på tastaturet, og selv systemenheten. Forresten, systemenheten mest berørt av støv som samler seg i det i lang arbeid. Dette hindrer at PC skal fungere skikkelig - temperatur krets og prosessor i systemet enheten øker, noe som fører til de såkalte "bremser" og tastaturet og musen blir tilstoppet, noe som fører til brudd og til og med klebrig knapper. Ifølge rense datamaskinen - dette bør være en oppgave du vil utføre på regelmessig basis (minst ett hvert halvår). Dag i artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du gjør dette!
Hvordan å rense datamaskinen holder mot rusk og støv?
 Clean system fra støv blogg

 Åpne systemenheten.

 Forberede børste, støvsuger og en fuktig klut.

 Koble apparatet til stikkontakten.

 Slå av systemenheten fra alle ledninger.

 Tørk av med en fuktig klut ledninger og kontakter på baksiden av datamaskinen.

 Slå på støvsugeren og suge dem alle støv baller som var i systemenheten.

 Børste forsiktig sveip på tvers av alle styrene til støv eller skitt bak styrene.

 Igjen gå vakuum langs alle styrer, på 1 centimeter til støv alle forsvant.

 Fjern støv fra kjølere, som de og radiatoren de kule, alltid kommer den mest støv. Dette gjøres på samme måte som med styrene - en børste og en støvsuger.

 Hvis du ikke kan fjerne støv fra viftene (på PSU, CPU kjøler eller annet), så skru den og tørk forsiktig med en klut. Og sjekk tilbake kjøligere.

 Lukke systemenheten og koble ledningen tilbake. Gi systemenheten tørke i 10-20 minutter (hvis tørkes av med en klut kjølere). Jeg slår til nettverket.

 Ferdig!
Hvordan å rense datamaskinen holder mot rusk og støv?
 Rengjøre tastaturet og musen av rusk

 Snu tastaturet og trykk på håndflaten hennes. Ikke sterk, men skarpe slag.

 Produyte vakuum eller gå langs alle tastene.

 Hvis det er mulig og erfaring - demontere tastaturet og grundig ren lysbilde.

 Musen vil analysere (1-3 bolter festet).

 Rengjøre musen bare børste og fuktig klut (nøye).

 Samle musen og tastaturet. La det tørke i 10-20 minutter.

 Det er hele prosessen med å rense datamaskinen.
 P.S. Monitor kan bare tørkes av og demontere og ren ikke!
 Hvis du er ute og reiser eller skal på ferie eller er alltid på farten, så din laptop og netbook krever konstant internettilgang. I dette tilfellet, er det Wi-Fi usannsynlig å hjelpe deg med å løse problemet, siden det ikke er alltid dekke, i tillegg til å betale hver gang for å få tilgang til det på forskjellige steder - ikke lønnsomt. Det er svært aktivt med å utvikle 3G-nett i nesten alle store byer allerede har tilgang til 3G-internett, så din situasjon 3G Internett - det beste alternativet.
Hvordan velge en 3G-modem
 Hva du bør vurdere når du velger en 3G-modem
 Når du velger 3G-modem er først nødvendig å vurdere det som du vil koble til operatøren - derfor er det nødvendig å velge et modem. På valg av operatør for 3G modem journalister av nettstedet vårt Vse-sekrety.ru snakke senere, og nå fokusere på noen funksjoner modemer.
 Rev A og Rev B
 Dag modemer kan deles inn i to typer standarder: Rev A og B Rev Forskjeller av disse teknologiene fra hverandre, er deres kapasitet. Modem med Rev A med hastigheter på opptil 31 MB / sek, og modemer Rev B - opp til 147 MB ​​/ s. Det er viktig å merke seg at disse parametrene er registrert i laboratoriet, i godt vær og maksimal signalnivået fra basestasjonen, og når det ikke er fullastet. For å oppnå den maksimale hastigheten du er usannsynlig når begge typer standarder. Videre, hvis i de fleste byene er svært vanskelig å få en hastighet på 2 MB / sek på Rev A, deretter regne med høy hastighet når Rev B - spesielt ikke verdt det. I tillegg modemer Rev B nesten to ganger høyere enn modemer Rev A.
Hvordan velge en 3G-modem
 Evne til å koble til en ekstern antenne
 Som nevnt tidligere, er det ikke alltid en god dekker 3G-operatør, så for å forbedre signalkvaliteten kan koble til en ekstern antenne 3G-modem, men at sistnevnte skal være en spesiell kontakt.
 Minnekort støtte
 De fleste aktuelle modeller for 3G-modemer støttes minnekort, selv om dette er ikke veldig viktig, men likevel tilstedeværelsen av noe som kan være nyttig for mange mennesker.
 Sydd av operatøren eller ikke
 Velge en 3G-modem anbefaler å foretrekke "nøytral" modem ikke er sydd i en bestemt operatør. Ja, disse modemer ikke bundet av billigere service kolleger, men du begrenser deg førstevalg. Dette betyr at hvis du for eksempel vil en operatør gjøre prisene mer gunstig enn i din tjeneste, deretter normal modem, kan du bytte til en ny leverandør i flash - nei.
Hvordan velge en 3G-modem
 Hvordan velge et 3G-modem for tablet
 I arter som de fleste tablettene ikke har direkte støtte USB 3G modem, og velg deretter tabletten anbefaler 3G-modem med Wi-Fi, som vil kjøre på batteri. I et eksempel, et modem Huawei E5331. Dermed opererer modemet i 3G-nettverk og distribuerer internett via Wi-Fi-tilgangspunkt, og du ikke bare har tilgang til 3G på min plate, men kan distribuere internett for ytterligere 4 andre enn tabletten enheter.
 3G-modem som operatør å velge
 Hvis du bestemmer deg for å kjøpe et 3G modem fra operatøren, er det et utvalg av modemer betydelig redusert, selv om modellen modemer nesten alle operatører likt. Velg nødvendig basert på dekning og kvalitet, samt på grunnlag av tariff planer. Også et valg operatør bestemme på hvilke områder du trenger tilgang til Internett, og det er en prioritet for deg: hastighet eller lave takster, som ofte disse to faktorene kombineres. Hvis du tilgang til Internett du trenger i én by - se etter den beste servicen i byen, hvis behovet tilgang til flere byer - se etter operatør som vil gi høy kvalitet kommunikasjon i disse byene. Også guidet ved å kjøpe 3G-modem operatør, som har ubegrenset pakker.
 Den mest populære 3G-modemer tiden selskapet modemer Huawei, bare 3G-modeller fra produsenten, anbefaler vi foretrukket.  
Яндекс.Метрика