Hvordan gjør en laserskriver?
 Laserskrivere har lenge vant fortjent berømmelse der du ønsker å skrive ut mye, raskt og effektivt. Kanskje bare i fotoutskrift for hjemmet bruke sine overlegne blekkskrivere, og det er bare på grunn av lavere kostnader for enhetene. I alle andre områder av trykte verk laserskrivere konkurrere i dag der. En annen betydelig fordel av laserskrivere er mer lett perezapravlennya sine patroner, noe som reduserer kostnadene for forbruksvarer under drift. De som brukes til å ikke bare nyte fordelene av teknologiske fremskritt, men liten interesse som de er trolig interessert i prinsippet for laserskriver, og at det som det er.
 De viktigste komponentene i en laserskriver
 Enhver laserskriver omfatter følgende hoveddeler og komponenter:
 arkivering og lagringssystem toner primært representert ved kassetten;
 trommel, som endrer den statiske elektrisiteten, avhengig av belysningen;
 varmemodul toner eller bare oven;
 optisk system bestående av en laser, og et roterende speil;
 mellom roller;
 koronator;
 system tegnearket.
 Prinsippet for laserskriver
 Når du klikker på Skriv ut-knappen på datamaskinen i en laserskriver for å gjøre utskriften oppstå etter.
 •  Når du begynner å skrive på en laserskriver trommel begynner å rotere. Elektrifisert roller trommel rapporterer en negativ ladning.
   Optisk system bestående av en laser, og et roterende speil eliminerer statisk elektrisitet fra visse deler av trommelen som tilsvarer speiling otpechatыvaemoho tekst eller bilde. Således dannes på overflaten av trommelen uladete områder.
   Sammen med bruk av laserstråle bildet på trommelen rotasjon er mellom roller, som plukker opp tonerpartikler, gir dem en negativ ladning, og de har ikke noe valg som å fylle trommelen delen, hvor en laserstråle skutt negativ statisk elektrisitet, og forme fremtiden for utskriftsområdet. Ikke negativt ladet område av trommelen av toner push-tomter der utskriftsjobben bør det ikke være.
  Hvordan gjør en laserskriver?

   På den andre siden av den mellomliggende roller trommel med hjelp av broaches bevegelige papirark som koronatora rapportert ved bruk av positiv statisk elektrisitet. I samsvar med lovene i fysikk, en positivt ladet stykke papir over de negative dra tonerpartikler fra trommelen.
   Overflødig toner fra mellom roller fjernet og zsypayutsya tilbake i tonerkassetten.
   Hvis du for øyeblikket fjerne statisk spenning på papiret, alle bildene fra hans "osypletsya." For å unngå dette stykke papir og toner tilføres til ovnen i hvilken små partikler av toner vplavlyayutsya fibrene i papiret.
   Klar brev av trykt tekst og / eller bilde kommer inn utslippet skuffen på skriveren.
   I stedet for laserskrivere nå kommet LED som har stor grad lik prinsippet om handling, men å danne en avgift for å bruke trommelen ved hjelp av en lang linje av LED, bygget langs hele overflaten av trommelen. LED-skrivere er mer miljøvennlig, i motsetning til laser ikke ødelegger ozonlaget og har mindre negativ innvirkning på menneskers helse.
 • Hvordan finne historien til besøk på Opera?
   Som enhver annen moderne nettleser Opera holder en historie av brukere for web. Det kan være nyttig i enkelte tilfeller. For eksempel, når du trenger å åpne en nylig lukkede faner i nettleseren din. Eller omvendt, kan lagres historie være ønskelig hvis du ønsker å skjule sine besøk visse nettsteder på Internett. I alle fall en fungerende kunnskap om historie og kunnskap om de stedene det vil være svært nyttig. Hvordan finne historien til besøk på Opera
   Vis tidligere besøkte nettstedene i Opera eldre (12 inkludert) på følgende måter:
 •  Klikk i øvre venstre hjørne av nettleseren i form av en rød bokstav O.
   I listen velger Historie.
  Hvordan finne historien til besøk på Opera?

   Det samme kan gjøres ved å trykke på en kombinasjon av taster Ctrl + Shift + H.
   I nyere versjoner av Opera kjører motoren WebKit / Krom overgang i historien på en lignende måte.
 •  Klikk i øvre venstre hjørne av nettleseren i form av en rød bokstav O.
   I listen velger Historie.
  Hvordan finne historien til besøk på Opera?

   Det skiller bare hurtigtaster som du kan ringe historie. Dens forenklet og nå kan du bruke bare to nøkler Ctrl + H.
   Også, for å gå ned i historien som en befaring til opera kan være i nettleserens adressefelt inn opera: historie.
   Oppføringer i historien om besøk delt inn i grupper: alt for i dag, i går, forrige uke eller måned. Alle oppføringer i historien listet kronologisk og om nødvendig, kan den søke etter nøkkelord.  
 • Slik deaktiverer annonser i ulike nettlesere en gang for alle!

   Annonsering, reklame, reklamaSkriz det på hvert sted på hver nettside. Noen ganger virker det som om svaret på spørsmålet hvordan du deaktiverer reklame nettleseren din ikke eksisterer, fordi internett er dypt fast i barnehagen alle slags annonser fra sigaretter og tyggegummi gummi etterbehandling. Og det ville være god informasjon om det stille hang seg selv i form av små bannere på nettressurser. Det er! Det er som en ekte tryllekunstner plutselig hopper ut fra bunnen, topp, rangler idiotisk musikk og viser oss video av et dusin lignende spill reklamer oppfordret dykke inn i dette, selvfølgelig, paradis.

   Frelse er, og det er nær, tilgjengelig for alle. Bare strekke ut hånden.


   Hvordan du deaktiverer reklame i Yandex Browser


   Vi vil ikke skrive om semi-metoder, tvinger brukerne til å rote i haugen nettleserinnstillingene. Jo mer som 100% vil ikke hjelpe, så hva er vitsen hvis det er mye mer effektive metoder for annonsering som helt fjerne nettleseren Yandex? Det er best å installere programmet Adguard, som vil beskytte mot alle typer reklame vinduer.
   For å gjøre dette, gjør du følgende:
   Åpne nettlesermenyen;

   Vi finner det "Supplement";
   Gå inn i "Safe Internet" og synes det app Adguard;
   Lysbilde-modus "på".
   Programmet har også avanserte innstillinger som lar deg endre filtre bringe områder til svart liste eller vice versa, for å tillate besøker nettsteder uten inkludering av funksjoner blocker annonsering.
   I applikasjoner Yandex leseren unntatt Adguard kan finne andre interessante programmer som utfører lignende funksjoner. Deres installasjon er forskjellig fra de ovennevnte.
  Slik deaktiverer annonser i ulike nettlesere en gang for alle!


   Hvordan du deaktiverer reklame i internet explorer


   Som vanlig, trenger Microsoft-ansatte ikke se fremgang i din nettleser og vedvarende spenne sin linje. Resultatet - den mest usikre nettleser - IE. Vel, hvem ville tvil? Det var et par år siden, er nå.
   Vedlegg adguard satt her vil ikke fungere, men gir beskyttelse mot sporing fra engelsk - TrackingProtection. Det fungerer som reklame blocker, så vel. Husk at tjenesten var i IE siden niende versjon.
   For å aktivere alternativet, gjør du følgende:
   Gå til "Verktøy" eller trykk ALT + X;
   Ser "Innstillinger";
   Venstre i add-typer vil bli skrevet, "Tracking Protection". Gå dit;
   Høyre nederst klikk "Aktiver".
   Det skal bemerkes at beskyttelses overvåking innrettet primært for Western-områder, og derfor i russisk segment av Internet reklame håndtere det vil være mye vanskeligere. Du spiller rollen som filterlister som standard lastet inn i nettleseren, så kan du gå til denne linken og velg arket kalt RU AdList. Den andre kolonnen til høyre, motsatt navnet RU Adlist, klikk på Legg til TPL: RuAdList + EasyList.
   Yandex Browser, Opera, Firefox, Shrome - deaktiver annonser i disse nettleserne implementert de samme metoder gjennom menyinnstillinger og programmer (tilbygging) for å nyte ditt surfe på nettet uten mellomrom påtrengende reklame lyder eller tekster. Unntaket er som internet explorer. Men det er rom for et avslappende opphold i internett.
  Slik deaktiverer annonser i ulike nettlesere en gang for alle!

  Nummererte sider i programmet Openoffice

   Folk som ofte jobber med dokumenter, har lenge følt ubehag fra hva har paginere manuelt, mens vanlige kontorprogrammer er ikke alltid riktig å gjøre det. Men i det offentlige rom er et gratis program for åpent kontor for å automatisk påføre paginering. Videre er tallene som vises som i elektronisk dokumentgjennomgang, og i trykt form.


   Fordelene med å jobbe i Openoffice


   For konservative mennesker er det flere grunner til hvorfor du bør velge dette programmet til å jobbe med dokumenter.
   Først er suite OpenOffice.org helt gratis og kan enkelt lastes ned fra Internett, og installasjonen ikke krever mye tid og kunnskap.
   Sekund, vil du ikke bryte strukturen i dokumentet, også legge til et nummer manuelt eller etter å skrive. I tillegg har programmet funksjoner lar deg velge et sted anbringelse tall og sin stil, så vel som å redigere et dokument.
   Til slutt, i den tredje. Hvis du har satt inn et instrument laget i et annet program, men du måtte behandle gjennom feil sted nummerering, kan du alltids laste ned fra åpen kontor der og fikse alle feilene. Programmet lar deg jobbe med ferdige dokumenter direkte.


   Instruksjoner sette tall   Åpner det ferdige dokumentet (eller lage en ny). Velg den delen av siden som vil inneholde nummerert.

   Velge bunntekst (øvre eller nedre), avhengig av hvor tallene vil bli plassert. Du kan gjøre dette i menyen "Sett inn" i den øverste linjen. De velger fanen bunntekst.
  Nummererte sider i programmet Openoffice


   Til stemplet nummer ruller over høyre bunntekst, igjen gå til menyen "Sett inn" og i punkt "feltet" velg "sidetall". Her kan du skrive inn de ønskede antall sidetall.

   Slik justerer det midterste tallet eller en kant du kan velge den og velge den øverste linjen ikonet justering.

   Programmet gir og endre stilen og formatet på nummereringen. For å gjøre dette, bare å dobbeltklikke på tallet falt fra listen og velge riktig design, inkludert romertall.
  Nummererte sider i programmet Openoffice


   Ifølge kravene i den offisielle papirene på de første eller tittel sidetall bør ikke være. Å fjerne det, må du gå til menyen "Format" -kategorien, og det velg "stiler". Du vil se en dialogboks. Det finnes ulike alternativer for sideoppsett. Du må velge "Home Page", men husk disse designmuligheter for ytterligere å kjenne egenskapene til åpent kontor.

   Sidenummerering i Openoffice er over, og du kan trygt fortsette. Men når du arbeider med dette programmet bør ta hensyn til at hennes eldre versjoner er ikke egnet for andre programmene for behandling tekst. Det vil si, når du åpner et lagret dokument i et annet program, eller paginering generelle dokumentoppsett kan se annerledes ut. For å unngå slike hendelser, er det bedre å installere den nyeste versjonen av programmet som er synkronisert med andre lignende programmer.
   Ikke glem at av åpen kontor er ikke begrenset paginering. Programmet har mange andre funksjoner som vil lette arbeidet med teksten, så ledig tid de må lære. Dette vil i stor grad legge til rette papirene og gi deg flere muligheter til å designe, spesielt hvis du har ofte å bruke uvanlige tegn og stiler.
  Nummererte sider i programmet Openoffice

  Яндекс.Метрика