Hvordan lage en minecraft batteri

Minecraft engelsk oversetter som gruvedrift håndverket. Denne indie spill sandkasse sjangeren, som er en åpen verden, og det er elementer av overlevelse.
 Den spillestil. Verden maynkraft absolutt alt består av blokker Spillerne alle varer til og med landskap. For teksture bruker lav oppløsning teksturer.
 Spillet ble laget av den svenske programmerer Markus Persson. Denne typen kopi Infiniminer. Men ønsket utbygger å gjøre det mer som Dwarf Fortress.
 Spillet ble laget i Java og bruker biblioteket LWJGL.
 Desember utviklet på bare en uke. Hun har et godt rykte i forumet TIGSource. Deretter ble det besluttet å gjøre sitt eget forum Minecraft.
Hvordan lage en minecraft batteri

 Hva er et batteri?
 Dette er en anordning for transport og lagring av energi. Det er nødvendig å maynkraft for det meste av elektroverktøy. Kapasiteten er ti tusen e. Lad batteriet kan være MFЭ, Flaggermuskasser eller generatorer. Klikke PCM med enheten i hånden, begynner å pumpe energi inn i verktøyet eller enheten i det første sporet.
 Den kan kobles til ledninger eller apparater, eller kombinere med andre tilsvarende enheter. Den kan lade batteriene. Du kan også lade batteriet fra batteriet ladet. Ett batteri - fire batterier.
 Batteri spare blutrychestvo. Blutrychestvo - form for energi, som er en liten brøkdel av verktøy og utstyr. Det kan finnes i batterier eller akkumulatorer. Ett batteri er plassert omtrent fire tusen Ed.Э
 Hvordan er energi?
 Energien overføres gjennom ledninger blutrycheskye eller ti KO eller blutrycheskyh ledninger i skallet.
 Hvordan batteri
 Trinn én
 Først må du kjøre spillet.
Hvordan lage en minecraft batteri

 Trinn to
 Vi nærmer oss deres ovner og sjekk materialer. Deretter åpner laging, der er ulike elementer.
 Du vil se et vindu med tre av tre kvadrat og en liten meny som viser hvilke materialer du har tilgjengelig.
 Trinn tre
 I den første kolonnen i vår kvadrat ønsker du å sette en ledning og en jernstang, så det var det første buret wire, og den andre bar.
 Den andre kolonnen i den andre cellen bør sted RedstoneOg under en jernstang.
 Til slutt, i den tredje kolonnen er objekter på samme måte som i den første.
 Fjerde trinn
 Vi tok ut batteriet.
 Gratulerer, du har gjort batteriet.Hvordan spille Minecraft med ett

Du er ikke første gang du spiller spillet Minecraft og god kunnskap i de grunnleggende prinsippene, så kan du prøve å spille med hverandre over nettverket. I et slikt spill er flere fordeler : Først, ikke kjedelig bygge og kjøre, og for det andre, kan du slå i hjel noen timer med moro med venner, for det tredje, møte forskjellige mennesker, og for det fjerde, du kan bygge store bygninger, sammen med spillerne og venner .
 For å spille du trenger: Ny versjon Maynkraft og tilgang til det globale nettet, selvfølgelig, utmerket datamaskin, fordi spillet er veldig vanskelig. Det vil være vanskelig å spille de "gamle" datamaskiner eller bærbare datamaskiner.
Hvordan spille Minecraft med ett

 Det neste trinnet, vil du trenge Maynkraft serveradresse for å være på nettet, som allerede er åpen og fungerer bra. For å få til en slik server, må du se og overvåking karakterer. Det er en server som kjører i en virtuell web av tjuefire timer i døgnet - 92.248.229,31: 25 565. Det hjelper mye. Dens viktig fordel - det er alltid tilgjengelig på ethvert sted og til enhver tid. Noen ganger kan det være litt av et problem serveren er fylt i dette tilfellet, må du se etter noe annet.
 Nå å åpne spillet og skriv din innlogging. Her er et vindu, er det nødvendig å velge mode "online game". Deretter crammed i tråd serveradresse, den ene er skissert ovenfor, og klikk deretter på knappen for å koble til.
 Hvordan spille virtuelle web?
 Etter en stund vil du koble til serveren, men du vil ikke være i stand til å bevege seg. Grunnen er at du ikke er registrert. Hvis du kommer tilbake, vil du heller ikke kan bevege seg. Logge seg på serveren skal bruke passordet ditt. Da trenger du klikk bokstaven "T" Norsk layout. Så du sender i chatten. All registrering og oppføring i online server bruker chat. Her må du taste inn koden: / Registrer parol parol
Hvordan spille Minecraft med ett

 Logg inn Maynkraft
 Etter en kort periode, til tross for hva kapasiteten på serveren og hvor mange mennesker er nå spiller vanligvis finner sted fem sekunder. Etter det vil du se i chatten innskriften grønn - du i spillet. Nå går lete etter kull og tre. Men før vi går må legge inn en annen kode: / Logg parol
 Vær forsiktig, det er mange servere Spillerne hryferы. De vanligvis ødelegge, ødelegge bygninger og flom lava andre. De finner ly ligne zapryvatyt territorium maynkraft. Dette programtillegget fungerer i de fleste av serverne, men hvis ikke, så bør du finne andre hvordan å forsvare sitt territorium.Slik ser i minecraft

Laging (Kraft) - en metode for dannelse av de fleste eksisterende Minecraft objekter og blokker. Å skraftyt kurs, vil spilleren må allokere ressurser i et rutenett laging en bestemt måte.
 I beholdningen gamer kan bruke 2x2 laging rutenettet. Å jobbe med et rutenett av 3x3 trenger for å lage og installere maskinen.
Slik ser i minecraft

 Viktige regler for laging
 Til Kraft skal ha de riktige ingrediensene.
 Stein murstein, boards, sandstein og hår kan ta noen form. Male mens du bare hvit frakk.
 Alle ingredienser må plasseres på en bestemt måte i forhold til hverandre. Selvfølgelig, det finnes unntak. Hvis en resept for ingen rolle, kan de brukes i beholdningen, med den betingelse at alle de nødvendige ingrediensene passer netto 2x2.
 Beliggenhet ingredienser i netto spiller ingen rolle. For eksempel kan fakkelen lages ved å plassere en stokk med trekull i 2x2 rutenett i en av de to alternativene.
 For en kraft (klikk på ikonet output) kan brukes bare en del av en celle. Hvis du trykker mens Shift vil bli gjort maksimalt antall elementer.
 Hvis du trenger en resept asymmetrisk Du kan gjøre det på noen måte. For eksempel, oppskriften hakke får du en resept fra bladet, og legger materialet venstre og høyre.
 Så må du vurdere hvordan skraftyt klokke?
Slik ser i minecraft

 Watch
 Klokke - ble lagt Halloween Update. De må du identifisere den tiden av døgnet.
 Det finnes lignende klokke kompass som viser tid, mens i hånden på midjen din, i inventaret ditt når du ligger på bakken eller plassert i rammen, og statistikken på skjermen.
 Som det er mulig å bestemme posisjonen Måne og solSom sikkert praktisk hvis du er i min.
 I landet og den nedre verden timers kjøretur vil spinne venstre - rett kontinuerlig.
 Hvordan å bestemme tidspunktet
 Med denne klokken er lett å bestemme tiden. Deres stasjon er delt inn to halvdeler En av dem - svart (som betyr natt), og den andre - blå (dag).
 Kjøre hele dagen roterende klokken. Det er den øverste posisjon - forteller deg den tiden av døgnet. Posisjons ikoner månen og solen samsvar med bestemmelsene i disse legemene i himmelen (noen vinkel over horisonten).
 Trykke etter å ha våknet brått på lager, hastigheten du opp bevegelses pilene på klokken, og det begynner å raskt snu.
 Siden versjon 12w34a Du kan henge klokken på veggen, og de vil arbeide.Hvordan lage en fiskestang i Maynkrafte

Stang - et spesielt verktøy designet for fiske. I Maynkrafte Rod opprettet to tråder og tre polene. Etter oppdatering til Halloween dette verktøyet gir spilleren muligheten til å ikke bare fisk, men også for å tiltrekke seg spillere og mobs.
 Rod i spillet har styrke 65 enheter. Fiske anses vellykket hvis du klarte å gjøre det ved hjelp av en, reeling fra blokkert flottørstang - to bruk, og trekke mob du bør bruke tre.
Hvordan lage en fiskestang i Maynkrafte

 Hvordan bruke en fiskestang?
 Å begynne å fiske, må du velge en fiskestang i inventaret ditt ved å klikke på det høyre museknapp. Etter denne lange fluefiske linje med en krok og dupp. Ved å klikke på høyre museknapp smotaet tre. Hvis du kaster agn i vannet og vente litt, synker flyte.
 Når det skjer, må du umiddelbart underslagKlikke på høyre museknapp. Hvis du gjorde alt riktig, kan du trekke ut av vannet fisken som du bare fly i hånd.
 Nedsenket i vann kan flyte noen ganger hvis du ikke vыtyanete umiddelbart. Hvis du plutselig ikke har tid til å få et fiskesnøre inntil det utløpt float, fisk falle gjennom.
 Rybalyachy på grunt vann sørge for at kroken fast i banken eller dager.
Hvordan lage en fiskestang i Maynkrafte

 Flere funksjoner
 Agn du kan bruke og å bekjempe mobamy. For å gjøre dette, bare la ned en krok i mob. Fra denne handlingen han ikke får skade (visuell bare), men du kan trekke så langt er farlige mobs - skjeletter og hastov.
 Trykkplaten kan skyve stang fra en avstand hvis de bare kaste kroken.
 Fiskestang med fiskesnøre er kastet pinne til det er å trekke. Det kan tiltrekke båt. Og selv om spilleren er møtt med båten, så får han ikke skade, selv om båten kan brekke i prosessen.
 Hvor å fiske?
 Fiske kan du i absolutt alle kropp av vann, selv i en kunstig og dohэllouynskom.
 Også du kan fiske fra båt og på farten. Dette er veldig viktig hvis du skal i den lange reisen ved vann (Eg, på leting etter leire). Når utvikle fart, kaster agn så langt som mulig foran deg, men vær veldig forsiktig - ikke står overfor en dupp, da dette vil skade din båt. Dermed kan du utføre to oppgaver samtidig: å fange sin egen mat og gå til mål.
 Siden versjon 12w37a (1,4) for hver fanget fisk kan få erfaring.Яндекс.Метрика