Hvordan å sette et passord på en USB flash-stasjon

Flash-stasjoner er hendig, liten, bærbar funksjonen, som kan leses på alle teknologi til port USB. Disse funksjonene gjør dem unike enheter for å hjelpe deg å overføre informasjon fra en datamaskin støtte en annen enhet. Men på grunn av sin portabilitet mulig enkel måte å miste. Fordi enkeltfiler som er lagret på USB-stasjon uten å lykkes, bør beskyttes mot nysgjerrige øyne.
 Dessverre, vil du ikke ha en rett til å beskytte og oppfant flashdisk passord, som du gjør i din konto, viss beskytte den med et passord.
 Spesifikke programmer som genererer kryptering designet spesielt for å beskytte dine opplysninger fra andres synspunkter. Hvis du ikke ønsker å bruke penger på spesiell beskyttende flashdisk med hardware krypterings elementer, kan du bruke programmet budsjett, for en identisk nivå zyschytnoy funksjon.
Hvordan å sette et passord på en USB flash-stasjon

 Gjennomsnittlig lagre filer, ved hjelp av passord
 Men hvis du har nok tid, eller du bare ikke ønsker å engasjere seg i en langvarig prosess kryptere mapper og uventet resultat du trenger for å beskytte noen få filer, kan du beskytte dine filer, legge dem hemmelige passord og deretter å etablere en prosess med å skrive til flash.
 Mange programmer gir mulighet til å beskytte filer med et passord. For eksempel, i et program som heter Word er at du kan bevege deg gjennom et åpent dokument i en fane som heter Sikkerhet Du finner det på Verktøy - Søknader.
 Når denne funksjonen bør angi passordet og lagre dokumentet. Bare ikke glem passordet ditt.
Hvordan å sette et passord på en USB flash-stasjon

 Ground passordbeskyttede filer
 De fleste kan bruke på programvare kryptere data. Men det meste de trenger Administratorrettigheter for kvalitetsarbeid på dataprogramvare.
 Denne typen verktøy er ikke anbefalt hvis du trenger å overføre data til en annen datamaskin der du har ingen administratorrettigheter.
 Rohos Mini Drive er et godt verktøy som vil jobbe med ingen administrative privilegier. Gratis program serien har evnen til å sette opp en skjult, kryptert passord element på en spesielt laget for dette formålet USB-stasjoner.
Hvordan overføre penger til Beeline MTS

De offisielle sider teleoperatørene Beeline og MTS har informasjon om at alle overføringer fra kontoen kan bare skje innenfor nettverket. Det er, vil brukere av ulike selskaper ikke kunne sende penger til hverandre.
 Vanlige brukere av Beeline nettverk vil være i stand til enhver tid å bruke tjenesten, kalt "Mobile oversettelse." Men straks spille overføring av midler til å balansere en annen bruker vil mislykkes. Først må du sende forespørsel til operatør, og deretter funksjonen av bekreftelse av pengeoverføringen. Du må ringe et spesielt nummer på tastaturet * 145 * innringerens nummer - hvor mye penger mottakeren * # og trykk på ringetasten.
 Antall nødvendigvis indikerer uten tall 7 og 8. Mengden av betalingen må være produsert av et tall, uavhengig av valutaen, som er ventet til individuell tariff plan.
Hvordan overføre penger til Beeline MTS

 Funksjoner av overføring av midler
 Brukerne vil kunne sende operatør MTS innenfor sitt eget nettverk i følgende rekkefølge forespørsel * 112 * brukernummer * en viss mengde av penger #. Den største dimensjon av singelen betaling bør ikke overstige 300 rubler, og hvis du må sende en stor sum, gjør følgende funksjon igjen.
 Som Beeline brukerne trenger å angi nøyaktig mengde av oversettelsen, for eksempel, om hundre rubler, og ikke 103 rubler.
 Vær oppmerksom på at denne tjenesten er ikke gratis funksjon for sin bruk med din abonnent konto fjernes sju rubler - kostnaden for en spørring.
Hvordan overføre penger til Beeline MTS

 Funksjoner enkelt overførings
 I alle de ovennevnte metoder for å overføre penger, det er en engangsoverføringsmetode som kan tilpasse alle abonnent. Du må ringe en mobil enhet som en sekvens * 111 * en mobil enhet i noen form * den totale mengden av overføringen, som må begynne med en eneste rubel til tre hundre rubler, som er det nøyaktige beløpet. Hver forespørsel vil koste sju rubler.
 Med denne tjenesten kan brukerne gi en hjelpende hånd til sine venner eller slektninger. Ved hjelp av teknikker slik oversettelse kan tilbakebetale små gjeld, gjør Gjensidige mini eller betale avgifter for bestemte selskaper. Dette øker gradvis antall abonnenter er ikke bare bra, men også gunstig faktum for mobiloperatører.
 Men uten ulempene ved et slikt system har ikke vært abonnenter kan støte med mobilvirus.
Hvordan du åpner port 25565 på Windows 7

Mange spør, hva som kreves under digitalt portnavn 25 565? I mange tilfeller berører alle problemet, spille berømt over hele verden i desember Mine håndverket, som gjør det mulig å etablere en uformell heyderu hver server.
 Faktisk basert server gir et stort utvalg av foretrukne funksjoner, som flere og flere brukere er forvirret av dette spørsmålet.
Hvordan du åpner port 25565 på Windows 7

 Coaching med å åpne port 25 565
 Løsninger på dette problemet kan være tilstrekkelig. Det hele avhenger av hva innstillingene på din datamaskin enhet og systembeskyttelse som den er brukt. Vurdere å åpne en port på operativsystemet Windows 7.
 Sjansene er, hvis du bruker anti-virus programvare, så du er klart avslørt port og brukeren kan trygt bruke den til sine egne satsingsområder.
 Ikke anta at hvis du slår av på vanlig måte noen typer anti-virus programvare vil umiddelbart havner deteksjon, og ytterligere tiltak vil bli bra. Dette uriktige fakta.
 Nesten alle Kasperskye og identiske versjoner av antivirus-programvare bestemmelser, er ikke behagelig funksjon som gjenspeiles i det faktum at når Slår lignende programvarefunksjoner, er de ikke i fullformat opphøre ytelse.
 Så tilbringer en beskrivelse av hver anti-virus alene gir ikke mening på grunn av deres aktive oppgraderinger vil prøve å beskrive innholdet av algoritmen av hvilke handlinger som skal utføres. Arbeidet vil være basert spill Mine håndverket.
Hvordan du åpner port 25565 på Windows 7

 Utrustning Innstillinger
 Trenger Antivirus ikonet nederst panel, høyreklikker, og klikk deretter på Innstillinger. Hvis elementet mangler, mest sannsynlig ved å gjemme seg under et unikt navn Brendmauder holder musen som du oppdage den faktiske innstillingen.
 Deretter må du åpne kategorien Programmer og se på den omfattende listen bare en enkelt linje, som de sier vil bli re-time Java. Ved å velge denne linjen brukeren må trykke. Tillate og godkjenne disse endringene. Nå kan brukeren raskt starte din egen spillserver. Hvis programvaren vil be om tillatelse til å få tilgang til spillet tilgang, trykker "Løs alle".
 Hvis denne metoden ikke fungerer, kan du prøve å deaktivere brannmuren i Kontrollpanel, etter en konkret vurdering av utsendingen vedta disse endringene.
Hvordan få tilgang til BIOS i Windows 7

Hver nykommer før eller senere vil måtte møte BIOS-funksjoner. BIOS er et akronym som står som en basic input - output.
 Faktum er at folk flest oppfatter tale på høring, og, selvfølgelig, skrive ham en russisk variant det er ikke helt riktig. Faktisk, er det skrevet i den engelske versjonen, og en transkripsjon Basic Input Output System.
 Rent fysisk BIOS på hovedkortet er et nærbilde ordningen, som er basert på faktiske mikro programvare. Funksjoner innstillinger etablert i programvare Bios, lagret ved hjelp lastet på hovedkort batteri.
 Forresten, begynner dette batteriet til å sitte ned, du kan oppleve en rekke stressende situasjoner. Et godt tegn på at batteriet kan tjene regelmessig sbyvayuschyesya systemet har timer med datasystemet.
Hvordan få tilgang til BIOS i Windows 7

 Påføring Bios, angi forskjellige innstillinger
 Hvis ingen spesielle krav, er det bedre ikke å endre BIOS-innstillinger egenskaper. Hvis du plutselig bestemte seg for å gjøre en liten endring i funksjonskonfigurasjon, har du en klar måte å gi klar over det faktum at du viser. Siden feil innstillinger kan alvorlig skade datamaskinen programvare, og selv bringe hans spesielle del av kapasiteten.
 Vanligvis, evnen til å endre konfigurasjonen av dine programvarefunksjoner kan oppstå i bare én variant når man skal endre hyppigheten av last ved hjelp av hardt disk til disk opptaker. Det kan være nødvendig for prosessen med å etablere en oppdatert operativsystem, eller for eksempel, ved å komme igjennom Live-CD.
Hvordan få tilgang til BIOS i Windows 7

 Hvordan å gå til Bios
 Logg inn programvare kan, ved hjelp Del tastene når du slår på datamaskinen eller teknologi for prosess omstart. Dataprogram vil fortelle deg rett tid når du må bruke denne tasten i nedre venstre hjørne av skjermen vil fungere tilsvarende utgangs meldinger. I denne rapporten er referansen også ønsket tast, som, forresten, for noen modellelementer kan være annerledes.
 Deretter går du til delen Boot, og velg alternativet Boot Device Priority. Hvis du ønsker å starte med den CD-en, må det settes først, må den andre stillingen utføre harddisk med full installasjon av operativsystemet.
Яндекс.Метрика