Hvordan du åpner en port til Windows 7

Første trinn er å åpne Kontrollpanel-funksjonen via Start-menyen. Velge det Brэndmauэr Vindous element, hvis alternativet er gjort kategorivisning, så må du endre den til Store ikoner eller Små ikoner for å markere brannmur trådte i kraft.
 Deretter i listen til venstre klikk på inskripsjonen Avanserte alternativer. Deretter får et vindu som brannmur bruker økt sikkerhet. Denne boksen skal velges i listen til venstre regler side for innkommende tilkoblinger.
 Neste på listen på høyre side du må trykke tastene for å "etablere en regel for å åpne veiviseren" for å utføre i henhold til reglene for det nye innkommende tilkoblingsmetode.
 I den første fasen av veiviseren ber deg som har brukeren ønsker å etablere, for å velge porten og klikk på Neste.
Hvordan du åpner en port til Windows 7

 Den neste fasen
 I neste trinn i veiviseren spør nummerert port plan for å avsløre band eller funksjon data porter. Du må angi et felt port nummerering spesifikk lokal port. Dersom brukeren ønsker å gjøre en plutselig oppdagelse ikke bare porter, men også området, så bør du bruke defysnыy ikonet og trykk på.
 Hvis du er forvirret av spørsmålet, som profilerer den beste søknaden for denne politikken post tre profilDvs. domeneprofilen, privat og offentlig prøven merket.
 Deretter legger brukeren et bestemt navn for osnovыvayuscheho regler og instrukser, og klikk på Fullfør-knappen. Stiftet egen regel bør være på toppen av listen.
Hvordan du åpner en port til Windows 7

 Et lite råd
 Hvis du gjorde installere en egen ekstern brannmur Prosessen med å sette telefon porter må se etter det der. Det bør også understrekes at noen antivirusprogrammer er i deres hender brannmurfunksjonalitet.
 Hvis du har tilgang til Internett via en ruter eller modem, så prosessen med å kaste porter må også gjøre Enhetsfunksjoner.
 Legg merke til det faktum at i noen tilfeller pryvatnы porter på egenskaper tier ISP, så ethvert system uten aktiv manipulering av leverandør ikke gi høye sluttresultatet, eller til og med være fraværende, noe som er ganske ofte.
 Sikre full åpning av porten, var det mulig direkte i online-modus, kan denne operasjonen utføres for visse internettsider.Hvordan laste ned videoer fra Youtube til telefonen

Funksjoner video hosting Youtube tilbud til alle sine brukere million budsjett filmer. Prosessen med å laste ned video til en telefonenhet er identisk som oppstartsprosessen på dataprogrammer.
 Men før du starter denne prosessen er å sikre fullstendig måte at den mobile enheten er koblet til Internett ved hjelp av wi-fi-funksjonen eller ekstrem variant - bruk av lavkost dataabonnement.
 Vær oppmerksom på at Yutuba Tjenesten tilbyr gratis video måte, men din mobilleverandør kan implementere belastet for nedlasting.
Hvordan laste ned videoer fra Youtube til telefonen

 Opplæringen nedlasting
 Åpent å eie en stasjonær datamaskin programvare nettleser og gå til den offisielle nettsiden Youtube. Se på videofiler på hovedsiden, eller finne en rekord ved å skrive inn de viktigste funksjonene i stikkord i søkemotoren.
 Hvis du har en personlig konto der, kan du gå inn i systemet for å sikre sine sider avslører valgt, dvs. favorittvideoer, gi tilbakemelding eller last opp ditt eget Unik video.
 Klikk på en fil for å åpne den. Når åpningssiden for den ønskede filen, gå inn i nettleseren din, klikk på høyre museknapp og velg elementet opp.
 Gå til en hvilken som helst nettside som gjør det enkelt å laste ned og konvertere videoer fra Yutuba skrive mens sin destinasjon. Internett-brukere vil være i stand til å oppdage et stort antall sider. Klikk på høyre museknapp på funksjoner feltet sette inn en referanse til et bestemt område, og trykk på Enter-tasten.
Hvordan laste ned videoer fra Youtube til telefonen

 Sluttfasen av lasting
 Etter oppstartsprosessen kopiere videofilen til din telefon teknologien.
 For vellykket overføring over funksjonen Bluetooth vil være tilstrekkelig til å aktivere det.
 Så gå til de nedlastede videoer på datamaskinen programvaren, klikk på høyre museknapp på den og velge å sende enheten til Bluetooth.
 Datasystemet vil søke enheten, og å oppdage telefonen vil automatisk inkludere det i hovedenheten. Det er nødvendig å utføre tilkoblingen av disse enhetene, dobbeltklikker du på ikonet for telefonen og skrive kode.
 Koble den ene enden USB-kabel for å sikre at telefonen og den andre datamaskinen. Velge en personlig datamaskin video funksjonstaster og trykk Ctrl + C.Hvordan å avinstallere Internet Explorer i Windows 7

Mange brukere av Windows-operativsystemet serien forundrer Internet Explorer nettleser, slik at de bare bruke en annen nettleser, som senere blir standard nettleser.
 Mayor av karakteristikkene av statistikken er Internet Explorer mindreverdig den samlede vurdering selv ganske populære nettleseren kalt Chrome.
 Metoder fjerne ressursen fra operativsystemet er ikke kjent, men det er en veldig enkel metode hvordan du slår den av og du vil ikke lenger overlapper med det en vei.
Hvordan å avinstallere Internet Explorer i Windows 7

 Funksjoner nedleggelse
 Klikk på Start-knappen og greit inn i Kontrollpanel. Endre utseendet på ikonene større. Deretter klikker du på Programmer og funksjoner.
 I denne fanen, klikk på koblingen Aktivere eller deaktivere Vindous komponenter som ligger på venstre side av vinduet.
 Når et vindu åpnes Vindous komponenter må fjernes ved komponenten sjekk Internet Explorer.
 Når du blir kvitt av boksen, få en bekreftelsesvindu der tegn på handlingen det kan påvirke andre funksjoner på din personlige operativsystemet.
 Men dette kan skje hvis brukeren ikke har noe installert tredjeparts nettleser. Hvis det er til stede, da alt dette åpenbart, med hjelp av nettleseren Internet Explorer vil bli gitt til visse Standard. Neste for å bekrefte nedleggelse.
 Ytterligere fremgang bar manifest, som prosesstans operativsystemet leseren. Etter fullstendig nedleggelse prosessen krever en omstart av datasystem for å oppdatere alle kjennetegn trådte i kraft.
Hvordan å avinstallere Internet Explorer i Windows 7

 Den siste etappen
 Etter at operativsystemet er lastet inn, vil brukeren få beskjed om at nettleseren helt deaktivert. Alle Valais-filer som ble åpnet før leseren deaktivert vil bli koblet til et annet sett nettleser. Det går også med den generelle programlisten som standard.
 Hvis brukeren til å åpne en generell liste ved hjelp, vil du finne generell Internet Browser vinduDer, på åpningen av internett-fil i standard nettleser.
 Denne metoden er ikke komplett måte fjerner Internet Explorer fra systemprogramvaren samt annen programvare og prosesser er fokusert på rendering motoren. Men ta det ut av syne når det er gjort dagligdagse oppgaver.
Hvordan fjerne Webalta leseren

Vebalta er en søkefunksjon som mange brukere rett og slett sliten. Og den besettelse som denne funksjonen er i bevegelse, ikke bruker ærlige metoder motvillige umiddelbart fjerne programvaren.
 Men fjerne denne funksjonen er ganske vanskelig. Ønsket om å bli fjernet fra søkemotoren på hjemmesiden Vebalta standard metoder ikke vil gi deg resultater.
 Med åpne nettleseren videre, vil du møtes igjen hatsk programvare. I tillegg, som beskrevet hjemmeside Vebalta kjapt på alle nettlesere og selv fullstendig reinstallasjon ikke vil avlaste deg av Vebaltы. Mange kaller dette programmet en ekte virusinfeksjon.
Hvordan fjerne Webalta leseren

 Fjerne Opera og Internet Explorer
 Å kunne fjerne fryktelig program Vebalta med Explorer eller Opera bør gå til Start, klikker du Kjør. Deretter må du gjøre operasjonen i form av et åpent felt der du vil at brukeren skriv inn regedit,. Neste, åpne Registerredigering og finne elementer ved hjelp av menyen Rediger og Finn.
 Neste avdekket i søkeboksen, må du taste inn Vebalta og trykk Søk.
 De elementene som er funnet Vebalta søkemotor - produserende fjerning. Gjenta denne operasjonen vekselvis til søkemotoren på vaktliste ikke oppdage.
 Fjerne spor Vebalta registrere, kan du trygt kjøre nettleseren din og sette hjemmesiden normalt.
Hvordan fjerne Webalta leseren

 Fjern fra Mozilla Webalta
 For en fullstendig rengjøring av nettleseren Mozilla Firefox, som kreves for å utføre følgende funksjoner:
 - Finner filen bruker. jsSom er i katalogen. Etter å finne hans åpne den og fjerne innlegg som webalta.ru i to rader, og det passer mottakerens egen hjemmeside.
 I alle fall, anbefales det å sjekke filen prefs.js, som kan finnes i mappen. Et sted i femtifemte oppføring, vil du finne bruker pref stedet element chrome: // Speeddial / innholdGjennom hvilken avtalen utvider hjemmeside format Speeddial.
 Deretter åpner du Verktøy i følgende rekkefølge, deretter Valg og Basic og erstatte hjemmeside forferdelig Vebalta program, satt siden din. Det er alt du noen gang ødelagt Vebaltu med operativsystemet.
 Som du vet, er ganske vanskelig og tidkrevende fjerningen.Яндекс.Метрика