Hvordan å ta et skjermbilde av skjermen på Windows 7

De fleste skjermdump (screenshot) er nødvendig i en situasjon der vi kan si "se en gang enn å høre 100 ganger."
 I operativsystemet Windows 7 innebygde program "Scissors" er bare tilgjengelig for "tunge" versjoner Vindovs syv.
 Med dette programmet kan du utpeke noe sted på skjermen gjør det et bilde, send e-post et bilde eller filtypeHTML. Og også holde i formater som GIF, HTML, JPEG, PNG.
 Her er fremgangsmåten
 Trinn én
 Run saks Det er to måter.
 • På grunn av Start-menyen, åpne programmet, velger de "standard" og klikk på knappen saks.
 • En enkel måte - i søkefeltet til å skrive inn ordet "saks". Deretter klikker du bare på programmet "saksa".
 Når programmet kjører, lukker gjennomskinnelig maske skjermen og et lite vindu vil vises i en minimalistisk stil.
Hvordan å ta et skjermbilde av skjermen på Windows 7

 Trinn to
 Markøren er all off-grid, vil krysse. Med korsene bør bemerkes området. Deretter nazhymayemo på menyen i vinduet "saks" på en liten trekant ved siden av "Create". I pop-up menyen sjekk skjema. Det er nødvendig for en vellykket snapshot.
 Tilfeldig skjema - med venstre museknapp, trekker du en linje fra hånden til noen form i skjermen kommer inn i bildet.
 Rektangel - med venstre museknapp, dra diagonalt langs feltet, som er nødvendig for bildet.
 Vindu - bare klikk på museknappen på feltet, det bildet som du trenger.
 Full Screen - velger automatisk hele skjermen og gjør det en sjanse.
Hvordan å ta et skjermbilde av skjermen på Windows 7

 Trinn tre
 Bildet sendes automatisk til utklippstavlen, og deretter automatisk vises i redaktør av "saks".
 Med penn og markør verktøy, kan du fordele separat alle områder av bildet. Hvis noe ikke er nøyaktig identifisert eller ikke er riktig, kan du bruke viskelær.
 Fjerde trinn
 Når du er ferdig med å redigere bildet, må du beholde. Dette kan gjøres med filmenyen dozvolamy.HTML, PNG, GIF, JPEG.
 I menyen til å klikke på bildet "floppy" eller velg "Fil" og klikk på "lagre et stykke." Og det siste trinnet - må du velge en plassering for lagring snapshot.
 Ved hjelp av instruksjonene kan du enkelt gjøre noen skjermbilder.
Hvordan å finne på telefonnummer

For å finne telefonnummeret du trenger å vite adressen hvor det er installert, eller firmanavn (navnet på eieren). De fleste måter mye.
 Appellere til hjelpe tjeneste
 Kanskje den enkleste og smarteste måten å finne riktig nummer - gjelder for denne tjenesten i kundesenteret. Hver lokalitet av tilgang til det nok å ringe fra en fasttelefon tallet "09".
 For å få nødvendig informasjon må være nøyaktig kalt for organisasjonen. Hvis du ønsker å vite informasjon om faste numre av privatpersoner, i tillegg til adressen må du ringe navnet på den som er registrert på angitt sted.
Hvordan å finne på telefonnummer

 Base på Internett
 En annen måte - for å bruke data fra en database på Internett. Men vi må ikke glemme at alle disse databasene kan inneholde unøyaktig informasjon; i tillegg til data om tallene jevne mellomrom blitt foreldet eller irrelevant.
 De mest vellykkede og populære nettsteder databaser - En info4help.com og searchrussia.info. Å bruke dem, ganske enkelt velger nedtrekkslisten ønsket by og fylle ut informasjon som du vet. - Velg knappen "Søk". Og du er ferdig!
 Vær oppmerksom på at all informasjon på disse nettstedene er ofte betalt. Serviceavgift er vanligvis rundt $ 2.
 I mellomtiden kan du også bruke den frie basen, for eksempel, nomer.org.
Hvordan å finne på telefonnummer

 Disc Database
 I internett, kjøp en database over telefonnumre og kan lagre som spesialiserer seg på å selge programvare. Den store ulempe ved slike baser er hurtig aldring informasjon. I mellomtiden, uansett type grensesnitt de er intuitive og enkle å bruke.
 Merk at disse basene er generelt å bli funnet og lastet ned (gratis) på Internett. Denne strømmen (ny) informasjon om telefonen vil være tilgjengelig i senere versjoner av kataloger. Veldig bra, hvis basen vil bli gitt mulighet for jevnlige oppdateringer.
 Viktig! Før du laster ned og installerer disse basene bør ta vare på tilstedeværelsen av datamaskin antivirusprogramvare.
 Ved hjelp av søkemotorer
 Finne informasjon om telefoner kan også online, ved hjelp av en av de berømte søkemotorer ( Google, Yandex, Yahoo, Bing ).Hvordan få tilgang til BIOS til laptop

Sannsynligvis hver bruker eller laptop - nei, og tenke på hvordan du kan gå til BIOS å foreta den ønskede innstilling datamaskin. Men i de fleste tilfeller, uerfarne brukere er redd for forkortelser og ikke røre BIOS for å ødelegge noe der. Ikke vær redd, du av alle-til-alle vet litt teori.
Hvordan få tilgang til BIOS til laptop

 Hva er BIOS
 Faktisk er det BIOS et akronym, rasshyfrovыvaemuyu som "basic input-output". Faktisk er det en kombinasjon av Spesielle programmerSom gjør at operativsystemet kan styre datamaskinen direkte. Hvordan virker det? På hovedkortet er en chip som bruker disse programmene gir glatt slår på maskinen og kjøre operativsystemet direkte.
 Så, med samme BIOS forstått nå gå videre til hvordan du kan gå inn i BIOS på en bærbar PC.
 Hvordan få tilgang til BIOS på en bærbar datamaskin
 Først vurderer vi den vanligste og derfor den mest typiske måten inn i BIOS, vel da fortsette å studere ikke så vanlig. Så, la oss starte. For å komme inn i BIOS må du trykke en av tastene på tastaturet direkte mens blir lastet operativsystem. Og for å gjøre dette trenger du så raskt, ellers du igjen og igjen må starte den bærbare datamaskinen ved å trykke samme tast. Hvilken tast skal trykkes? I de fleste tilfeller, å gå inn i BIOS må du trykke DEL-tasten Det er imidlertid variasjoner.
Hvordan få tilgang til BIOS til laptop

 Så noen er villige zoryhinalnychaty hovedkort produsenter, eller velge en helt annen bærbare datamaskiner, andre enn nøkkel DEL. Så hvis du ikke kan gå til BIOS etter klikket på knappen DEL, kan du prøve en av de følgende Ringeknappen:
 • tast F1 - IBM, Packard Bell, HP, Gateway, Dell;
 • tast F3 - bærbare Dell, Sony;
 • tast F8 - Bærbare IRU, Dell;
 • tast F2 - bærbare RoverBook, Acer, Samsung, Asus, Iru;
 • nøkkel F10 - Bærbare Toshiba, Compaq;
 • nøkkel F12 - Notebooks Lenovo;
 • nøkkel Esc - Bærbare Toshiba;
 • tastene Ctrl + F2 - Bærbare Asus;
 • tastene Ctrl + Alt + Esc - Notebooks Acer.
 Hvis ingen av disse metodene kom opp, så gå inn i BIOS ved hjelp av tastetrykk Ctrl + Alt + S. Men mest sannsynlig vil alle være godt, og din innsats på noen måte lykkes! n det er en gruppe av ord med samme stavemåte, men endre sin mening avhengig av sted av vekt. De er kalt homographs. Til tross for at den omkringliggende teksten blir ofte bedt om å velge den riktige verdien homographs og sette passende vekt i det, men det ville være bedre om forfatteren av teksten på forhånd ta vare på sine lesere og punkt stresset vokaler i ordet. Vurdere hvordan du gjør det i en teksteditor Word. Det er to hovedmetoder for å sette aksent over bokstaven i Word.
 1.  Plasser markøren på bokstaven vokalen i ordet som du ønsker å aksent. I hovedmenyen redaktør gå til "Insert", som finner en gruppe av "tegn" og klikk på "symbol". I make-klikke på venstre museknapp på linjen "Andre tegn".
  Hvordan å legge vekt Ward?

   "Set:" Ved valg av tegn i element fra listen, velg "United dyakr. tegn. "
  Hvordan å legge vekt Ward?

   Våre vanlige vekt rettet fra øvre høyre hjørne nederst til venstre vil møte kode 0301. Stjernetegn kode 0300 vil være en stress rettet i motsatt retning.
  Hvordan å legge vekt Ward?

   Velg riktig tegn, og klikk "Lim inn". Som et resultat av denne virkning på brev der musepekeren blir satt aksent.
  Hvordan å legge vekt Ward?

   Skjermen på tegnsett kan lukkes.
   Den andre måten å installere vekt på bokstaven i ordet er et skjema i Word første snev av metoden og bruken gir et vindu av tegnsett. Det uttalt at dette tegnet kan settes hurtigtaster som består av et sett med kode symbol og deretter trykke kombinasjonen Alt + X.
  Hvordan å legge vekt Ward?

   I praksis er dette som følger. For sjokk vokal skrive kode symbol aksenter: 0300 eller 0301.
  Hvordan å legge vekt Ward?

   Trykk tastatursnarveien Alt + X. Som et resultat av denne handlingen skrevet tegnkode vekt vil bli erstattet av en vekt på brevet.
  Hvordan å legge vekt Ward?

   Slett karakter kan stress ved å sette markøren sjokk vokal og trykke Backspace. Utfallet av dette vil være fjerning av aksenter, med svært høyt tromme fjerning innslag.  
Яндекс.Метрика