I dag er det vanskelig å finne noen som ville koble til Internett via et kablet nettverk. De fleste av brukerne foretrekker å bruke rutere som gir tilkobling til den verdensomspennende nettverk for WI-FI.
Hvordan koble WI-FI

 De viktigste fordelene med denne forbindelse:


Hvordan koble WI-FI

 •  mulighet for å koble WI-FI stort antall enheter (TV med Smart TV, telefon, tabletter, osv)

 •  muligheten til å opprette et hjemmenettverk og rask utveksling av filer mellom enheter som er koblet til det (for eksempel, kan du raskt kaste filer fra PC til nettbrett eller sende til skrive ut dokumenter fra telefonen til datamaskinen din).

 •  til "avansert" router kan koble flyttbare medier som lar deg slå dem inn i full medyaserverы.

 •  Ulempene ved denne type tilkobling:


  Hvordan koble WI-FI

 •  de fleste rutere kutte hastighet, og derfor vil det være litt mindre enn kablet tilkobling;

 •  ganske hyppige krasj av disse enheter;

 •  noen brukere har problemer med å sette ruteren.

 •  Siste mangel fører til det faktum at Internett er ofte mulig å møte forespørsler "koble WI-FI telefon, datamaskin eller laptop." Denne artikkelen vil snakke om funksjonene i forbindelse WI-FI nettverk laptop og ruteren.

   Hvordan koble WI-FI på en laptop med Windows 7


  Hvordan koble WI-FI

 •  Åpne Kontrollpanel.

 •  Velg kategori endrer adapter.

 •  Hvis status for trådløs tilkobling er "deaktivert", klikk på "aktiver".

 •  Se eiendommer i trådløse, åpne | "TCP / IPv4" -fanen og klikk på Egenskaper.

 •  Skriv inn nettverksinnstillingene manuelt (hvis kjent konfigurasjon kan avgrense sin leverandør).

 •  Klikk på Wireless-ikonet på skrivebordet.

 •  Velg en egendefinert nettverk, angir et passord og klikk OK.

 •  Hvordan koble wifi router modem fra eksempel på byfly


  Hvordan koble WI-FI

 •  Logg inn ruter.

 •  Åpne "Interface Setup".

 •  I avsnittet "Encepsulation" tick i linjen "PPPoA / PPPoE"

 •  Pass på at under «Tilkoblingsinnstillinger" sette en hake på linje "Connection alltid på".

 •  I IP-adressen til en streng standard rute velge "Ja".

 •  Åpne Wireless, og angi følgende parametere: Access Point-aktivert, trykker ID - Aktivert, SSID Broadcast - Ja.

 •  I tilhørende linjer inn nettverksnavnet og passordet.

 •  Klikk "lagre" for å holde og koble til nettverket.

 •  Nyttige tips:


 •  må med jevne mellomrom oppdatere firmware besprodnoho ruter som kan ta på den offisielle nettsiden til produsenten av enheten (i dette tilfellet, vil den kjøre mer stabil);

 •  Etter vellykket installasjon av det beste nettverket til backup skrevet parametere (dette vil raskt gjenopprette i tilfelle feil på enheten).

 •  trenger å være bekymret for sikkerheten til deres nettverk; bør gi hennes opprinnelige navn, skriv inn passordet som vil være lett å plukke opp fremmede og krypteringsinnstillinger du velge WPA2 / Personal.
 •  I denne opplæringen vil jeg fortelle deg hvordan du kan tegne et realistisk bilde plommer med manuell sporing. Hva er det? Vanligvis tracing kalt overføre bilder fra skjermen i vektoren. Selvfølgelig, det er automatisk tracing, men hvis du bestemmer deg for å lære illustratør, er ikke denne funksjonen virkelig nødvendig. Det faktum at, for eksempel, de aller fleste av avløpsvann rett og slett ikke ta bilder av avtotrassyrovkoy: som et resultat det skapt mye kontrollpunkter, og redigere bildet er rett og slett urealistisk, og dokumentet størrelse og øker betydelig.
   Manuell tracing er - det faktisk tegning leksjon når du trenger å kutte rundt konturen av bildet, og deretter "male" ham. Hvis du er en fremadstormende illustratør, vil denne leksjonen være en god praksis å arbeide med penn, blyant og verktøy MeshTool. Nå gå direkte til leksjonen.
  Leksjon fra Adobe Illustrator: manuell sporing.
   Figur 1
   I figur 1 ser du et bilde som er grunnlaget for vår fremtidige kunstverk. Dette er en skisse jeg tegnet for noen år siden, og nå vi trenger det. Åpne programmet Adobe Illustrator (jeg har versjon CS5), opprette et nytt dokument og satt tilbake vår skisse (File - Place - åpne ønsket bilde på datamaskinen). Neste må vi gjøre dette laget gjennomsiktig, slik at det var synlig, men ikke forstyrrer tegning. Jeg gjør det slik: Images panel Transparency Flytt glidebryteren Opacity til 30-40% (den som mest komfortabel setting). Figur 2 - hva skal komme ut. Å skissere ikke hindre oss å tegne, blokkere den. I de lag ved siden av et lag er to ruter: en malt øye, og den andre er tom. Her har vi et tomt og trykker på; den skal låse, noe som indikerer at sjiktet er låst, og ingen manipulasjon skisse mulig.
  Leksjon fra Adobe Illustrator: manuell sporing.
   Figur 2
   Nå opprette et nytt lag (knappen på panelet Layers CreateNewLayer), og begynne å male. Du kan PenTool verktøy eller PencilTool. Jeg velger en blyant fordi tabletten ennå ikke har skaffet seg, og trekker når musen litt skjelvende hånd og linjer er uklare. Når kretsen er satt opp, og jeg slipper museknappen, banen litt glattet (utjevning parametere kan settes i blyant-menyen, dobbeltklikke på instrumentet).
   Til å begynne, tegne en kvist. Vår oppgave - å lage en sti. Så vi konturene kvist synlig på lavere lag, lukke kretsen. Resultatet ble en slags rektangel uregelmessig. Hvis du arbeider uten et tegnebrett, vil din vei på en eller annen måte være ujevn. Å justere den nærmere det maksimale kontur skisse, bruker vi et verktøy DirectSelectionTool (delvis utslipp). Etter å ha valgt det, aktualiserer behovet for en grunnleggende poenget at "falle" av helheten, hold nede Shift, og dra dem på plass. Det er veldig praktisk å bruke og guider. Kort sagt, du trenger å ta med kopi til den opprinnelige. Omtrent som følger (figur 3).
  Leksjon fra Adobe Illustrator: manuell sporing.
   Figur 3
   Jeg vet ikke håpe på det ideelle nivået krets - i tilfelle av plommer og andre frukter, bær og blomster det ikke mye mening. Hvis du trassyruete menneskelig ansikt - det er da du trenger nøyaktighet. Tilsvar sirkel og andre elementer - blad, to plommer og to skjæring. Men vi får seks lukkede konturer (figur 4).
  Leksjon fra Adobe Illustrator: manuell sporing.
   Figur 4
   Jeg vil gi deg noen gode råd. Først når du redigerer konturer, blir det trukket kan stoppe deg å jobbe med neste. Anbefaler å blokkere alle ordinære og nærliggende gjenstander for å unngå forvirring. Å låse et objekt, klikk på lagnavnet, og han "brette", som viser alle objekter som er på den. Velg ønsket og låse dem.
   Sekund, kan du få problemer med kanter trukket konturer. Min anbefaling i denne forbindelse - du bør ikke bry deg med en klar vыrysovыvanyem kanter og konturer gjør litt lengre og gjemme dem under liggende over stedene. Unntaket er bare den høyeste objekt - det bør trekke tydelig. Til dere det ble klart forklare med et eksempel. Den høyeste objekt her - en plomme til høyre. Venstre ønsker plomme under høyre fordi det er rett (unnskyldning tautologi) region kan ikke trekke klart - han fortsatt flyktet for den øverste plomme. Du kan også gjøre med de lavere kanter Shanks (de forsvinner for plommer), og kanten av arket (han unnslapp ved kvist). Jeg håper jeg har forklart tydelig.
   Den tredje råd - om tegning dusjer. I stedet for en blyant er hensiktsmessig å bruke et verktøy «EllipseTool» (ellipse). Holder nede Alt, tegne en oval i området av plommer, om hennes minner banen, redigere og legge litt råhet. Før neste steg være sikker på å låse opp alle elementer.
  Leksjon fra Adobe Illustrator: manuell sporing.
   Figur 5
   Nå må vi like viktig oppgave - å male vårt bilde. Jeg elsker å bruke dette verktøyet MeshTool. Det er ikke veldig lett å bruke verktøy, men hvis du bruker den dyktig, kan du lage et spektakulært bilde. Den største fordelen er at Mesh lar deg lage effekten av tredimensjonale bilder i flat plass. Først må du spørre våre gjenstander primærfarger. Lag din fylle av hvert objekt: blader og petioles kan være grønn, kvist - brun og plomme - lilla. Velg farger som vil råde i objektet (se figur 5). Deretter fjerne lag av skissen og flytte den til siden for å se det. Du kan også gjøre det lysere (Opacity = 100%) (se figur 6).
  Leksjon fra Adobe Illustrator: manuell sporing.
   Figur 6
   Således verktøyet MeshTool - dette er faktisk en gradient mesh, dvs. nettverket i skjæringspunktet mellom aksene som er knutepunkter. På disse punktene, så vel som i gridcellene, er vi i stand til å sette en hvilken som helst farge og helhetlig bilde av objektet forvandlet til en gradient mesh ser ut som er en så kompleks gradient.
   La oss begynne å jobbe med plomme til høyre (den som forlot blokken). Velg den banen som du tegnet, og deretter Object - CreateGradientMesh. Du vil se en dialogboks der du kommer til å velge antall rader og kolonner (rader og kolonner). Sett i begge feltene til "4", og i feltet Utseende - som betyr «ToCenter», Marker = 20%.
  Leksjon fra Adobe Illustrator: manuell sporing.
   Figur 7
   Nå er det bør understrekes farge og blending av lys, for å skape en illusjon av tredimensjonale gjenstand. For å gjøre dette, velger DirectSelectionTool og velg et knutepunkt, fargen du ønsker å endre. Hun fremhevet (vil bli malt over, mens resten forblir uten flekker), som i Figur 7. Du kan nå bruke fargen. Jeg er blek rosa, nesten hvit. Gjør det samme node nederst til høyre (se figur 8). Dette er våre høydepunkter.
  Leksjon fra Adobe Illustrator: manuell sporing.
   Figur 8
   Deretter, på samme måte, med fokus på den første skisse, betegner skyggen. Legg mørk blå fargetoner på de stedene som trenger å bli skyggelagt, skape jevne overganger av farge (se figur 9).
  Leksjon fra Adobe Illustrator: manuell sporing.
   Figur 9
   Å drenere ser mer realistisk tilbud om å flytte litt gradient mesh. For denne samme verktøyet DirectSelectionTool skille etter ett knutepunkt og dra den i ønsket retning. Få noe (se bilde 10).
  Leksjon fra Adobe Illustrator: manuell sporing.
   Figur 10
   I prosessen, la jeg merke til noen mangler, særlig for glatt kontur på toppen plomme. Korrigerer dette ved å gjøre utsparing for skjæring - funksjonen "Direct Selection (DirectSelectionTool) trekke fra toppen punktet ned litt Plum flyttet, men greit. - Jeg bare peredvynu dette stedet opp piltastene Puh (Se figur 11).!.
  Leksjon fra Adobe Illustrator: manuell sporing.
   Figur 11
   Objekter - Friend plomme frøplanter, kvist og blad - redigere akkurat samme måte, ved hjelp av gradient mesh. Som et resultat av hardt arbeid å få helt realistisk vektoren (se figur 12).
  Leksjon fra Adobe Illustrator: manuell sporing.
   Figur 12
   Fjerne lag med skissen, lagre dokumentet og beundre hans mesterverk!  
  Яндекс.Метрика