For å logge inn på ruteren?
 Koble deg til Internett, organisering trådløst nettverk overføring port og mange andre funksjoner moderne rutere er implementert gjennom den såkalte web-grensesnitt. Dette betyr at kontroll innstillinger og parametere rutere kan bruke hvilken som helst nettleser ved å skrive inn IP-adresse spesiell og logge inn i kontrollpanelet til å angi brukernavn og passord. Adresse oppføring og angi standard brukernavn og passord er gitt i dokumentasjonen for enheten. Men hvis det er tapt, kan signeringen være noen problemer, som imidlertid er lett løses. For å logge inn på ruteren
 Å gå inn i ruteren trenger å vite tre parametre: adressen til ruteren for å bli satt i nettleseren, passord og innlogging til admin panel. Alle detaljene er i dokumentasjonen for enheten. Hvis dokumentasjonen for noe grunn du ikke gjør det, da for å gå inn i ruteren kan gjøre følgende.
 •  Alternativt inn i nettleseren din til følgende adresse: 1.921.680,1, 1.921.681,1 eller 19.216.810,1. Etter inn en adresse, trykker du på Enter-tasten på tastaturet. De aller fleste rutere for hjemmebruk en av disse adressene for å vise din admin panel.
   Hvis du skriver inn en av de ovennevnte web-adresser du ser felt for å legge inn brukernavn og passord, ett skritt før vi går i ruteren passert. Vi kan bare skrive inn brukernavn og passord riktig. Mulige alternativer her lenger. Legg merke til at det meste av brukernavn og passord er rehistrozalezhnymy, som skiller inn store og små bokstaver.
   Prøv så en innlogging å bruke følgende ord: adminEller Admin. I et passord kan brukes: Admin, admin, passord, 1234Eller blank. Prøv ulike kombinasjoner mens du prøver å gå inn i ruteren.
   Hvis brukernavn og passord har blitt endret, følg deretter introdusere nye parametere. Standard brukernavn og passord for å få tilgang til ruteren vil ikke fungere. Det eneste alternativet for å gå tilbake til standardinnstillingene - en ruter reset knapp Reset. Bare husk at med brukernavn og passord vil tilbakestille alle innstillingene til ruteren, inkludert brukes til å koble til Internett.
   I forsøket på å hente glemt ditt brukernavn og passord til ruteren kan gå mye lenger enn å søke dokumentasjon på det. Så, for å starte vårt ytterste for å nøyaktig vite adressen, brukernavn og passord, og deretter gå videre til deres valg. Noen modeller av enheter oppført nedenfor duplisert datautstyr på merket. Ikke glem å også ta en titt på den.  
 • Shopping på Ebey - råd for nybegynnere

   Skalere eBay auksjon for tjue år siden etableringen var i stand til å ta en sterk nisje i den virtuelle handelen. Interessen for utenlandske "innfall" snart våken og med kjøpere, noe som gjør i dag, og denne artikkelen er designet for å lære nybegynnere riktig og sikker shopping. Shopping på Ebey av og store, enkel prosess fascinerende og spennende fra det øyeblikk av sin første mye, men all den visdom du trenger å vite på forhånd hvis du bestemmer deg for å gjøre elektronisk handel alene.
   1. Obligatorisk registrering. Bli en offisiell ressurs brukere kan kundene lett videre til shopping på Ebey auksjonen;
   2. Finne riktig produkt. Klassene er ganske enkel, og ofte med en margin på tid med trivelig. Site Navigation kan du raskt finne ønsket element og faktisk flytte til tredje ledd;
   3. Studer selger. En nødvendig del av eventuelle kjøp på Ebey, Amazon og andre ikke-tradisjonelle handelsgulv. Lese nøye beskrivelsen fakturert mye, se bilder og starte programleverandøren. Den er utstyrt med spesiell Online rating, som ga tilbakemelding fra tidligere kunder. Påregnelig at en positiv vurdering indikerer påliteligheten av selgeren og hans ærlighet;
   4. Utredning av betaling og levering. En egen og ganske vanskelig spørsmål som mange russiske kunder koblet ikke veldig hyggelige minner. Høydepunkter bør vurdere før kjøpet - en leveringstjeneste tilpasset nyanser;
   5. Salg av varer på Ebey delt i to fundamentalt forskjellige segmenter: «Kjøp nå» - et begrep som betegner en fast pris for tomta, nepodlezhaschuyu reduksjon og auksjoneres. Deltakelse i det siste - er en kunst som ikke alle kan.
   Med alle de ovennevnte kan gjøre en hyggelig men uventet øyeblikk - alle sa tape kjøp på Ebey kan unngås ved å bruke den offisielle representanten for auksjon - eBayToday, som nå bærer navnet ShopoTam. Russisk portal tilbyr fargerike katalog med alle produktene - du trenger bare å se etter "Kjøp". Resten av selve prosessen er Shopotam personale, bestilling, betaling og levering.
   Budgivning på auksjon Ebey Shopotam til sine kunder også utarbeidet en attraktiv overraskelse: robot snikskytter som spiller for deg og øker sjansene for suksess i budgivning til nitti prosent! Ordning av den hemmelige spion enkel: det gjør bud for to eller tre minutter til deadline og bare litt høyere enn det forrige budet. Du må angi no-limit skytende beløp og fylle din personlige konto på nettstedet Shopotam. ShopoTam: kjøpe enkelt!  
  Som tekstforfatter for å skape din første lønnsomt nettsted?
   Jeg er en vellykket tekstforfatter og webmaster. På veien møtte jeg mange mennesker, ofte det samme som jeg - tekstforfattere, jeg snakket med dem, og alltid lurt på hvorfor de ikke har egne nettsider, hva de tjener på sine ferdigheter bokstaver? Som åpenbart i ferd med å kommunisere med dem, de er alle egentlig ønsker ikke å lage nettsteder som redd for å gjøre det. Deres viktigste frykt - html uvitenhet og hva kan jeg si, de er selv redd for å jobbe med motorer.
   Herrens tekstforfattere ikke bekymre deg, men du har ansatte, liker du en rask, tilsynelatende mer overskudd og flere webmastere gründere - de liker inntekt, helst passiv. Tross alt, ingenting er endret, er sjansene for å bli entreprenører er vanlig i hver ansatt, men ikke alle av dem er vedtatt å bruke. Så Internett, rett og slett endret aktivitet, og ingen status.
   Personlig kom jeg til copywriting ikke å jobbe hele mitt liv, bare begynte jeg å tjene online er med copywriting, men var ikke til å gjøre det hele livet. Jeg er nettopp blitt en plage standard av livet, følte jeg gidder å drive tradisjonell virksomhet, og jeg bestemte meg for å studere - det som er så forberedt meg på nettet. Etter litt tid, nemlig ett år av vellykkede tekstforfatter, innså jeg at jeg forble: kun ansatte, innså at jeg er redd for det ukjente, jeg vet ikke html, jeg har ikke et nettsted, men jeg fortsatte å gå, og så viste det seg - ikke nødvendigvis kjenner html, no, vel, kan det være ønskelig, men ikke nødvendig.
   Generelt, noen dager etter innser jeg møtte sin tidligere klassekamerat, han og jeg, da vi var 16-17 år gammel lek med å lage nettsider for gratis hosting (for ucoz), så jeg visste ikke om copywriting, hørt noe, men ikke visste og ikke tror at internett kan tjene. Men jeg husker hvordan han alltid oppfylt alle mine design krav - vel, det er kult å lage bilde photoshop, alle seksjoner og kategorier på nettstedet vыrovnyt, mer generelt, 4+ webdesign vi hadde nøyaktig. Jeg er en sterk depresjon av stadig i Yandex og Google jakt etter ytterligere måter å tjene på internett og i respons alltid få svar som: "Det er alle slags klikk, sponsorer, partner, copywriting, men absolutt anbefale å bygge et nettsted og tjene penger det "og ingenting annet! Jeg inviterte ham til å lage et nettsted, han forklarte hvordan du kan tjene online nå, som for øvrig ble overrasket av alle hørt, men ble enige om å prøve. 
   Jeg lykkelig returnerte hjem og umiddelbart lastet ned en video kurs på stedet, forteller det hvordan å kjøpe billig domene som sin delegat til billig hosting, som jeg brukte på børsen tjente artikler pengene sine for kjøp av domene og hosting gebyr .
   Siden dette hele startet
   Vi opprettet en nettside tips til alle anledninger, begynte jeg umiddelbart å legge inn artikler om det (jeg var ikke i stand til å gjøre det (men jeg forklart - hvordan du setter inn et bilde i en artikkel, og søkeordene jeg lært meg å foreskrive over tid) hvile i bytte for supportartikler bukser. Etter tre måneder fikk vi TIC 10 uker senere etter PR1 lite, men likevel, ikke alle kommer til samme resultat på bare tre måneder. Etter et halvt år, har vår søketrafikken vokst til 400 UNIQA dag vi mottar passiv inntekt for 1-2 dollar om dagen gjennom et nettverk av kvinner tyzernu Gnezdo og partner WizardBanners (de, forresten, ikke strenge krav til unge nettsteder). Men inntektene vi ikke bruke sine livsbehov, og re-investert i utviklingen av sin nettside, dokupovuyuchy interessant artikkel om utveksling av artikler og jeg har funnet det lettere å arbeide tekstforfatter. Nå vår hjemmeside for tre år på det ca 3000 unike artikler, stabilt oppmøte daglig 4000-5000 (søk trafikk) + ca 500 unike besøkende med sosial. nettverk og eksterne lenker. 
   Vi ønsket ikke å bruke en krone på optimalisering løper osv Vi har etablert kontekstuell annonsering på Yandex og konsekvent få 500-600 dollar i måneden, og når jeg jobbet som tekstforfatter, og pengene kom ikke alene, det var nå slik som passiv inntekt. At vi ikke ser oss selv som profesjonelle. Men jeg fortsatt tekstforfatter, jeg fortsatt skrive artikler for salg fordi det er akkurat som jeg gjør. Opptjent fra salg av artiklene jeg bruker penger på nye prosjekter, og pengene fra aktive nettstedet. Nåværende og ansatt og entreprenør opprette områder er ikke forferdelig, men interessant (bare starte, krever det litt tålmodighet), generelt, det viktigste - jeg kan trygt si at jeg fant meg selv, er du?  
  Яндекс.Метрика