Datamaskinen og barn
 Datamaskinen tar hvert år i våre liv mer meningsfylt sted. Med det kan vi se filmer, lytte til musikk, få kontakt med folk som bor på et annet kontinent, for å skrive ut tekster utføre kompliserte matematiske beregninger og mer. Men de fleste foreldre er plaget av spørsmålet: om å tillate barnet å bruke datamaskinen, hva kan det lære datamaskin? Kanskje han vil gjøre mer skade enn godt? Det vil si at vi nå prøve å forstå.
 Innholdet i artikkelen:

 I hvilken alder barnet oppdage verden av datamaskinen?
 Hvorfor datamaskinen min kan lære et barn?
 Barn 6-9 år
 Barn 10-12 år
 Barn 13-16 år
 øyne, fordi hver femten minutter burde ta en pause. Enda bedre, hvis du lære et barn til å gjøre spesielle øvelser for øynene: vertikale og horisontale bevegelser av øyeepler eller ofte pomorhaty. Å være et barn foran datamaskinen må være klart fastslått at det var ingen ytterligere avhengighet. Prøv å forklare for barnet at lang tid på datamaskinen, påvirke hans syn. Sørg for at øynene ikke lider av de lyse fargene på skjermen.
 "Tinker" med potions monitor, justere kontrast og lysstyrke, slik at de ikke slå rundt øynene. På skrivebordet, sette et bilde i moderate toner. Merk at bord og stol må oppfylle høyden på barnet. Følg til babyen sitte rett, ikke sutulyvsya, da dette kan føre til utvikling av skoliose. For å gjøre det enklere, kan du sette under føttene stand. Skjermen skal være nøyaktig at barnet ikke blir returnert til ham, og så rett på midten av skjermen, men utsikten fra toppen falt ned i en vinkel på 15-20 grader. Datamaskin sted bør være godt opplyst, men det må gjøre så ingen lys som faller på skjermen. Prøv så mye som mulig for å gjøre våt rengjøring og lufting rommet med datamaskinen.
 dårlig spill for barn som gjør dem sinte og aggressive, så disse spillene barnet er absolutt kontraindisert.
Datamaskinen og barn
 Ved hjelp av en standard editor Paint (eller andre interessante programmer for barn), kan du lære å tegne. Det er mye vanskeligere å trekke en mus enn en børste. Dette i sin tur vil utvikle de motoriske ferdighetene til hender. Og det er tegning utvikler fantasi og fantasi. Spill der samling av bilder (på et puslespill), passerer oppgaver eller hvor du ikke håndtere visse ting, og deres silhuetter og kopier - utvikle logisk tenkning. Videospill, hvor elementer må være en bestemt måte eller dorisovat manglende deler - utvikle fantasien. Tredimensjonal oppfatning utvikle jobb hvor du må samle en viss figur. Applikasjoner som trenger å male figurer eller leke med farger - bidra til å oppfatte kunst. Et musikkspill hjelpe vekke kjærlighet til musikk og studiehefter.
 virus i noe tilfelle kan ikke skjelle henne for det, bedre å bare forklare hva han gjorde galt og neste gang be om å være forsiktig.
 Noen barn er sky av natur, sjelden gå til kontakt med andre, er det vanskelig å finne et felles språk med jevnaldrende. Kommuniserer på internett, gjennom ulike samtaler tillate dem å åpne opp. De vil være i stand til å få venner med samme interesser på den andre siden av verden. Kommunisere med dem gjennom ulike programmer, for eksempel Skype barnet vil lære flere dataprogrammer som unikt nyttig for ham senere i livet. Men ikke glem om kontroll. Hvis du gjør dette lenge lært å kontrollere sine barn på den tiden av "mirakel maskin" - det er flott. Men ikke alle barn er i stand til å styre seg selv. Du kan deretter bruke et spesielt program som vil minne barnet ditt av tiden og, om nødvendig, slå av datamaskinen.
 Barn 13-16 år
 Siden 13 år et barn kan tillate seg å bruke Internett. Det kan synke timer foran datamaskinen, læring interessant for et program, men det spiller ingen rolle. Snarere ønsker han å knytte fremtiden for informasjonsteknologi, og det er bare maskinen vil bli en sann venn. Ingen grunn til å skjelle ham for det, bedre la dem vite at du respekterer hans valg enn å sitte fra morgen til kveld på datamaskinen usunn.
Datamaskinen og barn
 I denne alderen, barn har liten interesse i "gå" på Internett og enkel kommunikasjon i chatterom. De er mer interessante sosiale nettverk og online spill. God eller dårlig - nå prøve å forstå. Dermed, sosiale nettverk. Noen foreldre tror at de bringer bare skade. Og på noen måter har de rett. Det første som kan skje i nettverket - en dårlig innflytelse. Men det vil ikke spare på gaten. På hvert trinn er mulig å oppfylle dette "godt wishers". Beskytte denne kan bare korrekt forklaring, "hva som er bra og hva er dårlig". Den andre - i lang tid på data. Selv voksne si at slike kommunikasjons forsinkelser og hva kan vi si om barn. I dette tilfellet, er det nødvendig å utarbeide en kontrakt som time sitter i nettverket, og lære leksjoner eller gjøre andre ting da. Mineralet er å gi barnet ikke mister kontakten med sine venner, som han møtte på leir eller på ferie. Det er nødvendig å foreta rutine barn på en måte som ikke ville fortrenge virtuelle liv real. 
 Nettverks Online Games - et spill som involverer mennesker fra hele verden. Hva kan lære dem en logisk og strategisk tenkning, evnen til å finne en felles plattform med folk og jobbe som et team, for å forbedre engelskkunnskaper samt gaming slang knyttet direkte. Hvor mye kan ta skade? Så som du liker. Den første - en avhengighet når barnet helt glemmer den virkelige verden, og midt i den virtuelle. Sekund - aggresjon, som er nødvendig for å oppnå en viss suksess, og i din ætt er ikke oppnådd. Og da han går irritert og sint. Nummerere alle feilene kan være lang. Men, for at de kan være, må vi huske at alt er bra i moderate mengder. Og da vil det ikke være noen problemer med spillene.
 Frykter ikke de skadelige effektene av datamaskinen når det gjøres riktig, vil det gi bare fordeler. Med det svært ofte - uvurderlig. Ferdigheter "mirakel maskin" må være nyttig for barnet i fremtiden. Og det ville være "datamaskin" var en sann venn, foreldre trenger også å forbedre sine ferdigheter besittelse av som ville forstå hva entusiastiske barn og dele sin suksess. Så det vil være en lojal venn eller fiende avhenger av oss.  
 Detaljer Illustrert artikkel for nybegynnere hvordan å lage enkel musikk, hvordan du lagrer den i mp3-format.
 1. Last ned og installer fruktige looper (helst ikke mindre enn ni versjoner)
 2. Kjør det installerte programmet, og du vil se følgende skjermbilde:
Lage musikk program på fruktige looper?
 3. Gå ned til virksomheten og skrive sin første musikkvideo
 Venstre vinduet, velg kategorien «pakker»
Lage musikk program på fruktige looper?

 Deretter velger du en slik gitar - «Guitar» og deretter gå til kategorien «Guitar»
Lage musikk program på fruktige looper?
 Dra venstre museknapp «akustisk gitar en" verktøykasse som følger:
Lage musikk program på fruktige looper?

 Da slipper museknappen, klikk på utsatt verktøy, høyreklikk og velg «Piano roll» åpner et vindu:
Lage musikk program på fruktige looper?
 Ordne notater på samme måte som jeg har vist i figuren nedenfor, dette er gjort med venstre museknapp, må alt nøyaktig samsvarer med mønsteret vist nedenfor:
Lage musikk program på fruktige looper?

 Deretter klikker du på «spille» den primære lytte her:
Lage musikk program på fruktige looper?

 Klikk på Stopp og lukke piano roll, nå legge slagverkinstrumenter:
 * Gå nå i kategorien «Legasy» Bare en gitar og gå til kategorien «hip-hop»
 Dra det samme som vi gjorde ovenfor, er bare et verktøy «HIP_kick_2» under sette på den samme kategorien «HIP_Snare_7» og under «HIP-Hat_6» instrumenter rett ut av vinduet, sette en gitar som dette:
Lage musikk program på fruktige looper?

 Vi slår til den andre mønster, venstre klikk på området med nummer 1 her:
Lage musikk program på fruktige looper?

 Deretter klikker du på tastaturet og nummer to, vil du flytte til den andre mønster, frykt ikke, er din første skapelse ikke gått, akkurat det samme vi må liksom koble å sette sammen musikk, så dette behovet og mønstre:
Lage musikk program på fruktige looper?

 Foreskrive i andre mønster bare sjokk alle på samme måte, så vel som den venstre museknapp:
Lage musikk program på fruktige looper?

 Nå åpner spilleliste - bare trykk F5 og åpner et vindu:
Lage musikk program på fruktige looper?

 På bunnen av vinduet klikker du på «Mønster1» de ryker du velger en gitar som vi gjorde i begynnelsen, deretter plassere det jevnt som i figuren nedenfor, så bare spør og perkusjonsinstrumenter, eksemplet i figuren:
Lage musikk program på fruktige looper?

 Etter et besøk i den modusen «Song» klikk «play», kan du legge deg selv bass, så lenge du forstår prinsippet av programmet, og det er bare en enkel database over alle funksjonene til fruktige looper.
Lage musikk program på fruktige looper?

 Lagre komponert musikk i mp3 du kan modus «sang», trykke på venstre side av vinduet file = & gt; lagre som = & gt; angi formatet og ikke FLP mp3 og angi hvor du vil lagre filene.
 Det er alt. Lykke til!  
Яндекс.Метрика