For å endre inndataspråk for PC mot?
 Arbeider ved datamaskinen, særlig plukke opp ulike tekstdokumenter eller e-post veldig ofte nødt til å gjennomføre endringen skrivespråk på tastaturet for å bytte fra russisk til engelsk og vice versa. Avhengig av konfigurasjonen av ett av språkene er alltid installert på datamaskinen er standard, og den neste presserende behov for å flytte noen hurtigtaster på tastaturet. I tillegg, hvis det er nødvendig, kan du installere flere språk, men vanligvis tar det mye mindre.
Vurdere hvordan man kan endre inndataspråk på din datamaskin operativsystemer Windows.
 1.  I din kontroll tilbyr panel tre standard måter å endre inndataspråk.
  Ctrl + Shift
  Alt + Shift venstre
  E eller aksent (`)
  Den mest brukte en av de to første metodene. For å finne ut hvilke metoder utviklet innen datamaskinen, kan du prøve en og se resultatet på høyre side av oppgavelinjen. Det bør være en indikator språklinjen, som vil endre verdien fra UA til EN eller vice versa.
  Endre skrivespråket og kan angis med språklinjen. For å gjøre dette, klikk på venstre museknapp og en liste over tilgjengelige språk velger.
  For å endre inndataspråk for PC mot?
  Hvis indikatoren på oppgavelinjen er ikke - det betyr at hans konklusjon er deaktivert i innstillingene. For inkludering i Windows 7 eller Windows Vista, klikker du på "Start" -knappen, klikk på "Control Panel" i Kontrollpanel gå til "Klokke, språk og region", hvoretter åpning klikk "Endre tastaturoppsett og andre måter inngang. "
  For å endre inndataspråk for PC mot?

  I navnet til "region og språk" tab "Språk og tastatur" som endrer "Rediger tastaturet".
  For å endre inndataspråk for PC mot?

  I det nye vinduet, gå til "språklinjen" og aktiver alternativet "Lås oppgavelinjen".
  For å endre inndataspråk for PC mot?

  I den samme kategorien vinduet "Bytte tastatur" kan endre måten du bytte tastaturspråk på en av disse i første ledd ved å klikke på "Rediger key".
  For å endre inndataspråk for PC mot?

  Klikk på "Apply" og "OK" for å lagre endringene.
  Og, selvfølgelig, alle er oppfordret til å prøve
  Punto Switcher
  Som overvåker inngangstastetrykk og gir automatisk veksling tastaturoppsett. Mange synes det er veldig lett jobb og aldri endre inndataspråk manuelt.  
Hvordan fjerner jeg en hyperkobling i Word?
 Hyperlenker er en dedikert og dekorert tekst, klikke på leseren omdirigert til en annen artikkel, ifølge forfatteren av nyttig informasjon eller sin kilde. I tillegg til behovet for å etablere forbindelser ofte den inverse problem, som består i fjerning av dem. Vurdere måter å fjerne hyperkoblinger innebygde programmer. Slik sletter du en hyperkobling i Word tre måter.
 1.  Velg teksten inneholder hyperkoblinger, en del av teksten og / eller gjøre et høyreklikk til kontekst menyen er Slett hyperkobling etter å ha valgt en hyperkobling som vil bli fjernet, og vil bare tekst som den inneholder.
  Hvordan fjerner jeg en hyperkobling i Word?

   Hvis mange hyperkoblinger i et dokument, så kan du fjerne dem alle sammen. For å gjøre dette, velger du hele teksten "hurtigtaster" Ctrl + A Klikk spesielle hurtigtaster Ctrl + Shift + F9. Hvis Ctrl + Shift + F9 ikke fjerner koblingen, og klikk deretter Ctrl + 6.
   Kanskje noen vil være lettere å fjerne koblingen motsatt vei fra hvordan de ble satt. For dette formål, som i første ledd, velger du koblingen tekst i hovedmenyen kategorien Sett og deretter aktivere verktøyet Hyperkoblinger. I velger klikker hyperkoblinger Fjern lenke.
  Hvordan fjerner jeg en hyperkobling i Word?

   Å fjerne hyperkobling med teksten, fremgang på denne måten. Trykk tastatursnarveien Ctrl + G. I navnet Finn og erstatt Kategorien Erstatte. Klikk i boksen Finne i nedre venstre hjørne av pressen Format og i listen som vises, velger Stil.
  Hvordan fjerner jeg en hyperkobling i Word?

   I stilarket, velger rad Hyperkoblinger og trykk Ok.
  Hvordan fjerner jeg en hyperkobling i Word?

   I hovedvinduet Erstatte la stå tomt, og klikk Erstatt alle. Alle referanser i dokumentet vil bli slettet.
   Dermed gir en teksteditor Ward flere forskjellige måter å fjerne hyperkoblinger og brukeroppgavene er å velge blant en rekke av de mest egnede for bestemte oppgaver.  
Hvordan lagre Youtube-videoer til datamaskinen din holder?
 Veldig ofte, etter å ha sett videoen på mest likte video hosting Youtube brukere Spørsmålet som reiser seg lagre videoer fra Youtube på datamaskinen for å da kunne sette den på sin side på sosiale nettverk, sende til venner, utsikt uten tilkobling til Internett, og bare så det er ikke tapt i de vidstrakte det globale nettverket.
Faktisk er det flere muligheter for å spare video fra Youtube på din lokale maskin.
 1.  Link til siden du liker roller på Youtube legge ss. Et godt eksempel:
   Kilde adresse: http://www.youtube.com/watch? v = cBq9Z4AfY30
  Adresse for nedlasting: http: // www. ss youtube.com/watch? v = cBq9Z4AfY30

  Etter å ha tastet inn en adresse i en nettleser for å laste ned, vil bli bedt om å velge ett av formatene for å lagre filen: FLV, MP4 WebM eller 3GP. Når det ønskede formatet er valgt, den nedlastede filen.
  Beklager, denne tjenesten er noen ganger en feil, varsler deg om at du ikke kan laste ned filen. Derfor må du allerede ha en backup plan hvordan å lagre videoer fra Youtube til din PC.
  Dette alternativet er spesifikke utvidelser (plugins) i tre populær nettleser - Mozilla Firefox, Google Chrome og Opera. For å laste ned videoer fra Youtube i så fall må du gjøre følgende.
   I Mozilla Firefox.
  Installere utvidelsen (plugin) Easy YouTube Video Downloader. For å gjøre dette, gå til sin offisielle hjemmeside
  https://addons.mozilla.org/ru/firefox/addon/easy-youtube-video-downl-10137/ og klikk
  "Legg til Firefox». Bekreft installasjon av sikkerhetssystemer tilgjengelig på forespørsel.
  Åpne siden i Firefox Youtube roller som du ønsker å beholde. Hvis siden har vært åpnet før, så starte det igjen.
  Når valsen etter installasjon av plugin skal vises knappen «Last ned». Klikker du det, velg en plassering for å lagre video og lagre til en lokal stasjon.
   I Opera.
  Installere programmet FastestTube Youtube Video Downloader. For å gjøre dette, åpner du "Generelle innstillinger" på Opera og gå til fanen "Advanced". Under Security klikk på "Klarerte områder". Klikk for å se på "Legg til" og skriv en linje var http://kwizzu.com.
  Klikk på "Close" og "OK" for å lagre endringene.
  Etter å legge et klarert område kwizzu.com, åpner plug-in på
  http://fastesttube.kwizzu.com/ og klikk «Install» nedenfor.
  Bekrefter forlengelsen boksen.
  Åpner en side på Youtube med riktig video, klikk på den informasjonen som ble vist i videoklippet knappen «Laste ned», velger du formatet å bestemme plassering på disken og begynne å spare ved å klikke på "Lagre".
   I Google Chrome.
  Som i Opera for Google Chrome kan bruke en FastestTube. Å installere det du trenger for å åpne
  http://fastesttube.kwizzu.com/
  leseren Chrome. Nederst på siden klikker du på den oransje knappen «Installer».
  Klikk på ikonet innstillinger Chrome, velg "Verktøy" og deretter "Extensions". På bunnen av nettleseren nedlastinger på rad for å gjøre høyreklikke på den nedlastede utvide og klikk menypunktet "Vis i mappe".
  En fil som er lagret med utvidelsen. Hans Dra muse i vindus utvidelser Chrome. Sjekk at utvidelsen har hatt status som "On" og om nødvendig omfatte å installere de aktuelle boksene.
  Når du har installert plugin for å laste ned videoer fra Youtube ved å klikke på "Last ned", som dukket opp under valsen etter installere utvidelsen.
  Nedlastinger videoer fra Youtube plugins nettlesere bare ser komplisert første metoden. Faktisk, når installere utvidelsen, kan du når som helst laste ned deres favoritt video i et par klikk unna.
  Har gitt liten video som tydelig demonstrert alt som er fortalt i artikkelen.  
Яндекс.Метрика