I dag, folk synes det er mye enklere enn det var for 10 år siden i dag er internett og datateknologi for å finne nesten alle. Og uansett hvor han bor, hvor Internett kommer til hvor gammel han er og hvem han er. Før internett er vi alle like. I denne artikkelen beskriver vi de vanligste metodene for å finne folk, selvfølgelig vil de bli koblet til Internett og sine evner.
 Til å begynne, vil vi gjerne nevne det faktum at vi vil snakke om hvordan du kan finne dine gamle venner, klassekamerater og venner. Selvfølgelig hvis en person er tapt, da fant det på denne måten, nesten uvirkelig, men ingen hindrer du prøver.

 Hvordan å finne noen på?
 Det er veldig enkelt å gjøre dette, bruker sosiale nettverk, kan de bli funnet nesten alle. For å gjøre dette, kan du logge inn til en av de sosiale nettverk (for eksempel "VKontakte" gå til "Mennesker".
 Du vil se mange parametre som kan søke etter:

 Ved navn, etternavn, og selv nick;

 Regionen (land, by);

 Stedet for læring (skole, universitet);

 Alder (fra og til);

 Sex og ekteskapelig status;

 I stedet for arbeid eller tjeneste, etc.

For å virkelig finne noen i eller bilde?

 Parametere er mer enn nok hvis du selv huske noe om mannen.
 Det samme prinsippet søker i andre sosiale nettverk:

 Facebook - er bedre å se for de som bor i utlandet, da dette sosiale nettverket er kjent over hele verden;

 Klassekamerater - er ofte registrert flere voksne;

 My World - noen ganger kan du finne en mann;

 Twitter, YouTube, Instagram - der "live" avanserte mennesker og den yngre generasjonen.

 Du kan også søke kun ved å introdusere dere vet i søkemotoren Yandex og Google, kan være i stand til å finne en mann, hvis han ble berømt og startet en personlig blogg.

 Hvordan å finne en mann i bilde på nettet?
 Ærlig bilder for å finne noen på nettet er svært vanskelig, men hvis han utla hans bilder til Internett eller andre det gjorde, da er du heldig. Gjør det ganske enkelt. Vår nettstedet anbefaler Vse-Sekrety.ru skanne bildet for å gjøre den tilgjengelig i datamaskinen som et bilde (hvis digital fotografering, slik at det ikke lenger nødvendig). Deretter laste det opp til service "Bilder fra Google». For å gjøre dette, gå til «images.google.ru» og klikk "kamera", og deretter velge et bilde som allerede er på din PC.
For å virkelig finne noen i eller bilde?

 Nå har du en søkemotor vil vise alle bildene som ligner på ditt, og vise tekstdata.
 Det er alle de måtene folk søker på nettet! Lykke til!  
Hvordan bruke Skype?
 Moderne kommunikasjonsmidler opphører ikke å overraske oss. Mer nylig har vi sett hvordan folk kommuniserer, ser på monitor hverandre bare i science fiction filmer, men denne kommunikasjonen er tilgjengelig for alle. Dette krever at hver av samtalepartnere var en datamaskin som er koblet til Internett, webkamera, og et spesielt program for forhandlinger. Den ubestridte lederen blant slike programmer de siste årene er Skype (Skype). Så, la oss ta det muligheter gjør dette programmet og hvordan du bruker Skype.
 Skype-programmet dekker alle aktuelle operativsystemer og muliggjør sikker tale, video, tekstmeldinger og filer mellom to eller flere datamaskiner som er koblet til Internett.
 I å sende tekstmeldinger og filer ingen big deal, er det det samme som i andre populære direktemeldingsprogrammer. Tilgjengelighet hodetelefon og mikrofon lar deg foreta samtaler til andre Skype-brukere, samt ringe og sende tekstmeldinger til fasttelefon og mobiltelefoner, men disse tjenestene er betalt. Skype støtter videresending av tekstmeldinger og samtaler til et annet nummer.
 I nærvær av et webkamera kan foreta videosamtaler eller holde en videokonferanse med flere brukere. Likeledes støtter programmet muligheten til å lage en prat med dusinvis av mennesker samtidig, og skaperen av chat får den har en moderator.
 Instruksjoner for bruk av Skype
 1.  For å begynne å bruke Skype, må du laste ned den nyeste versjonen av operativsystemet. Dette kan gjøres på utviklerens nettsted og ved andre ulike nettressurser. Etter nedlastingen du trenger for å installere Skype på datamaskinen. For å gjøre dette, kjører du filen SkypeSetup.exe velge språk grensesnitt og følg videre instruksjoner. I innstillingene kan du velge en katalog for å installere programmet og koble autoplay Skype hver gang datamaskinen hvis det er nødvendig.
   I noen versjoner, er installasjonsprosessen foreslått å installere noen tilleggsprogrammer. Du kan nekte eller godta det, fjerne eller legge til et kryss ekstra programmer. Under installasjonen er tilgjengelig med funksjoner, som vil bli vist på pop-up bilder som beskriver funksjonaliteten til din versjon av Skype.
   Når du har installert programvaren og menyen vises på skrivebordet snarvei for å starte Skype. Før du går inn i programmet, koble til datamaskinen alt nødvendig utstyr (webkamera, hodetelefoner, mikrofon).
   Det første vinduet vil be deg om å registrere. Velg et navn, som du kan finne andre huke pålogging passord, e-postadresse, land og by du bor i.
   Etter registreringen vil du bli tatt til hovedvinduet der alle innstillinger sette "default". Først av alt er det nødvendig å sette opp et webkamera og mikrofon. For å gjøre dette, klikk "Innstillinger" under "Tools", velger du delen "Audio Settings" og velg den lydenheten (mikrofon, høyttalere), og trykk deretter på "Lagre".
   Tilsvar gjennomført oppsett webkamera. Du må sette parametrene for din web-kamera under "Innstillinger Video" så kan vi umiddelbart teste den. Når alt du ser på skjermen et bilde. Etter bare klikk "Lagre".
   Nå kan du begynne å finne venner med hvem du ønsker å kommunisere. For å gjøre dette, se "Kontakt" må du velge "Søk etter abonnenter Skype" boksen og skriv inn et navn, kallenavn, eller e-post til personen du ønsker å finne. Når programmet finner de nødvendige rettighetene, kan du legge den til i listen over kontakter og begynne å kommunisere med dem via tekst eller stemme.
   Å foreta et taleanrop, trykker du på den grønne knappen "samtale" og for en videosamtale - nabo "videosamtale". Denne andre personen må være i nettverket, mens tekstmeldinger kan sendes også i frakoblet modus.
   Når du ringer, vil du høre i hodetelefoner eller høyttalere er typiske piper telefonen, og når folk reagerer på deg, vil du høre stemmen hans og se bildet på skjermen, hvis den er tilkoblet webkamera.
   For en samtale til en fasttelefon eller mobiltelefon bør være på "ringe" velger du land, skriver du inn telefonnummeret uten landskode og trykk på den grønne tasten for å gjøre skiven. Sende sms-melding er ved å klikke på ønsket kontakt høyre museknapp og velg "send sms".
   Hvis du planlegger å bruke betalte tjenester Skype, må du først oppdatere kontoen din. Dette kan gjøres via Skype hjemmeside og gjennom selve programmet, velge "Konto" for å "introdusere et forskudd på grunn av Skype".
   Nyt kommunikasjon!  
 Veldig ofte, mister vi kontakten med menneskene som noensinne studert, venner, eller kommunisert med hvem vi omgås slektskap. I tillegg er det ofte nødvendig å finne et menneske, få informasjon om det, etc. For å gjøre dette, ønsker vi å dele med deg hemmelighetene om hvordan å finne på nettet.
 Artikkelindeks

 Hvor kan jeg finne noen på nettet

 Hvordan finne folk på nettet

 Hvordan kan jeg finne noen som ikke funnet
 Finn folk på nettet har mange folk veldig ofte. Som nevnt ovenfor, mange søker sine barndomsvenner, klassekamerater, medstudenter, kolleger, medarbeidere, venner og slektninger for å gjenvinne kontakten med dem. Mange mennesker leter på nettet for å finne ut alder, interesser, sosial sirkel, vise bilder, etc. Derfor er kunnskap om hemmelighetene til å finne folk - vil være nyttig for alle.
Hvordan finne folk på nettet

 Hvor kan jeg finne noen på nettet
 For å finne en person på nettet er en stor mengde ressurser og spesielt dette sosiale nettverket. For å starte, tenke på hvilke sosiale nettverk kan registreres personer. Det kan ikke registreres i sosiale nettverk kan være registrert i noen eller bare en sosial. nettverket. Begynne å lete etter de aller beste av ymovernoy sosiale nettverk der den kan registreres.
 I praksis er i hovedsak unge under 35 som er registrert i det sosiale nettverket Vkontakte, sjeldnere på Facebook. Eldre mennesker over 30 som oftest registrert i sosiale nettverk Klassekamerater og min verden. Følgelig, hvis du er ute etter en ung jente eller gutt, og deretter starte jakten på et sosialt nettverk "Vkontakte", hvis den personen du er ute etter en mer moden alder, vil du være mer sannsynlig å finne det i en make.
Hvordan finne folk på nettet

 Hvordan finne folk på nettet
 For å begrense søket til en bestemt sosiale nettverk, kan du søke etter mannen via en søkemotor Yandex eller Google. For å søke etter en person i søkefeltet skriver du inn navnet og navnet på en person, og det er ønskelig å gå inn i byen bosted og fødselsdato. Folk søker på internett meget godt gjennomført søkemotor Yandex, som er en spesiell tjeneste som søker folk: «people.yandex.ru». Hvis Yandex søk ga ingen treff, prøv å gjøre det i søkemotoren Google.
 Noen ganger kan du finne informasjon om personen, men ikke mannen selv. For eksempel angir innlegget mann, kanskje du kan finne informasjon om det, som din telefonkontakt eller nummer, ICQ, som du kan kontakte ham. Du kan finne sin personlige blogg, hjemmeside, innlegg, etc. Hvis søket etter en mann i søkemotorer ingen resultater - prøve å gjøre det i populære sosiale nettverk.
 Hvordan finne folk Vkontakte
 La oss se på hvordan å finne en person på eksempel på det sosiale nettverket Vkontakte. Finn en kontaktperson er enkelt. Du må være registrert i dette sosiale nettverket til du full funksjonalitet var tilgjengelig ressurs. Kommer til det offisielle nettstedet nettverk, toppmenyen, klikk på avsnittet "Mennesker". Da vil du bli tatt til søkesiden. I søkefeltet, der det står "taste inn et navn, ord, eller" Set markøren og skriv inn navnet på mannen hvis utseende.
 Hvis du er ute etter den personen hvis navn og etternavn er vanlig, så kan du begrense søket ved å skrive inn mer informasjon om det, for eksempel: universitet, alder og fødselsdato. Hvis du vet nøyaktig byen oppholdsrettigheter, kan du skrive det også. På samme måte kan du søke etter folk i andre sosiale nettverk.
 Hvordan finne en person i posten
 Finn en person i posten kan være gjennom en søkemotor ved å skrive inn adressen i søkefeltet. Finn også noen med sin e-post adresse, deg mange tjenester. For eksempel, for å finne noen du kan sende på det sosiale nettstedet Facebook, er det nødvendig å skrive inn e-postadressen i søkenettet. Det samme kan gjøres i mikrobloggingtjeneste Twitter. Hvis du har en e-postadresse til en person etablert i tjenestene Gmail (Google) eller Mail.Ru, kan du umiddelbart finne de sosiale tjenester data e-postklienter: G + og min verden hhv.

 Hvordan kan jeg finne noen som ikke funnet
 Finn en person på nettet, om ikke på sosiale nettverk eller har svært lite informasjon om det på følgende måte. Kanskje du har sett eller kjenner denne mannen snakket eller venner med noen som du kjenner, slik at du kan prøve å finne en person av hans venner. Du kan også prøve å finne en person av hans klassekamerater, klassekamerater eller slektninger.
 La oss gi et eksempel. Du ønsker å finne på internett av en mann som jobber i en butikk, en gren som ligger i shopping- og underholdningssenter. For eksempel kan du ikke finne mannen i sosiale nettverk, eller ikke vet navnet eller navnene, men du vet at en ansatt av mannen å snakke med din venn som jobber i en butikk, dette kjøpesenteret. Så, prøv å finne en ansatt i den personen du leter etter på det sosiale nettverket siden av kjæresten sin, etter som du vil finne, er de som er på jakt etter. I hans tilfelle, handle den samme ordningen og logiske kjeden.
Hvordan finne folk på nettet
 Det samme er tilfelle med barndomsvenner, klassekamerater og klassekamerater. Hvis du ikke kan finne en bestemt person, kan du prøve å finne det gjennom de menneskene som han eller hun snakker, eller ved sine slektninger. For eksempel, er du ute etter en klassekamerat, men du finner den på sosiale nettverk fordi de ikke vet hvor hun bor og hva hennes etternavn til ektemannen. Prøv å finne det gjennom venner og slektninger, for eksempel hvis hun har en bror, prøve å finne det først.
 Hva hvis søket ikke gir resultater? Hvis du ønsker å finne en person, ikke bare informasjon om det, deretter bruke tjenestene til TV-showet "Vent på meg", der et team av mennesker med kompetanse innen søk vil hjelpe deg å finne den ønskede personen. Det er mulig at selv den personen du leter etter, er på jakt etter deg og har søkt om en gitt søketjeneste.  
Яндекс.Метрика