sesvitnya web årlig lokker i sitt garn millioner av nye brukere. Gjennomsnittlig statistisk moderne mennesket har knapt forestille deres eksistens uten internett. Imidlertid kan ikke alle nøyaktig svar på spørsmålet om hva internett - for hver av oss det spiller en rolle.
 En bit av historien
Hva er Internett?
 Internett - henger sammen datanettverk, global verden system overføre informasjon gjennom informasjons- og dataressurser.
 Utviklingen av systemet startet i 1957 på bakgrunn av våpenkappløpet. Hensikten med dette nettverket var vedtaket av Ministry of Defense, som fryktet angrep fra Sovjetunionen. Som et resultat utviklet et nettverk av datamaskiner som er innbyrdes forbundet med hverandre og kan kommunisere med hverandre.
 Det hele startet med et nettverk av datamaskiner plassert i ett rom, og deretter utvidet nettverk innenfor en bygning, by, land For 15 år datanettverk har vokst til internasjonale proporsjoner, som kombinerer ledende forskere fra hele verden. Fødselen av Internett som et globalt datanettverk ble avholdt i 1973 til forskerne via transatlantisk telefonkabel koblet britiske og norske organisasjoner.
 Siden da, det tok nesten 40 år, har datanettverk gått noen vesentlige endringer - og nå tilgjengelig på nettet de fleste av innbyggerne i den siviliserte verden.
 World Wide Web
Hva er Internett?
 Mange bruker den konvensjonelle uttrykket at Internett - en verden (Global) Web. Faktisk er det ikke poetisk metafor og symbol dekoding WWW - World Wide Web.
 WWW-sider (nettsider) er hypertekst dokumenter. Websider som er forent av ett tema, med samme design og er på samme webservere som er nettsiden. Surfe på nettet, kan du bruke et spesielt program - nettleseren.
 Takket være moderne rask tilkobling og høyhastighets dataoverføring, få informasjon på nettet raskt og enkelt. Nye nettsteder ser ut som sopp etter regn, oppfordre besøkende til henne. I dag er Internett tilnærmet ubegrenset plass, som summerer opp alt som kunne interessere en moderne mann.
 Online i dag
 Du sier ordet "Internett" de fleste av oss tenker på den tekniske siden av ting - mye mer interessant er at Internett kan gi en person. Hva er Internett i menneskesinnet i dag?
 Analysere årsakene som fører folk til å vie mye av sin tid på web-områder, kan vi konkludere med at for de fleste av oss Internett - er:
Hva er Internett?
 - samleie. Noen har tatt over sosiale nettverk prosizhivaya timer her på jakt etter likesinnede klassekamerater eller interessante mennesker. Noen foretrekker å kommunisere på forumet, via ICQ eller Skype. Noen som leter etter en sjelefrende dating tjeneste. Og viktigst av alt - Internett gjør det enkelt å kommunisere med folk i hvilken sted i verden de måtte være;
 - underholdning. Lytt til musikk, se film, spille spill, lese bøker, ta tester kan trøste modus på nettet - etter alt dette på internett mye!
 - self-utdanning. Internett er definitivt den beste kilden til informasjon. Mange bruker den til å supplere sin kunnskap på ulike områder: lese nyttige artikler skrevet på avstand online kurs og treninger som leser i opplæringsvideoer;
 - kreativitet, selvforbedring, personlig vekst. Internett inspirerer til kreativitet! Ganske en spasertur på den kulinariske rukodelnыm blogger eller nettsteder, umiddelbart ønsker å gjøre noe er deg selv. Mange fant sin favoritt hobby takket være nettverk;
 - sted av kjøpsavtaler. Spesial Internett gjør det mulig valuta for å foreta kjøp på nettet uten å forlate hjemmet. Penger kan utveksles, kjøpe aksjer, gjøre andre kontanttransaksjoner;
 - betyr inntjening. World Network gir en flott mulighet når det gjelder inntjening. Tjen på Internett ved å åpne din egen nettbutikk, etter å ha fått et nettsted eller blogg, og skaper en unik informasjon produkt. Nybegynnere kan starte freelancing, blogging innhold på programmering og web design, for å selge bildene kommer opp med slagord.
 Forstå hva Internett i alt sitt mangfold, bare kan være mannen som skal prøve å få maksimalt ut av sine egne behov alle av egenskapene til World Wide Web.  
Igromaniya som en av de skadelige og farlige sosiale vaner
 Siden oldtiden, mental sykdom forbundet med en lidenskap for spill, fant tid - gambling. På slutten av det nittende århundre var kjent for kortspill. Og deretter medisin begynte å prøve å bekjempe dette problemet. Det var først i andre halvdel av XX århundre brakte vitenskapelig grunnlinjen, selv om den ennå ikke er fullt ut forstått. Igromaniya - er først og fremst en sykdom som er knyttet til gambling (kasinospill, spilleautomater, kort og dataspill). Hvis livet er veldig full av noen omstendigheter eller hendelser, kan denne personen ikke fortsette å leve som han begynner å finne en erstatning, og derfor et ønske om å spille spill (inkludert gambling).
 De tidligste tegn på gambling er at:
 • Man kan ikke løsrive fra spillet;
 • En person innesperret i seg selv;
 • Antallet mistet interessen og ønske om å kommunisere med andre; Prosessen med gambling er periodiske og små premier spiller, fordi hvis en mann vil alltid tape, han nettopp ferdig med spillet.

 Derfor er teknologien i spillet for å gjøre minst merkbare tap. I gambling gambling inkluderer og dataspill. Denne sykdommen vises ikke bare tenåringer som kan lett bli revet med, men hos voksne, for det meste i beskjeden eller provoserende. De fleste av gambling mest utsatt ungdom i alderen 12-16 år. De fleste barn ser rundt dem bare vold, straff, forbud, etc. På grunn av alt dette, kan han trekke seg inn i seg selv og kan løse opp i en verden av videospill.
 Og alt fordi spillet han skaffe seg uavhengighet, kan det administrere virtuelle figurer kan kommunisere med det samme som han kan finne ly fra vold og begrensninger i den virtuelle verden. Ofte datamaskinen avhengighet kan få folk med ustabil mentalitet, svak vilje, de som påvirket samfunnet. Meste av spillere foretrekker spill der det ikke er behov for å tenke og planlegge, dvs. den såkalte "RPG" og "skyttere". Spill Strategisk Plan ("quest" og "Strategi") er ikke spesielt tiltrekke seg interesse av spillere. Det er også en risiko beundre samtaler, men psykologer sier at chat bringer bare positive resultater.
 I chat nesten alle løslatt, som de kan prate å snakke om et emne av interesse for dem. Men dette er ikke alltid gunstig for mennesker med psykiske lidelser. Det er tider når det er vedvarende spillere splittet personlighet. Og det er en enkel grunn - spilleren er svært mye brukt i rollen som en virtuell karakter og praktisk talt lever sitt liv. I sin tur, er chatten ikke den viktigste årsaken til psykiske lidelser, kan chat forårsake ytterligere sykdomsprogresjon. Men mange psykologer hevder at spillet (og ikke bare datamaskin) hjelpe folk avlaste stress, slappe av og gi litt erfaring.
 En tid for folk-spillere har satt opp spesielle spill, som i sin tur ikke forverre sykdommen og bidra til å gjenopprette fra det. For behandling av gambling krever et stort lager av tålmodighet og en lang tid. Å bidra til å kurere sykdommen kan psykolog, men bare hvis spillere gjenkjenne det faktum av sin sykdom. Skal kastes avhengig av hvilken av - de viktigste problemspillere.
 Arbeid Psykolog med pasienten - er grunnlaget for behandling. I noen tilfeller, blir behandlingen utført ved bruk av medikamenter. Den eneste råd som kan gi en person avhenger av spillet - et søk etter god kvalifisert spesialist, som kan være klarert. Det er også anbefalt å prøve å fange opp spillere noe interessant, ikke-gaming - for eksempel sport, sosialt samvær med andre mennesker, osv  
 Kanskje den mest populære dataprogram er langt programmet Skype (Skype). Skype - et program utviklet for tale og video chatting på nettet. Hvis du vil bruke Skype, i denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du skal installere, registrere og konfigurere den.
 Innholdet i artikkelen:

 Beskrivelse av Skype

 Hvordan du installerer Skype på datamaskinen

 For å registrere deg for Skype

 Hvordan sette opp Skype

For å registrere deg for Skype (Skype)
 Internett-tilkoblingen avhenger av oppløsningen av den overførte videoen.
 Først av alt Skype sjekke internett hastighet til kilden, og er derfor, avgjør kvaliteten på stemmen og vydeoperedachy. Hvis hastigheten på internett til deg og snakker med høy, vil programmet sende lyd og video ytelse under, og hvis ikke, vil samtalekvaliteten bli redusert til det som kan overføre informasjon. Hvis du har et webkamera skyter video i HD, så å kommunisere på Skype du trenger hastighet - 15 Mbit / s. Merk at hvis du bruker en kommunikasjonsgruppe samtaler, bør internett hastigheten være høyere.
For å registrere deg for Skype (Skype)
 Mikrofonen og lydenhet
 Å kommunisere på Skype, trenger du: mikrofon og lydenhet. Utgang lyd som du kan på den tilgjengelige kolonne og kjøpe en spesiell headset. Som for mikrofon, hvis du bruker en bærbar PC, mange av sine modeller med innebygd mikrofon. I tillegg webkameraer nåværende modeller også kan inkludere en mikrofon, eller du kan avgjøre spørsmålet trenger et headset.
 La oss oppsummere en liten oppsummering. Å kommunisere med familien på Skype overføre lyd til å anbefale faste spalte om mikrofon, deretter løse problemet er det best å kjøpe et webkamera med mikrofon (hvis du bruker en bærbar PC, har du sannsynligvis allerede har en mikrofon der). For eget bruk Skype anbefale å kjøpe et headset, hodetelefoner og mikrofon, som tilstedeværelsen av en PC eller bærbar Bluetooth - verdt å kjøpe den aktuelle trådløse hodetelefoner.
 Webcam
 Som nevnt ovenfor, til å kommunisere med Skype krever et webkamera til å velge hvilke vi beskrevet i en av våre tidligere artikler. Ved bruk av moderne bærbare datamaskiner bør det være innebygd kamera, hvis du ikke trenger å ordne videokvalitet, er det bedre å kjøpe et separat kamera. Vi oppfordrer deg til å kjøpe et kamera som skyter video i HD-format.
 Windows 8, vil ressurs tilby en nedlastbar versjon av Skype-grensesnittet Metro.
For å registrere deg for Skype (Skype)
 Selv om det blir tilbudt å installere Metro-versjon, anbefaler vi at du ikke velger det, fordi den har et problem på jobben og ikke spesielt behagelig. Fordi nedlastingsknappen nedenfor velg "Desktop Windows».
For å registrere deg for Skype (Skype)
 Hvis du har installert en Macintosh eller Linux, og velg deretter den aktuelle delen. Hvis du kjører Windows 7 eller du velger nedlastingsversjonen av Skype for skrivebordet ditt, må du laste ned programmet klikk på denne grønne knappen «Skype-skrivebordet i Windows.
For å registrere deg for Skype (Skype)
 Deretter begynne å laste ned installasjonsfilen, vær oppmerksom på at avhengig av nettleseren din kan spørre om hvor du vil lagre installasjonsfilen, som standard nedlastingsmappe.
For å registrere deg for Skype (Skype)
 Når installasjonsfilen er lastet, kjøre den fra en annen nettleser eller kjøres fra en mappe. Zapustyvshys, vil installasjonsprogrammet be deg om å gjøre noen tiltak.
For å registrere deg for Skype (Skype)
 Her må du velge hvilket språk du velger - eller tillate Skype til å kjøre når datamaskinen eller laptop.
 Ved å klikke på "Avanserte innstillinger" kan du velge hvor installasjonsprogrammet for å installere Skype. Vi anbefaler å forlate standard installasjonssted og ikke endre det. Klikk deretter på "Jeg er enig (-a) -. På"
For å registrere deg for Skype (Skype)
 Neste, vil installasjonsprogrammet be om tillatelse til å installere plugin "Slick til Call». Denne plugin er installert i nettleseren og velger tall på denne nettsiden. Ved å klikke på nummeret, kan du umiddelbart ringe til den ved hjelp av Skype. Installere denne plugin eller ikke - bestemme, basert på deres behov. Klikk deretter på "Fortsett" knappen.
For å registrere deg for Skype (Skype)
 Det neste skjermbildet er alltid i stil som Microsoft - å annonsere sine tjenester, som i det store og ikke er nødvendig. I dette vinduet Installasjonsprogrammet vil be deg om å gjøre søkemotor Bing søk som standard, og lage en nettside MSN hjemmeside, som vil være åpen når du starter nettleseren. Vi anbefaler å fjerne boksene og ikke installerer datatjenester. Klikk deretter på "Fortsett".
For å registrere deg for Skype (Skype)
 Deretter begynner prosessen med å installere Skype. Når installasjonen starter programmet.
For å registrere deg for Skype (Skype)
 Dette Skype installasjonen er fullført. Nå programmet ber deg om å logge inn på kontoen din, eller hvis du ikke gjør det, deretter logge inn.

 For å registrere deg for Skype
 Når programmet er installert Skype må du logge inn. Vi ønsker å trekke oppmerksomheten din at registreringen i Skype for gratis. Så, hvordan du registrerer deg for Skype? For å registrere deg for Skype er det 2 måter: separat registrering og bruke denne kontoen til Microsoft eller Facebook.
 Hvis du raskt vil melde seg på Skype, og du har referert til denne kontoen - du kan bruke den ved å klikke på det aktuelle ikonet. Deretter vinduet du må taste inn brukernavn og passordet til kontoen og gjøre disse endringene. Vi anbefaler imidlertid at du gjør en separat registrering, som du må klikke på ordene "opp", så programmet sender deg til registreringssiden i nettleseren.
 I nettleseren, vil du se påmeldingsskjema, som må fylles ut og vi vil vise deg med dette. Det første du vil bli bedt om å oppgi: navn, e-postadresse og bekreft.
For å registrere deg for Skype (Skype)
 Nevne at du kan skrive inn både kyrillisk og latin - det er som ingen vil sjekke. Deretter skriver du inn e-postadressen din og kopiere den inn i boksen. Dypp lavere og det må vi inn dine personlige opplysninger.
For å registrere deg for Skype (Skype)
 Hvis du ønsker å Skype-brukere kan finne deg for personopplysninger - skriv dem. Hvis du ikke ønsker å avsløre sine data - la feltene være tomme ved å skrive inn kun den informasjonen som er nødvendig for å gå inn (dataelementer er merket med en stjerne). Deretter gå videre til neste blokk.
For å registrere deg for Skype (Skype)
 I begynnelsen av blokken i listen velge alternativet for hvordan du har tenkt å bruke Skype. Da vil du være den mest komplekse og interessant avsnitt: ". Pålogging til Skype" I dette feltet bør du skrive inn ønsket brukernavn i systemet Skype. Brukernavnet må være unikt, at ingen er opptatt, og gitt at Skype-brukere i mer enn en halv milliard, det vil ikke bare gjøre. Ved å skrive innlogging min, vil systemet varsle deg om at det er opptatt eller ledig. Deretter skriver du inn passord, som bare bør bestå av bokstaver og tall, det minste antall tegn - 6. Etter eksamen med denne enheten - slå til den neste.
For å registrere deg for Skype (Skype)
 Dette systemet vil be deg om å abonnere på vårt nyhetsbrev Skype, i form av SMS-meldinger eller via e-post. Hvis du ikke er interessert i å sende - fjerne sjekken fra de to punktene. Følgende bilde vises, som viser tegn, disse tegnene du trenger for å gå inn i det aktuelle feltet - en beskyttelse mot roboter.
 Deretter kan du lese vilkårene for bruk og Skype-erklæringen om vern av personlige opplysninger - klikk på "Jeg er enig (-a) - Next". Etter at registreringen er fullført. Vi anbefaler at du skriver ned på et ark eller et Word-dokument på datamaskinen brukernavn og passord fra Skype. Nå tilbake til programmet.
For å registrere deg for Skype (Skype)
 Hvis du allerede har ditt eget brukernavn og passord, deres vann inn i boksen og klikk "Logg inn". Etter godkjenning før du åpner hovedprogramvinduet. Du vil bli lagt til én kontakt - Test Center, vil vi snakke om det senere. Først må vi justere lyd og video Skype, og så kan du gå å legge til kontakter.

 Hvordan sette opp Skype
 Selvfølgelig, du har et spørsmål: hvordan du konfigurerer lyd, mikrofon og kamera. Å sette opp Skype i den øverste menylinjen velger du "Tools" -menyen og velg "Preferences".
For å registrere deg for Skype (Skype)
 Å være i kategorien "Generelle innstillinger" kan du gjøre noen endringer. For eksempel, anbefaler vi at du fjerner elementet "Start Skype når du starter Windows» for å forhindre overdreven lasting eller bærbare datamaskin ressurser, at Skype ikke starter når du slår på datamaskinen, og du selv vil kjøre hvis det er nødvendig. Og så, følg konfigurasjon i henhold til egne preferanser. Så gå til fanen "Lydinnstillinger".
For å registrere deg for Skype (Skype)
 Hvordan sette opp en mikrofon i Skype
 I "Audio Settings" på toppen vil blokkere innstillinger "Mike". Klikk på menyen og mikrofonen av den foreslåtte enheten velge mikrofonen der du snakker på Skype. Velge mikrofonen, fortell ham et ord, og du vil se volumet skala begynner å bevege seg. Blå glideren kan du justere volumet på mikrofonen. Automatisk bruk konfigurasjon anbefales ikke.
 Hvordan konfigurere lyd i Skype
 For å justere kategorien lyd "Audio Settings" må du gå til blokken innstillinger "Speakers". I denne menyen velger du enheten som du vil sende ut lyd, og trykk på den grønne knappen for å teste lyden forbruket være deretter. Her kan du justere volumet.
 I blokken "ringe" deg på samme måte velger du enheten som en samtale vil komme når du vil ringe noen.
 Hvordan sette opp kameraet i Skype
 Å sette opp et webkamera i Skype, gå til kategorien "Video Innstillinger".
For å registrere deg for Skype (Skype)
 Programmet vil avgjøre kameraet hvis den er tilkoblet. Ved å klikke på "Innstillinger webkameraer", kan du justere bildekvaliteten. Her kan du justere video.
 Programinnstillinger
 Deretter går du til "Sikkerhet" i "Sikkerhetsalternativer".
For å registrere deg for Skype (Skype)
 Vi anbefaler å sette følgende alternativer, som vist på bildet over. Klikk deretter under på "Lagre" -knappen.
 Etter innstillingene beskrevet lage en testsamtale til sentrum av Skype.
 For å legge til en bruker Skype
 For å legge til en kontakt, må du klikke på plusstegnet av mannen som leide bildet nedenfor.
For å registrere deg for Skype (Skype)
 I boksen skriver du inn navnet eller Skype brukernavnet til personen du ønsker å finne. Nedenfor ser du en liste over folk som finner systemet. Klikk på personen du søkte etter og legge den til min liste over kontakter.
 Hvordan registrere en Skype video
Яндекс.Метрика