Hvor følsomheten til mus for å redusere?
 Brukere, de jobber og utføre forskjellige oppgaver på personlige datamaskiner så godt kjent resultatene av deres arbeid er avhengig av at det skapes gunstige vilkår som er fastsatt for e maskin. Dårlig konfigurert skjerm, tastatur vanskelig, feil jobb organisert alt dette og mye mer i betydelig grad kan svekke interaksjon med datamaskinen før fullstendig mangel på gjennomførbarheten av enkelte oppgaver. En komponent er lettere følsomhet justering av mus. Meget stygg overfølsomhet (overfølsomhet) mus fører til det faktum at ingen ekstra markørbevegelser nesten umulig å etablere i det valgte stedet.
 Hvor følsomheten til mus for å redusere
 Følg disse trinnene følsomheten på musen på datamaskinen for å redusere.
 1.  Åpne Datamaskinbehandling. For å gjøre dette, klikker Start listen og velg Verktøylinje.
   Hvis det er satt til å gå gjennom alle konfigurasjonskategorier velger i Kontrollpanel gruppen Maskinvare og lyd og selv innenfor en gitt klikk Mus.
  Hvor følsomheten til mus for å redusere?

  Hvor følsomheten til mus for å redusere?

   Hvis kontrollpanelet er satt til å vise alle alternativene som ikoner, klikker du bare på symbolet merket Mus.
  Hvor følsomheten til mus for å redusere?

   I vinduet Egenskaper, klikk kategorien Innstillinger Pekeralternativer.
   På toppen av gruppen Flytte foreta innstillingen hastigheten på pekeren ved å flytte glidebryteren til venstre merket Nedenfor. Hvis det er nødvendig, installere Windows 7 på en sjekkpunkt Omfatte økt nøyaktighet av indeksen.
  Hvor følsomheten til mus for å redusere?

   Press Påfør For å lagre innstillingene og Ok for å lukke dette vinduet.
   Hvis hastigheten på muse følsomhet redusert mer enn du ønsker, så gå til innstillinger og foreta nødvendige justeringer.
   Brukere kan bruke kommandolinjen kan tilbringe mer presis tuning følsomheten på musen ved hjelp av følgende kommandoer.
   Å fastslå gjeldende følsomhetsinnstilling kan brukes team.
   REG QUERY "HKCUControl PanelMouse" / v MouseSensitivity

   For å stille inn ønsket verdi:
   REG ADD "HKCUControl PanelMouse" / v MouseSensitivity / t REG_SZ / d "numerisk verdi" / f

   Som en numerisk verdi kan brukes tall fra 1 til 20 inkludert brøk tall registrert gjennom punktet. Eksempelvis 12.5.  
 Alle Internett-brukere før eller senere konfrontert med fenomenet spam. Uerfarne nick er ganske ubehagelige ting kan bli overrasket, derfor er det viktig å vite hva som er spam og hva er metoder for å håndtere det.

 Hva er spam?

Hva er spam og hvordan å bekjempe den?
 Det finnes flere definisjoner på spam som å vise ett felles for alle typer. Spam - elektronisk distribusjon av ulike typer reklame til folk som ikke sitt samtykke til å motta det gi. Spam også kalt nettverks rusk.

 Hvorfor "spam"?

 Begrepet "spam" kommer fra det hermetisk kjøtt «krydret skinke» (i oversettelse - "krydret skinke"). Disse hermetikk ment for bruk av amerikanske soldater under andre verdenskrig. Etter krigen forlot store bestander av hermetikk - og de måtte selge raskt. For dette formål, selskapet produksjon hermetisert Hormel Foods organisert enestående på den tiden opprykk. Ordet SPAM møtte folk overalt: på fasader av bygninger, på trykk, på biler og butikkvinduer.
 Typer av Spam
 Avhengig av hvilken retning og mål for å spre uønsket reklame, spam skille mellom følgende typer:
 Post Spam. Den vanligste og mest pinlige type spam. Denne masseutsendelse av reklame i form av e-poster uten samtykke fra mottakeren. E-post spam kan være skadelig fordi den inneholder virus.

Hva er spam og hvordan å bekjempe den?
 Spam i blogger
. Annonsering på bloggen er ikke forenlig med sin eier, til en link til nettsiden signere kommentator eller linker i kommentarfeltet (ofte den ene og den andre).
 Spam fora. Abonner reklame forumbrukerne uten deres samtykke.

 Pop-ups
 (Pop-up), vanlig på nettsteder underholdning temaer og områder "voksen" er også ansett som en form for spam.

 Søk spam
 (Web spam). Nettstedene i nettverket opprettet for å endre søkeresultatene i søkemotorene. Som et resultat av disse områdene gjenspeiles på visse spørringer i søkemotorer villedende brukere.

 Hvorfor skal bekjempe spam?

 I tillegg, er det unødvendig avfall, kan den inneholde skadelige virus som kan inkludere datamaskin brukeren ikke vet noe spam-nettverk. Noen spamming meldinger som inneholder uredelig innhold, som også kan forvirre den uerfarne brukeren. Også massive spam generere trafikk i store mengder, noe som fører til hemming av Internett.

 Hvordan å bekjempe spam?

 Et par enkle teknikker kan bidra til å redusere mengden av spam i postkassen din.
 Vi forlater ofte din adresse for å få noe som brev, aktiveringskode, bekreftelse på hvilken som helst nettside. For det anbefales å ha ekstra (midlertidig) postkasse. En primære e-postadressen brukes bare for vanlig post (abonnere på adresselisten og nyheter brev fra venner og kolleger).
Hva er spam og hvordan å bekjempe den?
 Ikke la din e-post hvor som helst, spesielt på forum eller nettsamfunn, dvs. offentlige nettverksressurser. Hvis behovet er der fortsatt, og du hvor som helst på hvilken som helst webside, angi adresse, kan du prøve å erstatte symbolet "hund" til noe annet: bokstaven "a" i ordet "wow", "hund" "hund", etc. Dette vil øke sjansen for at spamerskyy bot ignorere din adresse og heller strekke det til sin base.
 Hvis du endre type e-postadresse vil ikke vil, kan du erstatte teksten med et bilde e-post. Derfor, selv om du lage noen ulempe for brukere som har bestemt seg for å skrive et brev til deg - det vil ha å skrive inn adressen manuelt. Imidlertid er det positivt aspekt som for en spam bot i dette tilfellet vil du bli bortimot utilgjengelig.
 I noen tilfelle kan ikke svare på spam e-poster! Sende svar på spam-meldinger som "La meg være i fred! "Eller" Jeg er ikke interessert i tilbudet, du bare vil øke spamangrepene innboksen din. Derfor er et av svarene på spørsmålet hvordan man skal håndtere spam - ignorere det.
 En måte å bekjempe spam - innstilling spamfiltre, spesielle programmer, som inkluderer mange e-postklienter. Ifølge ulike tegn, som identifiserer spam, vil programmet sette mistenkelig korrespondanse til riktig mappe eller fjerne den umiddelbart. Men til tross for ganske høy effektivitet, ingen program for tiden ikke kan håndtere 100% spam.
 Hvis du har en blogg, så bekjempe spam på flere måter:
 - Installer plugin Antispam blokkerer mistenkelige meldinger;
 - For å vurdere og godkjenne kommentarer manuelt;
 - Forby feltene "Site" profil kommentator.
 Så nå vet du hva som er spam og hvordan å bekjempe den.  
 I dag er Internett nesten annenhver leilighet i vårt land. Internett utvikler enorm tempo, akkurat som å utvikle teknologier for overføring. Hvis du er i slutten av nittitallet til midten dvotysyachnyh år internett hastighet ble målt i kilobyte, dvotysyachnyh slutt - i megabit, men nå er det en overgang beregning tilgang til gigabyte! Tidligere, tilgang til Internett båret bare av wire, nå dataoverføringen kan skje trådløst.
 Deretter ser vi på følgende spørsmål:

 Hva er Wi-Fi-ruter

 Hvordan velge en Wi-Fi-ruter

 Hvordan å velge Wi-Fi-ruter

Hvordan velge en Wi-Fi-ruter
 satellittmottaker med tilgang til Internett - det vil hjelpe Wi-Fi-ruter. I de enhetene som ikke har Wi-Fi-modul som kobles til ruteren på LAN.

 Hvordan velge en Wi-Fi-ruter
 Produsent Wi - Fi-ruter
 I prinsippet, er valget av ruteren, først av alt, bør utføres på basis av tekniske spesifikasjoner, men selskapet spiller også en viktig rolle. Derfor oppfordrer vi deg til å velge en ruter parametere, noe som begrenser deres første valg for bedrifter som: ASUS, D-link, HP, TP-LINK.
 Standard Wi-Fi
 Nettverk standard Wi-Fi har 4 typer:

 80 211 a - overfører data med en hastighet på opptil 54 Mbit / s;

 80 211 b - overføringer data med hastigheter på opptil 11 Mbit / s;

 80 211 g - overfører data med en hastighet på opptil 54 Mbit / s;

 80 211 n - overfører data med opptil 600 Mbit / s;

 80 211 ac - dataoverføring hastigheter opp til over 1 Gbit / sek.

 Vi anbefaler at du kjøper en Wi-Fi-ruter med nettverksstandarden ikke lavere enn standard 80 211 n.
 Den maksimale tilkoblingshastigheten
 Vær oppmerksom på at dette alternativet er den maksimale hastigheten på forbindelsen til ruteren ikke begrenser din internetthastighet. Det vil si, hvis din dataabonnement, sier 60 Megabit og båndbredde ruter er bare 30 kanal ruteren vil kutte ned til det halve. Prøv å velge en Wi-Fi-ruter, selve tilkoblingshastighet som overstiger hastigheten på abonnementet ditt. I tillegg til offisielle data om hastighet router er ekte, kan du finne dem på anmeldelser på nettet.
 Router og DHCP-serveren
 Router (Router) - gir samtidig tilgang til alle tilkoblede enheter. Hver enhet som er koblet til ruteren DHCP-server tildeler en intern ip-adresse, det gjør at du kan koble til flere enheter ved hjelp av en enkelt ekstern ip-adresse.
 Router konfigurerer arbeid med leverandøren, eller som de sier "hever connection", og en buffer mellom det og dine hjem nettverksenheter.
 Utvalget av Wi-Fi
 Utvalget av nettverk Wi-Fi - parameter som definerer sonen for Wi-Fi-nettverk. Dette tallet abstrakt, som det er beregnet ut fra ideelle forhold (fravær av vegger og partisjoner, ingen radio og magnetiske forstyrrelser, osv). Derfor, hvis produsenten angir rekkevidden til ruteren 100 m, i den virkelige verden (i leiligheten) vil være omfanget av ca 20 m. For å sikre stabil drift av Wi-Fi-kanal, foretrekker en ruter med et bredt spekter. Husk, jo bedre kvaliteten på Wi-Fi-nettverk, jo høyere hastighet data.
Hvordan velge en Wi-Fi-ruter
 Antenner
 Antall antenner Wi-Fi-ruter avhengig av datahastigheten. Hvis en antenne enhet, er det både mottak og overføring av data, og når du kobler til andre Wi-Fi-enheter, rutere må redusere hastighet for å sikre riktig bruk av dataoverføring.
 To antenne ruter arbeide som følger - en for overføring til en annen metode som gjør det mulig å dele dataflyt og samtidig opprettholde maksimal hastighet.
 Wi-Fi-ruter med tre antenner fungerer som følger: en mottakerantenne, de to andre på overføring og dermed gitt en stabil og høyhastighets data.
 Det maksimale antallet antenner Wi-Fi-ruter - 6 stk. Følgelig, jo mer enhetens antenne, jo bedre fungerer Wi-Fi-nettverk.
 Når du velger en Wi-Fi-ruter notat at antennen det var flyttbar, da dette vil i stedet sette noen kraftigere antenne for å øke nettverksdekning Wi-Fi.
 Fremgangsmåten for datakryptering
 For å gjøre din Wi-Fi-nettverk ingen kunne koble kryptering. I dag er det to metoder for datakryptering: WEP og WPA. Vanligvis, de fleste rutere inkludere begge disse krypteringsmetode, men de fleste av dem er den beste kryptering WPA - det er mer pålitelig.
 Tilgjengelighet USB-grensesnitt
 USB-kontakt i Wi-Fi-ruter kan du koble den til andre enheter. For eksempel kan du koble til en ekstern harddisk eller USB-flash-stasjon, for å gi tilgang til filer som er på det for alle nettverksenheter. Dessuten kan USB-kontakten koble skriveren for å gi tilgang til andre nettverksenheter. Før du kan koble USB-kontakt og 3G-modem, men denne ruteren må støtte denne funksjonen.
 Mulighet for å koble 3G-modem
 Tilgjengelighet Interface USB Wi-Fi-ruter betyr ikke at det vil fungere med 3G-modem, bør det bli realisert Assistant. Hvis det er en mulighet for at du vil være i stand til å dele 3G Internett-tilgang for flere enheter. Det er nødvendig for de som ikke har mulighet til å koble til en fasttelefon leverandør eller 3G internett er podstanovochnыm alternativ i problemer med en stasjonær.
 Støtte for ADSL
 Hvis du er koblet til ADSL Internett, anbefaler vi at du kjøper en Wi-Fi-ruter med støtte for ADSL. Dette, i tillegg til ruteren ruting vil oppfylle en funksjon ADSL modem, og du trenger ikke å bruke to enheter: ADSL-modem og en Wi-Fi-ruter - både av disse enhetene i ett.
 Antall bytte porter
 En annen viktig parameter - antall svitsjporter. Vanligvis, de fleste tilgangspunkter omfatter fire Ethernet-porter for å hjelpe deg å bygge mer og kablet nettverk. For eksempel, stasjonære datamaskiner, TV, mottaker, kan du koble til en Ethernet-port og en smarttelefon, nettbrett og bærbar PC - til Wi-Fi, og disse enhetene er plassert på samme nettverk, koblet bare på forskjellige måter.
 Husk at hastigheten data over Ethernet og over bedre enn Wi-Fi, som er grunnen til de beste stasjonære datamaskiner koblet til via Ethernet.
Hvordan velge en Wi-Fi-ruter
 Speed-porter
 Som vi sa ovenfor, er den nåværende kommunikasjonshastighet beregnet i hyhabytah. De fleste tilbydere har en toppfart på Internett-tilgang til 100 Mbit / s, men teknologien utvikler seg så snart, vil hastigheten på Internett beregnes for hundrevis av megabit, og du trenger en Wi-Fi-ruter som støtter gigabit nettverk.
 Hvis du er en aktiv Internett-bruker, er det anbefalt å velge en ruter, hastigheten på hvilke porter (WAN og LAN) 1000 Mbit / s, vil det tillate ruteren så lenge som mulig for å opprettholde sin relevans. Hvis du har tenkt å se på TV i HD-kvalitet filmer som er på datamaskinen, bør LAN-tilkobling også være Gigabit. Men husk, disse ruterne er mye dyrere.
 Hvis du ikke trenger høy hastighet, så gi preferanse til ruteren med en hastighet på 100 Mbit / s.
 Web-basert
 Takket være Web-basert grensesnitt, kan du konfigurere ruteren for å utføre en nettleser som er oppsettsmenyen vil være i form av web-site.
 Evne blinkende
 Vanligvis alle rutere er i stand til å oppdatere programvaren (firmware). Faktisk er det firmware operativsystemet på enheten som organiserer sitt arbeid. Nye versjoner av firmware inkluderer korrigere eventuelle feil i enheten og utvide funksjonaliteten. Velg derfor en ruter som lett kan pereproshivat og som er nye versjoner av firmware.

 Hvordan å velge Wi-Fi-ruter

 Hvordan velge et budsjett router
 TP-LINK TL-WR743ND
 Denne modellen er Wi-Fi-ruter har en lav pris, og fortsatt har gode spesifikasjoner. Router ideelt for de som ikke trenger høyhastighets dataoverføring, og hovedutfordringen er tilgjengeligheten av hjemme-enheter til nettverket.
 TP-LINK TL-WR743ND inkluderer 4 LAN-port hastigheter på 100 Mbit / s for tilkobling av enheter i et nettverk en WAN-port hastigheter på 100 Mbit / s forbindelse leverandør og kabel. Støtter standard for trådløs 80211n, en 1-on avtagbar antenne. Med sikkerhetsfunksjoner kan noteres beskyttelse mot DoS-angrep og system kryptering WPA-PSK / WPA2-PSK. Maksimal hastighet Wi-Fi-tilkobling - 150 Mbit / s.
 Pris enhet: 1000 rubler.
Hvordan velge en Wi-Fi-ruter
 Hvordan å velge Wi-Fi-ruter for hjemme
 TP - LINK TL - WR1043 ND
 Hvis du ikke vet hvilken router for å velge en bolig, er det det beste alternativet. TL-WR1043ND kombinerer høy datahastighet og signalkvalitet Wi-Fi-nettverk.
 Router lager med 4 gigabit LAN-porter og én gigabit WAN-port har også en USB-port. Standard trådløs kommunikasjon 80211n, kryptering WPA-PSK / WPA2-PSK. Det er verdt å merke seg tilstedeværelse av 3-OH flyttbare antenner. Den maksimale hastigheten på Wi-Fi - 300 Mbit / s. Støtten for IPTV.
 Pris enhet: 2000 rubler.
 Hva er den beste router
 ASUS RT - AC66 U
 Den beste ruter er for tiden ruteren ASUS RT-AC66U, dens fordel er at det har en stor båndbredde og lav pris i forhold til analoger.
 Ruteren har fire LAN-port med hastigheter på 1 gigabit / s, 1 Gigabit WAN-port og to USB-port. Fungerer på standard trådløs kommunikasjon 80211ac, som gir fart via Wi-Fi til 1300 Mbit / s. Ruteren har tre Dual-band antenne. Type datakryptering - WPA2-PSK og nedenfor. I tillegg er ruteren: DoS-beskyttelse, nettverk filter, filtrer adresser og porter. Støtten for IPTV.
 Pris ruter: 6000 rubler.  
Яндекс.Метрика