Hvor å kontrollere temperaturen på komponenter i datamaskinen?
 Opprettholde optimal temperatur på datamaskinen din er viktig for sin stabilitet, pålitelighet og lang levetid. Når du tegner opp en stasjonær har det vært noen grove feil, så problemet med overoppheting du mest sannsynlig ikke vil møte, og hans kunnskap om temperaturen i de ulike komponentene du vil ikke gå utover akademisk interesse. Mange flere spørsmål om å sjekke temperaturen på din datamaskin bekymringer bærbare eller de utsettes CPU overklokking, og dermed øke beløpet som er avsatt til dem varme.
 Metoder og programmer for å sjekke temperaturen på datamaskinen
Få informasjon om temperaturen av de enkelte komponenter i datamaskinen på forskjellige måter. Vurdere den mest tilgjengelige av dem.
 1.  BIOS. Når datamaskinen hold Del, ECS, F12 eller en annen tast er tilordnet å komme inn i BIOS. Lær taste du ønsker eller kan dokumentere til datamaskinen eller fra det første vinduet vыvodyaschehosya ved oppstart. Å bo på denne boksen lenger og nøye undersøke alle dataene oppført, kan du trykke på Pause og stoppe nedlastingen til det øyeblikket når du trykker på en tast på tastaturet.
  En gang i BIOS, se etter det i avsnittet «Hardware Monitor» eller «PC Health», og du vil se informasjon om temperaturen på ulike komponenter.
  I tillegg er ikke alle hovedkort gi informasjon om temperaturen i BIOS, denne metoden har en annen ulempe. Fordi BIOS kan bare se datamaskinen temperaturen er i "hvilemodus", og det finnes bare en rekke problemer i modusene i nærheten av den maksimale belastning.
   HWMonitor. Hardware overvåkingsprogram som leser de grunnleggende parametrene av datamaskinen slik som spenning, viftehastighet og temperatur på CPU-kjerner, hovedkort og harddisker. Ved hjelp av programmet er enkel. Laster programmet arkiv ikke krever installasjon program fra den offisielle nettsiden til
  cpuid.com
  , Pakk ut arkivet med programmet og kjøre sin kjørbar fil. Hovedvinduet vil vise den nevnte ytelsen til datamaskinen din, inkludert temperaturen på de enkelte komponenter.
  Hvor å kontrollere temperaturen på komponenter i datamaskinen?

   AIDA64 Extreme Edition. Denne tidligere freeware Everest. Med det nye navnet på programmet ble betalt, men det er en gratis prøveversjon, som du finner på det offisielle nettstedet
  aida64.com
  . Programmet er svært kraftig, og det kan bidra til å se temperaturen på enkeltkomponenter som kreves etter start på venstre side av arbeids vinduet for å avsløre listen over "Computer" og velg det i posten "sensorer". Et vindu åpnes som vil vise temperaturen på hovedkortet, prosessorkjerner og harddisken hvis den har en innebygd temperatursensor.
  Hvor å kontrollere temperaturen på komponenter i datamaskinen?

   Hvilken temperatur kan betraktes normal
  De fleste lider av overoppheting CPU. Eksakt offisielt anbefalt verdier av temperatur produsenter prosessorer ikke fører, men indikerer temperaturen der utløst overopphetingsvern (trottlinh). For desktop-prosessorer, den temperaturen gjennomsnitt 65-70 c, og for lignende produkter beregnet for bruk i mobile enheter, disse verdiene er høyere med 30% eller mer (95-105? C).
   Hva gjør du hvis du ser overoppheting
  Første lysbilde våren rengjøring av datamaskinen og ren den mot støv. Denne operasjonen lettere å stasjonære datamaskiner og bærbare datamaskiner verre. I en stasjonær datamaskin, kan du også oppdatere din kjølesystem. Hvis overoppheting er sesong og forekommer bare under høye temperaturer, og deretter se temperaturen i lokalene der maskinen er i gang, og ikke glem det kjøles med air condition. Husk at datamaskinen lider også av høye temperaturer, som en mann.  
Nettsted forfremmelse - hvordan å velge et selskap for å fremme ressurs?
 For selskaper som er bare starter ut på internett industrien, er det viktig å vite hva som er website promotion og hvordan du velger riktig selskap - en partner for SEO - optimalisere og fremme deres elektronisk ressurs. Agentprogrammer og automatisk nettsted forfremmelse programvare satt, og for ikke å miste disse pengene uten å få noen resultater, bør du følge visse regler når du velger.
 Først er det nødvendig å foreta en detaljert analyse av tilgjengelige tilbud fra selskaper i antall tjenester omfatter opprykk. I analysen er det først nødvendig å vurdere verdi, utvalg og kvalitet på tjenestene.
 Dernest er nødvendig for å fastslå som krever optimalisere dine ressurser, optimalisere struktur og design, engangs kampanje med søkeord og spørsmål stateynoe forfremmelse, søkemotor markedsføring og støtte på en kontinuerlig basis.

 For det tredje, tar hensyn til de rådende problemer på SEO - optimalisering, sammenligner dem med utmerket service. Ikke velger det første tilgjengelige selskap hvis annonsene du mer tiltrukket. Også alltid huske på at ikke all informasjon tjenesten er lagt ut på nettstedet kan realiseres. Derfor alltid kontakte administrasjonen og spesifisere spekter av tjenester.
 For det fjerde alltid be om personlig kontakt og registrering relatert dokumentasjon. Med andre ord, etter veiing alle argumenter for og imot, besøke kontoret ditt valg og møte med en mann som vil fremme ditt liv. I tillegg forbrukere slike tjenester bør bli informert om validering dokumentar form og fikse sin bestemmelse. Blant disse dokumentene inkluderer en avtale om arbeidsinnsats, som tydelig stavet ut vilkårene for samarbeid med en fast betaling eller prisliste, ansvarlig parter for svikt i disse vilkårene og mandatet og dannet et estimat. Seriøs og ansvarlig selskap alltid levere dokumenter og vil være enig med deg alle handlinger og presentere dokumentar rapporter om gjennomførbarheten og effektiviteten av pengene dine. Dette nettstedet kampanjen vil være under et rettslig grunnlag, og vybudete du er sikker på at nettstedet faktisk kommer inn i toppen - 10 online. 
 På slutten av samtalen ønsker jeg å advare om konsekvensene av "svart" optimalisere Internett - ressurser. Til tross for fristende tilbyr rask forfremmelse, kan det være farlig for nettstedet ditt. Lover sine "svart" SEO tendens til å begrense, og ved første kampanjen er virkelig effektive, men situasjonen varte ikke lenge. Search Engine Soon "zabanyt" som kan blokkere nettstedet ditt som tvilsom. Med andre ord, det kalles penalization ressurs - ileggelse av et filtersystem eller utvisning fra søkeindeksen.  
 I dag vil du lære fra artikkelen:

 Hvordan å fjerne virus og trojanere fra datamaskinen manuelt

 Hvordan du fjerner et virus klassekamerater / i kontakt

 Hvordan du fjerner et virus fra pendrive

Hvordan du fjerner et virus fra datamaskinen
 laste ned flere antivirus fordi det han ser NOD32 ikke kan se Kaspersky og vice versa. Vekselvis skyver dyp virus scan, kan du la datamaskinen om natten, hvis du har absolutt ingen tid.
 Virus fra sosiale nettverk kan få filen vertene, det er forskjellige linjer, men i første omgang - 12700,1 localhost. Når han får viruset, er det merkelige linjer som ikke fantes før. Det låsing Site "Vkontakte", så sjekk verter, er det som ligger på C: WINDOWSsystem32driversetchosts. Der vil du se den uferdige linjer virus, fjerne dem for å få tilgang.
Hvordan du fjerner et virus fra datamaskinen

 Hvordan du fjerner et virus fra pendrive
 Identifisere viruset på en flash-stasjon er lett, later han til å være, når du åpner flash-stasjon og feilmeldingen vises. Dette skjer svært ofte, i noen tilfeller til all informasjon fra en flash-stasjon skjult eller fjernet. Og selv elektroden ikke å åpne den, det er en feil i et ukjent språk, minner tegn.
 Bli kvitt viruset på følgende måte: gå til Start - Run - typen cmd.exe og klikk på OK. Deretter skrive kommandolinjen følgende kommando:

 del / a-timer Xautorun.inf;

 del / a-timer Xautorun.txt;

 del / a-timer Xautorun.bin;

 del / a-timer Xautorun.wsh;

 del / a-timer Xautorun.reg;

 . del / a-timer XAutorun ~ ex;

 del / a-timer Xautorun.inf _ ?????

 del / a-timer Xautorun.srm;

 del / a-timer XAUTORUN.FCB.

 Iksom er navnet på pinne, henholdsvis å sette ham brevet. Siden infiserte filer kan være i dine WINDOWS - system32 må fjerne dem derfra. Du kan sjekke transportøren og bruke antivirusprogramvare, men som nevnt ovenfor - du må bruke flere antivirus for å finne all malware. Før du setter inn flash-enheten inn i datamaskinen din, sørg for at antivirus er aktiv eller datamaskinen er infisert.  
Hvordan du fjerner Opera?
 Opera - er en av de mest populære nettleserne, som har kraftige funksjoner for å surfe på internett og en elegant minimalistisk design. Likevel kan det være at for noen tid nå prøvd i nettleseren, har du ikke blitt en fan av ham siden han ikke liker noe. Og hvis dette programmet ikke trenger deg på datamaskinen, er det logisk spørsmålet som å fjerne Opera PC?
Hva kan dette være vanskelig? For det første, automatisk fjerning av en standard Windows-programmer deynstalyatsyya eldre versjoner av Opera er ufullstendig. Forbli mappe med brukerdata, nettleserhistorikk på internett innstillinger og bokmerker. Det faktum at deres fjerning må sjekke og eventuelt fjerne alt manuelt. Sekund, noen ganger er det situasjoner når Opera ikke er fjernet ved hjelp av standard midler. Deynstalyatsyya avbrutt en av feilmeldingene, og hele prosessen blir avbrutt. I dette tilfellet, kan programmet hjelpe utenlandske deynstalyatorы.
La oss starte fra begynnelsen.
 1.  For å starte, sjekk at Opera er lukket. Ellers kan du lukke det. Dette er en forutsetning for riktig fjerning av programmer i Windows.
  Klikk "Start" -knappen og gå til menyen "Control Panel" fra den grå kolonnen til høyre.
  Hvordan du fjerner Opera?

  Følgende er nødvendig for å begynne å fjerne komponenter kan variere i forskjellige versjoner av Windows, og avhengig av gjeldende innstillinger for kontrollpanelet. I Windows XP, vil det bli kalt "Legg til eller fjern programmer" i Windows Vista og Windows 7, "Programmer og funksjoner". Kjør den ved å dobbeltklikke på musen.
  Hvordan du fjerner Opera?

  I Windows Vista og Windows 7 med UAC aktivert (UAC) sikkerhet ber deg om å bekrefte handlingen. Trykk på boksen "Fortsett" -knappen.
  Hvordan du fjerner Opera?

  Hvordan du fjerner Opera?

  Etter gjennomføring av fjernings sjekke mappen i Opera C: Programfiler og slett det derfra. Med systemmapper og filer og mapper er fjernet på forespørsel UAC, beskrevet i punkt 4.
  Også fjerne mappen Opera, som ligger på følgende måter.
  For Windows XP:
   C: Documents and Setting% username% Application Data
  C: Documents and Setting% username% Lokal SettingsApplication data

  I Windows 7 og Vista:
   C: Brukere% username% AppDataLocalOpera
  C: Brukere% username% AppDataRoamingOpera

  I konklusjonen, kan vi bare fjerne det ble unødvendig oppføring i registeret av Opera. For å gjøre dette, kjører de "hot" nøkler Win + R innspill instruksjonene på skjermen. På samme kan oppnås hvis en Windows XP klikk "Start" - "Run" i Windows 7 og Vista en "Start" boksen og skriv inn kommandoen regedit.
  Hvordan du fjerner Opera?

  Dette starter Registerredigering. Det er nødvendig å finne en gren HKEY_CURRENT_USERSoftwareOperaSoftware. Søk på vaktliste kan finnes alle andre arkiver etter Opera og fjerne dem.
  Forsiktig Ikke fjern nøkkelen til målet du er usikker. Dette kan føre til ustabilitet i operativsystemet.
  Hvis du prøver å fjerne Opera oppstår noen feil og prosessen med å fjerne dette bryter, i så fall kan du bruke noen av tredjeparts deynstalyatorov. Her er noen av dem: Revo Uninstaller Freeware, Perfect Uninstaller, Ccleaner, etc.  
Яндекс.Метрика