Hvordan aktivere Windows Aero?
 Aero Theme utforming først dukket opp i operativsystemene Windows, starter med versjon Vista og brakt en god slitne grensesnitt åpenhet vinduer. Den eneste ulempen var det faktum Aero økte belastningen nesten utelukket dem komfortabel bruk på tregere maskiner. Men etter den aktuelle maskinvaren apreyda ingen hindringer for bruk av de Aero ikke, og kan reaktiveres i operativsystemet. Hvordan aktivere Windows Aero
 Det bør bemerkes at Windows Aero ikke er støttet av yngre versjoner av operativsystemer. Dette betyr at aktivere Aero i Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic, Windows 7 Starter, Windows 7 Home Basic vil ikke fungere for dem det er ikke der. I alle andre versjoner av det kan inneholde følgende.
 1.  Gjør et høyreklikk på et tomt område på skrivebordet, og velg fra menyen Tilpassing.
  Hvordan aktivere Windows Aero?

   Velg i vinduet en av de forhåndsinnstilte temaer Aero.
  Hvordan aktivere Windows Aero?

   Hvis emnet ikke er installert, sjekk om det krav for å bruke grensesnittet Aero. Du må oppfylle følgende krav:
   tilstedeværelsen av skjermkort med støtte for DirectX 9 og WDDM (WDDM) versjon er under 1,0;
   skjermkort må ha minst 128 MB minne.
   Hvis disse kravene er oppfylt, så sjekk den generelle ytelsen indeksen Windows. For å gjøre dette:
  1.  Åpen Verktøylinje gå til System og sikkerhet fortsette System.
    I hvis indeksen ytelsen ikke er vurdert på datamaskinen, klikker Evaluering av tilgjengelig. Dette starter testen som varer i flere skamfert.
    Dersom vurderingen ble gjennomført, i stedet for at du vil se en link med tekst Windows Experience Index. Klikk på den.
   Hvordan aktivere Windows Aero?

    I vinduet ser du kontrollere innstillingen Grafikk: Stasjonær ytelse for Windows Aero.
    For å inkludere Windows Aero verdien av dette forholdet bør ikke overstige 30.
   Hvordan aktivere Windows Aero?

    Hvis du foretrekker det, kan du omgå denne begrensningen, men Windows Aero-temaet er ikke den mest nyttige funksjonen for å laste dem allerede de kraftigste datamaskiner.  
Hvordan finne versjon av Internet Explorer?
Til tross for at nettleseren Internet Explorer, som er inkludert som standard i Windows-operativsystemer på med Microsoft, fortsetter å være ganske populære nettleseren i personlige datamaskiner. De nyeste versjonene av Internet Explorer på bekvemmelighet, hastighet og sikkerhet for sin svært nær de mest populære nettlesere. Hvis du bruker Internet Explorer til å surfe på Internett, er det viktig å sørge for at den nyeste versjonen av nettleseren. Hvis det er ikke - det er ønskelig å oppdatere gjennom Update Center Windows.
 Fastslå hvilken versjon av Internet Explorer
 Følg disse trinnene for å finne ut hvilken versjon av Internet Explorer, installert på datamaskinen.
 1.  Start Internet Explorer via Start - Alle programmer - Internet Explorer.
   Klikk på ikonet Tjeneste i øvre høyre hjørne av nettleseren åpen. Det samme kan gjøres ved å trykke på en kombinasjon av taster Alt + X på tastaturet (X - X).
  Hvordan finne versjon av Internet Explorer?

   I select Omtrent, Ved å klikke på venstre museknapp.
  Hvordan finne versjon av Internet Explorer?

   I den versjonen som brukes er spesifisert Internet Explorer.
   Hvis du automatisk i fremtiden for å unngå å måtte sjekke hvilken versjon av Internet Explorer og dets tvunget oppdateringer manuelt sjekke boksen foran element Installere den nye versjonen automatisk og lukke vinduet.  
Hvordan å aktivere windows 7 max gratis

Windows 7 - veldig populært operativsystem. Microsoft prøver alle måter å håndtere ulovlige kopier av sitt operativsystem, og derfor ble utviklerne av spesiell prosedyre introdusert activate.
 Instruksjon
 Trinn 1
 Hvis du noen gang har installert Windows, vet du at i løpet av installasjonsvinduet skal vises, der du må skrive inn en spesiell registernøkkel (kode). Dette inkluderer nøkkelen fem alfanumeriske grupper.
 Hvis du har kjøpt en lisens disk med Windows, vil koden bli trykt på pakken. Hvis operativsystemet er allerede forhåndsinstallert på datamaskinen, vil du finne registreringskoden for et spesielt klistremerke på saken.
Hvordan å aktivere windows 7 max gratis

 Trinn 2
 Hvis en registreringsnøkkel for å aktivere Windows 7 du har, vil installasjonssystemet ikke føre til vanskeligheter. Nok til å slå på datamaskinen og vent til den er lastet. Deretter høyreklikker du på "Computer" og velg "Egenskaper" fra kontekstmenyen.
 Trinn 3
 I vinduet "System", nederst, finne linjen tilbyr aktivere Windows, og klikk på den. I det nye vinduet, må du skrive inn en produktnøkkel. Viktig: Internett det bør deaktiveres. Klikk deretter på "Next" og følg instruksjonene pop.
 Hvis aktivering er utført på riktig måte, vil gjenoppdagelsen av vinduet "System" nederst vise "Windows Activation gjort" linjen vil bli plassert under registrering nøkkel.
 Trinn 4
 Merk at for hvert enkelt OS, er det en egen alternativnøkkelen. Så hvis du vil aktivere den maksimale versjonen av Windows 7 kan ikke bruke denne tasten, som er designet for andre versjoner, vil de ikke fungere.
Hvordan å aktivere windows 7 max gratis

 Trinn 5
 Det er en legitim måte for forlengelse Gratis Aktivisering ytterligere tre måneder. Så når det kommer til en slutt handling, gå til "Start", skriv i søkeboksen cmd. Neste - klikk på cmd-ikonet, høyreklikk og venstre - "Kjør som administrator". Etter å ha startet ledeteksten skriver du det slmgr.vbs / rearm og trykk Enter.
 Start datamaskinen, få tilgang til datamaskinen, og velg menypunktet "Egenskaper". Nederst bør bemerkes at de gjenværende 30 dager etter aktivering. Gjenta denne prosedyren kan være fire ganger.
 Trinn 6
 Men hva om det siste leddet juridisk aktivere kom verkene du gjøre? Selvfølgelig, kan du kjøpe det på nettet hos Microsoft. Men du kan søke og Ledige tastene Internett. Å aktivere systemet på denne måten du kan, men det vil fungere for lenge, fordi offentlige nøkler beregnes og raskt blokkert.
 I tillegg kan du bruke program-aktivator WindowsUlike varianter av nettverket som er rikelig, men den høye risikoen for smitte av datavirus.

Som med QIWI sette til QIWI

Mange lurer på innovative teknologier som raskt og nøyaktig overføre midler fra ett til et annet QIWI QIWI, fordi det er veldig enkelt. Vi lærer deg kjapt å overføre penger til en annen QIWI vesken.
 Til overføring krever bare en mobiltelefon som resulterer enhet.
 Først av alt gå den offisielle siden (Qiwi.ru) av QIWI. Deretter produsere sin egen inngang i kiwi vesken. Neste på siden, finner du delen - oversettelse, klikk på den med din avgift gjort oversettelsen vil være null prosent, noe som er svært gledelig.
Som med QIWI sette til QIWI

 Prosessen med å sende
 Deretter produsere en viss mengde innspill vil gjerne at du sender til mottaker. Skriv inn mottakerens telefonnummer på rad. Også, etter eget skjønn, kan du i det bunnlinjen i kommentarer legge ut en anmeldelse. Etter gjennomføring av disse funksjonene, trykker på knappen, overføring, kontanter. Deretter et vindu dukker opp med en bekreftelse av denne funksjonen, Klikk for å bekrefte.
 Deretter ser ut budskapet om at betalingen er akseptert i behandling og sporing prosessen kan sees fra linken som skal brukes. I mellomtiden fikk telefonen person bør komme meldinger om penger i lommeboka poengsummen kiwi.
Som med QIWI sette til QIWI

 Funksjoner registrering
 Gå til den offisielle nettsiden til Kiwi, trykk, nøkkel register, så skriv din egen mobilnummer og en spesiell sikkerhetskode, og til slutt nazhzhem nøkkelregister.
 Etter å ha utført en slik operasjon på din mobil teknologi kommer en melding som skal peke passord kiwi lommebok.
 Så sørg for å logge på din lommebok som sier at dere sendte Kiwis for å endre den opprinnelige passord. Etter vellykket innlogging flytte i avsnittet innstillinger og du vil se den tilbakestilling av passord.
 Først må du skrive inn passordet du sendt kiwi systemOg i det neste feltet, skriv inn passordet for å være logisk etter ditt ønske, så i det neste feltet gjenta det igjen. Og pressen, viktig endring, og nå ha endret passordet.
 Generelt sett, kiwi lommebok er et betalingssystem som gjør at hvem som helst å gjenskape betaling for visse tjenester eller pengeoverføringer av mobile teknologier, forutsatt at de har evnen til å arbeide i standard GSM.
Яндекс.Метрика