Hvordan bruke Cydia?
 Ofte eiere rozlochenyh iPhone og iPad ansikt problemer med å finne og installere nødvendig programvare for enheten. Utvalget av programvare er presentert i den offisielle butikken AppStore, oftere rett og slett ikke i stand til å tilfredsstille den gjennomsnittlige bruker, men en annen måte å fylle din iPhone eller iPad programvare som er nødvendig inntil nylig ikke eksisterte. Heldigvis var amerikansk Jay Freeman i stand til å fylle vakuumet skapt veldig enkel og grei program Cydia (sit), slik at du kan laste ned og installere en rekke applikasjoner som, uansett grunn ikke treffer AppStore.
 Enkelt sagt, Cydia - denne butikken, de fleste av filene som kan lastes ned gratis og gjøre det nesten umiddelbart. Alt du trenger - installere Cydia på din iPhone eller iPad og gå litt coaching til å forstå hvordan du bruker programmet Cydia.
Hvordan bruke Cydia?
 1.  Så, den første fasen av arbeidet på sit - installasjon. Last ned programmet fra den offisielle nettsiden bedre (slik at du kan være sikker på at du bruker den nyeste versjonen). Ved å kjøre Cydia på enheten din, vil du møte behovet for å velge nivået på deres egen kompetanse i saker av programvare. Programmet har tre alternativer å velge mellom. Nykommere bedre å bo på den første. Viktig: under installering, høyhastighets Internett-tilkobling. Dette vil unngå mange problemer.


  Hvordan bruke Cydia?

   Etter å ha fullført installasjonsprogrammet vil automatisk finne og installere alle oppdateringene. Alt som kreves av deg på dette stadiet - for å bekrefte oppdateringen.

  Hvordan bruke Cydia?

   For praktisk søk ​​over tilgjengelige applikasjoner ved hjelp av kategorien "Seksjoner" (fra engelsk -. §§). Kategorien innhold, klart strukturert og ordnet i tematiske mapper, slik at problemene med filter du bare ikke oppstår.

  Hvordan bruke Cydia?

   Hvis du trenger å finne noen nye, ennå ikke er installert på enheten din søknad etter lansering Sidi gå til kategorien "Changes" (fra engelsk -. Changes). Her er alle tilgjengelige til å laste ned nye programmer og nye versjoner av installerte programmer.
  Hvordan bruke Cydia?

   Kategorien "Manage" (fra engelsk -. Management) tillater deg å fjerne / installere uønskede programmer du ved å rydde opp, så minnet. Du kan også legge til / fjerne en eller flere depoter hente tilgjengelige minnestørrelsen for bruk.
  Hvordan bruke Cydia?

   Unit "pakker" lagrer alle programmer som er installert av brukeren, samt programmet Cydia automatisk. Derfor bør når du fjerner programmer være forsiktig og husk at remove / installering kan bare programmer som du har levert.
  Hvordan bruke Cydia?

   Å finne programmer i denne delen skal tapnuty på den første bokstaven i navnet på programmet, og velg deretter et alternativ fra listen "Endre".

  Hvordan bruke Cydia?

   Velge enhet "Kilder", vil du være i stand til å redigere listene brukes repositories. Å legge til / fjerne ny en, bruker du knappen "Rediger", som ligger ved siden av enheten. Å legge til, bruke kommandoen "Legg Source", og å fjerne - "Fjern".
  Hvordan bruke Cydia?

   Underavdeling "Storage" beholder viktigste informasjonen system, som du kan se når som helst.


  Hvordan bruke Cydia?

   Fanen "Søk" (fra engelsk -. Search) gir et raskt søk for en spesifikk applikasjon sitt navn. Det er nok til å gå inn i en forespørsel skjema og sitte alene finne ønsket program.

  Hvordan bruke Cydia?

   Kategorien "Home" (fra engelsk -. House) inneholder en liste over alle tilgjengelige repositories, kan du ønsker å installere selv.

  Hvordan bruke Cydia?

  Hvordan bruke Cydia?

  Hvordan bruke Cydia?

  Hvordan bruke Cydia?

  Hvordan bruke Cydia?

   Bare velg depotet tapnuty "Install", og deretter "Bekreft" og vente på slutten av installasjonen.


   Som du kan se, Cydia - er det veldig enkelt program for å rate brukergrensesnitt og enkel navigering. Strengt å følge trinnene ovenfor, kan du raskt og enkelt fylle opp et arsenal av apps på iPhone og iPad, og gjør det så ofte du vil.  
Å spille inn stemmen din på datamaskinen holder?
 Flere nylig, for å spille inn sin stemme ved hjelp av kassettspillere. Nå ble de erstattet av datamaskiner, ved hjelp som du enkelt kan legge stemmen din til å deretter bruke den til backing spor, legge til en video eller lytte til hvordan det høres ut fra utsiden. Akkurat som i tilfellet av båndet skal ikke være redd uvanlig lyden av stemmen hans, som mikrofoner innebygd i datamaskiner har en tendens til å ha lav kvalitet og gir ikke et tilstrekkelig nivå av lyd.
 Å spille inn stemmen din på datamaskinen i Windows 7
Windows 7 har innebygd et enkelt verktøy som heter "Sound". Tenk over hvordan du kan bruke den til å ta opp stemmen din på datamaskinen.
 1.  Klikk "Start", utvide listen over "Alle programmer" og deretter gå til mappen "Standard" og kjør "Sound".
  Programmet har et enkelt grensesnitt. For å starte opptaket, klikk på den røde sirkelen navnet "Start innspilling".
  Å spille inn stemmen din på datamaskinen holder?

  For å stoppe opptaket, trykker du på "Stopp registrering".
  Du vil bli bedt om å lagre den innspilte audio format Windows Media Audio (WMA). Tildele et navn på en lydfil, velger å lagre og klikk "Lagre".
  Etter å ha lagret filen kan det bli lyttet til bruk av Windows Media Player.
  Hvis innrullert i lyden, men du virkelig sikker på at mikrofonen er installert i datamaskinen eller laptop, prøv å holde sine innstillinger.
  1.  Klikk "Start" i listen som vises, velg "Control Panel".
   I kontrollpanelet gå til "Maskinvare og lyd" der klikk på "Manage lydenheter".
   Å spille inn stemmen din på datamaskinen holder?

   I lydinnstillingene kategorien "Record" og sjekk at er blitt tildelt standardinnstillingene trenger en mikrofon - intern eller ekstern.
   Å spille inn stemmen din på datamaskinen holder?

   Klikk på den valgte mikrofonen høyreklikk og velg menypunktet "Properties".
   Ved å klikke på "Levels" kan du justere følsomheten og forsterkning mikrofon.
   Å spille inn stemmen din på datamaskinen holder?

   På "Hør" ved å sette et sjekkpunkt på "Lytt med denne enheten" og klikke "Apply" kan du sjekke mikrofonen til å fungere. Etter å ha sjekket, sørg for å fjerne merket, eller mikrofonen er alltid på deg.
   Å spille inn stemmen din på datamaskinen holder?

   Hvis du trenger mer avanserte verktøy for å lage lydopptak fra en mikrofon, anbefaler vi betaler oppmerksomhet til programmet Adobe Audition Audacity.  
Яндекс.Метрика