Hvordan bruke torrents?
 Vi trenger Internett for ulike formål, men hva ville vi ikke gjør: arbeid, utdanning, kommunikasjon fora, kommer uunngåelig en tid da vi trenger noe å laste ned. For å gjøre dette, er det mange tjenester, både gratis og betalt, bruken av dem har sine egne særtrekk. I første omgang å komme slike populære programmer for å laste ned filer som torrents. I denne forbindelse, mange spørsmål hvordan du bruker torrents.
 Først må du innse at det er. Torrent - en tjeneste som gjør det mulig for brukere å dele filer med hverandre uten å laste dem ned til serveren. I utveksling av informasjon hver bruker overfører film, musikk eller program til en annen bruker. Fordelene med dette er blant annet server tilgjengelighet, evne til å finne sjeldne og ut bare leie filmer, programvare aktiveringsnøkler og knust programvare. Selvfølgelig, for innehavere av eksklusive opphavsrett og programvareleverandører tilgjengeligheten av en slik tjeneste - en direkte skade, men for den gjennomsnittlige brukeren Torrent er en veldig praktisk måte å dele informasjon.
 Algoritmen er enkel nok til å bruke torrent og omfatter flere trinn. I den første fasen som skal lastes på dataprogrammet som du vil laste ned og torrent-filer. For nybegynnere er det bedre å bruke programmer som uTorrent og BitComet. Disse programmene er ganske enkel, de er utbredt og har et meget brukervennlig grensesnitt.
 Det neste trinnet er å søke etter torrent tracker, er det et nettsted der du kan finne linker for å laste ned filen. Denne typen habitat torrent tjenestebrukere for å hjelpe dem med å finne hverandre. I RuNet det er mange nettsteder som tilbyr enkelte tjenester for å finne noen av dem veldig enkelt: vi trenger bare "poengsum" i tråd søkemotor ordet "torrent". Når du går til nettsiden tracker, må du registrere deg, og da vil du ha alle tilgjengelige tjenester.
 Så alt er enkelt: finne riktig film og program og se på antall og Siderian licheriv. Syderы - folk som gir filer for nedlasting lycherы - de som i dag rullet filer. Det bør plukke opp filen på som sier at antall Siderian mer licheriv nummer. Da kan du trygt klikke på "last ned" og laste ned en torrent-fil. Torrent fil som er lagret på harddisken din og er en nedlastingslink som automatisk starter prosessen med å laste ned filen fra datamaskinen Siderian. Hvis ikke, bør du åpne torrent-filen ved hjelp av BitTorrent-programvare.
 Det er bemerkelsesverdig at hvis det er en svikt i datamaskinen og ikke forsvinne helt fra den nedlastede filen torrent program, bør du nok en gang åpne nedlastingslenke, og manglende brikken raskt gjenopprettet.
 Hvis du har en lang og vellykket bruk bittorrent service, vil du ikke bare være lycherom men siderom. Ellers laste ned filene du vil være mer vanskelig, og til slutt blokkere din konto fra torrent-tjenesten. Etter registrering på torrent tracker får du en grense på nedlastinger, som kommer etter å ha brukt en "dele ut". Vanligvis er det nok å ikke fjerne torrent-filen du laster ned, det vil tillate andre brukere å laste ned filer direkte derfra.
 Hvis du ønsker å dele en fil som er på harddisken, er det lett å gjøre, er å bare åpne den med en BitTorrent program. Generelt, prinsippet om en torrent, rullet og la andre å laste ned, eller gratis tjeneste kan bli tilgjengelig for deg.  
Hvordan å kutte lyden fra videoen?
 Mange databrukere ofte se filmer, ofte klør seg i hodet over hvordan å kutte lyden fra videoen. Tross alt, det er tider at filmen gjorde et flott inntrykk, musikken var veldig hyggelig der, men som kjenner henne byrder. Nå er det mange forskjellige programmer som lar deg gjøre denne prosedyren, men mange er uklart eller engelsk, for da er det noen vanskeligheter.
 Program Format Factory
 I dag en av de mest praktiske programmer kan betraktes Format Factory. Basert på tittelen på programmet er allerede klart at det er utformet for å konvertere filer til forskjellige formater. Så må du vurdere de detaljerte instruksjoner om hvordan du kan hente lydspor og konvertere den til et format MP3.
 1. Hvordan å kutte lyden fra videoen?
   Først må vi laste ned og installere Format Factory. Etter oppstart av programmet for den venstre delen klikk på "Audio" og deretter velge MP3-format
  Hvordan å kutte lyden fra videoen?
   Deretter i den høyre ruten, må du klikke på knappen "Fil"

  Hvordan å kutte lyden fra videoen?

  Hvordan å kutte lyden fra videoen?
   Å åpne en videofil som tilhører konvertere, og klikk slutten 'OK'.  Hvordan å kutte lyden fra videoen?
   I neste trinn må du klikke på "Start" på toppen av programmet.

  Hvordan å kutte lyden fra videoen?
   Venter på "stat" vil bli utført og klikk på målmappen, hvor det er hentet MP3-fil
  Hvordan å kutte lyden fra videoen?
   Som et resultat, viste videoen til lyd, som allerede er mulig å klippe et stykke av lyd.   Programmet mp3DirectCut
  1.  Å klippe et stykke av lyd er ute av filen, må du laste ned og deretter installere mp3DirectCut.

    Deretter trykker du hurtigtasten "Ctrl + O" Fil "Open". Nå er det to ulike alternativer. I det første tilfellet, kan du ta og holde på filen et stykke, for eksempel et refreng.
   Hvordan å kutte lyden fra videoen?
    Det andre er å skjære et stykke og lagre sangen uten ham. Begge sakene er laget veldig enkel. I det første alternativet ved å trykke på "Start" og "End" bør velge segmentet av musikk, og deretter klikker du på filen og lagre valget. I det andre tilfellet, må du først trykke på "hakk". Mer File "Lagre alle videoer". Tilsynelatende er hele prosedyren meget enkel.
    Lucky Video Converter Program
    En annen ganske enkelt program å hakk lyd fra video er Lucky Video Converter. Bruker det er fullt mulig å kutte lydsporet av videoformater som MKV, AVI, FLV, og mange andre. Dessuten er det realistisk å bruke den for å spare nettvideoer med lyd. Vurdere ytterligere veiledning om bruken av programmet.
   1.  Så, innebærer det første skrittet å laste ned og installere direkte Lucky Video Converter.

     Du må kjøre programmet og legge til det en video, som dermed må kutte lyden. For å gjøre dette må vi klikke på "Legg til fil", finn filen og klikk "Åpne". Du kan også laste ned videoer fra Internett her, for eksempel YouTube. For dette kopiert URL-link video. Deretter må du klikke på "Legg til URL" og klikk "Åpne".

     Deretter velger brukeren destinasjonen format. I hjertet av programmet er en liste over formater. I listen for å velge den mest hensiktsmessige format lyd, for eksempel "MP3:. Høy kvalitet"

     Velg en målmappe der du vil lagre lydfilen. Alt dette er gjort i opsjoner.

    Hvordan å kutte lyden fra videoen?
     Og direkte konvertering.

     Ergo, hvis du vil at mottatte lyd er allerede mulig å klippe et stykke av lyd, som du kan bruke mp3DirectCut, prinsipp som er beskrevet ovenfor.  
Hvordan du laster ned filmer på iPad
 Alle eiere av en stilig, komfortabel og dyre "leker for voksne", som iPad, selvfølgelig, ønsker å involvere så mange muligheter denne attraktive gadget. Sin nydelige skjerm laget bare for å se filmer på det på noen sted og situasjon. Men hvordan du laster opp filmer til iPad? I dag vil vi lære deg dette.
 Det er to måter å se filmer på iPad: første - den konverterte film i formatet som iPad kan gjenkjenne, og den andre - bruk av spesiell programvare som kan lese filer i alle formater. Disse programmene må bare installere på iPad, til å se filmer.
 Metoden en: laste ned filmer i et format gjenkjennelig iPad
 iPad oppdager videoformater mp4 og m4v. Konvertere filmer i dette formatet har blitt et betydelig problem - nettet kan du finne mange vydeokonverterov som lett takle denne oppgaven. For eksempel Freemake Video Converter Free
Hvordan du laster ned filmer på iPad
 Også, du definitivt trenger å installere på datamaskinen programmet iTunes, som du kan laste ned på den offisielle nettsiden til Apple.Hvordan du laster ned filmer på iPad
 Ved å installere programmet, kjøre den, og koble iPad til datamaskinen. I "Biblioteket", finner avsnittet "Movies" og åpne den. Bruk musen til å dra harddisken her fra alle videofiler du trenger for å "riktig" format.


Hvordan du laster ned filmer på iPad
 Deretter går du til "Device" finner der iPad er tilkoblet og klikk på "Movies". Sett en hake i forsiden av elementet "Sync Movies" og deretter, om nødvendig, merk av i boksen foran "Automatisk inkludere" fra rullegardinmenyen og velg elementet som er mest praktisk for deg.


 Oppholdt siste trinnet: Sync iPad med PCen. For å gjøre dette, klikk på "Prøv på" eller "Sync." Så alle dine nedlastede filmer vil være på din iPad! Husk at neste gang å laste ned filmer, vil du ikke å sette noen flått må bare dra og slippe videofiler under "Filmer" og synkronisere med PC-gadget.
 Metode to: laste ned filer i alle formater ved hjelp av tredjeparts programvare
 Hvis du ønsker å laste ned en film til iPad, uten å konvertere den til et annet format, må du sette på nettbrettet en av de programmer som kan lese mange forskjellige videoformater, for eksempel, Oplayer HD, VLC Player eller AVPlayer. Betrakt ved denne prosessen som et eksempel AVPlayer.
Hvordan du laster ned filmer på iPad
 Du må installere på din PC alle de samme program iTunes. Koble nettbrettet til PC-en, starter iTunes og velg din iPad under "Enheter" og deretter gå til "Programmer" og søk etter video-spiller, i dette tilfellet - AVPlayer. Så gå på kino trenger harddisk og legge dem til AVPlayer. Kopieringsprosessen startes automatisk synkroniseringsprosessen, enten før eller etter at det er ikke nødvendig.

Hvordan du laster ned filmer på iPad
 Hvilke muligheter har AVPlayer? Han er i stand til å spille av videofiler formativ.mkv, m4v, .xvid, mov, avi, mp4.vmw, rmvb i.asf og eksterne undertekster på formatah.smi, txt, .ass i.srt. Å starte videoen, du bare klikke på det i listen over filer og mapper. Spiller "husker" hvor er det øyeblikket du slutter å se på filen i tidligere tider, og kjøre det fra nå av.

Hvordan du laster ned filmer på iPad
 Du kan styre hastigheten på videoavspilling og dets proporsjoner, i tillegg AVPlayer har fire innebygde video effekt.  
Яндекс.Метрика