hvordan å demontere iphone 4

For disse trinnene, må du:
 - Phillips skrutrekker dimensjon # 00
 - Plast elementer for å gjøre åpningen av huset
 - Fem skrutrekker asteroide kalt Pentalobe spesielt for iPhone 4.
 Fra begynnelsen, i tilfelle av mobil teknologi brukes iPhone 4 skruer med tverrspor, men senere endret sitt selskap grunnlegger til funksjonen fem lestkovыh skruer.
 Sammenlignet med modellen har 3 GS, iPhone 4 i innovasjon skjedde oppdateringer følgende komponenter:
 - Å bygge en oppdatert design basert på glass og rustfritt stål - 35 mm på 3 mm tynnere enn den teknologien 3 GS
 - Svart og hvit variant av farger
 - Skjerm Retina, har sin løsning firedoblet sammenlignet med enheten 3 GS
 - Et operativsystem funksjonen IOS 4 c opprettholde et stort antall oppgaver
 - Fem megapiksel kamera funksjon, muligheten til å spille inn videoklipp kvalitet tillatelse 720.
hvordan å demontere iphone 4

 Utformingen og den første til å kommentere
 Feature Design iPhone 4 radikalt endret fra en heller kjedelig gamle aluminium eller plast modeller Series iPhone. Stål slutten, har god holdbarhet på omkretsen av iPhone 4 som produserer dual funksjonalitet - bærende konstruksjoner og antenne for bedre mottak. Vil de tåle tilfeldige støt godt - tiden vil vise.
 Snakk om første inntrykk av denne teknologien: interessant faktum er at lagringskapasiteten på enheten ikke er oppdaget.
 Det ville være rimelig forventet at kapasiteten på 32 gigabyte enheten må godta samsvar med de lovede 32 gigabyte. Dessverre, den faktiske lagringskapasiteten var 2906 gigabyte. Når du tar hensyn til det faktum at 301 megabyte tildelt i systemfiler tilgjengelig for brukeren kun 2877 gigabyte.
 Snakker om operativsystemet, er teknologien satt med IOS 4. Det ble utgitt nylig måte.
hvordan å demontere iphone 4

 Funksjoner parsing enhet
 I likhet med andre enheter skrog bunn er to skruer i de oppdaterte data forsynings skruer er erstattet med mer uvanlig skruer pentalobe, som du ønsker å bruke en spesiell skrutrekker.
 Etter å løsne skruene fjerner bakdekselet, og ingen frontruten.
 Takket være disse egenskapene kan lett erstatte bakdekselet, men bytte ut frontpanelet er en vanskelig oppgave.
 Etter å ha fjernet bakdekselet, vil du finne et stort batteri som tar opp nesten hele kroppen. Fjerne batteriet er veldig enkelt.
 Å skjerme det var behov for å rulle ut fem skruer, fordi under er de viktigste kontaktene.
For å aktivere SIM-kortet mts

Ved å kjøpe et SIM-kort MTS, har hver abonnent for å oppfylle sin aktivering, som tar omtrent et par minutter, og fungerer som en svært enkel operasjon.
 Før du gjør aktivering av SIM-kort, må du sette den i sin egen mobil enhet, og deretter å inkludere teknologi.
 Deretter kan du prøve å ringe etter noen gratis nummer eller spørring ved å skrive en kort nummer * 111 #. Hvis aktiveringen ikke er der, må du gå til abonnementstjenesten.
 En viktig syn er at operatøren skal lyde kode funksjon som ble registrert abonnent du at i kontrakten. Etter operasjonen etter noen timer av din månedlige kortet vil aktivere.
For å aktivere SIM-kortet mts

 En alternativ metode for aktivering
 Også hvis du har tilgang til Internett, kan du utføre aktiveringsprosessen online. For å gjøre dette, kan du gå til offisielle Side av selskapet og deretter velge fare, oppgi ditt telefonnummer, navn og patronymikon, inkludert passnummer, e-postadresse, og bare da presse ned "Send til aktivering."
 En annen viktig funksjon er før du aktiverer den tro at din konto pengene der, som i null kreditt kan ikke utføre en slik funksjon, i tillegg til at du ikke etterfyller konto, så på slutten seksti dager Abonnent kortet vil bli kansellert uten videre mulighet til å låse opp.
For å aktivere SIM-kortet mts

 Etterspørsel aktiveringsmetode
 Den enkleste og vanligste metoden for aktivering sim-kort MTS søker profesjonell hjelp til selger umiddelbart etter kjøpet SIM-kort.
 Det finnes også andre måter å aktivere, men det er best å overlate denne transaksjonen selger eller konsulent etter kjøp, så du ikke ender opp i en vanskelig situasjon.
 Det er viktig å utføre dette når du kjøper kort på gata eller i den generelle delen av supermarked. Svært ofte er det faktum at en slik fin butikk er banalt bedrageri, poet være ekstremt forsiktig før du kjøper.
 Hvis du ønsker å spille alene, deretter umiddelbart etter kjøpet sju innsatsen i enheten, angir du PIN-koden og gjøre ytterligere aktivering, strengt oppfylle anbefalingene beskrevet i orienteringer, alt er tilgjengelig og effektiv måte beskrevet. Så det er ingen mysterier ikke for MTS.
Å trimme en video på nettet

Hvis du spør et spørsmål som Venn beskjære video, nølte han ikke med å fortelle deg å bruke programvaren Windows Movie Maker. Ja, er dette programmet passer for deg, men bare for nybegynnere.
 Folk som er tilstrekkelig utstyrt med kunnskap om videoredigering vil ikke bruke programvaren, som allerede har erfaring med flere profesjonelle programmer som kommer med frihet.
 De kan også utføre beskjære bilder, de er mest funksjonelle, er i stand til å komfortabelt holde den endelige versjonen av videoen og muligheten til å bruke unike filtre.
 Metoder for anvendelse av slike programmer på internett er det et stort beløp.
Å trimme en video på nettet

 Funksjoner Movie Maker
 Hvis du aldri måtte jobbe tett med videofiler, anbefales det å starte prosessen med å bli kjent med programvaren Movie Maker. Det er fri programvare installasjonsprosessen, noe som skjer automatisk.
 Ganske klart og behagelig, evnen til å Personell Endringer. Gjennom sin søknad kan utføre video fra bildene dine, bruke en komposisjon, og flere effekter.
 Men så snart brukeren vnykne fullstendig måte til kjernen av programmet, så at det virker for enkelt og nefunktsyonalnoy, og begynne å lete etter noe nyskapende.
Å trimme en video på nettet

 Funksjonalitet Virtual Dub
 Denne programvaren kan du lage en stor mengde manipulering av video, mens kvaliteten ikke vil endre seg. Brukeren vil kunne utføre beskjæring video på egenhånd, mens ikke forfølge prosessen med sparing og re-koding.
 For å riktig forstå prosessen med trimming video, bare åpne filen i nedre meny med pilmerket gjennomføre den innledende og avsluttende fasen av valsen. Deretter lagrer en fil produsere ønsket intervall.
 Funksjonen er så identiske som i originale videoklippet.
 Programmet er ingen midlertidig linje, som kan være en avskrekkende faktor for uerfarne brukere.
 For å drive foreningen av en rekke stykker av omskjæring på ett sted kan bare velge én av de andre videoene i den rekkefølgen. Denne prosessen er grunn til å klikke på en knapp, så uten tap av kvalitet.Hvordan tømme nettleserens buffer internet explorer

Vandre gjennom ulike sider på Internett, samler nettleseren vår mye data på disken, som kalles cache. Når du åpner siden, det gir en raskere boot-modus, som i dette tilfellet kommer data direkte fra disken.
 Vanligvis er denne funksjonen også veldig nyttig, men på grunn av de stabile feil tømme bufferen.
 De fleste mennesker i denne situasjonen, den metoden som brukes for å tømme bufferen ved hjelp av nettleservinduet. Dette er en ganske enkel fremgangsmåte som helt representerer ikke for vanskelig.
 I shesternы Klikk for å signere, som ligger i øverste høyre hjørne. Det skal trykke eller bare utføre funksjonen som peker til en kategori kalt sikkerhet. Resultatet er en avsløring liner og klikk Slett leserlogg.
 Det er også et alternativ, som ikke er nødvendig for å utføre de ovennevnte funksjoner, klikker du bare en kombinasjon av knapper.
 Begge funksjonene vil åpne et vindu med rensefunksjoner. Du må fjerne alle flått, eliminere én hake, som ligger ved siden av Temporary Internet Files. Klikk deretter slette og slette cache prosessen er fullført.
Hvordan tømme nettleserens buffer internet explorer

 Funksjoner rengjøring teamet
 Denne metoden er litt mer komplisert foreløpige og gir identiske resultater. Avslører Start, klikk Alle programmer, og velg deretter Standard kategorifunksjoner, og det peker på Systemverktøy. Der du klikker Diskopprydding, og klikk på den.
 Det er et lite vindu med valgprosessen å utføre disk opprydding. Deretter kjøre frem prosessen med å skanne programvare som tar ca femten sekunder.
 Så viser det seg ut av vinduet, men med mer dimensjon. Det er oppført seksjoner, som vil bli rengjøring.
 Til syvende og sist vindu som spør deg slette valgte data og alt.
Hvordan tømme nettleserens buffer internet explorer

 Funksjoner clearing kommandolinje
 Denne metoden er også veldig lik den forrige c. Klikk på Start-menyen, og deretter skriver du inn kommandoen cmd, ovenfor finner du på ikonet signatur, og det vil være en kommandolinje.
 Etter lanseringen, finner vi standard invitasjons funksjoner innspill. Deretter skriver du inn ønsket element 32 Kjør DLL exe Inet korporal cpl Clear My Tracks fra Prosess 8.
 Så brukeren trenger bare klikk på Enter. Og renseprosessen er fullført. Det er nødvendig å understreke det faktum at de åtte betyr prosessen med å fjerne bufferen.Яндекс.Метрика