Hvordan du aktiverer turbo-modus i Opera?
 Opera - en flott på alle måter og elsket av mange brukere nettleser. Den inneholder et stort antall ulike tekniske løsninger som gjør surfer på nettet med hjelp av praktisk, sikker og rask. Mange innovasjoner som ble brukt for første gang i Operaen, ble senere de facto standard for andre populære nettlesere. En unik funksjon i Opera, er tilstedeværelsen av en turbo-modus som lar deg øke hastigheten på lasting av side. Vurdere hvordan du aktiverer turbo-modus i Opera, og hvordan du bruker den. Hvordan gjør turbo-modus
 Når aktivert nettleser Opera turborezhymi ikke mottar data fra de fleste sider på Internett, og på bestemte servere støtter Opera, serverer funksjonen. De fleste servere på instruksjonene av Opera snu til nettsteder som får sitt innhold, komprimere og optimalisere sine spesielle algoritmer og i en mer kompakt form sendes til nettleseren bruker. Som et resultat, reduserer volumet av data som overføres og treg tilkobling til Internett skaper et reelt inntrykk av at nettstedene lastet mye raskere.
 Aktivering av Turbo i Opera
 For å aktivere turbomodus surfing i nye versjoner av Opera, følg disse enkle trinnene.
 •  Klikk i øvre venstre hjørne av hovedmenyknappen i nettleseren som en del av en rød bokstav O - Logo Opera.
   I listen, ta til venstre-klikk på Opera Turbo.
  Hvordan du aktiverer turbo-modus i Opera?

   I eldre versjoner av Opera Turbo-modus er inkludert gjennom innstillingene litt mer komplisert, men ser det ikke fornuftig, fordi de har nesten ingen bruker.
   I høy hastighet tilkoblinger til Internett effekten av turbo-modus du sannsynligvis ikke vil merke. Bruken anbefales kun for trege forbindelser og hvor betaling for internett ganske høy, avhengig av mengden mottatt og overførte data.  
 • Hvordan du blokkerer en kontakt Viber?
   Enten telefoni, enten konvensjonell eller mer moderne mobil-baserte Internett og ulike programmer, før eller senere spørsmålet om blokkering evner anrop fra bestemte numre. I "svarteliste" vanligvis prøver å svinge irriterende fans, tidligere nære venner med hvem det var en pause, eller bare ikke veldig hyggelige mennesker som ikke ønsker å ha noen kontakt. Flere nylig, muligheten til å opprette og administrere lister over blokkerte innringer dukket opp i VoIP-applikasjoner for smarttelefoner Viber.
   Hvordan du blokkerer en kontakt på iOS Viber
   Å blokkere nummer fra kontaktene dine, åpner adresseboken og nederst klikkprofil Blokkere denne kontakten.
  Hvordan du blokkerer en kontakt Viber?

   Hvordan du blokkerer en kontakt Viber for Android
   På telefonene operativsystemet Andoid lås på en lignende måte. Skriv inn din kontaktliste, åpner du kontakten du vil blokkere, aktivere hovedmenyen og velg Blokker.
  Hvordan du blokkerer en kontakt Viber?

   Blokker kontakt direkte under en samtale. Når du kommer inn et anrop fra et ukjent nummer som ikke er i kontaktene dine, så har du to alternativer: en ny person i kontaktlisten eller blokkere den.  
  Hvordan øke siden til klassekamerater?
   Tilfeldig redusert eller ubehagelig å vise størrelsen på websider på Internett kan levere brukere en betydelig mengde inntrufne. Særlig hvor høy tetthet av forskjellige funksjonelle elementer på siden. For eksempel den populære sosiale nettverk odnoklassnyky.ru. Heldigvis størrelsen på Internett, sammen med fonter og bilder kan også lett skaleres som når du arbeider med tekst. Tilfeldig redusert eller ubehagelig å vise størrelsen på websider på Internett kan levere brukere en betydelig mengde inntrufne. Særlig hvor høy tetthet av forskjellige funksjonelle elementer på siden. For eksempel den populære sosiale nettverk odnoklassnyky.ru. Heldigvis størrelsen på Internett, sammen med fonter og bilder kan også lett skaleres som når du arbeider med tekst.
   Hvordan øke side til klassekamerater
   Raskt øke i sideklassekamerater kan bruke tastaturet og musen på to måter.
 •  "Hot" tasten på tastaturet. Hvis du vil zoome siden i alle nettlesere, trykker Ctrl og hold, trykk + (Plus) tasten på tastaturet til til du kommer til ønsket størrelse. Hvis en side var overdreven, kan det redusere sin kombinasjon av taster Ctrl og - (Minus), eller gå tilbake til den opprinnelige størrelsen ved å trykke Ctrl og 0 (null).
   Tastatur og mus. For å zoome inn, trykker du på siden Ctrl på tastaturet og rullehjulet ikke et par klikk med musen i retning bort fra deg. Ikke vri hjulet for fort og mye. Hvert trinn rulle musehjulet ett klikk vil øke sidestørrelsen med 10%.
   Hvis du bruker en nettleser Mozilla Firefox, det kan du zoome skriften uten å endre andre sideelementer. Å skalere skrift det pressen Alt på tastaturet til utseendet på hovedmenyen. I hovedmenyen velger, UtsiktOg i det åpne deretter gå til element liste Omfang. I undermenyen element Omfang Bytt ut linjer Bare tekst og øke sideklassekamerater noen av de to metodene som er beskrevet ovenfor. Nå vil du bare endre skalaen fonter.  
 • Hvordan laste ned videoer fra Yutuba?
  Du trenger for å raskt laste ned video (eller fil) fra den berømte nettsiden, og mens du ikke vil skachuvuty, installere et spesielt program? Eller kanskje du har ikke tid til triviell denne videoen og trenger å jobbe? Det spiller ingen rolle: du er en journalist eller bare en aktiv bruker av Internett sosiale nettverk. Du har én ting til spørsmål:Som en gratis video laste ned programmer uten Yutuba.
  Hvordan gratis nedlasting video, YouTube.
  For å gjøre dette, skriver i adressefeltet i nettleseren din uk.savefrom.net og trykk «Enter».
  Hvordan laste ned videoer fra Yutuba?

  I bakgrunnen av meldingen "Enter adressen hvor du ønsker å laste ned filen" setter inn for videoen og klikk "Last ned".
  Hvordan laste ned videoer fra Yutuba?

  Velg et filformat for nedlasting (for publisering på sosiale nettverk vanligvis bruker MP4 360p) og trykker på den. Nå vil du bli bedt om å lagre filen på harddisken.
  Merk:

  Til hver gang ikke å gå til ru.savefrom.net anbefale å installere nettleserutvidelse for Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome, Safari. Du kan gjøre dette ved å klikke på denne linken.
  Video instruksjoner hvordan å laste ned videoer fra Yutuba
  Hvordan lære å skrive raskt på tastaturet?

  Mange sikkert hørt om den ti finger metode for utskrift i blinde, men behandlet det med skepsis.
  Tror du at din to-finger-metoden ikke er blind deg til å skrive ut fart i VKontakte eller ICQ gi odds til noen sekretær eller kontordame. Og det er sant. Men fortsatt du ønsker å lære å skrive, og det ser ikke på tastaturet. Det er så lett, skjønner du.
  Mange av oss sannsynligvis hadde det samme problemet når begravd i tastaturet rekruttert veldig lang setning, men når så på skjermen, ser vi noe sånt som: «dfgwesa aas» - viser det seg at vi rett og slett glemte å slå oppsettet eller skrevet alle tastetrykkene Caps ». Det er en skam det samme vil være enig. Så igjen måtte huske alt du ønsket å skrive. Hvordan lære å skrive raskt på tastaturet for å unngå slike øyeblikk å se på skjermen, og ikke et tastatur?
  Hvis du berørings-type ti-finger-metoden er mye Spar tid. Dine tanker vil umiddelbart finne form av ord, og teksten er konsis og godt. Dette er mer praktisk enn å skrive diktat eller taleopptaker - ikke nødvendig å gjøre dobbelt plikt. En utskrifts så fort som sier any'd liker å lære. Denne ferdigheten er rett og slett uunnværlig for plakater, deltakernes blogger, topp, forfattere og andre mennesker hvis liv er knyttet direkte til kommunikasjon via Internett og datamaskinen.
  I denne utgaven vil du hjelpe en rekke skrive veileder. I dag er det mange av dem, og de bidrar til rask læring riktig ti-finger-metoden. De er alle nyttige øvelser for å øke fingre, praktiske oppgaver, råd og tips. Top skrive veileder: «VerseQ», TypingDr, Stamina »,« Solo på tastaturet " og andre. Du kan gjøre på nettet, som er praktisk. Velg den som passer deg best, og mer!
  Hvordan lære å skrive raskt på tastaturet?

  Den mest populære øvelsen er hilsen "fыva-oldzh". Sitte nær skjermen, sørg for at ingenting forstyrrer deg, glem om bokstavene på tastaturet, refererer kun til skjermen (for større sikkerhet for at du ikke vil se på tastaturknappene kan forsegle bladene). Nå begynner å skrive uendelige "fыva-oldzh" og deretter i motsatt rekkefølge zhdlo-avыf, med bruk ni fingre.
 •  Letters "G" rekruttere lillefingeren hans høyre hånd,

 •  "D" - Høyre-ring,

 •  "L" - Midtre høyre,

 •  "På" - Peker høyre,

 •  gap - Den tommelen på høyre eller venstre hånd

 •  "A" - Peker til venstre,

 •  "C" - Midtre venstre,

 •  "S" - Venstre ringen,

 •  "F" - Den lille fingeren på venstre hånd.

 • Til fingrene fant raskt de nødvendige tastene, med bokstavene "A" og "Pro" De har spesielle hakkeneDu kan lett føle. De hjelper til å raskt sette startposisjon hver finger på en tast.
  I dette bildet kan du se hvilke knapper som skal være en finger.
  Hvordan lære å skrive raskt på tastaturet?

  Når du har lært bokstavene på denne linjen, må du gjøre et par ord med disse bokstavene og begynner å skrive dem naturlig, ikke kikket på tastaturet.
  Også vi gjøre med de andre rader med taster for å ringe tidlig bokstaver og ord - fra enkle til komplekse.
  La oss ikke komme først trenger en kombinasjon av bokstaver, du bør ikke være nervøs, og trene og trene igjen. Og i alle fall ikke spioner - du trenger for å få til å fungere minne! UchyЭto ikke si det ville være lett, men snart vil du finne som stoppet for å tenke, hvor bokstaven du ønsker. Du vil se at startet mye raskere å skrive enn før. Men hvis du hadde den informasjonen som presenteres i denne artikkelen, bør du lese: Hvordan lære å skrive fort på tastaturet Hvordan lære fort å skrive på tastaturet eller spill Hvordan lære fort du skriver på tastaturet simulatorer
   Vi minner om - ting i utdanning - utholdenhet og tålmodighet, ikke være lat, tog for et par timer en dag, og du vil lykkes.

   Video Tutorials
  Яндекс.Метрика