Hvordan du installerer Yandex nettleser?
 Russlands største søkemotor Yandex har besluttet å holde tritt med sine utenlandske direkte konkurrent Google har introdusert i den siste tiden sin egen nettleser for gratis nedlasting. Til tross for at dette skjedde mye senere enn ut Google Chrome og når det synes som brukerne er klart fordelt mellom de store programmer for surfing, Yandex nettleser for det første året av sin eksistens, klarte å vinne mer enn 10 millioner publikum.
Den forsikringer utviklere Yandex Browser er en veldig enkel, rask, sikker, dypt integrert med web-tjenester av Yandex og har et enkelt grensesnitt for å surfe på nettet. Hvis du ønsker å sjekke hvordan disse ordene er sanne, eller en eller annen grunn ikke er fornøyd leseren som brukes, kan du prøve å installere Yandex Browser.
 Hvordan du installerer Yandex Browser
Gratis å laste ned og installere Yandex nettleser på en datamaskin som kjører ett av operativsystemene Windows, følger du disse trinnene.
 1.  Oppdage den offisielle lesersiden ligger på browser.yandex.ru og laste ned installasjonsfilen til datamaskinen din.
  Naviger til mappen med den nedlastede filen og åpne den ved å dobbeltklikke på venstre museknapp.
  Før installasjonen vil du bli bedt om å godta lisensavtalen og Yandex nadastsya valg å gjøre din standard nettleser og ta del i å forbedre tjenestene. Hvis du ikke ønsker det, fjerne haken i boksen og trykk på knappen "begynner å bruke."
  Hvordan du installerer Yandex nettleser?

  Starte installasjonen Yandex nettleser. Programmet er fullt lastet ned fra serveren Yandex og installert på datamaskinen. Når installasjonen er fullført, vil du se en velkomstskjerm som følger.
  Hvordan du installerer Yandex nettleser?

  For enkelhets skyld, bestemmer Yandex leser standard på datamaskinen og nettleserinnstillinger vil ta alt sammen. Hvis du har flere nettlesere installert, kan du spesifisere hvilken du vil importere innstillinger. For å gjøre dette, klikk på "Jeg brukte en annen nettleser" og angi ønsket.
  Deretter kan du begynne å jobbe med den nye nettleseren på datamaskinen din.  
Hvordan åpne Registerredigering?
 Integrert Registerredigering er et verktøy for å finjustere operativsystemene Windows. I normal drift datamaskinen den gjennomsnittlige brukeren er neppe noen gang trenger å redigere registret, så dens redaktør utviklere og skjulte referanser til det er funnet i GUI. Behovet for å endre registeret er det allerede mer avanserte brukere som har flyttet til neste trinn i utviklingen av datamaskinen.
Det er minst tre måter å starte Registerredigering. Å implementere noen av dem vil du ha administratorrettigheter. Derfor, eller være forberedt på pre-skiltet under sin konto til å oppgi passordet når du blir bedt.
 Start Registerredigering ved å bruke kommandolinja
For å starte Registerredigering på denne måten, kan du følge disse trinnene.
 1.  Klikk "Start" i listen som vises, velg "Kjør".
  I den resulterende input boksen skriver kommandoen regedit. Operativsystemer siden Windows Vista og nyere (Windows 7 og 8) for å legge inn denne kommandoen direkte i søkeboksen som vises på "Start" -knappen etter å ha klikket det.
  Trykk på Enter-tasten på tastaturet.
  Du vil da se hovedvinduet i Registerredigering.
   Bruke dialogboksen Kjør
  Metoden vil bestå av følgende trinn:
  Trykk tastatursnarveien Vinn + R på tastaturet. Win-tasten er venstre hull logo og påvirker Windows.
  Skriv inn i boksen regedit og trykk Enter på tastaturet.
   Bruke snarvei editor
  1.  Åpne mappen C: Windows.
   Finn mappen med navnet på programmet regedit.
   Hvordan åpne Registerredigering?

   Starte Registerredigering ved å dobbeltklikke på venstre museknapp.
   Det er ikke anbefalt å redigere registret hvis du ikke vet nøyaktig hva som tilsvarer en redigerbar parameter. Uvøren endre registeret kan føre til ulike problemer i operativsystemet og den valgfrie programvare.  
Hva med å kombinere flere bilder til ett?
 Prosessen med å kombinere flere bilder til ett svært ofte brukt i redigering av digitale bilder. Hjelp av teknikker av fotomontasje, lage humoristiske sanger, vakre panoramaer og collager - alt dette krever evne til å kombinere flere bilder til ett. Det er logisk å anta at kombinasjonen av bilder kan gjøres med ulike bilderedigeringsprogrammer, inkludert Paint, innebygd i Windows. Men det er bedre å foretrekke en anerkjent leder i feltet for redigering rastergrafikk - Adobe Photoshop. Med dette programmet kan du gjøre med de bildene du ønsker.
 Koble flere bilder ved hjelp av Photoshop
Til å kombinere flere bilder til ett ved hjelp av Adobe Photoshop, utføre følgende trinn.
 1.  Åpne Photoshop og skape et nytt bilde med menyen "File" - "Create". Spesifiser omtrentlig størrelse (bredde og høyde) fusjonerte bildet, med størrelsen på bilder og deres antall.
  Åpne mappen med bildene du ønsker å delta og begynner å dra dem en etter en for å sette opp et bakgrunnsbilde.
  Etter å dra et bilde vil det være plassert i sentrum av bakgrunnslaget. Din oppgave er å dra det i feltet og klikk på funksjonen "Move" fra verktøylinjen.
  Når du ser dialogboksen forespørselen på "plassere filen din? "Klikk" sted ".
  I likhet med det bakgrunnslaget alle nødvendige bilder. Hver av de vedlagte bildene vil være basert på et nytt lag. Hvis du ønsker å skalere ett av bildene, velger du riktig lag fra Lag-panelet, etter som det kan gjøres en handling, skalering, korrigering, overlay effekter, og mer.
  Når alle bildene er lagt til, kan du lagre den resulterende nytt bilde.
   Ved hjelp av en enkel editor Photos
  For alle sakens Photoshop har betydelige ulemper. Det er ganske dyrt og vanskelig å lære for nybegynnere. I dette tilfelle kan forbindelses fotografier anbefaler et enkelt program som heter Photos.
  1.  Last ned programmet fra det offisielle nettstedet
   photoscape.org
   og erstatte datamaskinen.
   Starte Photoscape og klikk på "Kobinatsiya" for å kombinere bilder.
   Hva med å kombinere flere bilder til ett?

   I ruten til venstre, velg ledning stasjon kreves bilder og dra dem inn i midten av vinduet.
   Hva med å kombinere flere bilder til ett?

   På høyre side av skjermen kan du omorganisere bildene ved å velge en av de tilgjengelige alternativene, "H", "VERTIC" og "4-hjørnet.".
   Hva med å kombinere flere bilder til ett?

   Tilkoblinger Photo fullført. Nå kan du lagre resultatet.
   Sammenslåtte bilder og gjøre dem komfortable collager som bruker Picasa. Dette er hva vi blir fortalt i artikkelen "Hvordan lage en collage av bilder.  
Hvordan å lage en skjermdumpSkjermbilde - en nøyaktig kopi av bildet som vises på skjermen på PC-en. Skjermbilder kan være nyttig i mange tilfeller. Lære å lage screenshots, fortell dine favoritt site nyttige tips.
Hvordan å lage en skjermdump
Høyt gitt skjermbilde, gjør det populært med databrukere. Gjør et skjermbilde som mulig gjennom spesielle programmer, og ved hjelp av standard innebygde operativsystemet Windows. Selvfølgelig, spesielle programmer mye enklere og mer funksjonelle enn vanlig middel Windows. Men de fleste brukere vil være ganske standard verktøy og Windows, jo mer at de vil ta screenshots fra tid til annen.
De færreste vet at du kan ta et skjermbilde med en spesiell tast på tastaturet - Print Screen, som ligger i de øvre høyre hjørne av tastaturet og knappen er indisert som PrtScn. Bruk -knappen PrtScn to måter. Den første metoden er svært enkel: å trykke på PrtScn, du automatisk opprette en skjermdump av hele skjermen, som er kopiert til utklippstavlen. Den andre metoden kan ikke ta en skjermdump av hele skjermen, og åpner bare det aktive vinduet. Dette skjermdump gjøres ved å trykke en kombinasjon av to taster Alt + Print Screen. I dette tilfellet er et screenshot også kopiert til utklippstavlen.
Hvordan lagre skjermdump nå lagret i utklippstavlen? Dette kan gjøres på to måter. En enkel en - bare å sette en skjermdump av ønsket program, for eksempel i Word.
Dessuten kan du lagre skjermdump som en egen fil. Dette kan gjøres ved hjelp av en redaktør. Enkelt, men likevel brukervennlig grafisk redaktør Paint bygget inn i operativsystemet Windows. Kjør Paint mulig måte: klikk på Start, Programmer-panelet velger Tilbehør, og de finner Paint.
For å lagre et skjermbilde kopiert til utklippstavlen, kan du gå til Rediger-menyen og velg Lim inn. Finn filen, klikker du Lagre som, og lagre ønsket skjermbilde. Også du kan obrabatat skjermbilde direkte i editoren.
Det er alt. Nå som du vet hvordan å lage skjermbilder. Lykke til favorittstedet nyttige tips.  
Яндекс.Метрика