I noen tilfeller, når du arbeider med dataprogrammer som har ikke-standard oppgaver som krever reell endring filopprettelsesdato. På det kan være nødvendig som installasjonen er datoen, og fremtiden er ennå ikke kommet. Standard funksjoner i operativsystemet ikke tillater deg å eksplisitt endre filopprettelsesdato, men det finnes måter og metoder for hvordan dette kan gjøres ganske enkelt.  Endre datoen filen ble opprettet uten noen ekstra programvare installasjon
 Til tross for at Windows-systemer ikke tillate deg å kontrollere endringer og datoer for filene, det er en måte hvordan dette kan gjøres uten å installere tredjeparts programvare. Denne endringen systemet tid på datamaskinen og kopiere filen videre.
 Tenk på hvordan det fungerer.
 Gjeldende dato i operativsystemet - 17 april 2014 Lag et nytt tekstdokument og se at gjeldende dato operativsystemet er etableringen dato og redigering av dokumenter.
Hvordan endre filopprettelsesdato?

 Nå endre dato og klokkeslett av operativsystemet i de neste fem årene, eller noen annen dato. Til vår test opprettelse av dokumenter dato mottatt en ny tekstfil og kopiere den resulterende dokumentet vil få "fra fremtiden" med datoen for etableringen av 17.042.019.
Hvordan endre filopprettelsesdato?

 Det er mulig å se ett avvik - endret datoen for filen forblir den samme. Å kvitte seg med det du trenger for å åpne en fil og overføre den til eventuelle endringer og lagre det igjen. Som et resultat av disse tiltak vil også endres, og dato modifisert fil.
Hvordan endre filopprettelsesdato?

 Endre datoen filen ble opprettet ved hjelp av spesialverktøy
 Ikke manipulere systemet dato på datamaskinen for å endre dato for opprettelse av filen, kan du bruke spesielle verktøy som Filedate Changer, Set File Dato, eXpress Stempel Toucher. Alle av dem kan lett finnes i søkemotorene for relevante søk.
 For eksempel vurdere søknaden Filedate Changer. Programmet er gratis, krever ingen installasjon på datamaskinen, og er svært liten. Arkiv av programmet og readme-fil tar bare 20KB plass. Å hjelpe til med Filedate Changer Endre filopprettelsesdato, følger du disse trinnene.
 1.  Last ned arkivet med programmet fra den offisielle nettsiden og filene til en hvilken som helst diskplass på datamaskinen.
   Run FileDate.exe.
   Legg feltet Filnavn (s) filer som du ønsker å endre datoen for etableringen. For å gjøre dette, klikker Legg til filer velg stasjonen på datamaskinen.
   Still inn ønsket tid i feltene Opprettet Dato og Modifisert DatoBetegner dato for filen tilsvarende. Hvis det er nødvendig, kan du også endre datoen for å åpne filen - Nås Dato.
  Hvordan endre filopprettelsesdato?

   Press Endre Filer Dato og avslutte programmet ved å trykke Utgang.
   Hvis alt går bra, vil du se en meldingsboks " Vellykket endrer datoene for filen (e) ".
  Hvordan endre filopprettelsesdato?

   Også endre datoen filen ble opprettet slik fil ledere med flere funksjoner som FAR eller Total Commander.  
Hvordan å formatere en USB flash-stasjon til ntfs

Vanligvis tilgjengelig i flash-format formatert sulfat (FAT) 32. Under bruk, få mennesker vet at systemfilene er begrenset. Og en gang, når vital rekord er stor og svært viktig fil, svikter det. Men det er alltid en vei ut!
 Hva du trenger å vite om din pinne?
 USB flash-stasjonen er i hvert PC-bruker. Men vet du hvilket filsystem det er?
 Ikke forferdelig, veldig lett å lære. Først må du klikke med musen på "Min datamaskin" -ikonet og klikk på blitsen, som er plassert i USB-port. I pop-up vindu vil vises på alle informasjonsmedier. Mest sannsynlig, er flash-stasjonen i systemet FAT32.
 Du ønsker å ta opp informasjon på en USB flash-stasjon, hvor mye som mer enn fire gigabyte, så det må være formatert i NTFS eller exFAT. Hvis operatøren din for mer enn fire gigabyte, ikke fornuftig å oversette det Formatet FAT32.
Hvordan å formatere en USB flash-stasjon til ntfs

 Formatere flash-stasjonen til NTFS
 Gratis ny flash-stasjon eller formatering lettere utsatt fordi du ikke kan bekymre deg for tap av data. Og for denne operasjonen, trenger du ikke noen hjelpeprogrammer. Alt du trenger er allerede i operativsystemet Windows. Men fra pop-up meny tilgjengelig ved å høyreklikke på ikonet media format flash-enheten ikke vil fungere. Og hvis skyve "format" i pop-up vindu, vil du ikke se elementet formatering ntfs filsystem (NTFS).
 Operasjonen skal bruke verktøyet format, som løper fra konsollen. Alle versjoner utgitt etter Vindovs XP SP3Inkludere det i operativsystemet fra Microsoft. Å kjøre verktøyet må kjøre konsollen ( trykke Win + R og i "drepe" cmd ) Og skriv det i kommando format. Det finnes et par nøkler. For vår situasjon nødvendig nøkkel / FS. Resultatet er en kommandolinje: f Ormat Z: / FS: NTFS
Hvordan å formatere en USB flash-stasjon til ntfs

 Bokstaven Z skal erstatte den som passer dine medier på datamaskinen din. Forsiktig Hvis du gjør en feil med brevet, de formatering drift gir etter for en annen disk og gjenopprette filer fra det vil være ekstremt vanskelig.
 Til filene dine forbli intakt, er det to alternativer. Først - du kan midlertidig bytte til en annen operatør, den andre - flytte dem til en egen mappe på datamaskinen.
 Etter formatering du ser at nå kan du stikke posten noen store filer, selv filmer.
Reparere harddisken (Fault magnetisk hode)
 * System BIOS ikke er anerkjent av harddisken eller lese det galt, som ikke viser harddisken og viser ham feil størrelse, slår sjelden media. I disse tilfeller, de sannsynlige feil i mykroprohramme disk føre denne feilen også mulig at, ned kom den offisielle flateareal eller defekt magnetisk hode. Hvis hodet er brutt, er reparasjon utføres bare med nedgangen i transportøren. Ellers erstatte offisiell informasjon om dette spesialutstyr.
 * System BIOS for lang tid, eller ikke kjenner igjen harddisken, hanke inn harddisken.

 Utenfor innflytelse eller ingen innflytelse, som alene kan føre til brekkasje. Grunnen til svikt kan også være overoppheting, forurensning eller mekanisk skade - tap av magnetiske egenskaper av hodet. Overoppheting på grunn av forurensning kan skyldes infiltrasjon og sedimentering av støv på hodet, i tillegg til overoppheting kan oppstå på grunn av utilstrekkelig kjøling og mekanisk skade, nemlig å slå hodet på tallerkenen. Når du kobler fra den defekte hode og skiftende tjeneste informasjonen under sunn antall hoder, produserer vi reparere kjøretøyet. Disse feilene kan oppdages på harddisken eller bruke dyahnostyruyuscheho.
 * Disse feilene oppstår hvis media overflaten er skadet, og årsaken til feilen kan være feil arbeidet med dataelementer og kontroller. For eksempel krenkelser av kontakt mellom hermobloka og kontrollkortet fører de logiske skadede sektorer. Når reparasjonen er gjort fullstendig eller omfattende testing av skadede sektorer, og angir dem i et regneark defekter.  
Hvordan å formatere en harddisk Mac OS X?
 Behovet for å formatere en harddisk eller bærbar PC, som kjører operativsystemet Mac OS X kan oppstå i minst to tilfeller. Først, til salg av datamaskinen sikre at du tørke den all tilgjengelig personlige opplysninger. For det andre, hvis du erstatter harddisken til en ny, mer effektiv kjøring, for eksempel SSD.
Uavhengig av årsakene til at det var behov for dette, formatere harddisken Mac OS X er ganske enkel. Vil variere bare første skritt først, avhengig av hvilket format stasjonen er planlagt.
 1.  Hvis du ønsker å formatere den nye stasjonen er ikke merket opp at du har installert på din datamaskin eller laptop, så det er nødvendig installasjon DVD-ROM, kalt «Mac OS Install DVD». Det er lagt til for å fullføre hver pryobretaemomu eller bærbar datamaskin Apple.
  Sette inn platen i den optiske stasjonen (stasjon) og start maskinen på nytt. Når du har startet installasjonsprogrammet bør kjøre Mac OS. Det velger russisk språk av den foreslåtte installasjon. Enig med standard forespørsel godta avtalen.
  Må være den øverste alternativ til "Verktøy". Klikk på den og velg deretter alternativet "Diskverktøy".
  Hvis tilkoblet ekstern harddisk er formatert, operativsystemet direkte fra toppmenyen velge "Switch" i menyen som vises, klikker du på linjen "Verktøy". I listen som åpnes dobbeltklikk på musen for å starte et program som heter "Diskverktøy".
  Velg disken eller som vil formatere fra listen til venstre, klikke på den. Det skal være uthevet blå linje.
  Hvordan å formatere en harddisk Mac OS X?

  Systemdisken for å beskytte mot utilsiktet sletting kan ikke formateres. I hans valg av bæreraketter er deaktivert. Å formatere systemdisken, bruker oppstartbar DVD-ROM som nevnt i første ledd.
  Når du har valgt et plateformat i den høyre ruten diskverktøy trenger å gå på "Slett".
  I "Format" velg «Mac OS Extended (magazine)" hvis det ikke er standard.
  I feltet "Navn" tildele stasjonsnavnet. Standardnavnet på hoveddrivsystemet - «Macintosh HD». For andre plater kan brukes derivater. For eksempel, en ekstern harddisk kalt «Ekstern Macintosh HD». Men dette er ikke nødvendig. Kan du nevne plater som du vil.
  Å hindre gjenoppretting av slettede data fra disken, klikker du på "Security Options". Et vindu vil dukke opp, som vil bli tilbudt tre metoder for sikker sletting av data: Metode Zero Out, 7-pass og 35-pass slette. Det høyeste sikkerhetsnivået gir en metode for å overføre 35-slitasje, men nøyaktig samme tid vil den kjøre lenger metode Zero Out.
  Hvordan å formatere en harddisk Mac OS X?

  Klikk på "Slett". En dialogboks som ber deg bekrefte rengjøring (format) den valgte stasjonen. Det klikk "Slett".
  Hvordan å formatere en harddisk Mac OS X?

  Etter ferdigstillelse av formatering stasjonsnavnet som det ble gitt, vises i listen over disker i Finder. Deretter kan du begynne å bruke data-stasjonen.  
Яндекс.Метрика