Hvem har ikke opplevd problemet med kompatibilitet videoformater? Kanskje du hadde en situasjon hvor de nedlastede filmer eller videoer på datamaskinen din ikke er åpnet. Dessuten er ikke så lett å laste ned ønsket video til bærbare mediespiller type iPod. Problemet skal løse formater spesielt program.
Med denne skremmende oppgave enkelt håndtere hendig video converter russiske "VydeoMASTER." Dette verktøyet er utviklet for komplisert arbeid med forskjellige videoer, inkludert redigering og publisering på Internett.
Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du kan endre formatet på videoen så snart som mulig.
 Installerer på PC
Det første du trenger å gjøre - er å installere "VydeoMASTER" på din PC. Distribusjon Program veier bare 20 MB, så nedlastingen vil ikke ta deg mye tid. Når filen er lastet ned, dobbeltklikker du på den og følg installasjonsveiviseren. Deretter oppretter snarveier på skrivebordet og trygt kjøre verktøyet.
 Legge klipp
Det neste trinnet i hvordan du endrer formatet på video, og legger til jobber som du filmer i editoren. Finn knappen øverst til venstre "Legg til" og velg videofilene på grunn av data de du trenger. Programmet støtter alle populære video-utvidelser, inkludert AVI, MPEG, MKV og mange andre.
"VydeoMASTER" vil tillate deg å legge til et ubegrenset antall videoer. Men ikke glem at jo flere filmer du velger, jo lenger de vil vare behandling.
Hvordan endre videoformat for PC mot?

 Innstilling
Før du starter konverteringsprosessen, sette output parametre filmer. På bunnen av programmet vil du se alternativet "Konverter til å formatere". Klikk på den og velg video formatet du ønsker å få behandlet klipp. Blant de tilgjengelige utvidelser - alle populære video og lydformater og konfigurasjoner for nedlasting nettsteder og moderne enheter.
Hvis du har bestemt deg for formatet, kan du fortsette å installere andre parametere. De er i "Innstillinger". Du kan justere codec, bithastighet, bildefrekvens og andre egenskaper som anses nødvendig.
Hvordan endre videoformat for PC mot?

 Konvertere video
Så her har vi funnet ut hvordan du endrer videoformat. Nå trenger du bare å klikke på "Apply", slik at du kan lagre innstillingene. Sjekk at alle konfigurasjoner er oppfylt, og deretter starte konverteringen ved å klikke på alternativet "Konverter". Denne prosessen vil ta litt tid - vi har allerede nevnt ovenfor at det avhenger av antall hjul du valgte. Med denne kan du observere behandlingen i sanntid.
Hvis du ønsker å gjøre datamaskinen slås av etter konverteringen, bare sjekk mot posten "off PC etter konvertering." På samme måte kan du laste ned den ferdige videoen til YouTube.
Hvordan endre videoformat for PC mot?

Vil du lære mer om å jobbe med video? Her er en video converter programvare.  
Gratis Apps for Android nettverk
 Når du arbeider på nettet, det være seg et lite hjemmenettverk eller et stort bedriftsnettverk, veldig praktisk å ha tilgang til visse opplysninger direkte fra smarttelefonen sin, og utføre oppgaver på telefonen. Gratis Apps for Android nettverk nedenfor vil hjelpe deg med dette.
 Wi-Fi Analyzer
 Dette lille programmet kan være nyttig for å forbedre nettverksytelsen ved å finne den beste kanalen for å få tilgang. Søknaden vil analysere Wi-Fi-kanaler rundt deg og vise grafisk trafikk og støy i hver kanal. Du kan finne den beste kanalen og bruke den fikk minst mulig forstyrrelser. Wi-Fi Analyzer fungerer med Android 1.5 eller høyere, og har en user rating på 4,6 av 5.

 Passord rutere
 Når du arbeider med ulike klienter (spesielt husholdnings forbrukere), er du sannsynligvis til å møte de forskjellige merker og modeller av rutere. Med dette programmet, kan du få en god database med brukernavn og passord for nesten alle ruter. Hvis en kunde Glemt passordet eller ikke kan finne dokumentene, bare se på modellen av ruteren og finne sin legitimasjon som standard. Dette programmet tar liten plass og er kompatibel med telefoner som kjører Android versjon 1,6 til 233.
 Cisco Connect Express
 Med Cisco Connect Express, kan du enkelt administrere kunder Linksys E-serien, X-serien, eller leder ruteren direkte fra din smarttelefon. Du kan få tilgang til og endre ruterkonfigurasjon, og legge til nye enheter og med restarte ruteren eksternt. Cisco Connect Express fungerer med Android versjon 2.2 eller høyere, og krever 12 MB ledig plass på telefonen. (Dette programmet er også tilgjengelig for iPad, iPhone eller iPod Touch i App Store).
 Network Discovery
 For en rask oversikt over nettverk der du jobber, prøve å Network Discovery. Du kan se datamaskiner og andre tilkoblede enheter og å gjennomføre port skanner og sjekke din IP-adresse. Dette programmet har en user rating på 4,4 av 5 og tar bare 257 KB. Det fungerer med Android 1.5 eller høyere, men fikk ikke støtte Android 3.0 på tidspunktet for dette skriftlig.
 Ping og DNS
 Med denne nettverksprogram, vil du være i stand til å kjøre ping og traceroute fra telefonen. Du kan også søke etter DNS og søke bakover. Søknaden kan pinge kombinere med GPS for å fjerne hindringer spredt av andre nettverk. Programmet krever bare 142 KB plass og fungerer med Android versjon 1.5 eller høyere.  
 BBC forstår at TV - det er den samme skjermen, bare større og har bygget et gebyr for å konvertere informasjon som overføres via kabel til et fullverdig liv. Men noen ganger er det behov for å koble TV-en til datamaskinen, for eksempel for å se en film er ikke på skjermen, og å fullføre en stor TV. I tillegg, det er tider da jeg ønsker å se en film på datamaskinen, men det er behov for å arbeide på, og deretter gjøre?! Selvfølgelig, koble TV-en til PC-en. For å lære hvordan du gjør det riktig, vi beskriver i denne artikkelen.
Hvordan du kobler en TV til datamaskinen?
 I utgangspunktet er det bare noen få muligheter til å koble TV-en til PC-en din. Med andre ord, trenger du ett av følgende kabler:

 HDMI - HDMI;

 HDMI - SCART;

 HDMI - VGA;

 HDMI - DVI;

 SCART - VGA;

 SCART - DVI;

 SCART - SCART;

 DVI - VGA;

 DVI - DVI;

 VGA - VGA.

 Hvordan du finner ut hvilken ledning er nødvendig for å koble datamaskinen til TV-en din?
 Ekstremt lett! Lær hva porter (kontakter) er datamaskiner, og som på TV. Hvis det er en kamp, ​​for eksempel, og på TV og PC er kontakten til HDMI-kabel, er det best å gjøre det - kjøpe kabel HDMI. Hvis det ikke er kamp, ​​men TV og datamaskinen er ledig port HDMI, VGA, DVI og SCART, da har du en sjanse til å kjøpe en spesialkabel med en kombinasjon av flere kontakter. For eksempel, i den ene enden av DVI-kontakten, og den annen - HDMI.
 Så du kan skille VGA til DVI, HDMI og SCART og så videre, har vi utarbeidet en video kontakter disse fire typer:
Hvordan du kobler en TV til datamaskinen?
Hvordan du kobler en TV til datamaskinen?
Hvordan du kobler en TV til datamaskinen?
Hvordan du kobler en TV til datamaskinen?

 Hvordan du kobler en TV til en datamaskin på Windows?
 Igjen, ingenting komplisert! Koble kabelen til datamaskinen og TV-en. Ved siden av skrivebordet scratch klikk på høyre museknapp. I kontekstmenyen velger du "Screen Resolution", som vist på bildet nedenfor:
Hvordan du kobler en TV til datamaskinen?
 I klikk "Søk". At lanseringen søk ekstra skjerm. Hvis TV-en er til stede, er det ikke noe problem der, og umiddelbart satt sin oppløsning, etc modell:
Hvordan du kobler en TV til datamaskinen?
 Ikke rush for å lukke dette vinduet. Ta hensyn til følgende elementer som tilbys data vinduet:

 Hvordan overvåke plassert på hovedskjermen. På hvilken side - topp, bunn, etc. Skjermer med tall du kan flytte boksen, det begrenser venstre museknapp og dra. Dette er for å sikre at du forstår hvor utvidelsen vil overvåke og i hvilken retning bør dra en filmavspiller.

 Klikk for å vise №2 og sjekke data automatisk sette systemet. Første vedtak: det må samsvare nøyaktig oppløsningen på TV hvis det ikke er, så tvang Still inn parameterne som er nødvendig.

 Orienteringen bør være liggende hvis vi kobler en vanlig TV til standardposisjon.

 Når operativsystemet ser flere skjermer, kan det: Utvid disse skjermene, vise skrivebordet på bare én av dem eller til og med kopiere bildet i det hele tatt. Vi anbefaler alle som standard hvis det viste «Utvid disse skjermene". Dermed blir det TV som en ekstra skjerm, og arbeidet vil være merkbart mer behagelig og enklere: man vil mest ut av PC-en, og den andre på hele skjermen for å se en film.

 Vi anbefaler ikke å endre avanserte innstillinger, hvis det ikke er åpenbare behov, som ved å gjøre endringer vil være vanskelig å reversere, hvis du ikke husker løpet av sine handlinger.

 For mer informasjon om parameterne på skjermen, endre størrelsen på tekst og andre elementer du kan lese instruksjonene som tilbys av dette vinduet.
 Etter gjennomføring av alt, må du klikke på "OK" eller "Apply", ellers alle dine handlinger ikke er fast system. Gjør arbeidet som en TV-skjerm, kan du bruke knappene «PC» på fjernkontrollen eller på TV.
 Hva hvis datamaskinen ikke ser en annen skjerm?
 Årsakene kan være flere. For å starte, starte datamaskinen, for da ethvert moderne TV og være automatisk vnesutsya alle parametere (oppløsning, diagonal, etc.). Hvis gjort handlingen hjalp ikke. Forsikre deg om at innen utgangen du har satt støpselet i kontakten på PC-en og TV-en. Sjekk den valgte kabelkontakten og kjører i det hele tatt.
 Du må ikke forveksle konsept! Hvis du har koblet TVen til datamaskinen din, betyr det ikke at nå datamaskinen kan være like å se på TV. Dette kan ikke være. Hvis du ønsker å se TV på din PC, så trenger du en TV-tuner (kort som er satt direkte inn i datasystemet enhet og som kobler TV-kabel) eller spesiell programvare + internett. I dette tilfellet kringkaste kanaler elektroniske ressurser. Det andre alternativet er enklere, men kvaliteten vil bli kringkastet kanaler, ærlig, forferdelig! Det er bedre å bruke penger på en vanlig TV-tuner.
 I vårt tilfelle på TV - det er bare en ekstra skjerm til datamaskinen, kan du koble en rekke måter. Dermed er vår redaktører weblog Vse-Sekrety.ru ikke bevisst beskrive flere måter å koble TV-en til PC-en mente at andre alternativer har mange problemer, og signalkvaliteten er betydelig verre enn det påvirker bildekvaliteten, og derfor ikke ta noen Nyt ser filmer eller andre videoer.
 Lykke til med å koble! Hvis du har spørsmål, gjerne spørre dem i kommentarfeltet!  
Яндекс.Метрика