Hvordan finne kurven i PC mot?
 Søppel i Windows-systemer kaller for midlertidig lagring av slettede datafiler og mapper. Plassert i en kurv filer lett kan utvinnes av den tiden til du tømmer den for rusk. Oppførselen til den virtuelle søppelkassen fundamentalt ikke forskjellig fra den enheten til den virkelige verden. Og akkurat de samme ulempene som i den virkelige verden, leverer uerfarne databrukere en mangel på kurver på rett sted.
 Hvordan finne en datamaskin handlevogn
Etter å ha installert operativsystemet standard kurv skal vises på den stasjonære datamaskinen, er at den viktigste delen av skjermen du se rett etter nedlasting og går inn i Windows. Handlevogn kunne bevege seg fritt i et tomt område på skrivebordet. Hvis skrivebordet du ikke finner kurven, kan ikonet fjernes eller skjules.
Å gjenopprette kurven på Windows 7 og Windows Vista, kan du følge disse trinnene.
 1.  I et tomt område på skrivebordet, gjør et høyreklikk på hurtigmenyen, velg "Tilpass".
  I design og personlige tilpasninger, gå til "Endre skrivebordsikoner", som ligger på venstre side av vinduet.
  Under velger skrivebordsikoner, merk av i boksen ved siden av "handlekurven" og klikk "Apply" for at endringene skal tre i kraft, og lukk vinduet ved å klikke på "OK".
  Sjekk skrivebordsikonene gjenvunnet kurv.
  Hvis papirkurven ikonet fortsatt mangle på skrivebordet, følger du disse trinnene.
  1.  Last ned fra nettstedet arkivere filen til å utføre gjenoppretting kurv gjennom registeret.
   Etter nedlasting av arkivet, pakke den ut og kjøre ved å dobbeltklikke på venstre museknapp fil recycle-bin-fix.reg.
   På anmodning fra automatikk kontoer eller program la deg gjøre endringer på datamaskinen, klikker du "Ja".
   Å være på skrivebordet, klikker du på F5 fornyelse skjerm.
   Hvis ikke hjulpet, verken den første eller den andre metoden, gjør operativsystemet tilbakeføring til en tidligere sjekkpunkt dato indikasjon forsvinner fra skrivebordet papirkurven.  
Hvordan redusere skrift Yandex?
 Usability området består av ulike indikatorer. En av de viktigste egenskapene for informasjon rike nettsteder som hjemme Yandex og dets ulike tjenester er skriftstørrelse. I liten skrift er vanskelig oppfatning av informasjon, mens for stor til å passe på skjermen begrenset informasjon. Når det oppstår behov for å bruke rullefeltene i nettleseren din. Det finnes flere alternativer for å redusere skriften i Yandex og hele siden som helhet.
 1.  Trykk og hold Ctrl på tastaturet. Samtidig, rullehjul (scroller) mus i retning "over" for å redusere den totale størrelsen på skriften og siden Yandesa. Hvis musen du bruker er ikke gitt scrollere, og deretter gå videre til neste trinn.
   Trykk og hold Ctrl på tastaturet. Sammen med sin eierandel trykke på minus ( - ) For å zoome siden. Hvert trykk vil redusere skrift- og sidestørrelsen med 10%. Hvis vekten er redusert mer ønskelig verdi, kan det øke tilbake ved å trykke tastekombinasjonen Ctrl og ( + pluss. For å gå tilbake til den opprinnelige skala og font kan trykke Ctrl og null ( 0 ).
   Det er også en alternativ måte å zoome side Yandex og dens font via nettleserinnstillingene. Kjører det gjennom seksjonen "View" -menyen nettleser, som er en avdeling av "Zoom" avsnitt "zoom" og "Zoom". I moderne nettlesere menylinjen, vanligvis skjult og å gjøre det synes nødvendig å gjøre riktige innstillinger verktøylinjen.
   Skriftinnstillinger du har angitt i Yandex vil bli lagret i din nettleser og vil brukes selv når maskinen starter på nytt. Zoom anmeldt andre landsbyer med brukket vilje.  
Hvordan du åpner port 27015

Nedenfor er en detaljert instruksjon hvordan prokynuty porter.
 Å åpne port 27015 for å gjøre:
 Trinn én
 Første Drepe nettleserens adresse 1.921.681,1. Dette brukernavn admin, passord. Avhengig av lokale ip-adresse kan endre 1.921.681,1 1.921.681,2 på. Hvis du endrer passordet ditt, drepe deg en som ble introdusert tidligere.
Hvordan du åpner port 27015

 Trinn to
 Sekund, innstilling modem ZyXEL utført på denne måten, klikk Nettverk, så NAT, så du må åpne elementet Port Forwarding og legge til alle elementer port 27015. Nå må du finne en protokoll upd, klikk på OK og lagre. Når fullføre oppsettet, når må starte modemet. Nå porten er åpen.
 Hvis du bruker Modem D-LinkMens det i paragraf Adwansed velge Virtuelle servere finne element add. Nå feltet servernavn - skriv inn et navn i avsnitt ekstern p.start og ekstern s. 27 015 foreskriver enden senere i Protokol finne UDP, i feltet av intern p.start og intern s. ende inn 27015. Nå må Klikk på Bruk og spar. Etter lagring starte modem.
 Ulike modeller av modemer ulike måter, inkludert port. Prinsippet om handlingen er den samme. Prokynuty port er ganske enkel. Bare se på innstillingene hvis fanene er forskjellig fra de ovennevnte, så bør du ikke kjøpe elementer og fjerne Delet. Risiko lage komplekse problemer.
 Når porten er åpen, må den testes på http://2ip.ru/. Velg avkrysnings innlegget.
Hvordan du åpner port 27015

 Åpne porten ved hjelp brandamauэr
 I hoved Start-menyen, finn kontrollpanelet, åpne deretter fanen Security Center, vil du se det Branmauэr Windows. Nå må du gå til kategorien Unntak, klikk på Legg til port og drepe noen navn port. Etterfulgt port UDP, og klikk på OK to ganger.
 Aktiver port i Vista Vindous bare spørre, men det er noen forskjeller. I hoved Start-menyen, finn kontrollpanelet, velg Administrative verktøy, og deretter Windows-brannmur sette vidd. Sikkerhet for. eller drepe kommando "Wf.msc". Alle portene er åpne.
 Når du videresender porten kan gi din IP til venner. Det er bedre å bruke en ekstern hvit. Du kan koble til leverandøren, fordi dynamisk obnavlyaet ved hver inngang til nettverket. En annen ting, hvis du for å få tilgang til Internett ikke bruke modemet, deretter prokydaty port er nødvendig. Når du kobler til via kabel, all right hands leverandør. Av denne grunn, det første alltid bestille tjenesten hvit (ekstern IP), eller spille med venner over et lokalt nettverk.Hvordan rengjøre tastaturet rett?
 På tastaturet i bruk uunngåelig samle støv og skitt. Før eller senere, er en utfordrende problem hvordan du rengjør tastaturet og at midler til dette bruk.
 Generelle råd
 Før rengjøring, må du lese produsentens instruksjoner. Hvis det er gitt instruksjoner for denne prosessen må følges nøye. Hvis det ikke er noe konkret er sagt, kan bli veiledet av generelle regler.
 Å rengjøre tastaturet trenger følgende verktøy:

 myk, lofri klut;

 rensing væske (best kjøpe spesiell som er solgt i en databutikk eller erstatte den med isopropylalkohol);

 tørr klut og bomullspinner;

 interiør finish "- en boks med trykkluft eller en støvsuger med en spesiell flat cap.

 Datamaskinen skal stanse, og deretter slå av tastaturet og snu den opp ned. Etter det banke på den et par ganger eller trykknapper å riste rusk sittende fast mellom tastene. I stor grad forenkler en boks med komprimert luft.
 Rengjøring av tastatur utenfor
 Når fjerning av rusk vil bli ferdig, kan du begynne å rense tastene. For å gjøre dette, påfør noen dråper væske på rensing dott og tørk forsiktig utvendig og sidene av hver tast.
 Ta kokt lofri klut, suge væsken og tørk hele overflaten av tastaturet. Husk at det er svært viktig å følge grad. Stoff i alle fall bør ikke være våt, kan bare bruke vått. Du kan også bruke en spesiell spray for hvitevarer. Det må brukes i samsvar med instruksjonene.
 Etter det bør tastaturet tørkes av med en tørr klut kokt, eller enda bedre - en mikrofiberklut.
 Grundig rengjøring av den indre overflaten
 Hvordan rengjøre tastaturet inne? Du trenger en liten skrutrekker som du kan fjerne alle tastene. Pre-husk plassering, så det var lettere å samle inn. Forsiktig skli skrutrekkeren under tasten fungerer som en spak verktøyet, og deretter løfte og fjerne knappen. Vær forsiktig med å bruke makt, eller festene kan brekke.
 I nærvær av enkelte membran under tastene, må gummidekslene fjernet og satt separat. Deretter vaskes deres rensende væske - samt plast knapper. At de ikke tørr, bruke silikon smøremiddel.
 Når tastaturet er trukket ned, fjerne rusk med en støvsuger eller en boks med komprimert luft. Nøkler vaske rensende væske, tørket og deretter plassert i sin rette plass.
 Hvordan du rengjør laptop-tastatur?
 Av bærbare datamaskiner bør iverksettes med stor forsiktighet. Før rengjøring må du slå den av og ta ut batteriet - så det vil være tryggere. Merk at tastene er alle utstyrt med spak mekanisme som kan bryte i tilfelle av meget sterkt press. Rengjøring inne i laptop blir ikke utført. Og fra utsiden for å fjerne avfall ved hjelp av en boks med komprimert luft. Tastene tørke lofri klut som er lett fuktet med en rensende væske. Trykket bør være ganske lett å unngå skadelig kobling.
Яндекс.Метрика