Hvordan fjerne Yandex nettleser?
 Møter en annen nyhet programvare alltid ubevisst tror at det må være raskere, enklere, tryggere og sikrere enn en tilsvarende produkt, som ble brukt til dette. Spesielt når det utgitt en stor Internett-selskap med en verdensomspennende rykte. Etter installasjonen på datamaskinen liten skuffelse kommer fra det faktum at grensesnittet er ikke kjent, noen ting sluttet å virke, og hastigheten var ikke så stor som forventet.
En av disse nye programvaren ble nylig sluppet Yandex nettleser. Hvis du allerede har satt den til datamaskinen, verdsatt på jobben, når en minimalistisk grensesnitt og drift av integrerte tjenester Yandex, og nå har et ønske om å rengjøre harddisken fra programmet ikke var nødvendig, og tilbyr enkle instruksjoner for å fjerne Yandex nettleser.
Dens fjerning er ikke mye forskjellig fra å slette alle andre program. I tilfelle av Windows 7 vil bestå av følgende trinn.
 1.  Lukk alle vinduer i Yandex nettleser og selve nettleseren.
  Gå til Kontrollpanel. For å gjøre dette, klikk "Start" i listen som vises, velg "Control Panel". Som alle andre program Yandex leseren komponenten er fjernet fra "fjern programmer" på panelet.
  Hvordan fjerne Yandex nettleser?

  Gå til "fjern programmer" i Kontrollpanel og finne udalyaemuyu program - Yandex nettleser.
  Hvordan fjerne Yandex nettleser?

  For enkelhets skyld kan du sette opp søke hvilken som helst type visningsprogrammer, ikoner, liste eller tabell fliser.
  Hvordan fjerne Yandex nettleser?

  Når du har valgt programmet på nytt må du velge det planlagt å fjerne programmet og klikk på "Delete" knappen over listen.
  Hvordan fjerne Yandex nettleser?

  Det vises en dialogboks som sier at du virkelig ønsker å slette nettleseren. I dette vinduet vil også inneholde fjerning innstillinger forespørsel Yandex nettleser. Hvis du ikke har tenkt å gå tilbake til å fortsette med det, deretter huke av for valget "slette alle nettleserinnstillinger." Ellers er konfigurasjonen ikke ønskelig å fjerne. Klikk på "Slett" -knappen.
  Hvordan fjerne Yandex nettleser?

  Hvis alt er gjort riktig, en nettleser, bruker du standard startside tegneserie Yandex nettleser, som forteller deg at han forlot datamaskinen din og bli lei. På samme side på linken kan du sende din tilbakemelding til Yandex, som forteller at du ikke fungerte i nettleseren.
  Hvordan fjerne Yandex nettleser?

  Dette fjerning Yandex nettleser på en datamaskin fullført. Observante brukere vil trolig legge merke til at den eksterne nettleseren svært lik en nettleser andre Internett-gigantene Google Chrome. Det er faktisk tilfelle. Google Chrome og Yandex leseren utviklet av nettleseren åpen kildekode krom, utviklet av Google.  
Hvordan fjerne topp- og bunntekst i Word?
 Bunntekst i Microsoft Word tekst editor brukes til å legge på alle sidene av den spesielle typen informasjon mønster. For eksempel, kan i den øvre eller nedre del av utvalget i samme stil bli lagt til sidetall i dokumentet, informasjon om forfatteren av teksten, sin kontaktinformasjon, dokumentnavn, annen tilleggsinformasjon. I noen tilfeller bunntekster kan forstyrre den ønskede tekstformatering, må du fjerne dem fra det redigerte dokumentet. Hvordan fjerne topp- og bunntekst i Word
 Fjern allerede satt i dokumentbunntekster kan være forskjellige måter avhengig av hvilken versjon av teksteditor Microsoft Word.
 Fjerne bunntekst Ward i 2007 og 2010
 Det nye grensesnittet Flytende, som brukes i de nyeste versjonene av Microsoft Office forvirrer mange brukere sin unikhet. Likevel er det ganske lett og av hvem avinstallere bunnteksten for å gjøre enkle trinn.
 1.  I hovedmenyen for å åpne dokumentet Ward gå til "Sett inn" hvis dette var du på noen annen seksjon. Finne i denne delen gruppen "bunntekst".
   Avhengig av plassering bunntekst i dokumentet, velger du ikonet "Header" eller "bunntekst".
   I dialogboksen supplerende listen, klikker du på alternativet "Fjern header" eller "slett bunntekst".
  Hvordan fjerne topp- og bunntekst i Word?

   Fjerne bunntekst Ward i 2003
   Ward 2003 - er den nyeste versjonen av tekst editor, som har et felles grensesnitt for alle databrukere den gamle skolen. Fjern bunntekst Det er som følger.
  1.  I hovedmenyen editor for å åpne dokumentet, velg "View" i listen, klikker du på avsnittet "Header og bunntekst".
   Hvordan fjerne topp- og bunntekst i Word?

    Etter utseendet på kontrollpanelet bunn merke all tekst i en ramme på en side og slette den. Da vil bunntekst automatisk slette alle sidene i dokumentet.
   Hvordan fjerne topp- og bunntekst i Word?

    I alle versjoner Ward fjerne topp- og bunntekst kan dobbeltklikke på venstre museknapp i rubrikken for topp- og bunntekst. Etter boks vises, indikerer header-feltet, trykker du på Del-tasten på tastaturet for å fjerne dem.  
Hvordan du slår på siden i Word?
 Som standard, alle skapt i Word-dokumenter med stående sideretning. I boksider i Word kan tildeles som liggende format, hvor kan øke lengden på linjen i dokumentet, men redusert det totale tallet på siden. I noen tilfeller, slik som ved fremstilling av bordene med et stort antall kolonner er det svært nyttig for riktig papirene. Hvordan du slår på siden i Ward 2003
 Til Word versjon 2003 for å slå på siden, følger du disse trinnene. I hovedmenyen velger du den aller første kapittel Fil og i listen som åpnes, velger Sideoppsett I I innstillingene velge sideoppsettet orientering: Stående eller Liggende.
Hvordan du slår på siden i Word?

 Hvordan du slår på siden i Ward 20072010
 I tekstbehandling Ward 2007 og 2010 med et nytt grensesnitt endring sideretning som følger. Gå til Layout. Press Orientering og listen over alternativer, velg en av de to foreslåtte typer orientering: Stående eller Liggende. Press Ok å bruke endringene.
Hvordan du slår på siden i Word?

 Standardinnstillingen veiledning gjelder for hele dokumentet. Men i noen tilfeller endringene gjelder bare for én side, som ligger et sted i midten av dokumentet. For å gjøre dette er det nødvendig i Sideoppsett-skjermen ved å endre retningen på dokumentet tyder på at loven ikke skal gjelde for hele dokumentet, men bare til slutten av dokumentet. Det er allerede på neste side for å lage en lignende effekt, men med retur til normal visning orientering.
 I Ward 20072010 Sideoppsett skjermen startes ved å trykke unremarkable pilen nederst i høyre hjørne av Sideoppsett delen Layout.
Hvordan du slår på siden i Word?

 Du kan legge inn en hvilken som helst annen måte. Velg teksten som du ønsker å bruke den endrede orientering. Logg inn side vindusinnstillinger, tildele ønsket orientering og linje Påfør velg elementet dukket til markert tekst.  
Hvordan tømme cachen i Google Chrome

I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du kan slette loggen for besøk på nettsteder, cookies, nedlastingshistorikk, og foreta en full kvalitet og tømme cachen.
 Så, la oss starte.
 Hvordan er det mulig å rense cache i Google Chrome
 For å utføre ren cache i Google Chrome, vil du trenger for å gjøre datamaskinen følgende.
 Gå til nettleseren Google Chrome og høyre øvre hjørne klikker du på knappen med bildet av en nøkkel. Etter å trykke på denne knappen, åpnes en ekstra meny Google Chrome - her i denne menyen og klikk på elementet "Verktøy". Etter det åpner en annen ekstra Menues hvor du trenger å gå til elementet lar deg fjerne alle data tidligere besøkte sider.
 I tillegg kan du bruke tastaturet Ctrl + Shift + DelSom lar deg kjapt åpent vindu, renser data i nettleseren din.
 Ved fullføring av de ovennevnte handlinger på skjermen vil du se et vindu hvor du kan gjøre nettleserens historikk, cache og fjerne loggen over nedlastingene dine.
Hvordan tømme cachen i Google Chrome

 Snakk om rensing detalj
 La oss se på hvert element i detalj.
 I frontlinjen "Slett følgende elementer" vil du se følgende avsnitt:
 • I forrige uke;
 • siste time;
 • de siste fire ukene;
 • i går;
 • for all tid.
 Velger en av dem.
 For eksempel, hvis du ønsker å slette loggen for surfing i går, da sub "i går", men hvis du ønsker å bli kvitt all informasjon - sub "For hele tiden."
 I tilfelle at du satt foran DAW skjema "Slett nettleserhistorikk", Soning nettleserens historikk, og gir fullstendig ødeleggelse av spor på Internett.
Hvordan tømme cachen i Google Chrome

 Hvis du satt foran DAW skjema "Tøm nedlastingsloggen", Vil nettleserens historikk fjerne alle nedlastinger til datamaskinen.
 Hvis du satt foran DAW skjema "Clear Cache", Nettleseren fulle soning for all cache.
 Hvis du putter DAW frontlinjen "Slett informasjonskapsler og andre nettsteddata", Vil nettleseren slette alle data områder cookie.
 Hvis du satt foran DAW skjema "Fjern lagrede passord", Vil nettleseren slette alle lagrede passord.
 Hvis du putter en linje i nettleseren, og tilbyr klart de lagrede data for å fylle i ulike former, nettleseren fjerne bare lagret for skjemautfylling data.
 Hvis du klikker på knappen ber deg om å slette alle data tidligere besøkte sider, nettleseren soning for alle valgte elementer.
Яндекс.Метрика