De fleste brukere som besøker nettsteder av tvilsom innhold er vel klar over hva konsekvensene dette kan medføre. Infeksjon av datavirus, blokkerer tilgang til sosiale nettverk, i noen tilfeller, komplett programvare uførhet datamaskin - de mest typiske resultater av forsøk på å frigjøre noe som er normalt be om penger eller for å se bilder / filmer for voksne. Imidlertid kan åpenlyst skadelig programvare på datamaskinen din bli også installert en ufarlig program, inkludert de ganske anerkjente selskaper som noe dårlig som det ikke gjør for foruten å bryte den vanlige rekkefølgen av ting i arbeidsområdet. En av disse programmene er Yandex.Bar og kom til å erstatte Yandex elementer for Mozilla Firefox nettleseren. Disse programmene erstatte start side og legge til mer variasjon til nettleseren bar, og dette er ganske irriterende brukerne umiddelbart begynne å lete etter svaret på spørsmålet om hvordan å fjerne Firefox fra Yandex. 
 Standard fjerning gjennom etablerte programmer i operativsystemet til ønsket effekt vanligvis ikke. Fra nettleseren Yandex gå i en hast.
 Faktisk Yandex fjernet fra Firefox er ganske enkelt. For å gjøre dette, følger du disse trinnene.
 •  Å være i et nettleservindu, gå til hovedmenyen avsnittet "Tools" og klikk deretter på "tillegg".
  Hvordan fjerne Yandex med Firefox?

   I vinduet administrasjonsprogrammer og leserutvidelser Yandex søke etter elementer og klikk "Slett".
  Hvordan fjerne Yandex med Firefox?

   Etter omstart irriterende bar vil forsvinne fra nettleseren din, og du vil se et vindu hvor du er invitert til å fortelle oss hvorfor du ønsker å fjerne elementer Yandex. Det kan velge ett av alternativene, skrive sin årsak eller lukke dette vinduet.
  Hvordan fjerne Yandex med Firefox?

   Hvis du installerer elementer Yandex ble også endret din favoritt nettleser startside etter å ha slettet den ikke fornyes, kan du gjøre det manuelt. Å gjøre det igjen i hovedmenyen gå til "Verktøy" i listen som vises, velg "Innstillinger" i innstillingsvinduet klikker du på "General" hvis du var i en annen linje i "Hjem "gå inn på nettstedet som du vanligvis begynte arbeidet med nettleseren din. Klikk "OK" for å lagre innstillingene.
  Hvordan fjerne Yandex med Firefox?

   I fremtiden, må du huske å lese meldingen og tilhørende etablering av forskjellige programmer som du ikke installere unødvendig tilbys.  
 •  Diagrammer i Microsoft Word er et utmerket verktøy for visualisering og visuell presentasjon vanskelig oppfattet volum av numerisk informasjon i teksten. Diagrammer som gjør det enkelt å spore mønstre, forholdet mellom faktiske verdier, identifisere trender og logisk konsistens i datatabeller. Microsof Word fra Office-pakken gir et tilstrekkelig sett med verktøy for raskt å lage diagrammer for alle vanlige typer.  Hvordan lage et diagram i Word
   I moderne versjoner av Microsoft Word tekst editor diagrammer er opprettet som følger.
  1.  Plasser markøren på det stedet i dokumentet der det er nødvendig å legge til et diagram.
    I hovedmenyen, velg "Insert", som aktiverer fanen "Chart".
   Hvordan lage et diagram i Word?

    I den høyre ruten som vises, velge diagramtype. De viktigste typer diagrammer tilgjengelig som er mest brukt, avhengig av målene:
    Grafer - Et diagram til et diagram vil tillate deg å demonstrere dynamikken i endring viss verdi avhenger av den aktuelle indeksen. Endring i inntekt på en månedlig ytelse i forskjellige år - Typiske bruks grafer.
    Rundskrivet diagram brukes til å vise verdien av flere variabler, kombinert noen generelle alternativer. For eksempel, kan det bidra til å vise andelen personer av ulike nasjonaliteter innenfor en stat, forholdet mellom ulike inntektskilder i den totale massen av profitt.
    Histogram - Vil vise endring i forholdet mellom stabile grupper som er angitt verdier avhengig av noen faktorer. For eksempel forholdet mellom verdien av euro mot dollar, rubelen i dag, forrige uke, to uker, tre og så videre. Dette er en ganske kompleks typen diagrammer, som dannet grunnlaget for verdiene av de fem søylene i hvilken informasjon som angitt i volum, den laveste satsen, den høyeste satsen, lukking og åpning pris.
    Utveksling kartene som brukes av meglere for å øke synligheten av endringer i drop-selskapets aksjekurser eller valutakurser. Lager diagrammer tillate deg å spore tilkobling av flere variabler, avhengig av frekvensen som som ofte vises stund. For eksempel kan man tenke seg den daglige timeplan av dynamikken i form av salg, mens kontrollere maksimums- og minimumspris som indikerer verdi spores stillinger ved utgangen.
    Surface tegningen er ofte brukt i vitenskapelig aktivitet for å vise tredimensjonale modeller av forskjellige prosesser.
    Andre typer diagrammer finnes varianter allerede vurdert eller brukt mye sjeldnere.
   Hvordan lage et diagram i Word?

    Når du har valgt diagramtype, klikk på "OK", og deretter prøve diagram vises i dokumentet. Samtidig har åpent brev verdier i Excel, for som denne oversikten er basert på. Din oppgave er å redigere dataene på arket, erstatning priser til deres viktighet. Etter at du skriver inn hver ny verdi i Excel grafen i Word automatisk gjenoppbygd, og du trenger bare å overvåke nøyaktigheten av inndata. Etter inn alle data kan du lukke Excel-vinduet.
   Hvordan lage et diagram i Word?

    Det siste trinnet i å lage diagrammer er design. De kan legge til et navn for å gjøre nøyaktig tuning ulike parametere for design diagrammer. For å gjøre dette, plasserer du markøren i kartområdet, og når han blir et kors pil, trykk høyre museknapp. På hurtigmenyen, velge ønsket element.
   Hvordan lage et diagram i Word?

    Riktig og på en riktig måte ved hjelp av diagrammer i Microsoft Word, vil du i stor grad øker sjansene for at informasjonen du oppgir blir klart forstått og tydelig presentert i sammenligning med tabell eller tekstlige former for representasjon av det samme materialet.  
   Excel - dette er et flott verktøy med Microsoft Office programvarepakke for å skape skape og arbeide med tabelldata av diverse kompleksitet. I noen tilfeller er tabelldata presentasjon ikke nok til å tolke mønster og forhold i tallrekker. Spesielt hvis de inneholder flere titalls eller hundrevis av linjer. I dette tilfellet, er enkelt og praktisk ved hjelp av diagrammer som bygger i Excel.  Hvordan lage et diagram i Excel
   Vurdere hvordan i moderne versjoner av Excel føres i nærvær av tabelldata for å lage et diagram.
  1.  Velg en tabell med informasjon du ønsker å uttrykke i diagrammet, fra cellen øverst til venstre og slutter med den nedre høyre. Disse data vil bli benyttet i konstruksjonen av diagrammet.
   Hvordan lage et diagram i Excel?

    I hovedmenyen, aktiver fanen "Sett inn" og velg hvilken type graf i "Charts".
   Hvordan lage et diagram i Excel?

    I menyen velger du diagramtype, basert på dens funksjonalitet.
    I histogrammet kategorier av data er vanligvis plassert på den horisontale aksen og verdier - den vertikale. I volum histogram kategori vist på den horisontale aksen og z-aksen viser den vertikale akse den samme dataverdier.
    GraferLa data reflektere endringer i lengden av tid, data-kategoriene er på den horisontale aksen er den vertikale verdi.
    Sektordiagrammer - Representere bare én rad med data som genereres av et enkelt prinsipp: andelen av hver sektor i disken, avhenger av aksjeverdien av hver gruppe av data av den totale verdien.
    I histogrammet kategorier av data på den vertikale aksen, deres verdi - horisontalen.
    Spot diagrammer utgangspunktet var ikke forskjellig i de typer informasjon som er på deres vertikale og horisontale akser. Ved å vise forholdet mellom tallverdiene av rader av data, faller de forskjeller akser. Hvis du vil, kan du endre og diagram mister sin informasjonsinnhold på samme tid.
    Stock Chart - Det vanskeligste typer diagrammer på prinsippet om å bygge informasjon. Når du bygger lager diagrammer ta hensyn til forhold, forhold og endringsmønstre av flere variabler.
    Boble Chart - Brukes i tilfeller der det er nødvendig for å vise data fra et regneark. Det er to kolonner for å distribuere verdien av aksene X og Y, og størrelsen på boblene er avhengig av tallverdiene i hosliggende kolonner.

    Når du har valgt en generell type diagrammer blir bedt om å velge en av de under grafer avhengig av ønsket visuell design. Gjør ditt valg.
   Hvordan lage et diagram i Excel?

    I midten av arket Excel-diagram ser ut til at bygget program basert på dine data.
   Hvordan lage et diagram i Excel?

    Mest sannsynlig vil det være forskjellig fra hva du trenger på grunn av feil valg program dataserier og verdier. Du må angi presentasjon av informasjon i diagrammet. For å gjøre dette, klikk "Velg".
    I gjennomgangen valg av indikatorer i tråd med sine oppgaver, og klikk "OK" for å lagre endringene.
    Bearbeid motiv diagrammer
    Du kan alltid endre utseendet på den foreslåtte standardkartet, endre format og legge de nødvendige underskrifter. For å gjøre dette, klikk på kartet, og deretter top-boks da vises uthevet i grønt. Det vil være plassert tre elementer: "Designer", "Oppsett", "Format".
    I "Designer" er evnen til å endre fargekart, sin generelle utseende, og dermed endre metode for å presentere informasjon. Hver sektor kan fylle visningsområdet av interesse han tar hele området av diagrammet. Her kan du fullstendig endre diagramtype, slik at alle zahvachuyut samme verdi.
    Fanen "Oppsett" lar deg redigere tekstinformasjon i kartdetaljer - legenden om hver verdi, kalt diagrammer, bildetekster informasjon og deres plassering i samme diagram.
    I "Format" kan du endre utseendet på diagramelementene. Endre kantfargen, tekstbehandling noen elementer. Dimensjonene på diagrammet, bredde og lengde. Bakgrunnsfarge og fargen på hvert element i diagrammet.
    Kartlegging i Excel - Dette er en hendig konverteringsverktøy tabelldata i sitt visuelle displayet. Dyktige bruk av grafer i Excel reduserer tiden det tar å analysere data og identifisere mønstre i dem. Om nødvendig podostrennыe til Excel-data kan enkelt overføres til andre dokumenter Office, for eksempel Word.  
  Яндекс.Метрика