Vi blir ofte møtt med en situasjon hvor det er nødvendig å forbedre kvaliteten på bildene, er det ikke alltid mulig å foreta en ny, bedre bilde. O, hvordan å forbedre fotokvaliteten, vil vi diskutere i denne artikkelen.
Det viktigste at vi trenger - en god photo editor russisk. Program Hjem Photo Studio - er en praktisk og allsidig bilderedigeringsprogram. Du kan ta et par minutter og uanstrengt riktige mangler og forbedre bildekvaliteten. La oss analysere i detalj hvordan du kan forbedre bildekvaliteten på din PC.
Hvordan forbedre bildekvaliteten?

 Installere Home Photo Studio
Laste distribusjon fra den offisielle nettsiden og kjøre den. Følg installasjonsveiviseren ledetekster, det tar bare noen få minutter.
Løp og legge til bilder å redigere. Bygget guiden hjelper deg raskt vise mappene på bildene på datamaskinen og velg ønsket bilde.
 Primære redigere bilder
Først av alt, for å skape høy kvalitet bilde bør adressere svakhetene. Feature Eliminering av feil "vil bidra til å fjerne røde øyne, overdreven støy i bildet, i bare ett klikk fix for mørke eller for lyse bildet, justere fargebalanse, eller legge definisjonen.
Forbedre bildet? Vi vil justere lysstyrke, kontrast og fargebalanse. For disse grunnleggende funksjonene ofte tillate puste nytt liv i en mislykket bilde.
Hvordan forbedre bildekvaliteten?

Det anbefales å bruke en korreksjon lys. For eksempel, mørkere eller lysere enkelte deler av fotografier som ødelegger helhetsinntrykket. Dette gjøres enkelt ved hjelp av en spesiell modul belysning korreksjon.
Overveldet horisonten? Ikke fortvil! Hjem Photo Studio vil raskt løse problemet. Du trenger bare å angi skyline og du vil automatisk justere bildet.
Crop-funksjonen bidrar til å trimme unødvendige deler av bildet. Du kan bruke forhåndsinnstillinger, for eksempel firkantet, det gylne snitt og andre, eller manuelt spesifisere grense bilder.
Trenger du å raskt behandle mange lignende bilder? Programmet støtter batch prosessering - Spar tid ved å redigere flere bilder samtidig.
 Påføring
Hvis du ønsker å ha ditt bilde gjort litt av et inntrykk på publikum? La oss se hvordan du kan forbedre kvaliteten bilder med det innebygde katalog effekter. For ditt valg for et bredt spekter av effekter. Det spenner fra grunnleggende, slik som lysstyrke, kontrast, hvitbalanse, vise og slå til komplekse komponenter. For eksempel, de naturlige effekter - regn, snø, lyn. Bilder kan stilisere under gammelt bilde, blyant tegning, illustrasjon. Og hvordan du gjør din idé et bilde som en gammel rull?
Hvordan forbedre bildekvaliteten?

 Valget av design for et bilde
Stilig bilde vil være en utmerket gave. Bruke den originale rammer eller tre-dimensjonal kontur ved justering av bredde og dybde. Masker tillater å behandle ulike deler av et bilde ved hjelp av de mest bisarre former.
Du kan opprette et postkort med bildet ditt. Stor template katalogen vil hjelpe deg å velge noe som passer for deg - fridager, barn, tilfelle.
 Lagre bearbeidede bilder
Programmet støtter rask eksport - bare velg det formatet og filnavnet ønsket. JPEG optimalisering vil sterkt redusere størrelsen på bilder uten å miste som for eksempel viktig å laste ned mange bilder på Internett.
Rett fra programmet kan du skrive ut bilder som er opprettet. Print Wizard bidrar til å velge hvilken type papir, bare plassere bildet, angi antall kopier, legge til felt og polstring. Bildene kan returnere noen praktisk metode, og Preview vil umiddelbart føre.
Hvordan forbedre bildekvaliteten?

For å oppsummere. Hjem Photo Studio - en kraftig og allsidig program for behandling av bilder. Brukervennlig og intuitivt grensesnitt kan du raskt russisk mester alle funksjonene i verktøyet. Kvalitativ behandling kan gjøres på bare ti minutter, og bilder klar for utskrift eller nedlasting på internett. Bruk en myk, behagelig og ha det gøy jobb!
Last ned photo editor fra den offisielle nettsiden homestudio.su.  
 Lysbildefremvisning av bilder - den mest kreative måten å ta en ny titt på dine favorittbilder. Gi dine venner og kjære en video, og deres lidenskap vil ikke begrense! Men først, la oss tenke på hva som er best å bruke programvare for å lage fotopresentasjoner.
 Vi tilbyr ty til å bruke et kompakt og enkelt program "FotoShOU." Dette verktøyet er designet for nybegynnere og amatører i arbeid med bilder, så håndtere er det ikke vanskelig. Mer om det finner du her: http://fotoshow.su/.
 Denne artikkelen vil introdusere deg til den grunnleggende funksjonene redaktør "FotoShOU" og viser hvordan å lage video fra bilder hjemme.
 Komme i gang
 Programmet har en fin og intuitivt grensesnitt og enkel navigering handlinger. Umiddelbart etter installasjon og oppstart av programmet kan du begynne prosessen med å utarbeide video. Verktøyet støtter to alternativer: Mode lysbildefremvisning fra bakken og klar-tema maler. Hvis du vil bruke en bestemt modus, må du laste ned slideshow.
 Hvis du ønsker å lage en presentasjon fra bunnen av, må du laste ned prosjektfotografier. Du finner dem i modulen visningen skrivebordet på datamaskinen. Når ønsket bilde valgt vil bare dra og slippe dem inn i en fungerende panel med musen.
 Hvis du bruker de innebygde maler, så bare velge en kategori du er interessert i fra listen, for eksempel "reise", "moderne", "bryllup", etc. Innenfor hver kategori er utformet maler lagret noen av hvilken du vil velge. Videre bør prosjektet legge til et bilde.
Hvordan å lage en video med bilder selv?

 Redigering av lysbilder
 Når alle lysbildene vil bli fylt med bilder, kan du begynne å redigere presentasjonen. Programmet tilbyr redigere lysbilde i en egen fane. Behandlingen innebærer å legge inskripsjoner utvalg av dynamiske effekter og angi tidsdisplayet. Blant de presenterte effekter til lysbilder vil du finne en mosaikk, negativ automatisk forbedring og mange andre.
 Lyst til å lære å lage en video med bilder enda lysere? Deretter bruker de originale toner av samlingen. I programmet blir de delt inn i ulike emneområder. Som en ekstra videoutstyr kan gjelde spesifikke temaer - som "virtuell skjerm".
 I tillegg, "FotoShOU" kan dekorere interessante videooverganger. Editor er delt inn i standard og dobbel gradienter. Ved å klikke på en bestemt bryteren, kan du se den i aksjon "i programvaren spiller.
Hvordan å lage en video med bilder selv?

 Skape Video
 Har kommet for å avslutte vår samtale om hvordan å lage videoer fra bilder. Papiret du trenger bare holde klar video i ett av de foreslåtte formater. Dette kan være en vanlig video for visning på din datamaskin, DVD-CD med bildepresentasjon, skjermsparere eller EXE-fil. Praktisk konfigurasjon editor, kan du enkelt og raskt konvertere lysbildefremvisning i ønsket format.
Hvordan å lage en video med bilder selv?
 Bilder - en integrert del av våre liv. Vi elsker å ta bilder overalt for å beholde gode minner fra en hyggelig tid brukt. Men noen ganger vi gjorde bildene er ikke akkurat det samme som vi ønsker - med zasvetamy, unødvendige objekter i scenen eller for store. Dette gjelder spesielt for kvalitetsbilder tatt med profesjonell teknikk. Å løse alle disse problemene vil hjelpe spesiell programvare, for eksempel program for behandling av bilder "hjemmestudio". Den lar deg raskt behandle alle typer bilder. I denne artikkelen vil vi lære hvordan du kan forbedre og diversifisere mottatte bilder og se på hvordan å komprimere bilde uten å miste kvalitet.
 Bilde retusjering
 Når du laster ned og installerer på datamaskinen "hjemmestudio", kan du gå direkte til retusjere bilder. Det kan være som å fjerne "røde øyne" og fargekorrigering. Det hele avhenger av hva du ønsker å fikse bildet.
 Hvis du ser på bildet "røde øyne", da, mens skytingen skjedde irriterende bluss - feilaktig sparken kameraet. Roter nødvendig skygge i avsnittet "Ta defekter." Det er nok å dobbeltklikke på opplyste øyne.
 Før komprimere bildet og gjøre det praktisk for publisering på internett, og kan begrense automatisk forbedring. Denne funksjonen vil tillate deg noen minutter til å justere fargene i bildet - for å gjøre det lysere, mørkere eller lysere. For å gjøre dette, bruker spesielle filtre som presenteres i modulen "automatisk forbedring".
 Kanskje du kjenner problemet og grov hud, og ulike flekker og andre defekter. Et hendig verktøy "stempel" vil tillate deg å enkelt maskere alle feilene på ansiktet ditt. Også for disse formålene er hånd uskarphet og skarphet i kategorien "Correction belysning."
Hvordan komprimere bilde uten å miste kvalitet?

 Mange forskjellige effekter
 Dette verktøyet vil ikke bare hjelpe deg å lære hvordan å komprimere bilder eller kvitte seg med eksterne ulikheter, men vil bli brukt til et bredt spekter av fotoeffekter med innebygd i katalogen.
 Alle effekter redaktør delt inn i kategorier: grunnleggende, elementer, naturlig, geometrisk, lys, farge og styling effekter. Base utviklet for bruk med fargene i bildet, komponenter hjelpe prosessen bildetype eller kombinasjon av mosaikk og naturlig legge litt av atmosfæriske fenomener.
 Geometriske effekter - en kronglete og "fish-eye" light - mystisk glød farge vil bringe lyse farger i bildet og stilisering konverterer bilder til en gravering eller tegning.
Hvordan komprimere bilde uten å miste kvalitet?

 Eksport og komprimere bilder
 Og nå se på hvordan å komprimere et bilde, uten å forårsake skade med sin kvalitet. Du kan gjøre dette i menyen "Fil» & gt; "Optimize JPEG». I et eget vindu, vil du bli bedt om å redusere størrelsen på bildet manuelt. Bare flytt gliderne "bildekvalitet" og "Smooth" til du får det forventede resultatet. For å sikre at kompresjonen er vellykket, periodevis trykk "View". I JPEG, kan du lagre det redigerte bildet i noen andre utvidelser - PNG, GIF, TIFF, etc.
Hvordan komprimere bilde uten å miste kvalitet?
Яндекс.Метрика