Vi må ofte forholde seg til ulike videoformater, men ikke alltid vi kan hjemme for å skape høy kvalitet video. Vanligvis, for å lage en komplett film fra ulike fragmenter trenger spesiell programvare. Denne artikkelen vil introdusere deg til nytte, ideell for nybegynnere i videoredigering.
 "Video redigering" - en hendig video editor som lar deg ikke bare forstå hvordan å forbedre kvaliteten på videoen, men vil være i stand til å montere spektakulære videoer. Alt du trenger å lære - det er prinsippet av programmet.
 Legge til filer og overganger
 Listen verktøyet lar deg legge til prosjektet ikke bare filmer, men også bilde. Dette betyr at du får til å enkelt komponere innenfor den neste filmen enda favorittbilder. Alle elementene du ønsker å bruke et klipp festet direkte på din PC i faner "Video" og "Bilder".
 Selvfølgelig, er en legge filer ikke nok. Å skape en god film, vil du også trenger å vite hvordan man kan forbedre videokvaliteten. Først bør vi sette opp interessante overganger mellom lysbilder, som er i samme avsnitt. Du trenger bare å vurdere det finnes maler å velge mellom disse passasjene utenat, og flytt en bestemt celle.
Hvordan forbedre videokvalitet i et par minutter?

 Effekter, skjermsparere og musikk
 Nå la oss snakke om litt ekstra utforming video. Dette er de effekter intro og musikk, som også vil hjelpe deg å montere og lyse film. Mange effekter kan finnes i de interne innsamlingsprogrammer. Blant de mest originale alternativene vil du møte en gammel film effekt, negativ, pikselering, avatar og lignende arter. Å velge effekter, er det nødvendig å sette "tick" foran dem. Så du kan bruke på et videoklipp, flere effekter.
Hvordan forbedre videokvalitet i et par minutter?

 Skjermsparere - er en annen måte hvordan du kan forbedre kvaliteten på video og få en interessant film. Vekt klar introer for enhver smak og farge venter på deg i modulen "Legg» & gt; "Screen Savers". Hvis ingen av de ferdige priser du ikke liker, da har du en sjanse til å skape din egen mal basert på en vilkårlig samling. Denne animasjonen er skapt i "My skjermsparer": utvalgte bakgrunn, vakre bilder og morsomme figurer.
 I tillegg til effekter og skjermsparere programmet "Videoredigering" er utstyrt med tillegg av låter. En rekke melodier er i "Musikk" - du kan velge en klar sang eller laste ned audio editor med dine poster.
 Lagre det ferdige videoen
 Verktøyet, som vi sier i denne artikkelen ikke bare vet hvordan man kan forbedre videokvalitet, men også vet hvordan å holde montert video i forskjellige formater. Alt dette kan gjøres på "Create", velge den foretrukne form for eksport dit. Ja, du kan konvertere video til AVI eller MPEG, brenne den på en DVD-plate og lastet ned til din enhet som iPhone eller iPad. I tillegg lar programmet deg å raskt og enkelt sette videoen på YouTube.
Hvordan forbedre videokvalitet i et par minutter?
Hvordan å lage en lysbildefremvisningFotografering - en av de viktigste oppfinnelsene av menneskeheten. Spesielt praktisk var å fotografere oppfinnelsen av digitale kameraer. Nå kan du vise bildene dine på en dataskjerm eller TV, inkludert en lysbildefremvisning og se din helse! For å lære hvordan å lage en lysbildefremvisning, fortelle deg din favoritt site poradumo.pp.ua

Hvordan å lage en lysbildefremvisning

Lag en lysbildefremvisning ved hjelp av mange programmer. Dessverre er mange av disse programmene er betalt. En av de få "smarte" og gratis programmer som skaper lysbildefremvisninger, er det et program Movavi Video Suite 9. Gratis nedlasting dette programmet, kan du starte lysbildefremvisning. Vi tilbyr turn-basert undervisning ved hjelp av en Movavi Video Suite 9.
1. Etter å ha åpnet Meny kategorien Quick Start, velge "Bilder". Det klikker du på "Slideshow".
2. Dersom et vindu Movavi Video Suite: lysbildefremvisning. Under "Foto" klikk "Legg til mappe".
3. Det vil åpne et vindu "Velg mappe". Vi er på jakt etter den riktige stasjonen og mappen der bildene er lagret. Finn mappen, klikker OK
4. Alle bilder i mappen vil bli vist i lysbildefremvisningen. Hvis lysbildeserien ønsker å legge til bilder fra andre mapper, kan du oppnå dette ved å gjenta trinn 2 og 3.
5. Bildefremvisning spesielt imponerende er ledsaget av et lydspor. Programmet Movavi Video Suite 9 lar deg legge til et lydspor i lysbildefremvisningen. For å gjøre dette, gå til kategorien "Musikk", og klikk "Legg til".
6. Du skal se et vindu "Velg Audio legge til." Det er nødvendig å velge lydfilen. Klikke på den valgte filen og trykke på "Open", er du legge den ønskede filen i lysbildefremvisningen.
7. All lydfilen vedlagt. Om nødvendig tilleggs lydfiler må gjentas punktene 5 og 6 i det nødvendige antall ganger.
8. Ved å klikke på "Effekter" med bryterne for å justere lengden på overgangen fra en til en annen. Du kan gjøre overgangen fra den ene til den andre ved hjelp av spesielle effekter.
9. Alle lysbildefremvisning klar. Nå må vi bestemme hva de skal gjøre med en lysbildefremvisning. Med fanen "Export" kan du lagre en lysbildefremvisning i alle videoformater, samt en DVD-format for mobile enheter.
Nå som du vet hvordan å lage en lysbildefremvisning. Lykke til favorittstedet nyttige tips.
Hvordan lage en fotnote i Word?
 Fotnoter er nummerert referanser i teksten, sende leseren til ytterligere informasjon i form av korte forklaringer eller kommentarer på slutten av en side eller et dokument. Kanskje du hadde med dem når du leser bøker. Hvis dette er deg selv ønsker å bruke denne metoden når du gjør din egen opprettet dokumenter, tilbyr vi deg en guide til hvordan å lage fotnoter i Word. I en tekst editor Ward kan bruke fotnoter av to typer: vanlig og endelig. Forskjellen fra hverandre er bare i plasseringen av teksten etter forklaring av fotnoter. Ved bruk av konvensjonelle forklaring koblinger er på samme side som de nummererte fotnoter og når du bruker end - i slutten av dokumentet.
 Hvordan du installerer konvensjonelle fotnoter
 Ordinær fotnote i Ward satt som følger.
 1.  Åpne dokumentet som du må stoppe fotnoter.
   Plasser markøren på det stedet i teksten, som må installeres først fotnote.
   I hovedmenyen gå til "Lenker" og klikk "Sett inn fotnote".
  Hvordan lage en fotnote i Word?

   Når du klikker på denne knappen for å plassere en link for å plassere en fotnote med tallet "1", og markøren flyttes ned på siden der du ønsker å samle inn beskrivende tekst til en fotnote.
   Tilsvar, satt alle andre fotnoter i dokumentet.
   Jevnlige forbindelser med løpende nummerering i et dokument, men som nevnt ovenfor forklarende bildetekster for alle koblinger på siden er gitt på slutten av hver side.
   Hvordan lage det siste leddet i Ward
   Det siste leddet brukes mye sjeldnere, men deres installasjonen er helt analogt til det normale.
  1.  I et åpent dokument fotnoter avmerkingsboksene for å plassere markøren til stedet for forekomst av den første linken.
    I hovedmenyen gå til "Lenker" og klikk på "legg til en endelig fotnote."
   Hvordan lage en fotnote i Word?

    Når du klikker på denne knappen for å plassere en link for å plassere en fotnote, og markøren flyttes til slutten av dokumentet der du vil samle inn beskrivende tekst til en fotnote.
    Tilsvar, satt alle andre fotnoter i dokumentet.
    I motsetning til konvensjonelle sluttnoter standard nummerering brukes romertall.  
Å trimme en sangTidligere ble det gjort for å spare plass. Nå, med økning i mobil-minnet, og enda flere PC'er for å spare plass ved ikke så viktig. Du kan laste ned til telefonen din som ringetone og et helt album, og du fortsatt har mye plass.
Men avlingen sangen er fortsatt nødvendig. Noen ønsker at de kaller var en del av melodien, som er godt gjenkjennelig og ønskelig å fjerne den lange oppføring. Andre foretrekker å kutte ut et dikt, deretter montere det slik at det ble gjentatt flere ganger. Vel, noen ville bare klippe noen lyder, og deretter bruke dem til ulike formål. Forresten, kan disse lydene synes høres bra ut, og ofte kan de bli kuttet fra de mest uventede steder komposisjon. Kuttet og montert ring kan brukes som lydsporet i videoen. Å trimme en video, kan du se på en annen artikkel.
Vi ønsker å snakke om de mest enkle og effektive måter å trimme sangen. For å starte, vil du lære om dataprogrammer, de fleste som er distribuert gratis. Deretter beskriver tjenester som lar deg å beskjære sangen på nettet, for de som foretrekker ikke å installere noe på datamaskinen. Alle disse programmene kjøres under operativsystemet Windows.
Hvis du ønsker å kopiere CD-er bruker Nero, med ekte tysk kvalitet og oppetid, du har sikkert sett at valget av programmet hopper slikt program som Nero Wave Editor. Dette programmet er bare for de som ønsker å trimme sanger. Før du trimme sangen i denne enkle redaktør ved å velge lydfilen på harddisken som du ønsker å jobbe, deretter passere sitt program, merk ønsket stykke og holde kuttet versjon.
Imidlertid bør det bemerkes at programmetNero betalt, og bør forresten ganske dyrt. Beskriv gratis. Det vil programmerbar mp3DirectCut. Du kan laste det ned fra nettstedet mpesch3.det.cc/mp3dc.html.Programmet er ganske enkel. Dens viktigste funksjon - gjør det filer mp3 uten å ofre kvalitet. Dette følger fordi når du redigerer programmet konverterer mp3-filformat til wav, og deretter tilbake. Også, ved hjelp av det du kan redigere tags mp3, og jobbe med lyd. Det forhånds funksjon. Programmet er helt Russified.
Et annet program,AudacityEn litt mer komplisert, men lar deg jobbe ikke bare med formatet mp3, men med mange andre. Du kan laste det ned frahttp://audacity.sourceforge.net/.Programka virkelig bra. Helt på russisk, med masse tips. Det kan ikke bare klippe sangen, men musikken og redigere pokanalno. Dette, for eksempel, er det viktig for de involverte zvukomontazhom eller, for eksempel, ønsker å skape en sang for karaoke. Det fungerer ikke bare med formatet mp3. Du kan også justere tonen, og selv endre tone. Avling sang redaktør Audacity kan være bare noen få klikk unna. Dette programmet krever alle som ønsker å lage sine egne komposisjoner.

Avling sang online

Vi slår til den andre delen av vår historie -Å trimme en sang på nettet. Hvis du er kjent med internett, har du sannsynligvis kan finne en rekke nettsteder hvor du kan laste ned omskjæring sanger eller deler av sanger. Men ikke alle ønsker å søke. Jeg synes ofte at virkelig interessant, mye vanskeligere enn å lage selv.
Den første online-tjeneste som lar deg trimme en sang på nettethttp://www.mp3cut.ru/.
Førsthelt på russisk. Det er gode nyheter. Dernest - selv om designen er ganske enkel og minimalistisk grensesnitt til funksjonen sanger beskjæring tjenesten håndterer stor. Her er en mulighet til å beskjære sangen uansett lengde. Interessant, podvysnet eller tjeneste hvis det er å helle litt løse spor? Bare velg en sang fil på datamaskinen din, laste det opp til en tjeneste og definere brikken du ønsker å kutte. Hvis du vil - kan du bruke "predproslushyvanye." Deretter holde klar versjon til datamaskinen.

En annen måte å trimme sangen online http://www.mobilmusic.ru/mp3rezak/.
 Det er en av de store Internett-portaler dedikert musikk for mobiltelefoner. Det du kan prøve å finne en klar alternativ. Når du klikker på en link - i høyre kolonne vil du få detaljerte instruksjoner. Først laste ned stykke på stedet. Deretter bruker glidebryterne for å velge et passende stykke. Tidligere bør lytte til det, har du gjort hva de ville. Etter at undertrykke Ok, kuttet hva du liker og lagre på datamaskinen.

Og til slutt, den tredje måten å trimme sangen online http://allnokia.ru/mp3maker/.
 Også plassert på store portaler for mobiltelefoner. Det er også lett å bruke. Imidlertid, for bedre hastighet enn den som er beskrevet ovenfor ledd. Alt er akkurat det samme - last, bestemme stykke, lytte, kutt, tømmes.  
Яндекс.Метрика