Hvordan fortelle kjønn på datamaskinen?
 De fleste PC-brukere referere til det som en normal husholdningsapparater som har å utføre oppgaven tildelt ham, til et punkt der det vil uunngåelig bli erstattet av en ny og perfekt. Men det er en annen kategori som anser det for å være mer enn bare en sjelløs maskin, eller hva til hvem du kan kontakte ved navn. At representanter for denne kategorien av brukere er ofte interessert i spørsmålet om e-definition sex venn til å gi ham et skikkelig navn og behandlet som en likeverdig medlem av familien, eller nesten lik med begge deler.
 Hvordan fortelle sex av en datamaskin som kjører Windows
 For å bestemme kjønn på datamaskinen som kjører Windows-operativsystemer, gjør du følgende:
 1.  Åpne Notepad teksteditor og skrive det i neste linje
   Create ("SAPI.SpVoice"). Speak "Jeg er datamaskinen"

   I stedet Jeg er datamaskin Du kan legge inn en hvilken som helst annen setning, viktigst at det var på engelsk.
  Hvordan fortelle kjønn på datamaskinen?

   Lagre i enhver passende sted i teksten som en fil med noen navn, men med obligatorisk forlengelse * VBS. Eksempelvis voice.vbs.
   Løp og lytte til den stemmen vil bli levert valgt setning: mann eller kvinne.
   Hvis jente - så din datamaskin gutt, og hvis en kvinne - den jenta. Det skjer på grunn av dårlig valgt setning er vanskelig å avgjøre hvem som eier en datastemme, mann eller kvinne. I dette tilfellet endrer uttrykket Jeg er datamaskin til noe mer fornuftig som om Jeg elsker deg. Hvis du ikke ønsker å opprette filen selv, kan du laste ned et arkiv av dem fra vår server.
   Hvordan fortelle sex av en datamaskin som kjører Mac OS X
   I datamaskiner fra Apples sex er bestemt enda enklere:
  1.  Starter terminalen.
    Skriv inn i terminal si «Jeg er datamaskin» og trykk på Enter (Enter).
   Hvordan fortelle kjønn på datamaskinen?

    Lytt hvis stemme er ytret denne setningen og foreta nødvendige konklusjoner om kjønnstilhørighet datamaskin.
    Klart, i dette papiret, holdt en betydelig andel en spøk, så vel som hvilken type stemme som vil vise det avhenger av den forhåndsinnstilte operativsystemet. Om nødvendig, basert på personlige preferanser, kan du alltid endre stemmetype, og dermed gulvet av datamaskinen.  
Rengjøring av tastatur

 Tastatur - en av de viktigste inndataenheter. Hennes nøkler vi berører hele tiden, for det vi (noen) spise og drikke te. Til slutt det bare faller støv. Det er en studie testet renheten av tastaturet. Det ble funnet at tastaturet på kontoret, antall mikrober, mye skitnere gjennomsnittlig toalett. Tastaturet er mye renere hus.

 Så, må du rengjøre tastaturet. På grunn av spesifisiteten av bygninger og småstein samler seg ikke bare mellom tastene, men under dem. Ingen klut vil hjelpe. Kraftig kompressor - kanskje. Men den mest effektive måten - "noskovaya" teknologi.
 Som guinea - ta min gamle tastaturet. Sendt til hvile fordi det var stershyhsya bokstaver. Skitt på henne igjen, og nå skal vi rydde opp. For å vise bilder.
Rengjøring av tastatur

 Nærbilde av bildet er synlig skitt mellom tastene. Dessuten, hvis overflaten er litt skitten nøkler bare gjorde det begynner å holde seg til støv.
 Shoe begynne med, vi omskrive tastesekvensen på papir. Eller ta bilder på et digitalt kamera. Når vi kopiert eller fotografert - ta en skrutrekker (eller en stål linjal) og begynne å ta ut nøkkelen. Podkovыryvaem nøkkel hersker, klikker det bør vike fra reiret. I bredt sett av nøkler braketten - last distributør - uansett hva du trykker på kanten av nøkler - nøklene ikke perekashyvalo ikke sitter fast.
Rengjøring av tastatur

 Utseende tastatur med tastene fjernet. En forferdelig syn. Putting vakuum skitt og demontere tastaturet på. Etter å ha fjernet baksiden av filmen vi ser, controller, membran matrise (silikon vesikulære brev). Vi fjerner kontrolleren og tape - andre attributter og mitt under vann og såpe. Tastene er den samme (ikke glem å fjerne tråd parentes i lange nøkler) setter en sokk og knytte knute, som i bildet:
Rengjøring av tastatur

 Sokk kaste i vaskemaskinen og vask med andre klær.
 Etter vask er fullført, taster og andre detaljer tørket - få et fjell av detaljer, som avbildet.
Rengjøring av tastatur

 Sette nøklene i omvendt rekkefølge: sette membranen film, controller, bakveggen, og hele greia vri på plass. Knipser - og satte nøkkelen på plass. Bare å sette inn i sporet og trykk. Med et klikk på en knapp vises i sporet og låser. I Arrow vakt - sette braketten tilbake (metoden avhenger av strukturen av tastaturet). Hvis klippet riktig innstilt, vil nøkkelen zaklinivatsya når trykket. I å utføre denne operasjonen svært nyttig pre-laget bilder opprinnelige tilstanden. Merk at tastene kan ha samme bilde, men forskjellig form (f.eks piler).
 Utseende netto samlet tastatur:
Rengjøring av tastatur

 Utvendige tastene rengjøre tastaturet:
Rengjøring av tastatur

Hastighetstest
 Mannen som liksom interessert i internett, klatrer på en stor nettsider og noe rister ut minst en gang i livet reiser spørsmålet: "Hva er hastigheten på min internett og hvordan kan jeg sjekke? ". Selvfølgelig gir denne informasjonen leverandører kobler den som ringer til Internett. Men få folk betale for dette valget deres oppmerksomhet i første omgang når tilkoblet. Jeg tror ikke alle disse tallene. Som du vet, til selskaper som forbinder muligheter dekorere din lille internett-kanalen. Så tillit men verifisere, som de sier.
 Heldigvis sjekk nå Internett-hastigheten er enkelt. Det er mange tjenester der du kan helt gratis online selv kjenner den virkelige hastigheten på din internettkanalen. I disse tjenestene vil forstå og teste Internett-tilkobling, selv et barn. Kort tid etter start av testing (tid avhenger av hastigheten på kanalen) får du virkelige resultater.
 Hvordan tester du hastigheten på Internett i online-modus?
 Veldig enkelt! Tilgang-kanal bestemmes av volumet av nedlastet informasjon (slik som bilder eller tekst) per tidsenhet. Jo høyere hastighet på Internett-kanal, jo raskere vil du laste ned enkelte filer og raskere starte nettleseren din. Men prisen på raske utbredelsen av Internett-leverandører er henholdsvis ovenfor. Ved å teste din internett, i bakgrunnen en viss mengde nedlastede data lastetiden bestemmes av hvilken nedlasting dette beløpet er beregnet og gitt deg det endelige resultatet i nettleservinduet.
 Siden den gjeldende hastighet Internett kanal avhenger av mange faktorer, for en virkelig pålitelige og nøyaktige resultater, anbefales det:
 1. Midlertidig deaktivere alle programmer som påvirker den aktuelle hastigheten på internettforbindelsen din. Dette programmet kan være rocking (last ned master, fleshget, reget, FlashGet, bittorrent og andre), Internett-TV eller radio, aktuelle programvareoppdateringer (for eksempel antivirus).
 2. Ikke flytt til andre sider.
 Under disse enkle retningslinjene, reduserer du målefeilen til et minimum. Vi vurdere å sjekke høyhastighets internettforbindelse i flere kjente tjenester.

 2ip.ru/speed/
Hastighetstest

 Skriv inn i boksen forutsigbar rente (valgfritt), bekreftelseskode fra bildet og trykke på knappen " Test ". Etter en tid, hvor du bare trenger å vente og ikke å åpne andre sider, får vi omtrent følgende resultat på testverdiene som inngangs- og utgangshastigheter (selvfølgelig, vil du ha forskjellige verdier):
Hastighetstest


 http://www.seo-monster.ru/proverka-skorosti-interneta.html
Hastighetstest

 Tjenesten gjør det mulig å kontrollere hastigheten på internett med fire forskjellige tester (ved å laste opp bilder og tekst data i ulike formater og størrelser). Når du har klikket "Check" og en kort pause se resultatet i kolonnen " Din Connection ":
Hastighetstest


 http://proverim.net/speed.php
Hastighetstest

 Enkelt og veldig praktisk tjeneste for Speed ​​test. Du kan velge to alternativer for testing basert på mengden av informasjon. Den mer i form av den nedlastbare filen for testing, jo høyere målenøyaktighet, imidlertid, og blir nødt til å vente lenger. Etter starten og slutten av testen måler farten i det samme vinduet kan vi se resultatet i form av kilobyte / sekund og kilobit / andre:
Hastighetstest

 Det er nok av tjenester både innenlandske sjekker og utenlandske. Behandle dem alle ikke gir mening, de er like og skiller seg bare i design og noen ekstra funksjoner. Disse tjenestene kan være enkelt og raskt fant du skriver "Speed ​​test" eller "Internett-tilkobling speed test" i din favoritt søkemotor (Google, Yandex, Rambler, etc.). I de engelskspråklige ressurser slike tester er kalt «speed test» eller «internett speedtest».
 Hvis du får resultater som er forskjellig fra din ISP oppgitt, ikke rush til konklusjoner! Gjenta testen flere ganger, eller prøv en annen tjeneste, siden det er en mulighet for at området der du er testet, bare opptatt.
 Igjen, for å få reelle resultater må du lukke alle programmer som er knyttet til innhenting og data fra Internett. Dersom hevdet hastigheten på internettforbindelsen din er 512 kbit / s, og du fikk for testing, for eksempel, 480 kbit / s, ikke bekymre deg - dette er enda et godt resultat, fordi hastigheten på Internett i øyeblikket er påvirket av mange faktorer. Hvis denne prisen etter flere forsøk og samsvar med alle vilkår for testing vil variere fra 2-3 ganger lovet, anbefaler vi at du umiddelbart ta kontakt med din ISP. Rask Internett og dere ærlige ISPer!
 Og her kan du lese om hvordan du kan øke internett hastighet.  
Яндекс.Метрика