Hvordan å fotografere i Skype

En av de mest populære programmene for å kommunisere i et virtuelt nettverk - Skype.
 Det gir en mulighet til å snakke med slektninger eller venner i alle hjørner av verden, og når som helst ved hjelp av Internett. Det satt video, så vel som venner kan sende bilder eller favorittmusikk.
 For å gjøre kommunikasjonen enda mer interessant, kan du lage morsomme bilder.
Hvordan å fotografere i Skype

 For å gjennomføre denne planen skal:
 - Programmet Skype
 - web-kamera.

 Instruksjoner for bruk
 Trinn én
 Du kan gjøre bildet eller bilde følgesvenn, så må du installere en spesiell PC enhet - web-kamera. Kjøp det du kan i noen butikk som selger digital teknologi. Hva bedre kamera, jo bedre glans og klarhet. Å installere det, bør du bruke drivere som er lagt til settet.
 Trinn to
 Løp og se er web-kamera. For å sjekke, åpner du menyen "Verktøy", og de åpner "Innstillinger". Nå krysser motsatt funksjon "Aktiver Skype Video." Så du umiddelbart se øverst til høyre på skjermen et bilde.
 Trinn tre
 Slik åpner du et selvportrett "Videoinnstillinger", og klikk deretter på elementet "Video Frame". Smil og klikk på "ta et bilde". Nå kan du velge ønsket område ved hjelp av fotorammer, som kan strekke bildet. Deretter klikker du på alternativet "Lagre øyeblikksbilde". Deretter åpent bibliotek med bilder. Nå lage en avatar fra bildet innhentet eller klikk "Avbryt".
Hvordan å fotografere i Skype

 Fjerde trinn
 Det er en enklere måte å lage bildet ditt i programmet Skype. Vanligvis er web-kamera en knapp å ta bilder. Hvis ja, så klikker du bare på det når du ser bildet på skjermen.
 Trinn fem
 Nå er tiden inne til å redigere. Du kan forbedre kvaliteten på bildet. Vi er bare klikk på "Innstillinger web-kamera." Når klikker på den, du kan stille inn ønsket bilde kontrast og lysstyrke.
 Trinn seks
 Å skape et bilde min venn bare høyreklikk på bildet på tidspunktet for hans kall. Det vil deretter slippe den ved å velge "Frys". Lagre bilder på harddisken i ønsket mappe.
 Trinn Seven
 Nå kan du vise ditt bilde laget med venner eller slektninger. Du skjønner, i nedre venstre hjørne er posten "Share"? Klikk på den og finne den rette personen.

Som fotografert på webcam på en laptop

Til ta et bilde med mobilen nok til å bruke den bærbare datamaskinen "Native" programvare som gir full bruk av datateknologi. Eksempelvis HP-modeller et slikt program som kalles «HP Kamera»Som gjorde kjøres som følger: Gå til "Start" - Deretter klikker du på "Alle programmer" velge HP - HP Kamera eller du kan bruke et standard sett med operativsystemet Windows.
 I Oppsettsmenyen Programvare bør sette visse parametre selvutløser og bilde dimensjon. For finere innstillinger, bilder, dvs. innstilling av kontrast, fargemetning, lysstyrke og så videre brukt alternativ "Driver Properties".
 I menyvalg opptaksmodus må spesifisere på kameraikonet. For å ta et bilde på kameraet ditt, du bare trykke på knappen (rund), plasseringen av noe som er i nedre høyre hjørne av vinduet, det vil si bildet i operativsystemet vil forbli på menyen "Image".
Som fotografert på webcam på en laptop

 Anbefalte Applications
 Du kan også bruke Standard operativsystemet WindowsDvs. gå til "Start", Så "Control Panel" velge "Skannere og kameraer" (Velg den innebygde kameraet). I vinduet som vises, må du trykke "Fjern"Som er under kamerasøkeren. Den resulterende bildet du vil lagre, noe som indikerer veien.
 Bildet kan ha gjort med en standard editor Paint. I denne editoren bør velge "Kom deg vekk fra kamera eller skanner». På dette punktet vil vi være engasjert fullverdig bilderedigering.
Som fotografert på webcam på en laptop

 Tredjepartsprogrammer
 I dag er det et bredt spekter av attraksjoner på programvare for å utføre et øyeblikksbilde av webkamera. Blant denne listen er det Gratis versjoner av programmer. En av dem er «Levende Webcam 1.1». Men det er programvare som fungerer med glede. Det kalles «Webcam Avatar». Dette programmet gir mulighet til å ikke bare ta bildene, men gjør animerte versjoner av fotografier fra vanlige snapshots.
 Når du har installert «Webcam Avatar» dine neste skritt bør være:
 - Trykk på knappen "Gjør bildene» (Om nødvendig kan du angi tilleggsfunksjoner);
 - Skriv inn navnet på det nye bildet;
 - Trykk på knappen "Create" og i løpet av sekunder får lovet gratis animert bilde fra webkamera.Arbeide med photoshop

Sannsynligvis mange PC-brukere ønsker å lære Photoshop og redigere egne bilder eller tegninger. I denne artikkelen vil vi gi noen anbefalinger, slik at å forholde seg til dette programmet og oppnå virkelig flotte resultater. Så, la oss starte.
 Installere Photoshop på datamaskinen og kjøre
 Først av alt har installert på din datamaskin. I så fall, hvis det allerede er installert, kjøre den og begynne å studere.
 I boksen, vil du se følgende meny: "Meny", "Toolbox", "-alternativer", "palett", "Work Area", "Status Bar". Via panel "Meny" Du kan arbeide med bilder og filer, opprette, lagre, åpne, etc.
Arbeide med photoshop

 Lær det grunnleggende
 Arbeide i Photoshop?
 Først av alt, bør vi begynne å jobbe i Photoshop, som begynner å endre bildet. På hvilken måte? Det er enkelt.
 Åpne menyen, der klikker du på "File" og velg bildet.
 Anta at du vil gjøre følgende klare bakgrunnsbilder og sette katten på en bakgrunn av grønt gress.
 Ta etableringen av et nytt lag i paletten, som åpner Kategorien "Layer" det - "Opprett et nytt lag" og vente til vinduet ikke vises et nytt lag - "Layer 1". Klikk med musen på det.
 Gå til "Toolbar" der se etter "Rectangular området" og velg hele bildet. Hvordan? Elementær. Klikk på øverst til venstre i bildet og, holder det, gå til den motsatte kanten.
 Endre basisfarge, som åpnet "Toolbar" Klikk på "hovedfarge". Når du ser fargepaletten, velger å bruke musepekeren. Etter å ha definert farge, klikk på "Ja".
Arbeide med photoshop

 Fjern markeringen ved å klikke på bildet.
 Deretter velger lagpaletten "Bakgrunn" og be om et klikk med høyre museknapp. Fra rullegardinmenyen, velg "På bakgrunn." Endre inskripsjon "Layer 0" til "Layer 2" og klikk på "Ja".
 Dra med venstre museknapp "Layer 1" til "Layer 2".
 Åpne lagpaletten "og klikk på bildet for øyet er nær" Layer 1 ". Velg "Lag 2".
 For å kunne bruke ren bakgrunn "Magic Wand" og klikk på bakgrunnsfargen. Vent minst inntil valgbakgrunnsfarge konturlinjer.
 I tilfelle at for noen grunn dette er ikke nok, og du trenger noe annet å velge, trykker Shift-knappen og hold den, klikk på den fargen du ønsker å legge til utvalget.
 Hvis du trenger å ta litt skygge valg, trykker du på Alt-tasten og hold det til å klikke på rett sted.Яндекс.Метрика