Hvordan fotografere SLR

Hvis du kjøpte kameraet (SLR) betyr ikke at alle bildene skal være profesjonell. Å utføre høykvalitets bilder må lære å bruke hans stab, lære de grunnleggende konseptene. Engasjere treninger endre innstillingene teknologi og gjennomføre forskning som et bindeledd mellom opptaksforhold, generelle innstillinger og ønsket resultat.
 For bildekvalitet å vurdere belysning av faget. Avhengig av denne delen, må du stille inn følsomheten din teknologi. På solfylte dager, eller anvendelsen av kvalitet belysning anbefalt å redusere verdien av hundre eller to hundre. I dårlig vær er anbefalt å øke frekvensen til fire, og i kveld skal ta omtrent åtte og en høyere rente.
 Jo høyere følsomhet, jo mer digital Støy dannet i bildene. I tillegg altfor høy forekomst av følsomhet i sterkt lys, vil trolig føre til det resultat at bildene vil bli bortskjemt. Det er også veldig viktig å huske at hvis du bruker blitsen, bør følsomheten reduseres til 102 hundre.
Hvordan fotografere SLR

 Den andre fasen innstillinger refleks
 Nå går du til Innstillinger Hvitbalanse. Denne innstillingen vil la systemet korrekt gjenkjenne og reflektere fargene. Fordi ulike typer belysning er nesten alltid gi en rekke bilder.
 For eksempel vil en typisk glødelampeskjermer legge all yellow. Den er designet for å balansere fargetemperaturen og skape de mest naturlige fargene legger mer blå nyanse og så fjerner effekten av belysning lampen nyanse av gult.
 Prøv å fotografere med ulike følsomhetsinnstillinger ute i ulike værforhold i områder med ulik belysning. Og til slutt kan du sammenligne resultatene dine.
Hvordan fotografere SLR

 Vilkår for bruk Aperture
 I ulike situasjoner bør ordentlig gjelder ferdigheter gulvet. Det kan åpnes og lukkes samtidig regulering av strømmen av lys. Således, jo mer membran avslørt, jo lysere du kommer opptakene.
 I lys overføringsspalte utfører grunnleggende funksjon som regulering dybdeskarphet. Avslørt membran tåkelegger nesten alt som produseres av fokusområde. Lukket åpning gjør alt identisk bilde skarpt.Hvordan du deaktiverer tjenester på alle Beeline

Mobiloperatøren "Beeline" for å tiltrekke seg flere kunder har lenge begynt å levere et stort antall ulike tjenester som noen ganger er det absolutt ingen grunn. Vanligvis forbinder abonnent dem tilfeldig eller er utdatert.
 Akkurat da spørsmålet - "Hvordan å deaktivere denne tjenesten? ". La oss prøve å forstå.
Hvordan du deaktiverer tjenester på alle Beeline

 Her er fremgangsmåten
 Trinn 1
 Til å begynne å finne ut hvilke konkrete tjenester du er koblet til den fra telefonen dial * 110 * 09 # og trykk samtale. Etter en stund kommer du sms-melding med en liste over de tilkoblede telefontjenester.
 For å deaktivere en bestemt alternativ, skriver passende kombinasjon av:
 • For å slå av "Vær oppmerksom på" type * 110 * 400 # trykke opp samtalen;
 • For å slå av "Vær oppmerksom +" - * 110 * 1062 # trykke opp samtalen;
 • For å deaktivere tjenesten "Voice Mail" - typen * 110 * 010 # og trykk på ringe;
 • For å låse "Antiaon" - typen * 110 * 070 og trykk på ringeknappen;
 • «Chameleon» - rekrutt * 110 * 20 # Neste utfordring;
 • For å deaktivere "Chat" - rekrutt * 110 * 410 # Neste utfordring;
 • For å låse "er en kontakt" - rekrutt * 110 * 4020 # Neste utfordring;
 • «Sms-bevegelse" - rekrutt * 110 * 2010 # Neste utfordring;
 • For å slå av "Favourite nummer" - typen * 139 * 880 # Klikk på samtalen.
 Trinn 2
 Hvis du trenger å deaktivere "Beep" må ringe gratisnummer 0770 og følg talemeldingene.
 Trinn 3
 Block service "Lottery 1010" kan ved å sende en tom sms til nummer 3003.
 Trinn 4
 "Hello" frakoblet anrop til nummer 067409770 eller SMS-meldinger * 111 #. Neste må du velge trinnet "My Beeline" og deretter "Tjenester" - deretter "Hei" og "Av".
Hvordan du deaktiverer tjenester på alle Beeline

 Trinn 5
 Å deaktivere tjenesten "Se", skriv kommandoen * 566 # og trykk på ringetasten. I hovedmenyen, velg "Av".
 Trinn 6
 "Internett-innstillinger fra telefonen," kobler samtalen til antall 0622.
 En liten notis - rekrutteringsteamet * 110 * 09 # Denne tjenesten er ikke nevnt i listen vedlagt.
 En alternativ vei
 Administrere dine tjenester er bare kommer til SIP Beeline (Uslugi.beeline.ru).
 Logg deg inn her vil fungere som ditt telefonnummer for å få et passord, skriver * 110 * 9 # Klikk på samtalen.
 Små nyanser
 «Sms-pack" du kan ikke slå av, for bruk av denne tjenesten penger fjernet ugjenkallelig.Hvordan å lage en skjermdump i Windows 7

Åpning av skjermen du vil ta bilde av. Neste å utføre skjermen trykker du på knappen «Prt SC». Å utføre øyeblikksbilde av et enkelt vindu, bør ikke bare skjermen trykker tasten konfigurasjon Alt + Prt SC ».
 Deretter må brukeren lagre et bilde. Vi bruker standard programvare i form av en grafisk editor kalt Male. I en åpen programvare på toppen av vinduet i "Main" trykk på knappen "Insert".
 Etter innsetting av prosessen, vil bildet sitter i sentrum av vinduet for programvaren. Nå er tiden for å redde den. For å gjøre dette, åpne hovedmenyen i programvaren Paint, klikk på knappen " Lagre som " og redde vår image i formatet JPEG.
 I dannet vinduet velger steder for å spare et skjermbilde, merking filnavnet. For ferdigstillelse trykk "Lagre".
Hvordan å lage en skjermdump i Windows 7

 Hvorfor et skjermbilde?
 Hvis du arbeider aktivt på datamaskinen, og plutselig får du ukjent feil i et uforståelig språk for deg. Du har akutt behov for å løse denne feilen, henviser for eksempel til en hvilken som helst Internett-forum.
 Å kvitte deg med oversettelse og omskriving ditt problem situasjon i dette tilfellet er ideell lage skjermbilder. Du bare fjerne problemet, og fest den til en bestemt internettforum.
 Også screenshot er uunnværlig for instruksjon på å arbeide med dataprogrammer. Veldig ofte, brukerne er ikke bare interessant tekst, med ingen - eller bilde (grafikk). BestNår det er kyndige og skrivekyndige tekst illustrasjon er laget igjen med hjelp av bilder fra skjermen.
Hvordan å lage en skjermdump i Windows 7

 Hva vi mener screenshot
 Skjermbilde er bildet som fikk dataprogram som gjør det mulig å vise nøyaktig hva brukeren ser på skjermen eller annen skjerm visuell teknologi utgang (Dvs, ingen musepekeren).
 Vanligvis slike bilder er utført ved hjelp av operativsystemet eller annen programvare på brukeren.
 Svært sjelden, når visningsbilder er gjort ved hjelp av ekstern design, dvs. bruk Kameraer og videokameraer ved hjelp av video avskjæring av datateknologi som skal vises.
 Denne funksjonen er svært nyttig og viktig i mange situasjoner.Hvordan gjøre bildet dataskjermen

Når du jobber på en datamaskin eller ta en aktiv Internett-surfing, noen ganger er det et presserende behov for å ta et bilde (skjermbilde) skjerm. Det kan være noen beskrivelse, eller et viktig poeng av spillet, slik at du ønsker å spare minne, eller noe veldig viktig. Dette kan gjøres ved hjelp av standard midler gitt for datamaskinen.
Hvordan gjøre bildet dataskjermen

 Windows
 Den enkleste måten å oppnå ønsket øyeblikksbilde i Windows OS - Bruk denne tasten PrtScr (Hvis du ønsker å ta bilder av hele skjermen) eller en kombinasjon Alt + PrtScr (Om nødvendig zaskrynyt gjeldende vindu) på tastaturet.
 Selve bildet vil automatisk bli plassert på utklippstavlen i Windows, så det kan settes inn og redigeres i absolutt alle grafikkprogram, for eksempel, i Paint.
 Det bør bemerkes at i de fleste tilfeller, kan den ønskede bilde kan deretter bli satt inn i en tekstbehandler OpenOffice.org-brenner eller en annen.
 I tillegg, siden Windows VistaKan Skjermbilder gjøres ved hjelp av "Scissors", som er inkludert i startpakken system.
 Det finnes spesielle programmer for å lage skjermbilder. De gir brukerne ekstra fordeler. Slik, for eksempel, hvordan du bruker forskjellige tastekombinasjoner (unntatt PrtScr), autoplay tatt bilde fil, bevaring av en gratis skjerm fotografering med jevne mellomrom, opprettelsen av video og andre.
 Merk også at noen dataspill er utstyrt med funksjonen aktuelle opptaket ved å trykke PrtScr. Også for Windows Aero skapt mange programmer som bevarer åpenhet og skygger ved fotografering av enkeltbilder av vinduer.
Hvordan gjøre bildet dataskjermen

 Mac OS X
 I operaer. System Mac OS X fotografere funksjon skjermen ved å trykke på tastene Shift + Cmd + 3 (bilde fullskjerm) og Shift + Cmd + 4 (for å skjerme et bestemt område eller et enkelt vindu med ekstra trykk det).
 Hvis du trykker på skjermen fotografering Ctrl, Bildet vil automatisk bli plassert på utklippstavlen format PDF eller PNGI stedet for å forbli på skrivebordet.
 Programmet Forhåndsvisning (Vis) skjermen kan bli fotografert gjennom oppsettsmenyen, som er en funksjon av utsatt uttak av view (selvutløser). I dette tilfellet, blir bildene lagret på skrivebordet i form TIFF.
 Grab - screenshot - standard applikasjons operaer. system Mac OS X lage skjermbilder ved å drive musepekeren.Яндекс.Метрика