Hvordan å gjenopprette meldingen til kontaktene dine?
 Hvis du vil gjenopprette meldinger "i kontakt" er det flere måter.
 1.  Du kan også snakke med venner med hvem korrespondanse ble gjennomført, og hvis de forble informasjon, kan den kopiere det og sende. Dette er den raskeste og enkleste alternativet, som dessverre er ikke alltid riktig.

   Meldingen skal komme til e-post. Instruksjoner om hvordan du gjenoppretter meldinger "i kontakt" gjennom narkotika: - Brukeren må angi ressursen "kontakt" og skriv inn brukernavnet (vanligvis din e-postadresse) og passord. Hvis meldingen sletting skjedd etter den tid brukeren måtte forlate siden eller oppdatere den, så utvinning er gjort veldig enkelt. Bare klikk på alternativet "Restore" til informasjon dukket opp igjen. - Kanskje meldingen ikke er fjernet, men de bare tapt. Denne versjonen må kontrolleres. I "Message" er anbefalt å være søkemotor plassert på høyre side av siden, hvert ord som var i tekstfiler. Det er mulig at informasjon går tapt der.

   Hvis du mister utsendelser fra forskjellige brukere problemet er mer sammensatt. Hvis du setter opp et sosialt nettverk punkt "Varsle via e-post" ikke er avskaffet, da meldingene vil være der. Hvis postkassen fjernet, vil meldingen det være borte.

   På sin side "i kontakt" må finne en "Hjelp", som vil være på bunnen av innholdet. På behovet for å skrive et brev til ansatte i teknisk service og spørre dem om tjenesten. Dersom et slikt alternativ, vil bistand gis og meldingene gjenopprettes. Svaret vil bli sendt til e-postadressen for to dager.

   På Internett, sammen med mange av betalte og gratis tilbud gjenopprette slettet informasjon. I de fleste tilfeller tilbyr forfatteren forfølge sine egne egoistiske formål. De prøver å stjele penger eller svikaktig, eller nå datamaskin enhets virus. Ofte foreslåtte programmet VkBot, tilgjengelig for gratis nedlasting. Hun har flere andre funksjoner, men den fullstendige versjonen er pålagt å betale 400 rubler hver måned.

   Du kan laste ned fra den offisielle nettsiden program Vkontrole Message 1.0. Utvikler advarer brukere at ikke alle meldinger den kan gjenopprettes. Du kan bruke pre-registrering på nettstedet. For informasjon utvinning program for å konfigurere. For å gjøre dette, gå til "Range" og angi antall meldinger du vil gjenopprette. For å avklare dette tallet være logget inn "Melding" og se serienummeret, noe som gjenspeiles i linjen delmsg (X, Y) når markøren er på "Delete" -knappen. "X" er antall meldinger. Alle sendte og mottatte filer nummerert. I "tidsavbruddet for" refererer til størrelsen av en pause i millisekunder mellom den ønskede gjenvinning av informasjon. Denne verdien skal merkes verdi ikke mindre enn 1500 fordi det er restriksjoner på visning samme side. Når du lukker programmet innstillinger lagres.  
Hvordan registrere en kompis?
 De som husker utviklingen av sosiale nettverk Odnoklassnyky.ru er sikker på at det første tegnet det var gratis. Da, å skjære av henne parazytyrovavshyh spammere og andre nettsvindel innført avgifter for registrering, men ble senere forlatt og erstattet konto aktivering av en rekke mobiltelefon. Foreløpig Klassekamerater kan registrere deg for enhver Internett-bruker som eier en mobiltelefon. Alt du trenger er et par enkle trinn.
 1.  Gå til hovedsiden for det offisielle nettstedet
  http://odnoklassniki.ru/ klikke på "Registrer Free".
  Hvordan registrere en kompis?

  I registreringsskjemaet fylle ut de nødvendige feltene: navn, fødselsdato, kjønn, land og by du bor i. Dette er det minimum av informasjon som dine klassekamerater og venner kan finne deg surfe på sosiale nettverk. Tenk på et sikkert passord, følger instruksjonene på siden og klikk på "Registrer deg".
  Hvordan registrere en kompis?

  Når du klikker vil du bli tatt til hovedsiden din profil, der du kan legge bildene dine, fylle din personlige side, og pekte på hennes personlige opplysninger, finne sine klassekamerater og venner og begynne å kommunisere med dem.
  Ikke glem å bekrefte e-postadressen din for å pare seg. For å gjøre dette, gå til e-postadressen du har oppgitt i registreringen og finne et brev fra nettstedet odnokalssniki.ru. Gå til det og følge lenken spesifisert i den for å bekrefte e-postadressen din.
  Hvordan registrere en kompis?

  Et vindu vil dukke opp som vil bli fortalt at e-postadressen Vellykket lagret i konfigurasjonsprofil. Etter noen sekunder dette vinduet oppgradere og du vil bli tatt til hovedsiden i profilen din.
  Hvordan registrere en kompis?

  Å begynne å nyte alle funksjonene i sosiale nettverk, har du gratis aktivisering profil ved hjelp av en mobiltelefon, som uten det du vil ikke engang se dine venners. Å bringe opp ansvarlig for aktivering Skriv inn søke danne et navn og klikk på hver av profilene (personlige sider) funnet brukere.
  Hvordan registrere en kompis?

  I stedet for å åpne side foran du bør se et vindu her. Skriv inn det mobilnummeret (de siste ti siffer) og klikk på "Send".
  Hvordan registrere en kompis?

  I den oppdaterte vinduet vil indikere at enheten med det angitte antallet sendte en SMS-melding bekreftelseskode. Sekssifret kode kommer i løpet av få minutter (vanligvis raskere). Gitt en kode, skriv det i denne boksen og klikk "Aktiver".
  Hvordan registrere en kompis?

  I bekreftelse på vellykket aktivering skjermen vises meldingen "Din konto har blitt aktivert" og en side den personen du valgte å søke.
  Hvordan registrere en kompis?

  Så registrer deg for å få gratisklassekamerater nå er ikke noe problem. Etter en rask registrering og aktivere kontoen din ved hjelp av en mobiltelefon, kan du umiddelbart begynne å chatte med venner.  
Hvordan laste ned youtube video

Sannsynligvis hver av oss minst en gang i mitt liv hørt om YouTube, er en tredje i popularitet blant befolkningen av verdens mest populære nettsiden og sendinger. Hans uvøren popularitet han oppnådd takket være utrolig praktisk, men er noe begrenset muligheten til å laste opp videoer til nettstedet. Selvfølgelig beholde videoen via standard kapasitet er mulig, men fordi hver av oss bekymret for problemet og hvordan, faktisk, laste ned video fra YouTube.
Hvordan laste ned youtube video

 Faktisk er det flere av følgende metoder.
 Metode №1
 I tilfelle at du er allerede direkte til YouTube, så tar det bare å legge på forsiden roller «SS».
 Metode №2
 Du kan sette SaveFrom.net assistent som lar deg laste ned videoer som fra YouTube, og mange av andre nettsteder.
 Metode №3
 For å laste ned alle videoene som er på den aktuelle siden, for å legge sin adresse "Sfrom.net/" eller "savefrom.net/" og be om et presser Enter-tasten. Resultatet av disse tiltakene vil få direkte linker til å laste ned alle klippene som ligger på siden av interesse for deg.
 Metode №4
 Bruk spesielle bokmerker, forutsatt noen steder å laste ned dine favorittvideoer med ett klikk.
Hvordan laste ned youtube video

 Metode №5
 Last ned video via SaveFrom.net. For å gjøre dette, åpne programmet og sette det web-adresse som videoene du liker, og deretter i innledningen til å be om en knapp til høyre. For hva? Det er enkelt - du vil være i hendene på en liste over direkte linker til videoene som ligger på denne siden.
 Faktisk SaveFrom.net er den mest praktiske og raskeste måten å laste ned videoer fra YouTube, og alle videoer som er lagret på denne måten vil bli registrert i den beste kvaliteten.
 Det er verdt å merke seg at SaveFrom.net kan vise minst to direkte linker for å laste ned videoer fra dette området - FLV, MP4. I hoved, MP4-filer har bedre kvalitet og stor størrelse.
 Hvis du vil lagre video i dette tilfellet, må du klikke på høyre museknapp på det valgte linken og velg "Lagre mål som". Før lagring av videoer ønskelig å kopiere hans navn, og deretter lime den inn i boksen "Filename". I tilfelle at du har lastet ned filen med FLV, må du FLV Player.
 I tillegg kan du definere flere parametere og video, for eksempel kvalitet, størrelse, varighet, etc. Ved å klikke "Informasjon"Og å gjennomgå valsen før direkte nedlasting, er det bare å trykke på play-knappen.

Яндекс.Метрика