Hvordan konfigurere en router d-link

Det er ingen hemmelighet at det i dag wi-fi-rutere D-LINK er ganske populære blant forbrukerne. Dette er ikke overraskende - de er komfortabelt, praktisk og kan skape høy kvalitet og funksjonell hjemmenettverk. Men før du begynner å bruke wi-fi-ruteren, må du gjøre innstillingene. På hvilken måte? Prøv å forstå.
 Egentlig foreta innstillinger wi-fi router D-LINK eier ganske enkel. Så, la oss starte.
Hvordan konfigurere en router d-link

 Tilbring validering Connection
 I Windows 7, gå til menyen, der Nettverks- og delingssenter, finne den kategorien som er relatert til Lokal tilkobling "og gå til den delen av Internet Protocol versjon 4 (TCP / IPv4).
 I Windows XP, gå til "nettverkstilkoblinger", den under om LAN-tilkobling, og tilkoblings eiendommer funnet "Internet Protocol (TCP / IP)» og klikk med høyre museknapp, finne de "Egenskaper". Kontroller at bryterne var i stand til å oppnå adresser DNS-server automatisk, og den andre - i en posisjon for å motta IP-adresse henholdsvis automatisk. Bekrefte innstillinger.
 Gå til ruteren grensesnittet
 Åpne noen av de tilgjengelige nettlesere adresselinjen og skriv inn IP-adressen som er angitt på boksen eller instrukser, i de fleste tilfeller http: //1921680.1/. Når du går til innloggingsvinduet bør pop autorisasjon. I dette tilfellet bør innloggingsboksen ringe «admin», og i "Passord" ikke skrive ". Hvis passordet er feil, trykker du på knappen «RESET» på ruteren og vente på reset.
 Zv'yazuyemosya leverandør
 Spør om hva slags forbindelse bør etableres, og om å gjøre flere endringer i ruteren kjøpt.
 Hvis det er nødvendig, forteller leverandøren MAC-adresse tilkoblet router, som er på esken eller i dokumentene som tilbys av enheten.
 Introduserer data og innstillinger
 Åpne kategorien «Internett», finner vi det nødvendige stillinger og sende inn alle data.
Hvordan konfigurere en router d-link

 Sette opp Wi-Fi
 Gå til kategorien "Wireless Settings" og finne posisjonen til "Navn på trådløst nettverk". Funnet rekord posisjon innførte navnet på nettverksenheten og vist av synlig for andre.
 Kolonne "Pre-Shared Key" taste inn passordet som kreves for å få tilgang til Wi-Fi-nettverk, og trykk på «Lagre innstillinger»
 Sjekk jobben
 Gå til «Status» - «Device Info» og sjekker for tilkobling. I tilfelle at det var, vi gjorde alt rett, og innstillingene er riktige. Nå sjekker nedlasting av noen nettsteder. Lastet?
 Oppsettet er ferdig - du kan trygt bruke Internett.
Hvordan konfigurere en router Asus rt-N10

Først av alt er det nødvendig å spesifisere elementene av sjåfører - ISP funksjoner du vil bli bedt om konfigurasjonen side ruteren:
 - I forbindelse med hvilken protokoll operatøren til din internett-nettverk
 - I automatisk eller manuell modus din personlige enheten tilgjengelig ip-adresse og DNS
 - Delt bruker brukernavn og passord
 - Betyr knytte nettverkskortet for dataprogrammer har fysisk adresse.
 Når du tar hensyn til alle disse elementene og utforske alternativer kan lett tilbringe ruterinnstillingene.
Hvordan konfigurere en router Asus rt-N10

 Neste element tilkoblingsegenskaper på de lokale funksjonene i nettverket, den internettprotokoll 4-serien, hvis du finner tallene de trenger for å omskrive bokmerket, og deretter utføre installasjon av automatiske innstillinger ip adresse, inkludert maske og gateway og DNS fra ISP.
 Så ta en titt på den fysiske adressen som separat posten.
 Den innledende fasen av ruterinnstillingene
 Slå ruteren, til kabeloperatøren utstyre kontakten, kabeltilkobling og produsere en personlig enhet. Ytterligere ruter skal lyse opp dioder mat og første aktive port og wi fi selv om det er tider i de siste ruterkonfigurasjonsfunksjoner slått av.
 Før du setter prosessen rådes til å lese hele reset router i ti sekunder og hold nede tasten, som ligger bak teknologien.
Hvordan konfigurere en router Asus rt-N10

 Konfigurer Router
 Lansering på PC nettleser. I adressefeltet skriver ip adressen til ruteren, som er vanligvis angitt på undersiden av ruteren.
 Å gå inn i ruter brukes konfigurator brukernavn. Hvis automatisk installasjonsprosessen ikke fungerer, gå til seksjonen Wan, hvor listen over alle velger Protokollen din tjeneste.
 Ip-adresse og DNS-leverandør, avhengig av egenskapene gitt automatisk eller må registrere manuelt, så her Fyll brukernavn og passord, hvis bindende, det tar ikke opp.
 Etter at du har startet opp ruteren og gå til avsnittet sette opp trådløst nettverk.
 Hvis du ønsker, kan du endre standardnavnet til ruteren. Velge kryptering for å beskytte ditt hjemmenettverk fra å koble favoritt naboer.
 Programvare kalt WPA Personal TKIP Sikker kryptering er at for å sikre maksimal sikkerhet.Hvordan å sette et passord på en ruter

Ruter - en spesiell enhet som gjør at flere datamaskiner på et hjemmenettverk har delt tilgang til Internett.
 Når du konfigurerer WiFi hjemmenettverk Forutsetningen er å sette et passord for å koble deg til du ikke kunne koble til tredjepart ved hjelp av en måte å få tilgang til Internett gjennom deg.
 Vi trenger:
 Instruksjoner for ruteren, DVD i hånden
Hvordan å sette et passord på en ruter

 Fremskritts
 Trinn 1
 Koble ruteren til hjemmenettverket. I første omgang vil det bli satt til fabrikkinnstillingene. Koble strømkabelen og slå på ruteren til stikkontakten. Gjør første installasjonen henholdsvis med tilpasset undervisning, konsekvent utføre alle trinnene i den og prosedyrer.
 Trinn 2
 I CD / DVD-stasjonen på datamaskinen, setter du inn platen i hånden. Kjør installasjonsprogrammet. Åpne Internet Explorer og skriv i adresselinjen 1.921.681,1. Så du vil ha tilgang til ruteren til en installert nettverk.
 Trinn 3
 I tråd innlogging (brukernavn) og passord inn admin. Dermed får du tilgang til ruteren. Basert på informasjon om hvordan du kobler til, velge ønsket fanen-LAN eller Trådløst.
 Trinn 4
 Til høyre for fanemenyen router Homme. spesifisere hvilken type kryptering. Det anbefales å sette en hake mot WPA-PSK eller WPA. Dette er den mest avanserte krypteringsmetodene oppgave. Deretter skriver du inn passordet ditt i linjen Nøkkel (kanskje Password) aktivere den og klikker på OK eller Bruk.
Hvordan å sette et passord på en ruter

 Trinn 5
 Konfigurere tilgangspunkt som er nødvendig for å velge klikk «DHCP». På bunnen av feltet vil vise alle enheter som er koblet til ruteren. Ved siden av hver av dem vil bli gitt deres IP-adresser.
 Hvis plutselig enhet ikke fungerer (uten nettverkstilgang), tilgang til "Control Panel" og sette den manuelt.
 Viktige merknader
 Når du angir passordet, ikke bruk dette er altfor enkel måte. Hvis dette er for vanskelig, bør de ikke være. Ellers, for eksempel, vil glemme passordet ditt nullstille gjeldende verdier i ruteren og tilbakestille til fabrikkinnstillingene.
 Nyttige tips
 Husk at avhengig av produsent og modell router kommando av å få tilgang til menyen kan variere betydelig. Vise informasjon om det som du kan i bruksanvisningen.
 I tillegg vil får tilgang til rute sannsynlig trenger bare ett brukernavn - adminOg Passord-feltet kan stå tomt.Яндекс.Метрика