Hvordan konvertere mts strake veien for pengene

Med tjenesten "Easy betaling", som kan bli funnet på den offisielle teamet MTS kan gjøre pengeoverføring, eller ved spesielle grupper.
 Vi samler inn fra den mobile enheten i form av kortnummer * 115 #, Og trykk deretter på ringetasten. Som svar på den mobile skjermen finner du en liste over varianter betalingsmottakere. Kategori 1 - mobil enhet kategori 2 - Internett og TV, Kategori 3 - leie, 4 - spesielt kommunikasjon og 0 - tilbake.
 Å velge en kategori må klikke "Svar". Senere meldingen du trenger å gå inn i kategorien, og trykk på funksjonen "Send".
Hvordan konvertere mts strake veien for pengene

 Etter en tid, vil telefonen frigjøre melding på kort nummer 6996 med de spesifikke detaljer om betaling.
 Må peke, er å sjekke alle data er nødvendig for å ytterligere bekrefte betalingen ved å sende gratis meldinger til samme antall 6996 eller i tilfelle av svikt - Tallet 0.
 På bare noen få sekunder vil du bli mottaker av meldingen at mottakeren har lykkes mottatt betalingen.
 MTS Funksjoner
 Powers MTS mye, enn for eksempel, brukere eller Beeline Megafon, hvis, selvfølgelig, refererer til overføring av midler. Derfor kan betaling holder ikke bare mobiltelefoni, men også ulike tjenester.
 Ved betaling kan spare favoritter og skrive ut en kvittering. Dessuten kan hver betaling se betalingshistorikk og re-utføre kreves betaling.
Hvordan konvertere mts strake veien for pengene

 Funksjoner Enkel Betaling
 Å passere fullmakt til å gå til den offisielle nettsiden til MTS. Velg deretter din region på siden mts klikk Logg inn.
 På Kunde login klikk "Get Password" og etter en slik utlevering er nødvendig for å angi et telefonnummer, og skriv inn captcha verifikasjon og klikk "Få passord. Snart vil telefonen motta en melding med brukernavn og passord. Skriv inn passordet mottatt og klikk" Logg inn på Personal Area ".
 På menyen til venstre tittelen Betalinger oppmerksom sted for varer og tjenester, og klikk på koblingen Mobile Phone. Deretter abonnenten velger hva han trenger eller høyre side av siden, pivot rundt deg til en bestemt nettverksoperatøren du hvor brukeren ønsker å overføre penger.
 Deretter inngangstelefonnummeret du ønsker å gjøre oversettelsen. Funksjoner av beløpet som overføres og hvordan utbetalinger vil være - velg kontonummer eller kredittkort MTS, hvis det finnes.Hvordan å blinke PSP 3008

Firmware PSP 3008 - det er ikke vanskelig nok, når det kommer til offisiell firmware 503. Fra slutten av desember 2010 som mulig firmware versjon 620 eller mindre. Men mens 631 versjonen firmware ikke kan være.
 Først bør vi se hva firmware versjon du har. Du kan gjøre dette ved å gå til "Innstillinger" -mappen i "System".
 Firmware PSP 3008 med den offisielle firmware 503
 Denne hendelsen finner sted i to etapper.
 Den første fasen bør endres firmware nedlasting for PSP, Prometeus 503 LMAO, ChickHEN, MHUSpeed, eller 503 Gen PSP til enheten.
 Deretter må du overføre enhetsmodus HEN.
 Etter det bør du slette mappen «bilde» minnekort.
 Det neste skritt bør pakke ut arkivet til disk med LMAO F eller G-kort.
 Nå kan vi gå fra "Pictures" -mappen i "Memory Card" og avsnittet «LMAO».
 Hvis systemet henger, så en grønn skjerm vil starte på nytt PSP-modus HEN, som vil installere firmware kjører Hombrew.
Hvordan å blinke PSP 3008

 Det andre trinn består av direkte innsetting.
 For å gjøre denne mappen «spill» for å laste firmware-mappen.
 Deretter kjører pereproshytuyu versjon av menyen "Game" - "Memory Card".
 For installasjonsprosessen skal klikke på [x].
 Hele prosessen bør ikke ta mer enn tre minutter.
 Og for å starte spillet skal være:
 1. Ring VSH-menyen klikker du Velg, og deretter klikker du Endre UMD Mode på Sony NP9660 eller M33 Driver.
 2. Neste kamp gjennomgang kopiere en mappe ISO.
 3. Deretter kjøre spillet ved å gå til kategorien "spill" - "Memory Card".
 Firmware PSP 3008 med den offisielle firmware 620
 I motsetning brukt i firmware psp 3008503 Henas fungerer gjennom sårbarhet bibliotek TIFF, Total_Noob alternativet kan aktiveres ved hjelp эkspoata SAVESTATE. Psp firmware 3008620 tar litt lengre tid på grunn av forventninger starte spillet, men det fungerer veldig raskt.
 Å begynne å oppdatere din versjon veldig forsiktig for ikke å skade den interne minnet og et minnekort for å fylle Patapon 2-versjonen av spillet.
 Neste, må du laste ned PSP firmware 620 og samle alle filer HEN og HBL ett arkiv og pakk den til roten av enheten.
 Da må du begynne å bruke ISO Prometheus ISO Loader, og kjøre demoversjon av spillet. Du må konsekvent presse på «Ingen», «Ja», «Continue», «Wolo s Return», «Enhver nøkkelen» og «R». Hvis det er vellykket vil dette bildet:
Hvordan å blinke PSP 3008

 Nå kan du spille alle bildene i en mappe helle «ISO». Menyen "Game" - "Memory card" til å kjøre spillet på flash system.
 Nå kan du velge et interessant spill og leke trygt.
 I tilfelle av problemer under installasjonen er det nødvendig å formatere flash-stasjon og bære en full tilbakestilling system, og deretter igjen å holde alt som skjer.Hvordan oppdatere Bios

Bios Update er en transaksjon som er dannet utenfor loven, og samtidig er det rettslige grunnlaget. På den ene siden gründerne hovedkort anbefales umiddelbart etter kjøp datasystemet å etablere oppdatere BIOS funksjonen.
 Og på den andre siden av mynten, gjør brukeren denne funksjonen på egen risiko. Videre, i nær fremtid hvis hovedkortet av ukjente grunner, mislykkes, og hvis en slik handling er ikke engang zistykovuyetsya med oppdatering BIOS, identifisere innovative servicesenter versjon kan være den viktigste grunnen for ikke gratis gjenoppbygging.
 Hvis du ikke er helt trygg på sine evner, anbefales det ikke å prøve å gjøre oppdateringen selv bedre å spørre mer erfarne folk til å hjelpe i slike tilfeller, eller besøke servicesenter og be om å oppdatere BIOS.
Hvordan oppdatere Bios

 Grunner fornyelse Bios
 Oppdater Bios er ganske risikabel operasjon som kan føre til fullstendig måte å absolutt fiasko av hovedkortet. Men noen ganger, er ingen slik handling uunnværlig.
 Hovedårsaken er innholdet oppdatering BIOS feilkode i din versjon, noe som resulterer i dårlig effektivitet av operativsystemet. Det er lett å føle seg alene.
 Så i tilfelle du har problematiske punkter i systemet, får BIOS utvinning. Også på grunn av fornyelse kan legge hovedkortet på datamaskinen vedlikehold ny enhet.
 Hvis du plutselig kjøpte en ny prosessor, og når du installerer funnet det at hovedkortet kjøpt prosessoren ser. I denne situasjonen, kan du kjøpe en oppdatert hovedkort eller BIOS for å oppgradere den gamle hovedkortet, og dermed utstyre ny teknologi prosessor støtte.
 Oppdater Bios kan øke samlede produktiviteten og stabilisering av et datasystem.
Hvordan oppdatere Bios

 Leter du etter BIOS-oppdateringer
 Kanskje det er vanskelig - det bestemmer seg for å oppdatere BIOS. Det som følger er en problematisk situasjon som av de nye fastvare Bios. Bios oppdateringen skal starte siden av grunnleggeren av dataprogrammer.
 Hvis datamaskinen kommer til å eie, deretter oppdatere metode må søkes side skaperen hovedkortSom du har.
 Hvis disse ressursene for å oppgradere fraværende, bør denne funksjonen utføres på siden av din versjon grunnleggeren Bios.
 Den nyeste versjonen er - oppdateringen bare ikke oppdaget.Яндекс.Метрика