Hvordan lære å skrive fort på tastaturet?

I dagens situasjon, har datamaskiner blitt en integrert del av livet for mange av dem tilbringer mesteparten av tiden. Men spørsmålet - "hvordan å lære å skrive fort på tastaturet" Er fortsatt svært viktig. Alle vet at det dyreste er det tid for den personen. En høy skrivehastigheten vil lagre det.
Vi nå beskrive mer i detalj, hvordan å lære det. Faktisk er det ingen komplikasjoner - hoved disiplin, utholdenhet og tålmodighet, samt andre nye tiltak "Selvfølgelig vil det ta tid, noen lære raskere, andre vil lære mer Alle er forskjellige, men hvis du regelmessig gjør det, så snart.. vil du se resultatet.

 Hva raskt kan skrive ut


Hvordan lære å skrive fort på tastaturet?

Det finnes mange metoder for å lære rask utskrift, men den mest effektive og derfor den mest populære er desyatipaltsevy blind. Det er lettest å lære, ved hjelp av spesialdesignet programvare. I dag, den mest populære og velkjente program Shahydzhanyana V. - "Solo på tastaturet". Hun har en rekke fordeler som virkelig bidrar til å mestre denne teknikken. Men som alt annet i denne verden, er programmet "Solo" ikke perfekt - noen liker ikke kjedelig og ensformig trening, den andre noe annet. Men de har et annet alternativ, som kan brukes: «TypingDr», «Stamina», «VerseQ» og mer.
Det bør legges Mest ønsket så snart som mulig for å oppnå konkrete resultater, men virkelig trenger å forstå at noen dager i stor grad øke utskriftshastigheten ikke slutte. Imidlertid må flittige og vedvarende klasser hjelpe betydelig forbedre ytelsen. Forresten, UchyЭto bemerket som stimulerer kontinuerlig overvåking godt i sine resultater, og bruke dette til å teste hastighet, innebygd i alle kurs. Også i world wide web er det mange tjenester som lar deg å passere den elektroniske testen, noe som vil øke hastigheten utskrift.
Som for kostnadene ved andre metoder for trening, vil du nevne en annen ganske radikal og eksperimentell metode. For å gjøre dette trenger du forsegle og bedre - bare slette alle inskripsjoner på tastene - Så du eliminere fristelsen til å se på tastaturet når du studere eller arbeide. Men du vil føle hastigheten og redusere ubehag, men i fremtiden vil du innse at det ikke er gjort forgjeves. Så vil du snart oppgradere og ikke kaste det. Denne metoden er virkelig nødvendig for folk som vet at de ikke kan ha viljestyrke til å komme til slutten. Det vil være blind, men ikke desyatipaltsevy trykkmetode. Hvis du ønsker å lese flere artikler om dette emnet, foreslår vi at du skriver på tastaturet spillet til å skrive raskt på tastaturet eller tastatur simulatorer Skriv ut
UchyЭto håper at denne artikkelen kan hjelpe deg i dette tilfellet er ikke lett. Hvis du fortsatt posmatryvaete på tastaturet, så du bør ikke forsinke og begynne å lære! Fordi nå har du en liten hemmelighet som vil spare mye dyrebar tid!

 Video Tutorials
Hvordan deaktivere strømsparingsmodus-skjermen?
 Alle moderne datamaskiner er utstyrt med ulike systemer for energisparing og energieffektivitet møtes ENERGY STAR. Det sparer naturressurser som trengs for å produsere elektrisitet og laptop også forlenge batterilevetiden på PC-batterier. Men, for alle nyttefunksjoner presentere i noen tilfeller kan de forstyrre, noe som gjør det nødvendig å deaktivere dem. Deaktivering strømstyring i Windows 7 og 8
 Følg disse trinnene for å deaktivere skjermstrømsparingsmodus i Windows 7.
 •  Gjør klikke på ikonet batteriindikatoren.
   I presse Lenker Flere alternativer makt.
  Hvordan deaktivere strømsparingsmodus-skjermen?

   En konfigurasjonsvinduet strømplanen. I dette vinduet overfor etablert plan, som av retten tilsvarer en balansert, klikk Sette opp en plan.
  Hvordan deaktivere strømsparingsmodus-skjermen?

   Still inn parameterne Dempe displayet og Slå av skjermen verdi Aldri fra en liste over alternativer.
  Hvordan deaktivere strømsparingsmodus-skjermen?

   Press Lagre endringer.
   Hvis du prøver å deaktivere strømsparingsmodus monitor stasjonær datamaskin, skjermen på skrivebordet batteri vil ikke. I dette tilfellet, innstillinger og endre planen kan fortsette ved å klikke på Start ved å kjøre gjennom menyen Kontrollpanel vises og velg panelet peker på Maskinvare og lyd, og deretter Strømalternativer.  
 • Hvordan fjerne nettleseren Amigo?
   Nettleseren Amigo kom etter at selskapet Mail.ru har besluttet å utvikle en søkemotor. For å forbedre søkekvalitet for noe selskap eller Google, Yandex Mail.ru eller må observere atferden til brukere på ulike nettsteder. Den enkleste måten å gjøre det bare fordi nettleseren din. Dette kan forklare hvordan obsessive nettleserinnstillinger Amigo tilbys til brukere under forskjellige påskudd. Hvordan fjerne Amigo fra datamaskinen for alltid
   Hvis du setter ut for å fjerne fra datamaskinen leseren haunting for alltid, før skal kastes fjerning av ved hjelp gjenopprette den på datamaskinen din. For å gjøre dette, følger du disse trinnene.
 •  Press Start i nedre venstre hjørne av skjermen, og var på hennes linje Enter msconfig.
  Hvordan fjerne nettleseren Amigo?

   I konfigurasjonen av fanen operativsystem Oppstart.
   Tabell oppstartselementer, finner du linjen med navnet MailRuUpdater og fjern merket i boksen som indikerer behovet for å laste ned programmet etter oppstart av systemet.
  Hvordan fjerne nettleseren Amigo?

   Press Påfør og Ok for å lagre endringene.
   Som svar på en spørring kan gjøre når du starter systemet, og du kan gjøre det senere ved å klikke Avslutte uten omstart.
  Hvordan fjerne nettleseren Amigo?

   I nedleggelse program MailRuUpdater.exe det er også anbefalt å fjerne fra din PC. Dette gjøres på følgende måte.
 •  Press Start i nedre venstre hjørne av skjermen, og var på hennes søkefeltet skriv C: Usersymya polzoatelyaAppDataLocalDer i stedet brukernavn Sette navnet ditt i systemet. Trykk på Enter-tasten på tastaturet.
  Hvordan fjerne nettleseren Amigo?

   Finn ut hvordan kontoen din er nøyaktig brukernavn på datamaskinen kan du klikke på knappen Start og velge din personlige mappe. I mappene ligne utseende spille inn navnet ditt i systemet.
  Hvordan fjerne nettleseren Amigo?

   Etter å ha åpnet mapper Lokal sjekk er inne katalogen Mail.ru og hvis det har, deretter fjerne den og dens innhold.
  Hvordan fjerne nettleseren Amigo?

   Følge trinnene ovenfor, kan du begynne i umiddelbar fjerning leseren Amigo standard operativsystem.
 •  Press Start og i menyen som vises, klikker Verktøylinje.
   I Kontrollpanel klikker Fjerne programmer.
   Skanne listen over installerte programmer på datamaskinen Amigo nettleser og gå til denne linjen, og trykk Fjerne.
   Etter å ha fullført instruksjonene oppført i artikkelen du noensinne bli kvitt de irriterende programmer på datamaskinen din og du blir aldri forstyrret.  
 • Яндекс.Метрика