Hvordan oppdaterer jeg Windows 7?
 Alle programvareoppdateringer er vanligvis svært nyttig og tjene gode formål: å øke påliteligheten og hastigheten på programmer for å eliminere mindre feil, fjerne sårbarheter og så videre. Men i noen regel er det unntak i noen tilfeller annonser kan være høyst uønsket. Fullt det gjelder operativsystemer under standardinnstillingene i Windows-systemer oppdateres automatisk. Hvordan oppgraderer jeg Windows 7
 Hvis du vil deaktivere automatisk nedlasting av oppdateringer og deres etterinstallasjon i Windows 7, følger du disse trinnene.
 •  Logge seg på operativsystemet som administrator. Hvis du er logget på som standardbruker, trykker du hurtigtasten Ctrl + Alt + Del og som dukket opp i midten av skjermen en liste over mulige tiltak velg Bytt bruker.
  Hvordan oppdaterer jeg Windows 7?

   Press Start og løp VerktøylinjeVed å velge riktig alternativ fra menyen.
  Hvordan oppdaterer jeg Windows 7?

   I kontrollpanelet gå til System og sikkerhet.
  Hvordan oppdaterer jeg Windows 7?

   Velg enhet Center for Windows-oppdateringer.
  Hvordan oppdaterer jeg Windows 7?

   I ruten til venstre for sentrum oppdateringer venstre klikk på lenken Innstilling.
  Hvordan oppdaterer jeg Windows 7?

   Hvis du ser en rullegardinlisten velger Ikke se etter oppdateringer (anbefales ikke) og trykk Ok for å lagre endringene.
  Hvordan oppdaterer jeg Windows 7?

   Den vanligste årsaken til lidenskapelig begjær restart deaktivere oppdateringer gjort av operativsystemet etter neste oppdatering. Hvis bare dette tilfellet, er det nødvendig å gå tilbake til innstillingene som Windows Update, og velg det peker Last ned oppdateringer, men beslutningen er tatt for å etablere megEller Se etter oppdateringer, men beslutningen om å laste ned og installere akseptert meg.  
 • Enkle tips om hvordan du kan kombinere to bilder av

   Noen ganger kan en person på kort tid du ønsker å koble sammen to bilder sammen. Forstå detaljene i denne saken, photoshop rett og slett ikke realistisk, jo mer at vi kan komme til å hjelpe sin venn enklere - programmet Paint. Denne grafiske verktøyet er intuitivt og brukervennlig grensesnitt som gjør prosessen med å kombinere bilder eller andre bilder raskere og lehkym.Chto viktig dette programmet er installert på alle PC-enheter som kjører operativsystemet Windows, slik at du ikke trenger å søke og laste ned denne editoren på internett, og deretter å stille inn. Du bare åpner dette verktøyet og gå enkle og enkle tips.


   Vi kobler inn en to bilder


   Når du starter Paint, trenger vi å åpne det første bildet som åpnes via kategorien "File", som fra listen velge "Open". Vi klikker på elementet, og du får ønsket bilde eller bilder.
   Nå er vår oppgave - en grafisk editor for å sette inn et ekstra bilde. Hvis du laster den ned fra Internett er det to måter å løse dette problemet. Den første metoden - en høyreklikke på bildet og velge fra listen "Lagre bilde som", deretter filen vil vises på din datamaskin i "Downloads" eller i mappen du valgte dette før. Det andre alternativet - er å overføre bilder til Word ved hjelp av utklippstavlen. Dette gjøres på følgende måte: som vi klikker på høyre museknapp på bildet, deretter fra listen som vises, velg "Copy Image".
  Enkle tips om hvordan du kan kombinere to bilder av

   Deretter gå inn i Paint, velger du ikonet "Sett inn" og klikk "Sett inn". Etter denne handlingen utklippstavlen laste opp en fil til ønsket image editor og bilde vises i nøyaktig samme kvalitet og størrelse, som var Internett.


   Passende størrelse


   Hvis to bilder av forskjellige størrelser, en av dem bør økes eller reduseres ved hjelp av funksjonen "Endre størrelse". Etter klikk på denne kategorien vil bli strødd rundt bilderammen ved å flytte kan du enkelt velge ønsket størrelse tilsvarer det andre bildet. Etter montering parametrene av en av de to bildene, må du koble dem sammen. Dette gjøres i en smekk - du trenger bare å flytte det riktige bildet til venstre for å lande møtt bilder. Dette er hva som bør få:
  Enkle tips om hvordan du kan kombinere to bilder av

   Dersom resultatet av en kombinasjon av to bilder til en du har gjort, kan du trygt klikke på ikonet "Fil", velg deretter "Lagre som". Sørg for å velge format for lagring av bildet, kan det være autorisert «png», og den beste «jpeg». I tillegg bør du gi filen navnet "Unnamed" i et annet navn, ellers risikerer du forvirrende. Alle våre problemet ble løst ikke mer enn 15 minutter av Th.
   Vi håper at vår artikkel var utmerket lederskap i å ta opp denne kreative saker. Vi anbefaler også bevilge om timer av sin fritid og prøve å utforske andre funksjoner og verktøy som nyttig grafikk program Paint. Nå kan du ikke bare kombinere to bilder til ett, men også lære en masse andre nyttige handlinger.
  Enkle tips om hvordan du kan kombinere to bilder av

  Hvordan lage oppgavelinjen gjennomsiktig?
   Oppgavelinjen - en svært viktig del av skrivebordet på en hvilken som helst datamaskin som kjører ett av operativsystemene Windows. Ved hjelp av verktøylinjen, som standard er på bunnen av skjermen, kan du overvåke og bytte mellom programmer, overvåke og administrere de viktigste parametrene for datamaskinen, lage en snarvei til ulike programmer og verktøy. Ser flott design desktop der dette panelet er gjennomsiktig eller gjennomskinnelig. Tenk over hvordan du kan gjøre dette. Metode №1. Aktivering av Aero-grensesnitt
   For å starte, må du kontrollere at operativsystemet må støtte åpenhet oppgavelinjen og vinduer som en del av grensesnittet Aero. For eksempel er den opprinnelige versjonen av Windows 7 inkludert Starter og Home Basic Aero-temaet støttes ikke. For å gjennomføre revisjonen, følger du disse trinnene.
 •  Gjør et høyreklikk på skrivebordet og velg fra menyen Tilpassing.
  Hvordan lage oppgavelinjen gjennomsiktig?

   I listen over tilgjengelige så sørg for at du presenterer temaet Aero, som støtter gjennomsiktighet.
  Hvordan lage oppgavelinjen gjennomsiktig?

   Velg ett av temaene Aero, hvis du har valgt en forenklet, klassisk eller kontrasterende stiler som ikke støtter gjennomsiktighet.
   Etter å ha valgt en av dem Aero gå til Innstillinger Farger-vinduet ved bunnen av skjermen.
  Hvordan lage oppgavelinjen gjennomsiktig?

   Sjekk at det ikke har blitt aktivert alternativet Aktiver gjennomsiktighet.
  Hvordan lage oppgavelinjen gjennomsiktig?

   Press Lagre endringer.
   Metode №2. Innstillinger Kontrollpanel
   Det er en annen måte å sette åpenhet i oppgavelinjen.
 •  Start Verktøylinje datamaskin.
   Gå til System og sikkerhet.
  Hvordan lage oppgavelinjen gjennomsiktig?

   Klikk på linkene System.
  Hvordan lage oppgavelinjen gjennomsiktig?

   I lys grunnleggende informasjon om datamaskinen i den venstre ruten klikker Avanserte systeminnstillinger.
  Hvordan lage oppgavelinjen gjennomsiktig?

   Klikk på Dess vinduer Systemegenskaper og trykk OpsjonerKnyttet til ytelsesinnstillinger.
  Hvordan lage oppgavelinjen gjennomsiktig?

   Kryss av i boksen neste avsnitt Bruke gjennomsiktighet effekt Press Påfør og Ok.
  Hvordan lage oppgavelinjen gjennomsiktig?

   Metode №3. Registret
   For de som ikke kan eller ikke ønsker å fordype deg i detaljene av Windows-innstillinger og prøve å finne de riktige innstillingene i de mest avsidesliggende delene av kontrollpanelet tilbyr den enkleste måten å inkludere åpenhet.
 •  Last ned arkivet fra vår nettside og pakke den ut.
   Kjør den inneholder en fil som vil gjøre de nødvendige endringer i registret.
   Åpne den ved å dobbeltklikk.
   Vennligst bekreft at du virkelig ønsker å kjøre filen ved å klikke Run.
  Hvordan lage oppgavelinjen gjennomsiktig?

   På anmodning fra brukerkontokontroll på endringer til datamaskinen, klikker Ja.
   I neste vindu klikker Ja.
  Hvordan lage oppgavelinjen gjennomsiktig?

   Som et resultat av tidligere trinnene bør du se en melding om at de data som finnes i filen neglisjert lagt til i registret.
  Hvordan lage oppgavelinjen gjennomsiktig?

   Hvis endringene ikke er umiddelbart etterpå trådte i kraft, og var ikke gjennomsiktige vinduer og oppgavelinjen, og deretter starte datamaskinen på nytt.
   I standard betyr Windows, er det tredjeparts verktøy som legger åpenhet oppgavelinjen. For eksempel, TransBar. Men vi anbefaler ikke å bruke dem, fordi sammen med installasjon av et gratis program er liten, vanligvis deres eiere eller distributører prøver å installere ekstra programvare, eller til og med skadelig programvare.  
 • Яндекс.Метрика