Hvordan overføre bilder fra kameraet til datamaskinen holder?
 Utvikling av digital fotografering har gjort å ta bilder amatør tilgjengelig for alle. Nå er det ikke nødvendig å gå inn i detaljene av å velge bildemodus, som moderne digitalkameraer kan du automatisk få bilder med svært høy kvalitet i nesten ubegrensede mengder. Ubegrenset så lenge det er plass på minnekortet som brukes. Men selv da, hvis du er i nærheten av en datamaskin, kan du holde på det hele fikk skudd, og dermed tømme minnekortet, og fortsette å ta bilder.
 Hvordan overføre bilder fra kameraet til datamaskinen
 1.  Komplett hvert digitalkamera tilkoblet USB-kabel for tilkobling til datamaskiner og installasjons CD. CD vanligvis er pålagt å bruke kameraet til en datamaskin drivere og ekstra programvare for prosessering, lagring og utskrift av bilder. Nylig er det mange produsenter ikke fullført kameraer installasjonsplaten, og tilbyr sine egne kunder å laste ned all nødvendig programvare på deres offisielle hjemmeside. Unngå rush å installere programvare fra en plate eller laste dem ned fra produsenten. I de fleste tilfeller innebygd i operativsystemet verktøy for å koble kameraet til datamaskinen og lagre det på de innhentede bildene.
  Koble kameraet til datamaskinen med en kabel. Vanligvis er den ene siden av kabelkontakten plassert Micro USB, hvilken kabel kobler til kameraet, men på den andre siden av en standard USB-port du vil koble til en datamaskin. Spesifikasjoner og tillatt forut USB-tilkobling "på hot", det vil si direkte til inkluderte og arbeids enheter. Hvis du kobler til kabelen kameraet ble slått av, slå den på.
  Operativsystemet vil prøve å definere en ny tilkoblede enheten og stille nødvendig for sitt program. Hvis alt går bra, nederst til høyre på skjermen, skal du se en melding om at enheten er tilkoblet og klar til å jobbe. I sjeldne tilfeller sies at installasjonen feilet og enheten kan ikke fungere ordentlig. Det er her behovet for å installere drivere fra en plate eller fra den offisielle nettsiden til produsenten av kameraer.
  Hvordan overføre bilder fra kameraet til datamaskinen holder?

  Rapporterer imidlertid om en vellykket installasjon av drivere for kameraet skal se Autokjør-vinduet, som vil bli tilbudt flere alternativer. Velg "Åpne mappen for å vise filer i Utforsker."
  Hvordan overføre bilder fra kameraet til datamaskinen holder?

  Hvis denne boksen er ikke, så klikke på "Computer" i Windows Utforsker og naviger til vinduene at det var en ny flyttbar stasjon. Disken kan lagre bilder i undermapper. Derfor må du åpne hver mappe og vise innholdet. Bilder i mappen for komfort, vil bli presentert som miniatyrbilder av originalbildene.
  Hvordan overføre bilder fra kameraet til datamaskinen holder?

  Ytterligere tiltak standarder. Kopiere filer, bilder og overføre dem til pre-laget mappe på datamaskinen. Deretter slette filer fra minnekortet på kameraet for å gjøre plass til nye bilder.
  Hvis du har en kortleser eller en datamaskin som fungerer som en bærbar PC, en konfigurasjon som er de riktige standardkontakt typen minnekort - dette vanligvis, SD, deretter ta ut minnekortet fra kameraet og sette det inn i en kortleser eller laptop . Arbeider deretter med et minnekort som beskrevet i punkt 4-6.
  Selv etter lagret filene fra kameraet til datamaskinen, må du huske å ta sikkerhetskopier av viktige bilder til deg. Da vil du ikke være forferdelig plutselig feil på harddisken med tap av personlige data, inkludert arkiver av fotografier.  
Hvordan du oppretter en alarm for PC mot?
 Mulighetene for moderne datamaskiner er ikke begrenset til underholdning eller pedagogiske formål, samt utførelse derpå jobber av alle slag. Med personlige datamaskiner kan implementere automasjon systemer klasse "smart hjem". Men hvis et komplett system kontroll ulike enheter er kompleks og krever ekstra utgifter, minst én funksjon kan lett gjennomføres uavhengig, for å bruke datamaskinen som en vekkerklokke.
Uten å installere ekstra programvare på datamaskinen for å ha en alarm ved hjelp av den innebygde Windows-systemer komponent "Task Scheduler". Vurdere trinnvis hvordan du utfører Windows 7.
 1.  Gå til neste måten å lansere oppgaver "Start" - "Alle programmer" - "Tilbehør" - "Verktøy" - "Task Scheduler".
  I den høyre ruten åpner velge handlingen "Lag en enkel oppgave."
  Hvordan du oppretter en alarm for PC mot?

  I det nye vinduet angir navnet på problemet og skrive en kort beskrivelse og klikk "Next".
  Hvordan du oppretter en alarm for PC mot?

  I de neste gruppeinnstillinger "trigger jobb" for å velge ønsket frekvens av alternativene kjøre daglig, ukentlig, en gang, etc. Deretter klikker du "Next".
  Hvordan du oppretter en alarm for PC mot?

  Angi startdatoen for oppgaven, og angi tids at alarmen har gått, og klikk "Next" da.
  Hvordan du oppretter en alarm for PC mot?

  I innstillingen la de angitte handlingene standardalternativet "Kjør" og klikk "Next".
  Hvordan du oppretter en alarm for PC mot?

  I den nest siste oppgaven Wizard vindu, navigere til mp3-fil som skal brukes som et signal og klikk "Next".
  Hvordan du oppretter en alarm for PC mot?

  Deretter i "Summary" dobbeltsjekke alle data generert av oppgaven og klikk på "Send".
  Hvordan du oppretter en alarm for PC mot?

  Ikke slå av datamaskinen og til fastsatt tid av hans kolonner du hører melodien sett.
  Staff Windows Task Scheduler er ikke veldig praktisk å bruke det som en vekkerklokke. Mye hyggeligere å bruke små programmer parts alarmer som, Free Alarm Clock, eller gadget for Windows 7 som heter Desktop Alarm.
  Et annet alternativ er å bruke en online vekkerklokker (
  razbudi.net
  ,
  online-budilnik.ru
  ). I dette tilfellet, for å gjøre alarmen ikke engang trenger å installere. Det er nok å alle nettlesere sette vekking og en ring for henne.  
Hvordan å se temperaturen på skjermkortet?
 Video av moderne datamaskiner som sentrale prosessorer, kan varmes opp i løpet av sitt arbeid til den kritiske temperaturen, spesielt i spill og andre aktiviteter, intens trening i lang tid videopidsystemu. Av denne grunn, kraftige grafikkort krever tilstrekkelig kjølesystemet samt prosessorer og kan bestå av en radiator og kjølevifte. Overskridelse av tillatt driftstemperatur på skjermkortet kan forårsake feil. For å unngå overoppheting i mistenkt er det nødvendig å sjekke temperaturen på skjermkortet.
Gjør det ganske enkelt med et lite verktøy for å overvåke store parametrene for din datamaskin HWMonitor. For å gjøre dette, følger du disse trinnene.
 1.  Gå til
  www.cpuid.com
  og laste ned programmet. Den er tilgjengelig i to versjoner: som en installasjonsfil og som et arkiv av den såkalte portable-versjon som ikke krever installasjon. For å unngå unødvendig rot opp Windows registeroppføringer og løse installasjonsprosessen vi anbefale å laste ned den bærbare-versjon.
  Pakk programmet i den valgte mappen og kjøre sin utøvende exe-fil.
  Operativsystemer Windows Vista, 7 og 8 kan føre dialog system User Account Control, anmoder om tillatelse til å foreta endringer på datamaskinen din. Endringer vil ikke gjøre noen program - du kan ikke bekymre deg. Forespørselen er standard for alle henvendelser kontrollsystem. Så, bare klikk "Ja" for å zapustylasya program.
  Etter oppstart av programmet HWMonitor i sin hovedvinduet vil du se en liste over grunnleggende parametrene av datamaskinen. I et tre må du se etter navnet på dine gruppeinnstillinger skjermkort som er knyttet til henne. Inkludert dets temperatur.
  Hvordan å se temperaturen på skjermkortet?

  Avhengig av modell, kan avhengig av grafikkortet vise data fra ett eller to temperatursensorer, frekvens, spenning og vifte på hovedkortet. For noen modeller, grafikk (for det meste mobil laptop) data ikke vist. Dette betyr at de ikke er utstyrt med overvåking rammebetingelser.
  I Utilities HWMonitor grafisk temperaturmåling funksjon kan også ha programvare programvare kommer sammen med den. Lær festet til skjermkorthåndboken eller kontakt offisiell støtte nettsiden grafikkort produsenten.
  I nærvær av ikke-kontakt infrarødt termometer kan måle temperaturen på skjermkortet direkte på sin radiator ved å fjerne sidedekslet datamaskinsystemenheten.  
Яндекс.Метрика