Hvordan overføre penger fra WebMoney på Yandex

I området av e-valutaer er ansett som den mest populære Yandex. Penger og WebMoney. Det er tilfeller hvor en og samme person bruker bare de to systemene. I denne forbindelse, tilbakevendende situasjoner når det er nødvendig å overføre WebMoney i Yandex.
 Send til WebMoney Yandex du kan på flere måter Enten gjennom utveksling online system eller binde din WebMoney vesken til vesken Yandex.
 Hvis det første alternativet er klar, den andre metoden trenger spesiell oppmerksomhet. Tenk det mer.
Hvordan overføre penger fra WebMoney på Yandex

 Du trenger:
 • Punger WebMoney og Yandex.
 • Sertifikat Webmoney (godkjent).
 Instruksjoner for anker
 Det er ganske lang, men ganske enkelt.
 Trinn 1
 Før binde seg til Yandex vesken WebMoney, vil du trenger for å få et sertifikat, fra formell og oppover.
 For å få det, send til Assessment Centre WebMoney skanninger av følgende dokumenter:
 • pass (siden med bilde og dato for utstedelse og registrering),
 • TIN.
 Etter å ha sjekket og godkjenning av dokumenter eksperter sentrum `ll varsel.
 Trinn 2
 Når sertifikatet er mottatt, gå til Verktøy-delen linking kontoer WM. Det, i blokken "Snap konto / kort" finne linjen "Yandex". Velg R-vesken skriv lommebok i Yandex og trykk "Create".
 Trinn 3
 Deretter husker eller registrere tastebindinger og logge inn Yandex. Skrive navnet i søkemotorene.
 Det skal se en melding som gjorde bindende WebMoney vesken. Velg linjen "Bekreft bindende."
Hvordan overføre penger fra WebMoney på Yandex

 Trinn 4
 I vinduet som vises, oppgir du sikkerhetskoden, klikker du på "Verify". Etter inntasting av passordet Betalinger Yandex klikk igjen "Verify" og vente på bekreftelse.
 Trinn 5
 Etter litt tid i Google-søkeknappen vil være en ny "E-currency exchange" rett under kontonummer. Elektroniske Tjenesten er bindende på blokken "Din konto / kort" vil linje "Yandex".
 Dette bindingsprosessen er fullført.
 Et viktig poeng
 Etter binding til keeper Yandex konto knyttet til WM-vesken, vil bli vist separat.
 Etter denne prosedyren, vil du være i stand til å utveksle Yandex og WebMoney uten ekstra innsats.
 Rynke
 Hvis du ikke klarer å skanne dokumenter som kreves for sertifisering, ta et bilde av et vanlig webkamera.
Som fotkatsya på webcam

Sannsynligvis hver nyopprettede Web-kamera første spørsmålet, og som et spørsmål om faktum, kan du gjøre ved hjelp av bilder?
 Lage dine egne bilder
 Faktisk, fotografere seg selv på webcam ingen big deal.
 Kjør programmet som fulgte med vebkoy, vente til ditt eget bilde på skjermen og trykker på den tilsvarende knappen i appen eller på kameraet.
 Lagre ble skutt på rett sted.
Som fotkatsya på webcam

 Foto følges
 Nå som du forstår hvordan du selv fotkatsya på webcam, fortsett til studiet av hvordan å ta et bilde av din venn.
 Faktisk, for å få hans bilde ikke nødvendigvis har vårt eget kamera - vil være nok, og det som er installert i den. Så, la oss starte.
 Etter å ha mottatt en telefonsamtale, vil du se bildet samtalepartner på nettet. Hva du skal gjøre med det?
 Utvide programmet til full skjerm for å maksimere bildet.
 Klikk på tastaturet alt + prt scr »Som lar deg lagre et øyeblikksbilde av programmet med bilde av din samtalepartner.
 Åpen Paint og ved å trykke «Ctrl + v» Sett tilbake bildet.
 I tilfelle at det ikke passer deg, åpne menyen "Bilde" og klikk på "Clear".
 Gjenta denne prosessen på nytt.
 Ved oppnådd ønsket resultat, klikker du på "Lagre som" og skrive bildeformat JPEG.
 Redigere bilder på en hvilken som helst kvalifiserende datagrafikk redaktør.
 Som du kan se, snakker bilder uten tillatelse og webkamera er ikke for vanskelig.
Som fotkatsya på webcam

 Bildekvalitet
 Fotografere seg selv og andre, husk at bildekvaliteten avhenger av installert webkamera. Så hvis du planlegger å gjøre en masse bilder, kjøpe et kamera med høyere oppløsning. Dette kameraet ikke bare tillate deg å få fine bilder, men også få høy kvalitet video, som kan lastes ned på YouTube med et enkelt klikk.
 I tillegg til ovennevnte, kan du få en bildekvalitet gjennom ulike programmer dobavlyayuschyh ulike effekter som endrer farge, kontrast og lysstyrke, Kan ta et bilde svart og hvitt eller liker en blyantskisse.Som fotografert på webcam

Hovedformålet med web-baserte kamera i video-overføring i nettverket. Men kanskje bruke den som en enhet for bilder. Men i denne versjonen for å bruke det var ikke helt sant. Fordi på den tiden ut bilder med lav kvalitet.
 Men i nyere tid, etter en god introduksjon av innovative teknologier, betydelig økt klarhet video rammer. Og bruke mobil har blitt ganske akseptabelt som å skaffe kvalitetsbilder.
 For å ta et bilde for denne enheten ganske enkelt ved hjelp av innebygde funksjonene i drift.
Som fotografert på webcam

 Coaching fotografering på webcam
 I den innledende fasen for å koble til din datamaskin web-kamera. . Kjør modus kalt "Min datamaskin på systemprogramvaren For å gjøre dette, dobbeltklikker du på snarveien som er på skrivebordet eller via samtale denne modusen på Start-knappen, velge funksjonen Start - Min datamaskin.
 Systemprogramvaren presenterer et annet syn tilgjengelige teknologier for fremtidig arbeid. Nedenfor ser Skannere og kameraer i nærheten kameraet, begynner det fungerer. Det neste vinduet vises der området er identifisert med videokameraet, som gjør skytingen. Venstre i vinduet er kontrollpanelet på kameraet. Når du bruker den, kan du opprette instant snapshots til enhver tid.
 Ta et bilde, som vil se på noen vindu av din web cam. For å gjøre dette, må du trykke på panelet kontrollert aktiv linje "Opprett et nytt bilde". Systemet registrerer bilde og vil presentere sitt syn i samme vindu, som ligger under videoområdet.
 Lagre den resulterende bildet er gjort via kontekstmenyen funksjonalitet. Høyre museklikk på bildet og klikk "Lagre". Dermed vil bildet være personlige bilder.
Som fotografert på webcam

 Hva er den viktigste bruken webkamera
 Hvis du har mestret ferdighetene til fotografering på web-kamera, bør du vite de grunnleggende reglene i teknologi.
 Denne teknologien kan brukes som et verktøy for video post eller videosamtaler mange brukere bruker web-kameraer denne funksjonen til å etablere sin egen oversettelse, og enkelt kommunisere med fjerne slektninger eller venner fra hele verden. Du kan også gjenopprette webkameraet i et sikkerhetssystem i ditt eget hjem.
Hvordan laste ned YouTube-videoLikte videoer postet på sosiale nettverk og video hosting? Hvis du vil lagre video til datamaskinen din, men vet ikke hvordan? - Så, her er et par måter:
1. En av de raskeste og mest praktiske måter å laste ned videoer fra Youtube og andre videodelingstjenester - er å bruke et spesielt program du vil installere på din datamaskin:
1.1. YoutubeDownloader - den mest enkle og praktiske verktøy for å laste ned videoer fra nettet! Bare kopier linken til siden med videoen og klikk på Last ned! Du kan laste det ned fra denne linken (du kan velge gratis er ikke veldig fort hesteveddeløp program, betalt eller rask).
1.2. http://applian.com/replay-media-catcher/index.php. Replay Media Catcher - En av de mest kraftige verktøy for enhver racing online streaming video! (Også nyttig Kalkulator http://applian.com/replay-converter/index.php).
1.3. Til raskt å laste ned filmer fra tjenester som video og på noen områder egnet program og Realplayer. Bare flytte markøren til flash video med topp popper opp et vindu med et forslag om å lagre video.
2. Hvis du ønsker å laste ned videoer fra videotjenesten YouTube, Rutube, Vimeo og andre videodeling), kan du bruke disse på nettet swing og omformere:
2.1. http://www.youconvertit.com/. YouconvertIt - online omformer for alle!
2.2. http://www.zamzar.com. Online Video Converter fra datamaskinen, laste ned videoer fra videotjenester.
2.3. http://www.koyotesoft.com/indexEn.html. Free FLV Converter - Free Video Converter format FLV.
2.4. http://get2pc.ru/. Russisk tjeneste. Du kan laste ned videoer fra YouTube, Rutube, Mail.Ru, VKontakte, LOADUP. Bare pop den i adressen til siden med videoen og klikk ned!

Last den ned en video fra en hvilken som helst hosting bruke disse programmene til din helse! Bare ikke glem opphavsretten! :)  
Яндекс.Метрика