Hvordan å oversette nettstedet til russisk?
 Omfattende utbygging av det globale Internett og sin tilgjengelighet har ført til at World Wide Web har blitt en unik måte å kommunisere og motta informasjon. Alle brukere som er koblet til nettverket kan umiddelbart finne all nødvendig informasjon til enhver tid i alle land og i de fleste tilfeller gratis. Det eneste problemet som du kan stå overfor er språkbarrieren. Men gradvis dette problemet er løst, takket være automatisk oversettelse at store søkemotorer som Google og Yandex lagt til sine søkeresultater. Vurdere hvordan de kan brukes til å oversette siden du er interessert i. Hvordan å oversette nettstedet til russisk i Google
 Oversettelsen hjelp av Googles søkemotor på to måter:
 1.  Åpne nettleserens adressefelt og venstre http://translate.google.ru kopiere hele URL-adressen til nettstedet du vil oversette. Om nødvendig velger hvilket språk informasjonen på nettstedet, og klikk Oversette.
  Hvordan å oversette nettstedet til russisk?

   Hvis du finner et nettsted som skal oversette til søkeresultatene Google, oppgaven med sin oversettelse enklere. Klikk på linkene Oversette Side vises i søkeresultatene riktig nettadresse. Som et resultat av denne handlingen i en ny fane leseren åpen oversatte siden.
  Hvordan å oversette nettstedet til russisk?

   Mer praktisk å oversette nettstedet hvis du bruker Chrome nettleseren fra Google. Høyreklikk på siden du ønsker å oversette, og velg menypunktet Oversett til Russian.
   Hvordan å oversette nettstedet til russisk Yandex
   Med Yandex hvilken som helst nettside kan oversettes på samme måte.
  1.  I nettleseren, gå til oversetteren av Yandex - http://translate.yandex.ru. I venstre marg for tekst kopi av siden av tomten som krever oversettelse og trykk Oversette. Vent til oversettelsene.
   Hvordan å oversette nettstedet til russisk?

    Hvis adressen er funnet i den øverste søkeresultatene Yandex, høyre for adresse, uthevet i grønn skrift, klikker du på trekanten i hurtigmenyen, velg Oversettelse.
   Hvordan å oversette nettstedet til russisk?

    Det er klart at kvaliteten på automatisk oversettelse er fortsatt svært langt fra hva du kan få, ha kunnskap om språk. Dette er spesielt merkbart er i tekster som inneholder et stort antall omdreininger talende, men den automatiske oversettelsessystemet blir stadig forbedret og kan snart lukke nærmere resultatene av den "menneskelige" profesjonell oversettelse.  
Hvordan å aktivere vinduer bygge 89 200

Denne artikkelen belyser problemstillinger knyttet til aktivering av Windows 8. I den vil du finne all nødvendig informasjon om prosessen og få nyttige anbefalinger.
 Utgangen fra den nye Microsoft Windows 8 OS det var en annen 25 oktober 2012. Den viktigste funksjonen i denne versjonen av systemet er en tilpasset III flislagt grensesnitt ikke som de før. I tillegg bør Windows 8 fokusere på berøringsskjermen. Også, den nye versjonen av operativsystemet har blitt vanlig gone widgets og desktop "Start" -knappen.
 Eiere av nye enheter
 Windows Activation 89 200 uten problemer, spesielt når du kjøpte datamaskinen i løpet av neste år. Dette skyldes det faktum at de heldige eierne av slike enheter, Microsoft tilbyr oppgradere til 8 totalt for 499 rubler., Og absolutt offisielt. For å gjøre dette, trenger du bare å fylle ut de nødvendige skjema på nettsiden, og vente på din e-post kommer en unik kode og spesielle koblinger som kreves for å betale og oppdatering.
Hvordan å aktivere vinduer bygge 89 200

 Andre mennesker
 Alle andre foreslå fulgt instruksjonene.
 Så hvordan gjør du aktiverer ingen offisielle oppdateringer? Først av alt, må du oppdatere operativsystemet til en ny versjon. Den enkleste måten å gjøre det - laste ned Windows 8 montering 9200 slik som noen Torrent trackerOg deretter gå gjennom den enkle installasjonsprosedyren som omfatter flere trinn.
 Deretter aktivere systemet, og dermed forlenge evalueringsperioden 180 dager eller på et annet begrepMen for dette må du laste ned windows aktivator 89 200 online og følg instruksjonene knyttet til den.
 Etter ovennevnte prosess, nødvendigvis Start maskinen for at endringene skal tre i kraft.
Hvordan å aktivere vinduer bygge 89 200

 Hva er en aktiverings
 Conduct aktivering er nødvendig for å få alle funksjonene til operaer. system som la sine utviklere. I tillegg, basert på tidligere erfaringer, i de første månedene av drift av Windows til en meget mange oppgraderinger fichamy nye og endrede eksisterende mangler. Derfor, uten aktivering, vil du pidkachuvaty separat fra andre ressurser (muligens farlig), og dermed utsette din datamaskin trussel.
 Så, hvis perioden av systemet vil komme til en slutt, trenger du bare å gjenta aktivering eller se etter en oppdatert versjon av aktivator.Hvorfor ikke Skype?Hva er Skype? Denne gratis app lar gitt video mellom datamaskiner ved hjelp av peer to peer nettverk teknologi. Med det kan du også ringe fasttelefoner eller mobilnumre over hele verden, men denne tjenesten er levert utelukkende for pengene. Det mest populære programmet bruker ikke bare fordi det gir mulighet for gratis videostøtte ubegrenset tid, men også fordi forbindelsen er kryptert. Så du kan være absolutt ingen grunn til bekymring for at noen kan lytte til deg. Ifølge utgangen av 2011, bruker programmet nesten 700 millioner brukere over hele verden.
Den første lanseringen Skype fant sted i 2003 - som så versjon 0.97, støtter flere språk. Siden programmet ble umiddelbart montert og enkelt grensesnitt, det umiddelbart ble forelsket i stedet stort antall brukere. Evne video dukket opp i versjon 2.0. På bare et par år nådde omsetningen $ 100 millioner, og dets grunnleggere, Janus Friyis og Niklas Zennström, selskapet solgte sin eBay for $ 2, 6 milliarder. Og deretter videresolgt det Microsoft har $ 8, 5 milliard.
Grunnene til at Skype ikke kan arbeide
I slutten av desember 2010, millioner av brukere var i stand til å passere autorisasjon i Skype. Mange trodde at problemet i passordet, når det faktisk var det mye vanskeligere - den mest massive feilen oppstod i systemet for hele tiden av sin eksistens!
Det ble funnet at svikt var assosiert med servere som tjener disse katalogene, brukere koble seg med hverandre. De fleste av dem sluttet å fungere på grunn av problemene som har oppstått i programmet selv. Imidlertid ble problemet løst på en forholdsvis kort tidsperiode, og neste dag ingen problemer med å koble ringer ble observert. Hvis du ikke kjører Skype, er det teoretisk mulig at det er en feil på hovedknutepunktet. Hva ville du ser dette, er det nødvendig å lese de siste nyhetene. Det skal imidlertid bemerkes at slike problemer er ekstremt sjeldne, slik at problemet er sannsynligvis forskjellige.
Pass på å sjekke ID og passord - og du har skrevet? Det er mange tilfeller når brukeren slår et feil passord fra det faktum at det rett og slett ikke kan sees i boksen over. Så først kan du gå inn, si, notepad, og deretter flytte feltet til å skrive i Skype.
Kontroller at datamaskinen er koblet til Internett. Gjør det enkelt - åpne hvilken som helst nettleser og prøv å gå til, si, Yandex eller Google. Hvis disse stedene er ikke åpen, nettverket klart inaktive. Dette kan skje av ulike årsaker, for eksempel, du glemte å sette inn penger på din personlige konto. I ekstreme tilfeller kan du prøve å ta kontakt med vår kundeservice.
Det er mulig at brannmuren blokkerer jobbsøknad som er installert på systemet (noen ganger det er innebygd i antivirus). Den kan motta Skype for malware, og derfor er det blokkerer tilgangen til Internett. Følgelig gjennom infusjon må enten deaktivere brannmuren eller legge Skype til i listen over unntak.
Et annet problem kan være følte på eldre versjoner - gjemmer den direkte i programvaren. Du må finne en fil som heter shared.xml. Hva ville du finner den, kan du bare bruke søke på systemet, eller gjør du følgende: Klikk "Start" - "Programmer" - "Tilbehør" - "Run" og Legg til oppføring «% appdata% \ Skype», klikk deretter på OK-knappen. Umiddelbart etter start programmet katalog, hvor det vil være nøyaktig den samme filen shared.xml. Det må være fjernet, deretter kjøre Skype igjen og sjekke ytelsen.
Forresten, hvis alt annet svikter, kan du prøve en omstart. Du tror dette er morsomt? Kanskje, men det er en enkel handling bidrar ofte til å takle  
Яндекс.Метрика