Hvordan Rengjør platen med en datamaskin eller laptop?
 Før eller senere i livet hver brukers operativsystemer Windows kommer en tid da slutter den ledige plassen på den lokale disken og du må takle spørsmålet om hvordan å fjerne disken på datamaskinen eller laptop. Erfarne brukere er ikke vanskelig, men hva med de som ikke er datamaskinen helt til du? I denne artikkelen vil vi prøve å hjelpe denne spesielle kategorien av mennesker.
 1.  Først av alt du trenger å vite og overholde følgende regler: Hvis du er usikker, vet ikke hensikten med en fil, trenger du ikke å fjerne det. Dette er meget viktig. Ellers kan du slette viktige systemfiler som krenker ytelsen til datamaskinen din.
  Så må du huske eller se på dine personlige mapper er store filer du har lagret på harddisken. Vanligvis, den største størrelsen med ulike multimediefiler og filmer første. Kanskje du har en plate lastet og noen lange glemt filmer som du lenge har sett, og nå kan bare fjerne, eller i det minste skrive til DVD-plater. Fjerne ti filmer vil frigjøre diskplass for 6 GB eller mer, avhengig av kvaliteten og formatet på filmer.
  Hvis du lagrer på din datamaskin bilder av høy kvalitet som digitale kameraer, sjekk hvor mye plass de tar opp på platen. Du kan gjøre dette ved å klikke på mappen med bilder høyreklikke og velge Egenskaper. Ett bilde i RAW kan ta opptil 3 megabyte med diskplass. Hundre av disse bildene er ta 3 GB diskplass. Lagre dem på DVD-plater, og at du ikke bare vil frigjøre plass på datamaskinen, men også levere verdifulle for deg øyeblikk av livet i bilder fra tap i svikt i harddisker.
  En annen stor forbruker av plass på den lokale stasjonen er spill som er installert fra en CD eller DVD-ROM-stasjonen. Se på hvilke spill du spiller, og at bare ta megabyte og gigabyte på datamaskinen. Slett unødvendig.
  Den siste plassen til en stor å tømme nettleserens cache vil du bruke for arbeid og underholdning på Internett. Cash - et spesielt sted hvor nettleseren lagrer noen filer fra Internett, slik at neste gang du går til siden av sine data innhentet fra Internett og andre funksjoner ta fra harddisken, og stedet der cachen er. Dette kan betydelig raskere lasting av mest besøkte sider. I moderne nettlesere cache nå en anstendig størrelse, ikke bare konsumere diskplass, men også betydelige mengder minne. Hvordan rengjør du det kan lære av denne artikkelen hvordan å tømme cachen Brother, som forteller hvordan man kan gjennomføre denne prosedyren for alle populære nettlesere i dag.
   Hvordan Rengjør platen med en PC eller bærbar maksimal måte?
  For dette har krevd omfattende kunnskap om operativsystemet på datamaskinen din for å ta ut platen fra sine midlertidige filer, backup-programmer som brukes språkpakker for å rense registeret av misligholdte kontoer. Men for de som ikke har slik kunnskap, eller rett og slett ikke ønsker å bruke all sin tid er ute. Det finnes spesielle programmer som kalles utilities seg gjennomføre alle nødvendige operasjoner for å rydde opp på harddisken. De to mest populære programmene i denne klassen er Ccleaner og Revo Uninstaller. Begge er russiske og intuitivt grensesnitt som vil lett håndtere deres bruk selv for nybegynnere. Søknader er helt gratis og gjøre det bra med sine oppgaver.
   Ccleaner.
  Nedlasting kan
  koblingen
  . Etter nedlasting av programmet begynner å installere dobbel museklikk. Installasjonen er enkel og tar svært liten tid. Etterpå programmet er klar til å rense datamaskinen. Men først må du analysere dataene ved å klikke på "Analyse". Programmet finner alle filer som kan slettes, vurdere og fortelle deg deres totale volumet vil gjøre det mulig ikke fjerne noen av dem ved å fjerne den tilsvarende "tick" og deretter, etter å ha trykket "Clear" vil slette dem fra disk. Ccleaner kan også ren Windows-registret fra foreldet og unødvendige poster.
  Hvordan Rengjør platen med en datamaskin eller laptop?

  Hvordan Rengjør platen med en datamaskin eller laptop?

   Revo Uninstaller.
  Lastet ned
  herfra
  . Dette programmet er litt forskjellig formål. Det fjerner helt programmer fra din PC som ikke har blitt fjernet av ulike grunner standard operativsystem. Installasjonen ikke forårsaker noen problemer.
  Når du starter på toppen vil du se at det vil be deg om å fjerne. Velg det programmet du ønsker, klikker vi på den, høyreklikk og velg slett. Etter bekreftelse må du gjøre et valg av fire alternativer for fjerning: innebygd, sikker, medium og avansert. For unødvendige programmer, kan du velge avansert alternativ, der verktøyet fjerner alle spor av programmet på harddisken og register Windows.
  Hvordan Rengjør platen med en datamaskin eller laptop?

  Hvordan Rengjør platen med en datamaskin eller laptop?

  Doing oppført i artikkel anbefalinger på regelmessig basis, vil du sikre konstant tilgjengelighet av ledig diskplass på datamaskinen din, vil ikke tette operativsystemet junk filer, og deretter gjøre data enkelt og morsomt.  
Hvordan å sette en øvre hvem?
 Øvre komma eller apostrof er en hevet diakritiske (offiser for oppløsning) tegn, som brukes på engelsk for å erstatte usigelige vokal (det er på plass er det), eller gren eiendomspronomen suffikset «s» når du skriver ord (ku, Diego). Følgelig er de innstilte tekster på engelsk ofte et behov for å innføre dette tegnet i brukt editor. Spørringer på internett viser at en rekke brukere opplever problemer med apostrof.
Faktisk, vanskeligheter med sette inn en apostrof i tekst nei nei, og å sette den øvre hvem følger du disse trinnene.
 1.  Åpne en teksteditor, som skal sette en apostrof og sette markøren til rett sted venstre museklikk etter å spørre.
  Bytte til engelsk tastaturoppsett. Ofte dette gjøres ved en kombinasjon av taster Ctrl + Shift eller Alt + Shift. Du kan også endre oppsettet for å holde direkte fra oppgavelinjen ved å klikke på det aktuelle ikonet nederst i høyre hjørne og velge engelsk.
  Deretter trykker du den russiske bokstaven "E" på tastaturet. Det ligger til venstre for knappen Enter (Enter).
  Som et resultat av disse handlingene på plass markøren i tekstredigeringsprogram vil apostrof.
  Listen metoden for å legge en apostrof er ofte ikke veldig praktisk, fordi å gjøre dette bør hele tiden nødt til å flytte fra ett tastatur til en annen. Derfor, de som ofte få et stort antall tekster, lære en annen måte å installere de beste stedene. Det er mye enklere.
  1.  Plasser markøren på det stedet der du ønsker å legge inn en apostrof.
   Hold nede Alt-tasten på tastaturet.
   Slå det digitale tastaturet enheten 0146 og slipp Alt.
   Som et resultat av disse handlingene på stedet av installasjons pekeren i stedet ringt sifre vises apostrof. Bare sørg for å bruke talltastaturet tastatur, til høyre for den viktigste. Hvis du bruker talltastene som ligger i hovedenheten i den øverste raden av bokstaver, deretter inn måten som er beskrevet apostrof vil ikke fungere. I en teksteditor vil forbli nummer 0146.  
Hvordan fjerne passord når du slår på datamaskinen?
 Når du starter datamaskinen og operativsystemet du irriterende konstant bedt om et passord, kan du få det slått av. Spesielt når hjemme-PC, og ingen bortsett fra at du har tilgang til det later ikke. Slik fjerner du passordet når du slår på maskinen må du gjøre følgende trinn.
 1.  Logge deg på operativsystemet som administrator. Dette er en forutsetning. Uten tilstedeværelse av spesifikke rettigheter for å fjerne passordet på oppstart mislykkes. I tilfelle hvor admin-passordet du ikke vet, eller hvis du ikke husker, i nærvær reset disk passord gjennomføre fjerning bruke flyttbare media den ble opprettet. Dersom en slik disk eller flash-stasjon er ikke, så prøv å bruke bygget en anelse når du setter passord avtale.
  Tilbake i "Brukerkontoer" Kontrollpanel. For å gjøre dette, klikker du på "Start" -menyen, velg "Control Panel". Etter å ha åpnet vindusruten scroll ned til komponenter ikonet "Brukerkontoer". Klikk på den to ganger borte.
  Hvordan fjerne passord når du slår på datamaskinen?

  Trinnene som er beskrevet nedenfor refererer til operativsystemene Windows Vista og Windows 7. I Windows XP funksjonsnavn er litt annerledes, men det generelle prinsippet er fortsatt det samme.
  Å være i kontroll panel brukerkontoer for å flytte den på lenken "Fjern passord", som er til venstre for bildealbum.
  Hvordan fjerne passord når du slår på datamaskinen?

  Skriv inn ditt nåværende passord for å bekrefte fjerning og klikk "Fjern passord".
  Hvordan fjerne passord når du slår på datamaskinen?

  Å starte opp når du også synes ikke nødvendig å velge brukeren, deretter slette alle brukere med en annen konto enn deg selv som administrator og gjest konto som ikke kan fjernes. Deretter Windows-operativsystemet vil starte opp i full drift og desktop uten å angi eller velge noe.
  Vær oppmerksom på at når du sletter en brukerkonto og slette alle personlige data, innstillinger og filer. Hvis du ønsker å beholde dem, ta en sikkerhetskopi av denne informasjonen.
   Ytterligere råd
  Arbeider i Windows XP er ikke anbefalt å arbeide med under administratorkonto. Dette operativsystemet har utilstrekkelig sikkerhet, og forbedret brukerrettigheter lette infeksjon av datavirus.  
Яндекс.Метрика