Hvordan å rense datamaskinen holder junk filer?
 I driften av datamaskinen er det uunngåelig fylles ut etter behov for daglige arbeidsfiler og ubrukelig, som brukeren eller operativsystemet vil aldri dra nytte. Hvis du skulle støte på en mangel på plass på harddisken, eller installert på din datamaskin SSD-drive periodisk vil bestemme hvordan å rense datamaskinen for unødvendige filer.
Problemet med å rense datamaskinen av unødvendige filer vanligvis delt inn i to komponenter:
Slette unødvendige filer.
Fjerne unødvendige systemfiler generert under operativsystemet.
 Hvordan rense datamaskinen for unødvendige filer?
Den beste måten å fjerne unødvendige filer - alt for å gjøre det første ervervet overarbeid, dvs. filer med garasje (eller snarere datamaskin) og deretter sette dem tilbake bare hva som er virkelig nødvendig. For å gjøre dette, skrive ned alt personlig data DVD-ROM (er), avtagbart Flash-stasjon eller ekstern harddisk. Deretter fjerne dem fra harddisken på datamaskinen.
Begynn dagligdagse oppgaver på en ren datamaskin. Hvis du finner ut at ofte har tilgang til en fil eller mappe på den eksterne harddisken og deretter overføre dem til datamaskinen.
Bare på denne måten vil sikre deg maksimal rengjøring datamaskinen av personopplysninger. Hvis du begynner å bestemme seg for å fjerne harddisken fra en gitt fil (mappe) eller ikke, vil du finne tusen grunner til å forlate den.
 Hvordan å slette unødvendige systemfiler?
For dette formålet kan du bruke en innebygd Windows Diskopprydding-verktøyet, og diverse tredjeparts applikasjoner. Rense datamaskinen for unødvendige filer Windows standard verktøyet på følgende måte.
 1.  Kjør diskopprydding. " Du kan åpne ved å klikke på følgende bane "Start" - "Alle programmer" - "Tilbehør" - "Verktøy".
  I innstillingsvinduet rengjøring stasjon velge hvilke filer du ønsker å rense seg selv, bare for deg, eller for alle brukerfilene på datamaskinen.
  Hvordan å rense datamaskinen holder junk filer?

  Opprydding anslå hvor mye plass som det vil frigjøre på en dataskjerm, og bringe den endelige rapporten.
  I dagens rapport med tittelen "Rengjøring disk (C :)" tick elementer for rengjøring og klikk "OK".
  Vent til fjerningen.
  Blant de tredjeparts programvare for å rense datamaskinen for unødvendige filer er en fantastisk gratis program Ccleaner. Det gjør jobben med å rense disken er mye bedre og høyere kvalitet standard verktøyet Windows. Å rengjøre den med en datamaskin av unødvendige filer, gjør følgende.
  1.  Last ned fra det offisielle nettstedet Ccleaner
   http://www.piriform.com/ og installere den på datamaskinen din.
   Når programmet er installert, starter du programmet. Du kan gjøre dette på to måter: Dobbeltklikk på programikonet på skrivebordet, eller Høyreklikk på handlekurven i Windows og velge "Kjør Ccleaner» -menyen.
   Etter å ha startet i hovedvinduet til programmet, som om nødvendig kan angi innstillingene slettes flått komponenter og applikasjoner for Windows, men du kan la den standard til den foreslåtte fjerningen.
   Hvordan å rense datamaskinen holder junk filer?

   Klikk "Analysis". Vente på at prosessanalyse.
   Hvordan å rense datamaskinen holder junk filer?

   Når analysen er ferdig, skriver Ccleaner en rapport som sier hvor mye plass for å frigjøre diskplass etter rengjøring.
   Hvordan å rense datamaskinen holder junk filer?

   Klikk på knappen "Clean".
   I dialogboksen kontroll, zaprashyvayuschem din tillatelse til å fortsette slettingen, klikker du på "OK" og vent til prosessen med å fjerne filer.
   Hvordan å rense datamaskinen holder junk filer?

   Etter den globale ren datamaskinen av unødvendige filer er nyttig å defragmentere harddisken hvis du bruker konvensjonelle harddisker i stedet for SSD-analoger.  
Hvordan konfigurere ruteren via en ruter

Sannsynligvis ingen vil benekte det faktum at den æra av datateknologi har gjort betydelige endringer i våre liv. Der en gang vi bare kunne drømme om Internett, som kan kobles til hvilken som helst del av leiligheten, er det fullt mulig.
 Ved å koble Wi-Fi-ruter, kan du gi din egen leilighet eller hjemme trådløst internett. Men for at dette skal skje, må du vite hvordan du konfigurerer ruteren og optimalisere det i ytelsen til datamaskinen din.
Hvordan konfigurere ruteren via en ruter

 Router: hva den spiser
 Faktisk er ruteren en mini-PC, som er engasjert i distribusjonsnettet flyt datamaskiner er innen rekkevidde. Enkelt sagt, gir distribusjon Høyhastighets Internett leverandøren spesifisert, alle eksisterende datamaskiner i nettverket ditt. Vet ikke hva nettverk? I dette tilfellet - er antall datamaskiner som er i ditt hjem. Derfor, hvis du har flere datamaskiner, du trenger bare en ruter som vil dele Internett-hastigheten i mellom.
 Hvordan fungerer ruteren
 For å forstå hvordan du gjør ruterinnstillingene via en ruter, må du forstå, og som han faktisk er. Vurdere alle sider egen router. Han må ha flere poeng oppføring og utganger.
 Inngangspunkt kalles port beregnet for tilkobling av kabel gjennom som tidligere gjennomført koble til Internett på datamaskinen. Snarere vil det bli inngått WAN.
 Som for utganger, har ruteren dem 3-5, og disse portene signert LAN, vil dele flyten mellom flere skrivebord, enheter har ikke beslutnings Wi-Fi.
Hvordan konfigurere ruteren via en ruter

 Hvordan kan jeg konfigurere ruteren via en ruter
 Vi nå slå til hvordan du konfigurerer en ruter for å jobbe med Internett. Først av alt, husk at med enheten bør gå kabeltilkobling at vi må sette inn i en av portene LAN. Så ut kabelen er i kontakt av datasystemet enhet, og sett den inn i WAN-porten på ruteren. Deretter kobler den frie enden av kabelen som fulgte med ruteren, et nettverk kortspor og slå på ruteren til stikkontakten.
 Hvis du gjorde alt riktig, vil enheten blinker grønt lys, og maskinen rapportere oppdagelsen av en ny nettverkstilkobling.
 Ready. Enheten er tilkoblet og fungerer.
Hvordan du laster ned musikk på iPhone?
 Mer nylig kjøpt en helt splitter ny iPhone? Det bør bemerkes at enheten er ikke mye forskjellig fra mange andre multimedia gadgets, spesielt for datautveksling med datamaskinen. For å laste ned informasjon om ulike mobile enheter, nok til å koble dem til datamaskinen ved hjelp av en tradisjonell USB-ledningen. Hvordan du laster ned musikk på iPhone? Her er situasjonen ganske annerledes. Vurdere den enkleste metoden som ikke involverer å installere ekstra programvare og alle slags unødvendige prosedyrer. I dette tilfellet trenger iTunes, en viss tid, og viktigst litt tålmodighet.
 ITunes-programmet støtter ulike bærbare enheter av merket Apple. Den lar deg synkronisere sanger, ringetoner, videoer, bilder og andre filer direkte fra enheten. Hvis du foretrekker det, kan du slå av automatisk synkronisering av informasjon på iPhone. Hvis størrelsen på spillelisten i stor grad overstiger minnet på enheten, er det alltid mulig å uavhengig bestemme hvilke filer som skal synkroniseres og som ikke er. Med andre ord, kan denne fremgangsmåten gjøres manuelt, noe som er en mer praktisk måte. Faktisk, i dette tilfellet, kan du spare verdifull plass på iPhone, og øke produktiviteten.
 Dermed blir samme prosedyre for direkte nedlasting av musikk til enheten består av fire enkle trinn:
Hvordan du laster ned musikk på iPhone?
 1.  Du må kjøre programmet iTunes. Deretter åpner Valg-vinduet og velg fanen "Devices". Sørg også for at de som er aktive "Forhindre automatisk synkronisering enheter iPad, iPod,".  Hvordan du laster ned musikk på iPhone?

   Du kobler enheten til datamaskinen. Deretter vente til programmet gjenkjenner iTunes iPhone. Du må klikke på ikonet iPhone, som ligger på venstre side av skjermen, og velg en kategori, i dette tilfellet "Music".


  Hvordan du laster ned musikk på iPhone?

   Så er det mest behagelig prosedyre gjennomført, nemlig - interessant valg av musikk du ønsker å laste ned på iPhone, ved hjelp av spillelister. I tillegg kan du kjøre synkronisering av absolutt alle musikksamlingen.


  Hvordan du laster ned musikk på iPhone?

   Hvis du ønsker å laste ned filmer på enheten, deretter jobbet ut den samme operasjonen som musikken. Bare i dette tilfellet, gå til "Movie".  Hvordan du laster ned musikk på iPhone?

   Det siste trinnet innebærer å trykke på "Apply" -knappen, og kopiere i påvente av nødvendige data.   Det er alt. Nå kan du trygt nyte musikk og video på din iPhone.  
Яндекс.Метрика